Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
KalPa ottaa seurahistoriansa kirkkaimman SM-hopeamitalin loistavalla kokonaisvaltaisella liigakaudella ja antaa hallitsevalle liigan mestarille täyden vastuksen, se kirkkain palkinto jää vielä odottamaan kuopioon saapumistaan mutta vankka pohjatyö on tehty.

Jokainen käsittelee kauden päätöksen vapaasti omalla tavallaan, mutta meikäläinen onnittelee seuraa, joukkuetta ja kannattajia ja kaikkia yhteistyökumppaneita LOISTAVASTA KAUDESTA JA SM- MITALISTA 2017
ja toivottaa oikein hyvää kesää kaikille, Oli sellainen kausi että tätä mitalia aion ihan periaatteesta juhlia.

Kiitos kaikille, jatkakaa!
 
KalPa long distance supporter, you allways walk alone.

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Aseettomaksi teki Tapparan jarrukiekko KalPan. Onnittelut joukkueelle todella upeasta saavutuksesta ja lähtökohtiin nähden historiallisen kovasta hopeamitalista. KIITOS KALPA!
 

RaakaSamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän JYP, Blaugrana, VGK, Bulls & Raiders
Onnittelut Pönttövuoren toiselta puolelta! Ansaittu finaalipaikka ja mitali, tästä vaan virtaa ensi kauteen ja samalla sykkeellä Kapasen johdolla. Hopea ei ole häpeä.
 
2009 & 2012 ------ Liigan ainoa CHL-mestari s. 2018.

"Se mikä ei tapa, niin siihen ei kyl kuole."

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Loistava jengi Kuopiossa ja loistavaa työtä kaukalossa sekä ulkopuolella. Lämpimät onnittelut! KalPa oli kauden ehdoton valopilkku yhdessä Ilveksen kanssa. Hopea ei ole todellakaan häpeä hyvän esityksen jälkeen. Toinen vaan oli rutinoituneempi voittamaan tiukkoja matseja. Kuopiolaiset voivat olla ylpeitä pojistaan, ja nämä voivat kulkea päät pystyssä hyvän kauden jälkeen.
 
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitos KalPa! Hieno kausi kokonaisuudessaan, joka palkittiin hopeamitalilla! Tähän ei uskonut varmaan kukaan. Takki on niin tyhjä, ettei viitsi enää edes lähteä analysoimaan. Kaikki on annettu. Syksyllä jatketaan uusin kujein rakentamaan tulevaisuutta kohti mestaruutta!
 

Jaaku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Upea, ikimuistoinen kausi takana. Kiitos KalPan koko organisaatiolle ja koko kannattajakunnalle siitä! Onnea hopeasta! Milloin järjestetään mitallijuhlat?
 
Hautaan asti Kale. Kalevan Kale!

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Kiitos Kalpa! Hieno kausi jonka upeat play-off pelit kruunasivat. Kuopion kiekkokevään pystyi aistimaan toiselle puolelle Suomea asti, kun radion välityksellä pelejä seurasi. Hallissa ollaan varmasti koettu ikimuistoisia hetkiä, toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odottaa neljännesvuosisataa. Kiitos Pekka Virralle, hänen kädenjälkensä näkyy KalPan pelissä varmasti vielä pitkää, voidaan varmaan jo puhua kuopiolaisen jääkiekon elävästä legendasta. Hienoja kasvutarinoita ja omien poikien esiinmarssia on ollut ilo seurata. Eiköhän ensi kaudella sama meno jatku.
 

Keskiviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion KalPa
Onnea KalPa! Upea kausi oli. Syksyllä olin paikalla Turussa kun maagisesti luistellut kuopiolaisryhmä paineli vauhdilla TPS:n yli melko suvereenisesti ja vastaavaa näytöstä en juuri koskaan aiemmin ollut KalPalta Turussa vuosikymmenien aikana nähnyt. Se ennakoi jo hyvää kautta, mutta en olisi uskonut, että näin lähellä mestaruutta pelitaso lopulta oli.

Minulla on nyt samanlaiset fiilikset kuin keväällä 1994 Suomen toisen MM-finaalitappion jälkeen, sillä ensimmäisessä MM-finaalissa Suomi hävisi selvästi ja finaalipaikkakin oli suuri voitto, mutta toisessa finaalissa odotettiin jo kultaa ja tappio oli niukka sekä katkera ja nyt on melkolailla vastaavat tunteet KalPan osalta (vaikka toki voitettu hopea tämä on isossa kuvassa). Silloin Suomella oli historiassa plakkarissa kaksi hopeaa ja kulta tuli sitten seuraavana vuonna. Siitä on hyvä ammentaa KalPalle uskoa, että täyspottikin tulee vielä, toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Kyllähän tämä kausi meni rajusti yli odotusten, sekä omieni että median. Runkosarjassa mainio kolmospaikka ja sitten nämä upeat pudotuspelit, huikeaa!

Kiitos KalPa ja ennen kaikkea Pekka Virta. Katsotaan vieläkö Pekka palaa Kuopijoon :)
 
Löikö Mörkö sisään?
Suosikkijoukkue
HPK
Onnea KalPa!

Huvittaa lukea noita kaudenalusarvioita nyt uudestaan. Odotin kovasti Kerhon ja KalPan kohtaamista pudotuspeleissä, koska runkosarjan kohtaamiset oli niin mukavaa katsottavaa pelillisesti.

Häviö tietysti ottaa päähän, mutta niinhän sen kuuluukin.
 
Eteläpäädyn piippuhylly (1995 - 2008)
Kun yhdessä matkaan lähdettiin, oli nuoruuden kultainen aika.
Sinä ensiksi saavutit määränpään, minä hetkeksi vielä tänne jään.
Suosikkijoukkue
SaiPa, LA Kings, Manchester United
Onnittelut teille sensaatiomaisesta hopeasta. Aivan päätyyn ette vielä menneet, mutta tulevaisuus on valoisa. Tapparan materiaalietu ja jo aiemmin kovia otteluita voittamaan tottuneet karpaasit, sitten lopulta onnistuivat tiukan sarjan kääntämään.

Tiäältä tulloo aina teille sympatiat ja teiän pantveikonissa ollaa, jos omien Keltamustien pelit on jo päättyneet.
 
Leijonasydämestä huolimatta aina Slovakian kultaisen sukupolven tukena.

Limeton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa mitalikannassa 2016-2017
Ei vituta yhtään vaan todella onnellinen olo. Upea kausi alusta loppuun saakka. Oma haaveeni on ollut, että pelataan finaaleissa. Nyt se on toteutunut.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoa nähdä, ettei KalPan kannattajien leirissä olla liian murtuneita, vaan osataan iloita hienosta saavutuksesta.

Suuret onnittelut KalPalle ja sen kannattajille! Tämä on todella huikean hieno saavutus koko organisaatiolta, joten nyt on lupa nauttia.

Ensi kaudella sitten yhteistuumin lopetetaan tämä Tapparan orastava dynastia, eikös?
 

tuulis2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hienoa nähdä, ettei KalPan kannattajien leirissä olla liian murtuneita, vaan osataan iloita hienosta saavutuksesta.

Suuret onnittelut KalPalle ja sen kannattajille! Tämä on todella huikean hieno saavutus koko organisaatiolta, joten nyt on lupa nauttia.

Ensi kaudella sitten yhteistuumin lopetetaan tämä Tapparan orastava dynastia, eikös?
Viihdyttävää kiekkoa, kiitos Kalpa. Ansaitut mitalit.
 

Lovemachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vilpittömät onnittelut! Hopea on aina saavutus, ei pelkästään hävitty viimeinen peli.
 
---------------------------------------------
<kirjoita jotain nasevaa tänne>

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Onnea KalPa, hieno joukkue joka pelasi nopeaa ja kamppailuvoimaista jääkiekkoa. Katselin että Eetu Luostarinen on tulevana kesänä varauskelpoinen, hänestä voipi tulla erittäin hyvä jääkiekkoilija. Oli omaan silmään yksi näkyvimpiä KalPan hyökkääjiä kahdessa viimeisessä finaalissa.
 
Patrik Laine - Mario-esque
Aleksander Barkov jr. - Selke-good
Teppo Numminen - valurautapakki

Bay

Jäsen
Kyllä Kuopiossa voidaan tätä hopeamitalia juhlia samalla lailla kuin Porissa 2006. Ihan samanlainen tarina, nimettömällä joukkueella, jolta kukaan ei ennen kauden alkua odota mitään, finaaliin saakka.
 
"Joillakin meistä ei näytä riittävän kantti edes tunnustaa väriä."
- Eräs Jatkoajan kirjoittaja jakaa suuria elämänviisauksiaan..

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
Paljon onnea! Totta kai tämä nyt varmasti tällä hetkellä ottaa päähän, mutta yhtä kaikki tämä kausi ja tämän kauden lopputulema on jotain sellaista, jota kuopiolainen jääkiekko ja kiekkoyleisö tarvitsivat. Ja siis tarkoitan, että aivan kirkuen tarvitsivat. Aivan samalla tavalla, kuin mitä Porissa tarvittiin kevään 2006 hopeaa, kuten aivan oikein @Bay edellä juuri mainitsi..

Kuopiolaisen kiekkoilun ryhti korjattiin sitten ihan kertarysäyksellä koko kiekkoilevan Suomen silmissä, se on jo yksistään asia josta jokaisen kilpisydämen kannattaa olla ylpeä. Pitäkää nyt tämän kauden jättämästä perinnöstä parempaa huolta kuin mitä Porissa pidettiin, koska hopeamitalin mukanaan tuoma buumi onnistuttiin tuolloin tuhoamaan jo heti seuraavalla kaudella useaksi vuodeksi..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

MetalT75

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eipä tuohon pitkään mennyt Kuopiossakaan Peksin 1. stintin jälkeen, kun homma oli täysin kuralla. Tällä kertaa on suotavaa, että siitä on otettu opiksi, eikä vastaavaa enää tapahdu.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
Hieno kausi, suuri kiitos! Tällä kertaa riitti näinkin pitkälle. Harvinaista herkkua, vaikka kieltämättä ensi reaktio oli pettymys, kun näin lähelle päästiin. Parhainta jatkoa ja tsemppiä uuteen kauteen!
 
Tässä lukee jotain fiksua ja kekseliästä..

-40

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Kale, Wild ja Flyersin Ville.
Ikimuistoinen kausi, jonka äärellä vallan herkistyy. Kiitos.
 
"Veljmiehet - Kausi 6. Voi veljet!" *****
- Kannes Hapanen / Iltasheisse
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy