Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Kun Vaasassa ei veri kierrä – meidän oma vitutusketjumme!

Viestiketju osiossa 'Sport' , aloittajana Niksi, 18.09.2014 klo 20.27.

 1. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Pitäähän tälläinenkin ketju avata tänne, jossa voi purkaa pahimmat vitutuksensa pois ennen kuin menee muihin ketjuihin kirjoittamaan.

  Juuri tällä hetkellä vituttaa se, että 5 erään päästetty 12 maalia ja kaikki menee sisään. Tapio Kotola, joko olisi sun aika poistua mahdollisemman kauas pois? Sama juttu Tessierin ja Fleuryn kohdalla. Jos teidän taso on tuo, niin tack och adjö. Uskomatonta paskaa. Toisinsanoen vittu mitä paskaa!

  Ainiin. Vituttaa myös se, että rosterin tehokkain pelaaja luistelee jossain Heinolassa. Yh.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2014 klo 10.32
 2. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Kotolan sopimuskauden pituus on jokseenkin käsittämättömyydessään samaa tasoa kuin Kalle Mattilan kolmen vuoden pahvi aikoinaan. Kotola on kasvattanut Sportin junnuista korkeintaan suomi-sarjatason veskoja, lupauket mukaanlukien. Näköjään osaa hämmentää noita kokeneimpiakin veskoja.
   
 3. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Ensimmäinen V siitä, että mulla meni 5 min löytää tällä tabletilla, miten tänne kirjaudutaan. Toinen V siitä, että tästä kaudesta tulee pitkä ja v-mäinen. Kolmas V siitä, että yleisö ei löydä hallille -> talous kusee. Vaasalaiset homeperseet ei tajua, että nyt ne jaloillaan käytännössä äänestävät Sportin liigatulevaisuudesta.

  Lisää V:tä siitä, että Sport ei enää pelaa, kuten pelasi kaksi ensimmäistä peliä. Ei voi peli hajota yhteen rökäletappioon. Lisää V:tä siitä, että olen itse seuraavassa pelissä paikan päällä todistamassa tota tuskaa. Pakkohan sinne on peliin matkata, kun nähtävästi Vaasassa asuvat ei hallille löydä.

  V käyrää lisää se, että noustiin kabinetissa. Viimeinen V siitä, että vielä viime lauantaina kaikki näytti niin hyvälle!
   
 4. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  No hyvä kuitenkin, että löysit tablettisi !
  Moni yritti teitä varoitella Liigan kovuudesta, mutta pistitte provoamisen ja Sportin aliarvioinnin piikkiin. Sitä ei ole tämäkään kommentti !
  Kyllä se siitä.. Sport voittaa vielä pelejä tällä kaudella. Porukkaa sinne katsomaan teidän kyllä pitäisi saada...
   
 5. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Tuuppas ite myymään tänne liigaotteluita, kun taustalla on kabinettinousu ilman urheilullisuutta. Jos joku muu paikkakunta olisi noussut, kukaan ei valittaisi. Vaasassa asia on eri.

  Toisaalta pyöriihän Vaasassa saman verran väkeä katsomoissa kuin Tampereella eli juuh elikkäs...
   
 6. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Näinhän se menee. Se, että nousitte Liigaan kabineteissä ei liene syy olla edelleen kannustamatta? Vittu teillä on Liiga-joukkue olkaa ylpeitä siitä, kannattajilla kun ei ole ollut osaa eikä arpaa nousuun.
  IMO ihan vtun turhaa enää narskutella hampaita, millä nousitte...pelaatte Liigaa that's it. Tuskin monikaan Lahdessa itki, kun liiga päätti säilyttää sarjassa vaikka Kärpille tuli pataan ja se nousi ja molemmat säilyivät sarjassa. Olette ekaa kautta sarjaporrasta ylempänä ja ei kukaan voi olettaa teidän porskuttavan top 8?
  Teillä on tän hetken paras kannustus kotipeleissä (sorry wm fakta on faktaa).

  Näyttäkää joukkuelle, että ansaitsette Liiga-paikan. Turha muutaman matsin jälkeen ruveta vetelee ranteita auki.
   
 7. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Tuossahan juuri tuo otteluketjun lainaus Pohjalaisesta tiivistyy

  Lainaus:
   
 8. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Saman verran ehkä, mitä Tapparan peleissä...
  Kyllä Ilveksen katsojaluvut on olleet kiitettävät, kun ottaa huomioon, miten paljon joukkue on rämpinyt jo monta kautta.
  Sport sen sijaan on noussut Liigaan vuosikymmenien odotuksen jälkeen ja teillähän piti olla kova kiekkokiima ?

  Sitä paitsi, teillä oli monta mahdollisuutta nousta pelaamalla, mutta olisiko toteutunut koskaan...
   
 9. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Pointtini olikin, että mitä te tästä EDESPÄIN teette. Päätökset on tehty ja elettevä sen mukaan?

  Melko vtun GH-porukkaa jos näin on....
   
 10. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Mitä ihmeen Gloryhunter porukkaa, jos kaikki ei hyväksy kabinettinousua? Pointtina oli se jota Niksi on kirjoittanut monta kertaa, että kabinetti on vaikuttanut kiekkobuumiin. Ensi lauantaina näyttää tätä menoa olevan loppuunmyyty halli Kärppäpeliin.
   
 11. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  Eli, jos Sport pelaisi vieläkin Mestistä, niin asiat olisivat paremmin ?
  Minkäs sille kukaan mahtaa, että pelaamalla nouseminen ei onnistunut monista yrityskerroista huolimatta...
  Ei se tee Sportista " Liigakelvotonta ", toivottavasti seuraavaksi nostetaan KooKoo. Sportilla nyt vaan sattuu olemaan ensimmäinen kausi Liigaa ja kyyti välillä melkoisen kylmää.
   
 12. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Millä tavalla se on niiden pelaajien vika, jotka kentällä kirmaa? Ei siinä jos koette että olette "väärässä sarjassa".
  GL/HF.


  Btw. Marttyyri asenne ei oikeen pure lätkässä.
   
 13. 1939 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Huuhkajat
  Lainaus:
  Eihän täällä edes haluta ymmärtää. Oikea paikka vitutusketju.
   
 14. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Pakko sen verran kommentoida, että jollain lailla ymmärrän kyllä sitä vaasalaisten nihkeää asennetta kabinettinousua kohtaan. Vuosikaudet yritettiin urheilullisin keinoin. Karsinnoissa tuli pataan ja nousu jäi haaveeksi, mutta yritystä ja aitoa halua oli niin joukkueessa kuin yleisössäkin. Sitten kaikki annetaan hopeatarjottimella, että tulkaa nyt sitten. Kyllähän se varmaan aika tyhjän ja jonkinmoisen kiittivitusti -olon jättää.

  Siitä vaan nyt pitäisi siellä päästä yli ja keskittyä nykyhetkeen, vaikka se vaikeaa olisikin ja maistuisi keinotekoiselta. Sarja on kuitenkin nyt eri kuin aiemmin ja vastustajien taso aiempaa huomattavasti korkeampi. On aivan selvää, että Sportin ensimmäinen kausi Liigassa on jatkoa ajatellen ensisijaisen tärkeä. Jos takkiin tulee jatkuvasti isoilla numeroilla ja peleissä ei käy katsojia, niin tulevilla kausilla ratkaisupelaajien ainoa houkuttelukeino on raha. Se taas voi kertoa pelaajasta paljonkin, jos hylkää urheilullisesti paremman vaihtoehdon rahan takia.

  Enkä nyt sitä sano, etteikö Vaasastakin löytyisi urheilullisuutta. Pitkässä juoksussa tämä ensimmäinen kausi merkitsee kuitenkin paljon. Jos suuri yleisö ei siellä jaksa seistä Sportin takana, niin homma vaikeutuu huomattavasti ja vaikutukset näkyvät vielä vuosienkin päästä.
   
 15. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Lainaus:
  No, miten asioiden sitten pitäisi Vaasassa olla ? Avaa nyt, kun en ymmärrä, enkä taida olla edes ainut laatuani...
  Liigapaikka ei ole hyvä, Mestis ei kelpaa,...
   
 16. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Sportin yleisömäärän keskiarvo tulee joka tapauksessa olemaan korkeampi kuin mitä esimerkiksi Lappeenrannassa, vaikka ensinmainittu pyöriikin viimeisillä sijoilla ja toinen toisessa päässä, joten hyvinhän meillä menee siihen nähden?

  Sitä paitsi 1000 enemmän katsojaa kuin tähän aikaan normaalisti Mestis-aikoina ja vastassa vain "SaiPa". Odottiko nyt joku oikeasti, että kaikki kotipelit olisi loppuunmyytyjä kaiken perseilyn jälkeen? En. Muut saavat olla toista mieltä. Sitä paitsi ensi viikon lauantai on jo lähes loppuunmyyty ja esimerkiksi lokakuun IFK-pelistä alkaa jo istumapaikat loppumaan, vaikka sinne on reilustikin yli kuukausi aikaa.

  Lainaus:
  Tähän erittäin vahva sama.
   
 17. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  Ihan oikeasti..miten asiat olisi pitänyt mielestänne hoitaa ?
  Karsinnat takaisin ja Sportin olisi ollut riskirahalla koottava joukkue, jolla on oikeasti nousumahdollisuudet ?
  Entä jos ei nousua olisi siltikään tullut ?
  Entä jos ei olisi edes päässyt karsimaan ?

  Ei tämä elämä kuulkaa niin helppoa ja yksinkertaista ole...
   
 18. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ei mitenkään, jos minulta kysytään. Ei millään paikkakunnalla nykyisessä toimintaympäristössä nousta pelaamalla Liigaan, koska A) sellaisia rahoja ei ole kenelläkään ja B) ilman rahaa taitavia pelaajia ei voi sitouttaa mihinkään vuosia kestävään nousuprojektiin.

  Ilman kabinettiä, Sport ei olisi pelannut koskaan liigaa. Ei niinkauan kuin raha pöyrittää tätä lajia.
   
 19. Niksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
  Lainaus:
  Vaikkapa kabinettipäätöksen jälkeen voittaa koko paska. Kun sitä ei tapahtunut, niin markkinointiosaston olisi pitänyt markkinoida liigapelejä kovan rummutuksen kera. Keväällä ja kesällä oli järkyttävän hiljaista markkinoinnin suhteen, joten sekin meni myös vihkoon. "Kyllä kaikki tulevat hallille, koska Liiga" - Juuh elikkäs ei. Monien asioiden yhteensummana itselleni ei koskaan syntynyt varsinaista kiimaa ennen kauden alkua. Toki katsomon puolella jaksoi syttyä kiima.
   
 20. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Kyllä tämä nykyinen tilanne mulle kelpaa, mutta joitakin se vieläkin vituttaa. Ja olihan tuo kevät/kesä nyt todellinen antikliimaksi, kun mistään ei saanut sitä käsitystä, että Sport pelaakin Liigaa ensi kaudella, vaikka kausi meni vituiksi. Järjellä ajateltuna Sport ei olisi noussut pelaamalla tyyliin koskaan, joten tämä oli oikea ratkaisu, koska kukaan ei jaksanut enää Mestistäkään.
   
 21. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  En mä ainakaan usko, että suuri yleisö äänestäisi jaloillaan nousutavan takia. Eiköhän tämä mene ihan sinne Liigajohdon säätilajohtopäätöksen piikkiin myös. Olen aivan varma, että kun kausi tästä lähtee rullaan, Vaasassa nähdään lähemmäs neljää tuhatta per peli.

  Tosta nousutavasta. Olihan se vähän, kuin säälipillua olisi saanut, mutta ainaakaan mä en jaksa sitä enää murehtia. Nämä oli säännöt ja näin on päätetty. Elämä jatkuu! Mä ainakin osaan nauttia tästä koko sydämmeni pohjalta, vaikka vähän tukkaan tuleekin oikeelta ja vasemmalta. On tää vaan niin vitun hienoa kaikkien näiden vuosikymmenien jälkee.
   
 22. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
  En silti täysin ymmärrä...
  Muistan karsintasarjat Ilves - Sport ja sen, miten te oikein hinkuitte ja janositte saada pelata Liigassa. 6 bussia ajoi Vaasasta Tampereelle katsomaan peliä.
  Koittakaa nyt vaan hyvät ihmiset nauttia jokaisesta pelistä, niin se on Ilveksenfaninkin tehtävä, vaikka aina ei niin mukavaa olekkaan...
   
 23. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  En ole Sportin kannattajien sielunelämään tutustunut tätä palstaa enempää, mutta jos ja kun siellä tosiaan nyrpistellään nenää kabinettinousulle, niin tuosta lainaamastani sopinee siellä ottaa mallia. Huomautan, että en yritä yleistää ja perustan kirjoitukseni täällä palstalla olleisiin Sportin kannattajien sanomisiin.

  Ja hei, pillua se on säälipillukin!
   
 24. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Vaikka yleisömäärät ovat Vaasassakin keskimäärin laskemaanpäin (nousevat tietysti nyt liigakauden myötä), niin tämä torstai-peli, lämmin syksy ja SaiPa ei nyt vaan vielä tällä kertaa myynyt tämän paremmin. Vaasalaiset juntit lähtivät mielummin mökeilleen katiskoita tarkastelemaan, höh. Yleinen mielenkiinnon väheneminen jääkiekkoon ei varmaankaan voi olla näkymättä myös Vaasassa, mutta eiköhän tässä pitkän kauden aikana tule häkki täyteenkin ja aletaan laskemaan busseja jne.

  Buumia ei ole, mutta vielä sellainen ehtii syntymäänkin jos sikseen tulee.
   
 25. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Onhan se mahdollista, että Sportilla parempi yleisö ka kuin SaiPalla tällä kaudella, mutta jos "joku" SaiPa ei kiinnosta kuin n. 3K ja esim viime kaudella huonoin yleisömäärä SaiPalla oli 3.2K (x 2) ja koko kauden ka tais olla siinä 4.3K, saa Sportilla olla tupa täysi aikas monena iltana.


  Aika näyttää, mutta saanen epäillä väitettäsi....

  Edit. varsinkin kun tää kausi on lähtenyt niin paskasti käyntiin...eiku.... Kaikki vaikuttaa kaikkeen

  Edit2 Ja eka ja ainut peli tähän saakka vs Lukko möi 3.6k ja 99% varmuudella kaikki vs HIFK ja vs Kärpät AINAKIN tulee olemaan siinä 4.6K-4.8K.