Kurinpitopäätökset kaudella 2012–2013

  • 1 282 465
  • 5 646

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Mielestäni asia ei mene näin. Katso vielä liigahallituksen sekä liigan johtoryhmän kokoonpanot täältä. Johtoryhmässä on edustettuna kaikki SM-Liiga oy:n osakkaat, eli omistajat. Johtoryhmän tehtävä on mielestäni valita oy:lle hallitus. Voi olla väärässäkin. Näin minä hahmotan tuon kuvion kun katsoo ketkä ovat missäkin jäseninä. Toisaalta Vuorinen on itse johtoryhmässä, joten onko hän sitten vaikuttanut painokkaasti hallituksen toimintaan. Voi olla että Vuorinen on se joka joutuu katselemaan uutta työpaikkaa.

Hallitus valitsee johtoryhmän ja omistajat valitsevat hallituksen. Ihan normaalia toimintaa osakeyhtiössä.

Toki tässä ihmeellisessa osakeyhtiössä johtoryhmä on näköjään sama kuin omistajat, jolloin periaatteessaa johtoryhmän päätöksellä voidaan hallitus vaihtaa, vaikka omistajat sen tekevätkin.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
a, näin muistelisin.
Liigaseurat halusivat itse lähteä uudistamaan organisaatiota ylhäältä käsin. Yksi isoimmista syistä oli se, että johtoon haluttiin saada nimenomaan talousosaamista Suomen huipulta, eikä mitään "lätkäjätkiä" tyyliin Kale, Johtava ja Tami.

Epäilemättä Nordlund saanee erittäin talousosaavan sanktion, mutta onko sillä mitään tekemistä sitten pelin nimeltään jääkiekko kanssa on sitten oma juttunsa.

Päätöshän olikin sitten todellinen talousosaamisen näyttö. Jääkiekon kanssa tällä porilaisen muotikauppiaan johtaman possen puuhastelulla ei ole mitään tekemistä.
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nordlundin saama 2 peliä on hiukan nihkeä, mutta yleisten realiteettien vuoksi jotain tuosta piti antaa

Yleiset realiteetit ovat siis se, että HIFK on ajanut itsensä nurkkaan väittäessään niin Summasen suulla kuin omassa otteluraportissaan taklausta törkeäksi ja ilmeisesti muutenkin viestinnässään pitänyt taklausta sääntöjenvastaisena. Kaipa merkittävä syy nahkapäätökseen on tosiaan se, että tällä pelastettiin HIFK:n kasvot ja luotetaan siihen, että Jokeritkin jättävät asian tähän.

Olisiko tätä paskamyrskyä koskaan tullut edes lähelle vastaavassa laajuudessa, jos HIFK:n puolelta Peltosen loukkaantumiseen olisi reagoitu vastaavalla tavalla kuin Jokerien osalta Mosesin loukkaantumiseen? Entäs, jos kommentit olisivat olleet linjalla "taklaus oli puhdas, näin voi jääkiekossa käydä"? Ihan kaikkea ei voi mediankaan syyksi laittaa ja jostain hekin innoitteen jutuille saavat. Tällä kertaa merkittävässä osassa oli tämä uusi HIFK.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Ihan kaikkea ei voi mediankaan syyksi laittaa ja jostain hekin innoitteen jutuille saavat. Tällä kertaa merkittävässä osassa oli tämä uusi HIFK.

Jota mm. Helsingin Sanomat sunnuntaina loistavasti hyödynsi. Täysin yksipuolinen juttu, jota höystettiin kahden kokeneen HIFK-pelaajan itkunsekaisella purkauksella. Ei puhettakaan, että olisi kysytty tai ainakaan kerrottu Jokerien kantaa asiaan.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Säälittäviä paskahousuja koko sakki. Nordlund uhrattiin keltaisen median alttarille, ja Vuorinen selittää siellä yhtä ja täällä toista.

Mikäli tunnisside omaan seuraan ei tekisi asiaa mahdottomaksi, jäisi koko paskaliigan seuraaminen tähän päivään.

Mitä hyötyä sinne on näitä "respectiä" (copywrite Vuorinen) omaavia vanhoja liigaparruja jos Aller-median moralisoidessa hallitus ei epäröi hetkeäkään kävellä niistäkin yli?
 

WVirmanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olisiko tätä paskamyrskyä koskaan tullut edes lähelle vastaavassa laajuudessa, jos HIFK:n puolelta Peltosen loukkaantumiseen olisi reagoitu vastaavalla tavalla kuin Jokerien osalta Mosesin loukkaantumiseen? Entäs, jos kommentit olisivat olleet linjalla "taklaus oli puhdas, näin voi jääkiekossa käydä"? Ihan kaikkea ei voi mediankaan syyksi laittaa ja jostain hekin innoitteen jutuille saavat. Tällä kertaa merkittävässä osassa oli tämä uusi HIFK.

Olen samaa mieltä. Hifk osaltaan tappoi itkullaan SM-liigan. Kirjoitin jo aiemmin että ifk:n toiminta kommenttien ja verkkosivujen suhteen on kyllä kuin propagandaa Pohjois-Korean malliin. Se oli omiaan lisäämään tätä turhaa mediakohua ja tuosta voisi antaa seuralle sanktiota SM-liiga Oy:n kurinpitosääntöjen 2 luvun mukaan.
 

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Eipä jaksa juurikaan jauhaa tästä asiasta muuten kuin, että mitäköhän jatkossa tapahtuu, kun ei ole enää selkeää linjaa siitä miten saa taklata. Mukavat poffit tulossa, jossa tunnetusti peli vain kovenee samalla kun tuomarilinja muuttuu sallivammaksi.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olen samaa mieltä. Hifk osaltaan tappoi itkullaan SM-liigan.
Vaikea olla eri mieltä tästä. Viha Jokereita kohtaan ajoi tässä lajin edelle. HIFK:n brändi ja toiminta tässä keississä ei nyt oikein kulje käsi kädessä. Toisaalta Summasen saaman naurettavan rangaistuksen jälkeen ei hirveästi yllättänyt, että halusivat naurettavan rangaistuksen myös Nordlundille.

Eli en nyt HIFK:ta pidä tietenkään suurimpana syyllisenä, mutta olisivat voineet toimia hieman toisin.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Liigahan antoi tässä nyt selkeän linjan miten jatketaan. Viikon hieroivat päätöstä mistä oli uusi linjanveto. Taklata saa mutta ei niin että kukaan luokkaantuu tai etenkään ville peltonen ehkä joku muu pelaaja saa, sitä ei liiga kertonut päätöksessään. En tiedä sitten miten käyttäydytään tilanteessa jossa pelaaja luokkaantuu ilman kontaktia saako siitä sitten lähinnä oleva vastustajan pelaaja rangaistuksen, vai voidaanko rangaistus jopa langettaa oman joukkueen pelaajalle?, syynä peloittelu/säikyttely(Kaveri näytti niin pahalta ni eiköhän siitä vuorinen jonku kohtuuttoman kovan pelin pykälän saa hierottuu ku pari viikkoa videoita kelailee)
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämähän on melkosen naurettavaa nyt narrileirin puolelta. Ite ollaan niin puhtosia muut vaan kiusaa, varsinkin naapuri. Ei kyllä ite huomata, että Jaska alkoi alunperin lentää kyllä ihan omasta pesästä. Ja oikeastaan vois vielä yksilöidä tarkemmin Jii Ärrään. Eihän tässä olisi mitään, kun ois ottanut Jakke neniinsä jo ennen kauden alkua Ilarilta, tod näk koko keitto ei olsi kiehunut yli.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Stockmannin toimitusjohtaja ja SM-liigan muut hallitusjäsenet langettivat ensin pelikiellon Nordlundille. Tämän jälkeen totesivat, että "kurinpito tulee palauttaa takaisin pelissä aktiivisesti mukana olleiden henkilöiden hoidettavaksi".

Onhan tämä hiukan koomista toki, mutta jos otan kiinni tuosta jälkimmäisestä lauseestasi, eikö tämä ole hyvin iso askel eteenpäin?

Pitkään on puhuttu sitä, että rangaistuksia pitäisi olla jakamassa kokeneita entisiä liigapelureita, ja sitä ollaan nyt saamassa.

Ehdottomasti. Ei kuitenkaan ole johdonmukaista, että painotetaan lajitietämystä ja -kokemusta samassa yhteydessä kun pukuosasto ensimmäistä kertaa leikkii kurinpitoa.

Ei voi kuin olla nimimerkin J.Rita kanssa samaa mieltä ja ihmetellä miksi tähän kauaskantoiseen ennakkotapaukseen riitti muotikauppiaan vetämän lajia ymmärtämättömän liigahallituksen näkemys.
 

Tekno-Kekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedote
Kantelu oikeuskanslerille.

"Kehotan selvittämään, loukkaavatko SM-liigan toimet pelaajien ja toimihenkilöiden oikeusturvaa ja vaarantavatko ne heidän mahdollisuutensa harjoittaa ammattiaan."

Liitteeksi veivatut päätökset, kokonaan käsittelemättä jääneet tapaukset, ja katsaus ammattilaissarjan työskentelyolosuhteisiin, jossa erotuomari juoksee Urho-TV:n lähetysautoon tarkistamaan mahdollista maalia.

Kaikki, joilla ei ole mitään tekemistä jääkiekon kanssa, vetoavat innolla viranomaisiin. Miksi ei sitten jääkiekkoa seuraava yleisö.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Jaahas Vuorinen. Kun kerran itsekin sanot että julkinen paine vaikutti, niin kuis tuon rahapuolen laita nyt olikaan? Eli teilasitteko Nordlundilta liksan tosta noin pelastaaksenne johtoryhmän palkat? Vai kun kerran veitte syyttä Jokereilta pelaajan, niin kai maksatte hänen palkkansa sitten sieltä liigan toimistolta? Kelles ajattelitte ja mitä korvata, kun työmies ei pelaamaan pääse?
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sivu ilmeisesti kaatui. Ainakaan minä en pääse läpi. Mitähän siellä luki?

Niko Niemisen, Jonne Virtasen ja Kim Hirschovitsin twiittejä siellä oli. Oltiin aika tyrmistyneitä tästä päätöksestä ja Virtanen ilmoitti, että ei uskalla mennä kenenkään lähelle tänään, ettei SM-liiga jaa pelikieltoja ja vie viimesiä rahoja.

Hirso otti voimakkaasti kantaa turvakaukaloihin, SM-liigan päättäjät pesevät omat kätensä.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sivu ilmeisesti kaatui. Ainakaan minä en pääse läpi. Mitähän siellä luki?

Tai kaista loppui.

SM-liigapelaajat antavat vihdoinkin palaa ja kunnolla. Liigapelaajat käyvät sosiaalisessa mediassa todella isoilla kierroksilla Markus Nordlundin saamasta tuomiosta.

Vihdoinkin itse pelaajat alkavat astua esiin. On jo aikakin! Peli on pelaajien.

- Voi S**ana! Salibandyssakin taklataan nykyään enemmän! Rotat saa rottailla ja ens kaudella pelaataan betonihäkissä ”MEIDÄN PELIÄ”, lämpeni Bluesin Niko Nieminen.

- Tänää ei kyl uskalla mennä lähellekkää vastustajaa, ettei media järkkää mul pelikieltoo minkä seurauksena liiga vie mun viimisetki rahat. Ja jos tuuri viel käy ni Niinistö karkottaa Ahvenanmaalle, heitti JYP:in Jonne Virtanen.

KHL:ssä pelaava Kim Hirschovits otti todella suuret lämmöt ja ihan aiheesta.

- Puhutaan pelaajien vastuusta ja kunnioittamisesta pelaajia kohtaan, niinkun pitääkin puhua! Sen on muututtava! Mutta missä on Sm-liigan vastuu ja kunnioitus koko Suomen ykkösurheilulajille? Missä on Sm-liigan vastuu ja kunnioitus pelaajia kohtaan, joita ilman Sm-liigaa ei ees olis? Sm-liigalle nauretaan ympäri maailmaa. Puhtaasta jääkiekkotaklauksesta rankaistaan pelaajaa, pelikielto ja palkkaa pois, Hirschovits kommentoi.

- Vuosia on jo yritetty saada Sm-liiga ymmärtämään että turvakaukalot on saatava, ja nykyiset kaukalot on vaaralliset! Mitä pitää vielä käydä että ymmärretään? Pitääkö isojen pamppujen päitä käydä lyömässä laitoihin, että menee viesti perille? Taitas siitäkin, ja varmaan tästäkin tulee kakkua s**tana!!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
SM-liiga sai sellaisen lumipallo-efektin liikkeelle, että tästähän voisi pelaajat laittaa vaikka lakon pystyyn. Eikö tässä olisi jo ihan riittävästi perusteluja, ettei menisi laittomaksi? Nyt mitataan oikeasti pelaajayhdistyksenkin pallien kokoa, löytyykö sieltä laittamaan SM-liigan päättäjät koville näissä turvallisuuskysymyksissä, jos siis työehtosopimusta rikotaan. Nykyisellään, ovat olleet lähinnä rakkikoiran roolissa. Kaikki pitää hoitaa niin hyvässä hengessä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Vittu mitä tuubaa. Ennen paikallismatsia jo lehdet kirjoittivat mitä ottelussa voisi tapahtua ja liiga oli nostanut rangaistusten kovemtamisen otsikoihin matsia edeltävänä päivänä koko 1.9. lähtöisin olevan kiekkoväkivaltakeskustelun huipentamana. Tavalliselle pulliaiselle riittää tuon jälkeen vain tapauksen näkeminen videolta tai lehtikuvana. Siihen ei ole
mikään HIFK:n termi vaikuttanut millään tavalla, kuten ei sekään että Jokereiden lääkäri kommentoi Moseksen kauden olevan ohi. Tuotahan teidän leirissä tavataan kutsua oululaiseksi lääketieteeksi tms.. HIFK:n kommentointi päähäntaklauksista tapahtui matsin jälkeen eikä se sen jälkeen ole asiaa mitenkään ajanut. Se, että Jokerit on ollut kauden aikana 'urhoolisesti' hiljaa, on ollut ihan hyvä ottaen huomioon tietyt organisaation ämmämäisyydet ja suomalaisen jääkiekon julkisuuskuvan vahingoittaminen. Liigakin on luultavasti ohjeistanut Jokereita sen verran, että ovat ymmärtäneet pitää turpansa tukossa.
 

Jacold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Iltalehden Nordlund casessa kysytään paskalehden puolelta, että kuuluuku väkivalta jääkiekkoon?
Tarkoitetaanko tällä "väkivallalla" näitä muutamaa taklausta? Ei hyvää päivää!
Nordlundin tuomio oli täysi fiasko, muut tuomiot menivät ihan asiallisesti.

Jääkiekossa on semmoinen rangaistus olemassa kuin väkivaltaisuus, pitäisikö tämäkin kohta poistaa ja tilalle ottaa "rumakäytös 25min"

Kiehuu.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Marko Lempiseltä aika hyvä kommentti koko tapahtumaketjusta. Todella syvälle veti SM-liiga itsensä hallituksen johdolla.

Linkki IS:n sivuille. Pahoittelut jos on re-post.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Se, että Jokerit on ollut kauden aikana 'urhoolisesti' hiljaa, on ollut ihan hyvä ottaen huomioon tietyt organisaation ämmämäisyydet ja suomalaisen jääkiekon julkisuuskuvan vahingoittaminen.

Bismarck! Biiiismarck! Vitun pelle hei! Ota poskee hei! Sä oot ihan poika viel hei! Mieshuora!

Boldaus minun.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Iltalehden Nordlund casessa kysytään paskalehden puolelta, että kuuluuku väkivalta jääkiekkoon?
Tarkoitetaanko tällä "väkivallalla" näitä muutamaa taklausta? Ei hyvää päivää!
Nordlundin tuomio oli täysi fiasko, muut tuomiot menivät ihan asiallisesti.

Jääkiekossa on semmoinen rangaistus olemassa kuin väkivaltaisuus, pitäisikö tämäkin kohta poistaa ja tilalle ottaa "rumakäytös 25min"

Kiehuu.

Eikun rumasta käytöksestä tulee antaa 5 ottelua pelikieltoa, sehän vahvistettiin Summasen tapauksessa. Tässä joutuvat kai seuraavaksi fanit miettimään miten SM-Liigan johto haluaa rangaistukset tuomittavan. Ei käy kateeksi yhtäkään valmentajaa tästä eteenpäin. Miten ihmeessä ohjeistaisin pelaajia peleihin nyt?
 

Heko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Maple Leafs
Huutonaurua koko pikkutakkiporukalle!

Koko kausi on huudeltu kaikissa mahdollisissa medioissa sm-liigalla olevan oma kurinpitoelimensä, jolla on päätäntävalta kurinpidollisiin päätöksiin. On painotettu, että kaikki kurinpidollisiin toimintoihin johtavat tilanteet kyetään hoitamaan lajin sisällä - ei ole poliisin, median eikä ministerien tehtävä arvioida kaukalon sisäisiä tapahtumia. Samalla kehutaan myös kyseisen kurinpitoelimen asiantuntijuutta ja ammattitaitoa suoriututa tehtävästään.

Ja kuinkas sitten käykään? Kurinpitopäätöksessäkin mainitun mukaan puhtaasta[/B.] taklauksesta tämä kyseinen liigan kehuma kurinpitoelin ei nää tarvetta lisärangaistuksille, mikäli tietovuodot pitävät paikkaansa. Tämä ei kuitenkaan kelpaa liigan hallitukselle, ei alkuunkaan. Onhan tapaukseen jo omat huutelunsa kerinneet antaa kaikenmaailman kasvatustieteilijät ja futisfanit kulttuuri- ja urheiluministeri Arhenmäkeä ja Presidentti Niinistöä myöten! Hallituksen saunakerholla on päätetty, että puhuttaneesta tilanteesta on annettava Nordlundille rangaistus keskustelun vähentämiseksi urheilulliset seikat sivuuttaen. Ja kun kurinpitoryhmä on eri mieltä, niin eikun rautaisella otteella nuorat omiin käsiin ja aletaan puuhastelemaan omaa päätöstä, jossa puhutaan enson itsensä ristiin ja koitetaan sitten kaivamalla kaivaa sovellettava rikekohta jo päätettyyn rikkeeseen. Syytön, kunnes toisin todistetaan? Ilmeisesti ei.

Ja kuten monaalla on jo kirjoitettu, virheellisyytensä lisäksi päätös asettaa vielä koko poppoon ja liigankin naurunalaiseksi! Kaksi (2) peliä? Rangaistus oli päätetty antaa teoista huolimatta, piti vain miettiä kuinka pitkä. Toisaalta ei liian pitkä, jottei Jokerit valittaisi päätöksestä, ja toisaalta ei voi jättää rankomattakaan tai seuraavaksi kaivetaan joku vanha mäkihyppykoutsi kommentoimaan iltapäivälehdille, kuinka nekin tukirahat pitäisi tuollaiselta väkivaltaviihteeltä ohjata kunnon rehtiin suomalaiseen mäkihyppyyn! Kompromissina kaksi peliä niin, että Masto kerkiää takaisin runkosarjan viimeisiin peleihin ettei pelitouchi ole hakusessa ennen playoffeja. Sitten vaan kädet ristiin ettei kiekkoihmiset liikaa hermostu jääkiekon rankaisemisesta median palkitsemisen kustannuksella.

Liiga on nykyisellään linjaton vitsi. Mikä tahansa on mahdollista, kun oikeista naruista vedetään. IFK osasi vetää oikeista naruista, Lukko ei. Tuloksena Mastolle puhtaasta taklauksesta 2 peliä pannaa, Huhtalalle Kovasen loppukauden pakettiin laittamisesta 0 peliä. Ilmeisesti kaikki pelaajat eivät ole liigan silmissä tasa-arvoisia ja urheilullisten päämäärien ajaminen on täysin toissijaista mediajohtamisen rinnalla.

Perään vielä pari verrokkia pelitilanteista, joista voi jokaine itse pohtia liigan päättäjäasemassa olevien ammattitaitoa asiaansa:

26.1.13 Lukko-Blues 3-2 - YouTube
Linkki vie youtube-videoon Tommi Huhtalan taklauksesta Tommi Kovaseen.

Huhtala tulee ylimääräisenä miehenä kovalla vauhdilla tilanteeseen ja torppaa Kovasen selästä laitaan. Kovasella ei ole mitään mahdollisuuksia nähdä taklausta ja on sen seurauksena loppukauden sivussa murtuneen leukaluun, parin katkenneen kylkiluun ja lievän aivovamman (aivotärähdyksen) johdosta.

"Selästä taklaus on tilanne, jossa taklattava pelaaja ei ole tietoinen uhkaavasta taklauksesta, ja täten hän ei voi suojata itseään, ja lisäksi kosketus tapahtuu hänen vartalonsa selkäpuolelta."

"Pelaajalle, joka vartalotaklauksella, poikittaisella mailalla, kyynärpäätaklauksella, ryntäämällä tai kampittamalla aiheuttaa vastustajan rajun kaatumisen laitaa vasten, tuomitaan erotuomarin harkinnan mukaan..."

"Pelaajalle, jonka suorittama sääntöjen vastainen rike saattaa aiheuttaa tai aiheuttaa vastustajan, joukkueen toimihenkilön tai ottelun tuomariston loukkaantumisen, tuomitaan..."

Kyseisessä taklauksessa kaikki kohdat täyttynevät?

Markus Nordlund taklaus Ville Peltoseen - YouTube
Linkki vie youtube-videoon Markus Nordlundin taklauksesta Ville Peltoseen.

Liigan hallitus itse toteaa, kuten jokainenvoi videolta havainnoida, ettei taklaus täytä ryntäämisen tai päähän kohdistuneen taklauksen tunnusmerkkejä. Millä muotoa laitataklauksen tunnusmerkit täyttyvät? Eivät millään. Nordlund ei taklauksellaan aiheuta Ville Peltosen rajua törmäystä laitaan, mutta silti taklaukseen sovelletaan raskauttavana asianhaarana käytettävää ylikovan pelaamisen sääntöä. Laitataklaus oli pakko heittää rikenimikkeeksi, koska ylikovan pelaamisen sääntö vaatii, että pelaaja on aiheuttanut vastustajan loukkaantumisen rikkeellä. Tällaista rikettä ei kuitenkaan ole koskaan tapahtunut. Median painostuksesta siis 2 peliä pannaa, minkä absurdiudesta suhteessa väitettyyn rikkeeseen ja toisaalta itse tilanteeseen on jo jauhettu aivan tarpeeksi.

Jarkko Ruutu taklaa Artturi lehkosta, Jokerit-Kalpa 16/2/2013 5+20 - YouTube
Linkki vie youtube-videoon Jarkko Ruudun taklauksesta Artturi Lehkoseen

Nämä ovat taklauksia, jotka liiga on ilmoittanut haluavansa karsia kokonaan pois kovilla rangaistuksilla. Onko 3 peliä liigan mielestä kova rangaistus kotimaiselle mattcooke-tyyppiselle rikoksenuusijalle?

Ilkka Pikkaraisen Taklaus Ivan Humliin - YouTube
Linkki vie youtube-videoon Ilkka Pikkaraisen taklauksesta Ivan Humliin.

Toinen mitävittua-taklaus, jollaisesta saisi rapakon takana maksaa kovan hinnan. Seitsemän peliä pelikieltoa on jo pieni askel oikeaan suuntaan. Mielenkiintoista, miten nämä "vahingot" ja aivopierut sattuvat näille samoille kavereille? Parin pelin panna ei estä näitä miehiä toteuttamasta pelifilosofiaansa, jossa vastustajan kärkipelaajan loukkaantuminen edistää oman joukkueen etua eikä täten ole väärin.

Mututuntumalla heitetyt pikkukakut tarvittaessa eivät puhu ammattimaisuuden puolesta, puhumattakaan päätösten linjakkuudesta. Sen lisäksi liigan hallitus itse sanelee tarvittaessa pelisäännöt, mikäli kurinpitoelimen päätös ei miellytä. Ja sitten puhutaan puna poskilla toisaalle yhtä ja toisaalle toista. Kiistetään ja myönnetään tilanteen vaatimalla tavalla, vieritetään vastuuta muualle sekä lopulta vedetään "ette te vaan ymmärrä" -ässä hihasta!

Hienoa liigan johto, hienoa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös