Tästä Nurmisen Wileniuksen/SSR bulvaanina toimimisesta on huhuttu pitkin toreja päivästä yksi alkaen. Tätähän jopa kysyttiin julkisesti epäsuorasti tyyliin mistä rahat johon Nurminen totesi että on säästäväinen mies ja ajaa vanhalla autollakin.

Pelicans ei kyllä seurana ole tehnyt mitään laitonta, sikäli vaan jos moraali taipuu vähän mahdollisesti epäpuhtaaseen rahaan mutta enemmän lienee antajan kuin ottajan ongelma.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

BaronFIN

Jäsen
Jos Vesijärvenkadun ja Hämeenkadun kulmassa oleva talo saatiin ”täyteen” Pelicansin vuokraamalla asunnoilla ja myytyä Nuorisosäätiölle sen seurauksena aivan kilahtaneeseen ylihintaan, niin silloin kyllä Pelicans on ollut mukana Nuorisosäätiön kuppaamisessa.

Tämähän ei tietenkään poista Nuorisosäätiön vastuuta taustaselvittelyn tekemättömyydestä kyseisen talon kohdalla, mutta ikävällä tavalla Pelicans on tuossa polttopisteessä osallisena.
 
Jos Vesijärvenkadun ja Hämeenkadun kulmassa oleva talo saatiin ”täyteen” Pelicansin vuokraamalla asunnoilla ja myytyä Nuorisosäätiölle sen seurauksena aivan kilahtaneeseen ylihintaan, niin silloin kyllä Pelicans on ollut mukana Nuorisosäätiön kuppaamisessa.
Eikö tämä posketon ylihinta nyt johdu kuitenkin muista asioista enemmän tai näin olen käsittänyt.

Enemmän kiinnostaa ketkä pelaajat sijoitettiin näihin lääviin.
 
Leo Komarov, Kari Sihvonen & Antti Tyrväinen

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ihan mielenkiintoinen kuvio kaikkinensa. Kuten yllä mainittu, niin seuran julkisuuskuvaan tulee vähintään tahra, jos ei varsinaisia rötöksiä todeta. Jos kuitenkin pitäisi omia tai firman rahoja sijoittaa vähänkin epäilyttävissä yhteyksissä näyttäytyneisiin toimijoihin, niin miettisin useamman kerran. Samasta syystä taisi SSR-Group myöskin vaihtaa omistajapohjaa. Paljon helpompaa saada rahaa puhtailla taustoilla. Toivottavasti ei ole pitkäaikaisia vaikutuksia Pelicansille.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Niin, yksi sponsori on pahasti ryvettynyt ja Pelicans mainitaan samoissa uutisissa. Varmaan houkutteleva maaperä uusien sponsorien hankkimiseen. Toivottavasti tämä nyt menee ohi ilman isompia kohuja taustalla.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko palstaveljet huomioineet tänään ilmestyneitä verotietoja Pelicansin osalta? Iltalehdessä oli vertailu päävalmentajien palkoista. Pelicans maksoi Petri Matikaiselle huomattavasti muita joukkueita korkeampaa palkkaa. Aikamoinen kädenojennus kaverille Nurmiselta. Tästäkin palkasta osa olisi voitu laittaa pelaajabudjettiin.

Alla linkki aiheeseen:
https://www.iltalehti.fi/smliiga/739c2b7f-9937-474c-aa35-304ad923cf58_sm.shtml
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Loistava älynväläys laittaa lauantain peli alkamaan puoli seitsemältä. Puuduttavan pitkän päivän päätteeksi saadaan vaisu perus tiistai-tunnelma tiistain yleisömäärällä ja väsyneellä kasari-teemalla.

Ainoa hyvä asia tässä illassa oli, että palautui mieleen kuinka paljon parempi maalibiisi Can’t Turn You Loose oli.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Etlarissa Kolu availee ohuesti seuran taloudellista tilaa. Jälkikoffeilta tuttu Jari Pohjonen otettu myyntipäälikön rooliin. Olin siinä uskossa, että Kolu olisi hoitanut tätä puolta tähän asti? Nyt otettiin yksi palkollinen lisää seuraan. Toivottavasti panostus kannattaa, varsinkin kun artikkelissa TJ kertoo juurikin kumppanimyynnin olevan hyvässä jamassa. Uutisen mukaan Pohjosen pesti on pusertaa lisää rahaa paikalliselta liike-elämältä ja tuoda myös junioripuolelle lisää tukieuroja.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

M.Pym

Jäsen
Suosikkijoukkue
N.Y.Islanders
Laskeskelin aikani kuluksi kuluvan kauden yleisö ka:n ja sain lukemaksi 3794.Olikos 3700 virallinen tavoite vai muistanko
väärin?
Anyway hyvä menestys kaukalossa on pikku hiljaa realisoitumassa kasvaneina yleisömäärinä.Ens viikon kärppä-peliinkin
on jo myyty mukavasti lippuja joten eiköhän 4000 raja taas pauku rikki.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Yleisömäärä viime vuonna Tallinnassa 5003 ja nyt 4860. Muusta ei ole tietoa. Menikö viime vuonna Tallinna turskan puolelle vai miten siinä kävi? Ei nyt uskoisi että uudestaan olisi järjestetty jos viimeksi meni huonosti...

Kun oltiin katsojakeskiarvossa plussan puolella joku 60 katsojaa muutama viikko sitten, niin Kolu kertoili tilanteen olevan pakkasen puolella tulojen osalta siinä vaiheessa. Sittemmin keskiarvo on parantunut, mutta tiedä sitten tulojen osalta lähentyikö tavoite samalla.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kolu kertoi Tallinnassa toisella erätauolla haastattelussa, että voitollinen keikka tämäkin reissu oli viime vuoden tapaan. Matkan yhteistyökumppaneita kohtaan meni taas iso kiitos, joiden avulla taloudellinen riski näissä reissuissa on huomattavan pieni.
 
Lahti VS Everybody

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä Tsekissä on hoidettu nämä maajoukkuehommat aivan päin persettä. Vituttaa jo ensinnäkin se, että sama kaveri joutuu pelaamaan kaikki EHT-pelit. Sen jälkeen kun loukkaantuu näissä saatanan rusettiluisteluissa, niin mitä tekee Tsekin jääkiekkoliitto? No, nostaa kädet pystyyn ja ilmoittaa ettei se vakuuta pelaajiaan. Mielenkiintoista. Erittäin mielenkiintoista. Eihän tollasiin peleihin pitäisi sitten seurajoukkueesta edes päästää.

Tshekkiläinen kommervenkki koituu Pelicansin harmiksi – Vakuutus ei kata tähtivahvistuksen loukkaantumisen seurauksia
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvin näyttää taas myyvän lauantai-peli. Taidetaan hyvinkin päästä tavoite-keskiarvoon. Kiva käydä hallilla, kun siellä on porukkaa!
Menestyminen on saanut lahtelaiset jälleen liikkeelle. Hienoa huomata, että katsojat palkitsee joukkueen otteet.

Pelicansilla pitäisi olla enemmän näitä lauantaikotipelejä. Meillä on eniten perjantaikotipelejä omasta ohjelmassamme. Etenkin back to back viikonlopuissa olisi parempi pelata ensin vieraspeli ja sitten kotipeli, kun jengi saisi lisää virtaa kotiyleisöstä, jos eilinen painaisi.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
2 kotipeliä jäljellä runkosarjassa ja yleisökeskiarvo on kivunnut jo lukemaan 3974. Tullaan varmasti ylittämään tavoitelukema ja sen verran reilusti, että eiköhän yleisötulobudjettikin saavuteta.
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvin on playoff-pelit lähteneet myymään, etenkin vielä huomioiden, että pelipäivät eivät ole mitkään yleisöystävällisimmät.

Lippujen keskihinta nousee aika paljon verrattuna vaikkapa torstain Sport-peliin, kun ei esim. perhe- tai muita kampanjalippuja ole saatavilla näihin peleihin. Tosin alkoholituotot jäävät ainakin maanantai-pelissä kauaksi viikonloppupeleistä.

Kassa tosiaan kiittää mieluisasta playoff-vastustajasta.Toivottavasti rahaa saadaan kerättyä tarpeeksi Nemon tulevan kauden palkkaan:-)
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taitaa perjantai-peli tehdä kauden tulosennätyksen. Liput menneet todella kovaa tahtia, ja hinnat tällä hetkellä ennen näkemättömän kovia jäljellä oleville paikoille.

Veikkaan myös, että soppaa kuluu perjantaina...

Tänään myös tulee olemaan varsin muikea maanantai-katsomo.
 

sensori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Liput liikkuu. Soppaa menee.
Fanikamatkin liikkuu.
Itse halusin torstain pelissä ostaa sellaisen Support collegen, mutta koko oli jo loppu. Onneksi Lahti vs Everybody t-paita löytyi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy