Kun Vaasassa ei veri kierrä – meidän oma vitutusketjumme!

  • 293 118
  • 1 163

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo tiistaina viimeinen mahdollisuus ja jos ei kelpaa niin mun kausi loppuu siihen. Kerrankin saadaan maali ja päästään johtoon, niin eiköhän nuo paskahousut anna sitten 3 vastustajalle. Tuurilla päästiin vielä tasoihin, mutta paskat oli päättänyt, että tänään ei voittoa oteta. Ei viitsitty viimeisillä sekunneillakaan edes pelata kiekko maalille. Vielä täytyy korostaa, että kaikki 4 maalia ANNETTIIN vastustajalle ihan ilmaiseksi.

Pelaajista Brennanille jatkosopimus ja kaikki loput sopimuksettomat äkkiä helvettiin tästä kaupungista. Valmennuksen toimia voi myös alkaa kyseenalaistaa, kun touhu menee aina vain paskempaan suuntaan.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jos vitutukseen vois kuolla niin nyt lähtis varmasti henki. TPS voitti joten heikolta alkaa näyttämään jumbosijan välttäminen. Varsinkin kun ei joukkuetta tunnu nappaavan.
Ei nappaa ei!
Helevetti vieköön, ja on se kumma että vieläkin mulla on se lapsen usko kunniakkaaseen kevääseen ja että EMME KOSKAAN LUOVUTA, mutta joukkue näyttää jo luovuttaneen. Hei jätkät camoon! Nehän pelaa tätä touhua ammatikseen. Minkälaista päästötodistusta ja näyttöjä noi kaiffarit haluaa antaa itsestään tulevaisuuden työnantajilleen?

Valtonen oli oikea valinta valmentajaksi ja toivon että oli myös oikea päätös antaa "ikuisuuden" jatkot miehelle. Tässä vaiheessa kuitenkin herää pieni kysymys että mihin helvettiin katosi se loppuun asti taisteleva Sport? Ei se voi olla parin ukon lähdöstä kiinni.

Kotiotteluita on vielä sen verran jäljellä että komeesti saadaan yleisö KA ryssittyä näillä esityksillä ihan prkleen kivalle tasolle. Pitäiskö vaihtaa koko joukkue ens kaudelle? Paitsi MB.
Aika monen tunnin hengittelyn ja rauhottumisen jälkeen sanoisin että Brennan oli melkolailla ainut soturi, taas tänään. Nautitaan hänen esityksistään niin kauan kun sitä kestää, nimittäin hän on ammattilainen ja tajuaa sen että oikea asenne, tahto ja yritys huomataan.

Vaikka nyt vituttaakin, niin pitää muistaa että monia rajapyykkejä on jo ylitetty, ainakin mitä itse toivoin tältä kaudelta, mutta nyt tässä vaiheessa luovuttaminen jättää aika paskan mielikuvan ensikauden uuteen tulemiseen.
Mulle, ja veikkaisin aika monelle se mestaruus olisi se ettei oltaisi niitä vitun jumboja. Tack.

edit. Unohdin Joelin. Ansaitsee myös soturi tittelin.
 
Viimeksi muokattu:

tlithen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, LPS, Fc Puha
Olishan sitä voitu joku vahvistus vielä julkistaa - muuten voi kyllä todeta, että AIVAN MAHTAVAA! AIVAN MAHTAVAA!
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän tämä tappioputki alkaa vituttamaan. Paska maku tästä jää jos näin jatkuu loppuun asti. Hävitä saa mutta luovuttaa ei.
 

Kermamunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Jokerit, Kiekko Vantaa
Nyt vatuttaa. Tuo yv saa enemmänkin pelonsekaiset tunteet nousemaan pintaan. Toimivalla yv:llä voisi tänäänkin lopputulos olla aivan toinen.
Toimimaton yv ja tehottomuus koitui jälleen kohtaloksi.
Ja tuo Saros.... uskomaton kaveri.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vituttaa toki raskaasti, mutta livenä päädyssä pelin katsoneena täytyy todeta, etteivät poijat luovuttaneet missään vaiheessa. Ei. Hävisivät. Eivät luovuttaneet. Ja kyllä, edelleen v..uttaa. Yv on karmeaa. Tuntuu kuin pelaajatkin toivoisivat, ettei vaan jouduta ylivoimalle. 5-5 -peli paljon tasaisempaa. HPK ei ollut hyvä, mutta Sport oli vielä huonompi...
 

Kermamunkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Jokerit, Kiekko Vantaa
Nyt alkaa jo vatuttaa koko sanonta: "Jos et itse tee maalia, kaveri tekee." Mitä paikkoja missattiin! Se vastustajan maali kirpaisee niin paljon enemmän.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ja varmaan lupaus menestyksestä. Se sama lupaus joka TPS:ssä on annettu jokaiselle hankinnalle joka vuonna...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mä en kyllä usko tota(-kaan) siirtoa, ennen ku se vahvistetaan. Eikös se ollut sama lehti, joka tiesi Hankin siirtyvän Pataan?
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Onhan tämä vähän outo tilanne, kun ennen vanhaan ollaan totuttu, että sarjan parhaat pelaajat tulee meille :)
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikäs tässä nyt pitäisi vituttaa? Ei Hannu nyt mikään seuralegenda ole yhden kauden visiittinsä jälkeen ja tilalle on hankittu lähtökohtaisesti parempi maalivahti.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kuka tietää, onko meitä vaan vedätetty? Hank jatkaa meillä ja Hosti UpGradetaan Järvisellä. Siinä sitä olisi voittavaa kombinaatiota ensi kaudelle.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Tässä on nyt aika vahva hakuammunnan maku. Tepsukalla on Lassila kiinnitettynä ja (muistaakseni) tuon samaisen lehden mukaan Setänen olisi siirtymässä myös Turkuun. Aika ahdasta siis on. Niittymäki myös tyrmää huhun täyslaidallisella. Jos ei muuta, niin pistää vahvasti epäilemään oikeastaan jokaista huhua mitä siitä (IS) suunnasta on kuulunut.

Mulle tosin sopisi vallan mainiosti, että Hanski siirtyisi Turkuun ja Vaasassa syö kiekkoja ensi kaudella kaksikko Järvinen-Setänen.

EDIT: Korjattu kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
En ymmärrä mikä tässä uutisessa laittaa vituttamaan? Hankin lähtö on ollut tiedossa jo kauan ja moni on ollut siinä uskossa, että Ässät olisi ollut tuo seura. Miten Tepsi eroaa Ässistä tai jutussa mainitusta Kerhosta? Kuten Mac tuossa ylempänä toteaakin, kyseessä ei ole mikään seuralegenda. Kiertolaisen matka jatkuu, end of story. Itselleni ainakin on henk. kohtaisesti aivan sama pihin päätyy, kunhan ei Kouvolaan. Kouvola siksi, että silloin meillä olisi pitänyt riittää pelimerkit Hannusta taistelemiseen. Hyvä veskari, jonka olisin pitänyt täällä, mutta ei nyt tule suru puseroon lähtee sitten mihin tahansa.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
En nyt osaa selittää mutta vtuttaa vaan ihan kympillä kun meidän yksi päävastustajistamme nappaa Toivosen kahden vuoden sopimuksella. Meillä siis Järvinen samalla pahvilla. Toivon että oon väärässä mutta tällä hetkellä tuntuu että tässä kohdassa Ere & co menivät tyylikkäästi metsään. Palataan astialle helmikuussa 2017 ja katsotaan sitten. Stana!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Pieni parodia sallittakoon, vaikka emme kaikkea tilanteeseen johtaneita syitä tiedäkään.

Gavrus soittanut agentilleen Larionoville:

G: Я не люблю его здесь. что-то исправить!!! (I don't like it here. Fix something!!!!)

Larionov soittaa Erelle:

E: Vaaaaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Jämsä tässä morjes. Meillä on joukkue valmis, mutta miten voin auttaa?...
L: You promised not to dissappont me! What have you done!? Artur is like my own son! He shall return to Minsk..NOW!
E: ..........HELLO!.....What?....Let me find my...dictionary......One moment, sir.........
L: I said NOW!! Don't you know who I am!? The contract is now terminated because I say so!
E: ........Mmmmmm....well......we can't.....I mean that would be a tragedy....sir....
L: I SHOW YOU TRAGEDY!! I have connections...KGB, Putin, you know! You are in big trouble!
E: Huh?.....Oh, ok....
L: You burn the contract....and your crappy team gets Artur a ticket back home..NOW!
E: Yes, yes...naturally!....
L: .....................And you send me all the money your crappy team has left.....for a compensation....
E: Of course! Of course!


Perseenperseenperse. Alotettiin sitte tyhjennysmyynti kauden täs vaihees.

Hyvä, että pystyy kuitenkin vähän nauramaankin tälle. Kiitos tästä motivaattorista :)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Nyt alkaa kyllä yltiöoptimistinkin raja lähestyä rimaa, jonka yli ei haluaisi mennä, mutta pakko on avautua näiden viimeaikojen perseilyiden vuoksi.

Suunta on monessa tekemisessä todella huolestuttava. Mitä vittua siellä oikeen tehdään, vai tehdäänkö ihan oikeasti yhtään mitään?

Aloitetaan itkuvirsi...
- Myynti ja markkinointi: myynti edelleen ala-arvoisella tasolla. Lähes puolet pienempi, mitä seuraavaksi pienin yritysmyynti. Tämä kaikki siis talousalueella, jossa ei käytännössä kilpailua muiden saman alan kilpailijoiden kanssa ja taloudellisesti koko maan vetovoimaisin sekä työttämyysastekin alhaisin. Vielä, kun muistaa, että Vacon hoituu Hiltusen toimesta, pakko kysyä. Kiinnostaako se työnteko? Löytyykö sitä kutsumusta paiskia 24/7 hommia? Ei tää mikään Gigantti ole, vaan raakaa autokauppiaan duunia jota pitää rakastaa ja haluta koko sydämmestään. Muuten lopputulos on juuri tämännäköistä.
Yhtään kampanjaa ei ole ollut, näkyvyys luvattiin räjähtää, missä näkyy ja homma on muutenkin vedetty kyllä aivan päin persettä joka osa-alueella.

- tiedottaminen asioista: Kun me ollaan oltu aivan eri sivulla muihin nähden avoimessa tiedottamisessa sekä vuorovaikutuksessa ja siis pelkästään positiivisessa mielessä, pitääkö vittu benchmarkata heikommilta, miten hommaa ei pidä tehdä?

- Investoinnit: miksi helvetissä kaikki tehdään vähän sinnepäin? Yleensä päin halvettiä? Menee ton ekan pointin kanssa samaan kategoriaan, onko se sydän oikeasti mukana? Eikö vaan huvita? Vittu noita Pelicansin kalmistosta hankittuja penkkejäkin. Eikä niitä mihinkään hävitetä laajennuksessa. Samat saatanan penkit sinne jää ja tulee varmaan vielä lisää erivärisiä. Hallihan on kohta, kuin tilkkutäkki... Tai siis on jo, eikä yksikään väri edes natsaa sinnepäinkään omia värejä. Ne pienet laatutekijät!! Ottakaa nyt saatana muista halleista mallia.

- yleinen näkyvyys: Vastustajat ilmoitetaan, miten sattuu (lue= JYP on Lukko mainoksessa), vastustajille tarjotaan lähes oksennusta palautumiseen (lue= jokainen tietää että asioita käsitellään nykyään mm somessa), kampanjointi käytännössä nollatasoa

Tähän lisäksi vielä asia, josta ei pysty julkisuuteen tuomaan, kuin yleisellä tasolla, eli pelaaja-asiat. Siellä on poltettu helvetisti siltoja taakse, tärkeimpien pelaajien sopimusasioissa sekoillaan, eikä omia nuoria arvosteta pätkääkään. Lisäksi panikoidaan taas tilanteessa, jossa ei pitäisi.... Voi vittu, että alkaa migreeni muistuttamaan olemassaoloaan

- lopuksi vielä yleinen asenne: Kun seuralla on hyvä kanava, mitä käyttää ja uskomaton määrä kannattajia, jotka suorastaan suoltaa jatkuvalla virralla parempia ja heikompia kehitysideoita, missä nöyryys ja vuorovaikutus? Ei ne kaikki ole järkeviä tai edes mahdollisia toteuttaa, mutta sekaan mahtuu paljon loistavia ideoita, joita voisi toteuttaa tai ainakin jatkojalostaa ja hyödyntää. Olen lisäksi vielä henkilökohtaisesti ehdottanut säännöllisiä seuran ja kannattajaryhmänvälistä foorumia, joissa kumpikin osapuoli voisi vaihtaa ajatuksia, ideoita jne mutta mitään ei ole tapahtunut. Missä nöyryys? Miksi ilmaiset kehitysideat eivät kelpaa? Miksi ei otetaa kaikkia irti, kun kerran tarjolla näin uskomattoman hyvin seuraan sitoutuneita kannattajia ja vieläpä paljon.

Asialistaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta tuossa ne, jotka saavat ainakin minun henkilökohtaisen v-käyräni nousemaan potenssiin.
Seuran pitäisi mielestäni nyt tehdä asap ryhtiliike, olla nöyrä ja hyödyntää tarjollaolevia resursseja/apua, eikä ampua omia vähäisiä resurssejaan haulikolla, miten ja minne sattuu. Nöyryyttä, hieman ajatusta ja ennen kaikkea sydäntä tekemiseen mukaan, niin voitaisiin jopa pienemmillä taloudellisilla sekä henkilöresurseilla taikoa vaikka millaisia tuloksia tauluun niin rahallisesti, kuin muillakin saroilla.

No, kuuroille korville menee tämäkin, kun kanavaa seuraan ei tunnu enää olevan käytännössä lainkaan. Vituttaa suunnattomasti!!

Ehkä se viime kauden taloudellinen ja jossain määrin urheilullinenkin tulos sitten on noussut vaan kupoliin? Vai mikä vittu tässä oikeen mättää? Pitääkö taas menettää aktiivisia kannattajia lisää, ennen kuin otetaan nöyrästi lakki käteen ja myönnetään virheet. Miksi pitää mennä niin pitkälle, kun asiat voidaan hoitaa kerralla kuntoon ja pysyä oikealla tiellä.

Mielestäni nyt aletaan olemaan vedenjakajatilanteessa. Olen ainakin henk.kohtaisesti jopa pohtinut, mihin oma kannattamiseni edes perustuu. Tietenkin ensisijaisesti urheilullisuuteen, mutta kun kaikki muu sen ympärillä on hoidettu kiihtyvään tahtiin päin persettä, ei pää meinaa kestää tämän katselemista. Varsinkaan, kun apukaan ei tunnut kiinnostavan pätkääkään.

Muilla samankaltaisia ajatuksia?
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Jos vitutukseen vois kuolla niin nyt lähtis varmasti henki. TPS voitti joten heikolta alkaa näyttämään jumbosijan välttäminen. Varsinkin kun ei joukkuetta tunnu nappaavan.
Vitutukseen voi kuolla.
Eräänä yönä pyörin sängyssä äärimmäisessä vitutuksessa saamatta unta ja mietin tuota asiaa. Googlaamalla löysin tutkimuksen, missä sanottiin et vitutukseen voi kuolla. Rauhotuin ja nukahdin melkein heti. En pystynyt itse vaikuttamaan, joten tulin levolliseksi.
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Tietenkin ensisijaisesti urheilullisuuteen, mutta kun kaikki muu sen ympärillä on hoidettu kiihtyvään tahtiin päin persettä, ei pää meinaa kestää tämän katselemista.
Vaikea sanoa tarkalleen kun joutuu etäältä seuraamaan tuota mitä tapahtuu kulisseissa, mutta joo kyllä monesta asiasta paistaa läpi "amatöörimäisyys" vielä tai vaikka ei olisi edes tästä kyse niin sellainen kuva lähtee ulospäin. Viimeisimpänä esimerkkinä tuo chili nakit & eines lihapullat keissi tai vaikkapa Virmas Masan antamat kommentit julkisuuteen tuosta Spilarin scouttauksesta.

Mutta joo osittain tuohon yllä olevaan "amatöörimäisyyteen" liittyen ja erityisesti tuohon urheilullisuuteen liittyen niin mietitäämpä mitä vaikutuksia näillä asioilla on. Olen saanut kuraa niskaan kun olen kritisoinut välillä noita pelaajahankintoja, mutta palataampa viime kauteen ja tapaus Tessieriin. Tessier hankittiin ihan Masan omin sanoin ykkösketjun kärkihyökkääjäksi eli käytännössä ykkössentteriksi. Try-outtia ei ollut ja kaveria ei oltu nähty edes livenä pelaamassa kuten muistaakseni myöhemmin paljastui Eren suusta (korjatkaa jos olen väärässä). Lähtökohdiltaan oli keskinkertainen AHL jyrä joka oli pelannut Allsvenskanissa hyvillä tehoilla. Noh kaveri naputti 5 peliin 0 + 0 kiikaritehot ja sai lähteä. Mitä jos scouttaus olisi oikeasti tehty ammattimaisesti ja huolella ja kärkisentterin hankinta olisi onnistunut? Urheilullinen menestys olisi todennäköisesti ollut parempaa, Sport olisi mahdollisesti välttänyt jumbosijan ja nyt lopuksi kaksi tärkeintä pointtia eli tämän onnistuneen hankinnan ja muidenkin takia Sport olisi ainakin paremmin pystynyt haastamaan joukkueet kuten Kärpät ja HIFK:n, joukkueet mitkä kiinnostavat peleissä käyvää tuulipukukansaa. Jos näistä matseista tulee koko ajan kuivana kakkoseen, vaikuttaa se koko kauden yleisömääriin ihan varmasti. Toinen pointti on vielä se että jos tämän ykkössentterin hankinta olisi onnistunut, meillä saattaisi olla todella pätevä ykkössentteri myös tälle kaudelle, olisi ollut vieläkin vahvempi runko minkä päälle rakentaa tälle kaudelle. Tokihan nämä hankinnat välillä epäonnistuvat ja sille ei voi mitään, mutta tarkoitan nyt lähtökohtia, ne eivät olleet suotuisat sille että hankinta onnistuisi. Pointtina tällä vuodatuksella on se että tehdyillä ratkaisuilla on oikeasti merkitystä ja niillä saattaa olla yllättävän pitkäkestoiset vaikutukset. Nyt tällä kaudella olisi tärkeä pärjätä myös juurikin esim. Kärppiä ja HIFK:ta vastaan. Kaikesta huolimatta joukkue on kyllä vahvistunut, mutta voisi olla vahvistunut enemmänkin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kaukalon ulkopuolisesta toiminnasta ei voi kyllä hirveästi kehuja antaa. Tuntuu vähän siltä, että Jyrki Niemellä on vähän liikaakin valtaa organisaatiossa, ja että hän ei selvästikään imagomarkkinoinnin päälle hirveästi ymmärrä eikä haluakaan ymmärtää - pääasia että syntyy säästöjä. Tämä viimeisin eines-case on kyllä jäävuoren huippu ja todella hävettävää toimintaa! Joko se kokkikin on saneerattu ulos vai mistä nyt kiikastaa?

Nyt kysymys kuuluukin, että onko Sport säästämässä itsensä hengiltä? Myynti ei ilmeisestikään oikein hyvin vedä (mikä on tällä hetkellä koko liigaa koskettava ongelma) ja kun markkinoinnista ja ulkoisesta näkyvyydestä säästetään, niin lopputuloksena on meno kuin muinaisesta Neuvostoliitosta. Valitettavasti Sportin imago alkaa päivä päivältä muistuttaa yhä enemmän sisarseura VPS:ää kaikessa vaisuudessaan. Hajutonta ja mautonta meininkiä. Sellainen on eineksillä katettu pöytä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös