Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Knuutinen IPK:sta saanut pelin bannin mutta missä viipyy päätös Nikulinin bannista kun saman kierroksen peleistä on kyse.
Noo kait sieltä tulee ajastaan.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

mrkrw

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, Habs
Osui tuota Nikulinin kurinpitopäätöstä lukiessa tämmöinen pätkä silmään:

”Pelaaja kohdistaa millaisen iskun tahansa millä tahansa vartalonsa tai varusteensa osalla vastustajan pään ja niskan alueelle tai iskee tai runnoo vastustajan pään suojalasia tai laitaa vasten.”

Jos sääntökirjan mukaan mentäisiin, niin joka ottelussa tulisi useampia ulosajoja tähän sääntöön perustuen. Joka pelissä tulee kulmavääntöjä jossa joku painaa jonkun päätä laitaa vasten, ja lähes jokaisessa kärhämässä yritetään osua kasvoihin. Jokainen varmasti ymmärtää mitä ajan takaa.

Enkä nyt puolustele Nikulinia. Tuomio oli varmasti ihan asiallinen.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Siis 4 ottelua Nikulinille. Se on varmastikin ihan linjassaan oleva tuomio.
 
Savolaiset ovat komeita ja kaikessa ylivertaisia. Säälittävän primitiivisessä kateudessaan muut heimot yrittävät heitä pilkata.

Accompagnato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
Peliitoista Aholalle 2 pelin pelikielto polvitaklauksesta, ja Kouvalaiselle jopa 5 peliä päähän kohdistuneesta taklauksesta. Nämä tilanteet siis perjantain 6.3. SaPKo ottelusta.

Näin ollen Kouvalainen missaa kolme ensimmäistä karsintaottelua, Ahola sen sijaan mukana näissä.
Kylläpä tuli penalttia. En lähde spekuloimaan tilanteilla, mutta kovat on penaltit. Erityisesti tuo Aholan saama.
 
Koetelkaa kaikkea - pitäkää paras
-J.V. Snellman-

Tarasov

Jäsen
Nikulinin saama kohtuuton rangaistus ei ole linjassa kauden aikana tapahtuneisiin rikkeisiin. Pelissä aina sattuu ja tapahtuu mailalla huitaisuja ja jopa lyöntejä, eikä tuomarit niihin ole puuttuneet. En puolustele Nikulinin rikettä, mutta oikeudenmukaisuutta kaipaan.
Pelikiellon määrään vaikuttivat varmasti joukkuetausta sekä erityisesti Nikulinin kansalaisuus. Eli yleinen Venäjä vastaisuus kaikilla tavoilla ja kaikessa urheilussa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Nikulinin tuomio oli ihan linjassa Kiviniemen penaltin kanssa, venäläisyydestä huolimatta jopa pelin lyhempi.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy