Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kummola ”rakentaa” Tampereelle jäähallin -seurantaketju

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana scholl, 14.05.2007 klo 13.49.

 1. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Pikkaisen pisti silmään, kun kustannusarvioksi esitettiin videolla 70 miljardia.
   
  MäkSisäkumi tykkää tästä.
 2. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Hartwall tiedottaa olevansa kansiareenan panimokumppani. Sopimuksen pituus 10 vuotta, ja se käsittää koko puljun juomamyynnin kaikissa tapahtumissa.

  Kovasti nyt heitetään märkää rättiä seuroille. Ensin lipunmyyjä ja nyt panimokumppani.
   
 3. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Meinaatkos että hallista olisi pitänyt saada vaan Tappara Ipaa?, Samahan se mitä seurat myy, jos siitä katteen saa ja saa myydä.
  Sehän olisi ollut paha jos olisi ilmoitettu myyjäksi Restel/Restamax/POK tai vastaava
   
 4. Tompsoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukáš Dostál
  Lainaus:
  Meinaan sitä, että ainakin Ilveksellä on ollut Koffin kanssa sopimus jo reilu 20 vuoden ajan ja naapurissa Olvin kanssa jo jonkin aikaa (pituutta en tähän hätään muista). Molemmille panimot ovat kuitenkin huomattavan iso yhteistyökumppani, niin eihän tuo nyt hirveän hyvältä vaikuta.
   
 5. lebak Jäsen

  Eikös kummatkin seurat olleet ulkoistaneet alkoholimyynnin Restelille tms. jo nyt toimiessaan? Eli ymmärsinko oikein, että uudessa kuviossa Restamaxin (NoHo:n) ravintoloissa virtaa Hartwallin juomat ja seurat joutuvat neuvottelemaan uudet sponsorisopimukset Olvin/Koffin kanssa vai mikä tässä oli se märkärätti? Epäilen, etteikö joukkueet saisivat toimia nykyisten yhteistyökumppaniensa kanssa kuten aikaisemminkin, vaikka Hartwall juomat ravintoloihin toimittaakin.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Oli tuo ainakin 20 vuotta sitten iso ongelma Koffille ja yksi (monista) syistä miksi HIFK ei lopulta siirtynyt Hartwall Areenaan kuten alunperin piti.
   
 7. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä ovat, mutta hallilla myynnissä on pääasiassa Olvin ja Koffin tuotteita. Tai en nyt varmuudella tiedä, mitä hanoista tulee, mutta eiköhän ne jommankumman tuotoksia ole. Kaikki pullo- ja tölkkijuomat ainakin ovat pl. muutaman "oikean ravintolan" laajempi valikoima (paikallisia pienpanimotuotteita myös myynnissä).
   
 8. lebak Jäsen

  Asia selvä, pahoittelut mahdollisesta sekaannuksesta. Olin uskossa, että joukkueet eivät ole päässeet vaikuttamaan mitä juomaa Restel myy Hakametsässä tai saanut siitä mitään suurempaa taloudellista hyötyä.
   
 9. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Aika moni asia tulee varmasti muuttumaan, ja yksi iso asia varmasti on tämä oheismyynti. Täytyy vain toivoa, että Jalo & Leinonen ovat osanneet neuvotella hyvän diilin seuroille, eikä silmissä ole kiiltäneet vain isot yleisömäärät.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ai todella kuvittelet kuinka se olisi aivan sama, jos IFK:n peleissä myytäisiin yksinoikeudella Karjalaa.
   
 11. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jouel Awrmiia, GeneMatti
  Silloin harvoin, kun hallilla kaljan ottaa (koska perverssi hinta), niin kyllä mieluummin otan sen 7€ Sandelsin kuin käytävältä 8€ Koffin. Koff ja Karjala nyt ovat pitkälti sellaisia tuotteita, että näiden kohdalla olen jopa kieltäytynyt joskus ilmaisesta kaljasta. Esimerkiksi mainittu Heineken olisi tähän tilanteeseen huikea parannus, tosin hintakin on sillä tuolloin tod.näk. kympin.

  Eikä se Olvikaan mitään herkkua ole. Viime juhannuksena nappasin kasipakin Olvin nelkkua toisena päivänä kauppareissun yhteydessä, ja sen juotuaan ei ainakaan jäänyt nälkä. Mutta väliäkö hällä, jos hallilla olutta, niin noilla hinnoilla mieluummin hyvää.
   
 12. R & L Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Aamulehdessä Kummola kertoo -22 MM-kisojen pääpaikan olevan Tampere, ja etteivät Helsingin Garden sekä Jyväskylän halli ehdi valmistua tuohon mennessä. Hyvä että muuallakin hidastellaan, eikä vain täällä Hämeessä.
   
 13. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Voivoi kun se nyt saataisiin vaan valmiiksi ja menemään kaikinpuolin putkeen, että varmasti sitten siellä olisi pääpaikka. Ei tarvis tuohon rys... *Köh*..itämiesten latoon enää mennä.

  Juttelin yks päivä ukkelin kanssa joka piti ko. rakennelmaa ja ideaa täysin seinähulluna, ja haukkui pystyyn koko homman. Kuten nää muutkin tekeillä olevat.

  Oli pokassa pitelemistä.

  Samassa lauseessa melkein kun tuli ilmi se, että Lappeenrannan ratkaisu tulisi olla uusi jäähalli Joutsenoon. Olisi kuulemma keskellä Imatran-Lappeenrannan välissä ja edullinen.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 14. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vastahan sitä gaardenia on 10 vuotta suunniteltu. Kyllä varmaan ihan kohta saadaan myös konkretiaa, odotan jo kieli pitkällä.
   
  McBean tykkää tästä.
 15. HokiJone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Mörkö
  Lainaus:
  Eikai se vielä mitään, kun Oulussa on hallia uumoiltu ainakin 20 vuotta.
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Asuin aikoinaan niityn vieressä mihin uumoiltiin jalkapallostadionia ja 13 vuotta myöhemmin stadion avattiin. Ei tämä taida olla mitenkään pelkästään Suomen ongelma.
   
 17. Nännimäinen Jäsen

  Aamun HS:ssa iso juttu hallista. Linkki lehden artikkeliin vaatii tietty tunnukset...

  Tulee huputettavaa katsomoa, areenalle avautuvia hotellihuoneita jne. Eli ihan lupaavaltahan tuo vaikuttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2019 klo 22.32
  LiutunLätty ja Punamusta tykkäävät tästä.
 18. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Siellähän ollaan viemässä unettavan pelin käsitettä ihan uudelle levelille.
   
  jalperi, HOOLIGAN_, Aces High ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 19. Nännimäinen Jäsen

  ^

  Onhan tuossa myös valtavia mahdollisuuksia.

  Joku lappeenrantalainen jatkisukko vie rouvansa Tampereelle romanttiselle minilomalle uuteen kivaan hotelliin. Siinä saattaa olla vähän vakaampikin parisuhde koetuksella, kun parvekenäkymänä onkin yllättäen ja pyytämättä Liigan El Clásico, eikä idyllinen teollisuuskaupunkinäkymä.
   
  jalperi, Pohkeet Jumissa, Hirvonen ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 20. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toronton nykyisen Rogers Centren yhteydessä on hotelli, joka tarjoaa huoneita kenttänäkymällä. Luonnollisesti siitä seurasi nopeasti tämä.
   
  jalperi ja Eepi tykkäävät tästä.
 21. Optimisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Kyllä sinä saat minut ihan nim(im)e(rkil)tänikin mainita.

  Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun tähän viestiketjuun kommentoin, joten todettakoon seuraavaa: vesi kielellä täällä odotellaan uutta hallia, vaikka siellä ei ihan joka (kuu)kausi ehdikään käydä kääntymässä. Johan tuota pytinkiä on joku tovi odotettukin. Hyvältä vaikuttaa suunnitelmat - erityisesti huputettavien katsomojen osalta. Tunnelma ei saa kärsiä.

  EDIT: Jaahas, uudelleenlaskennan jälkeen tämä on jo toinen kontribuutioni tähän samaan ketjuun. Todennäköisesti olette siis joutuneet lukemaan tasan samansisältöisen, tyhjänpäiväisen viestin jo aikaisemmin. Sori siitä.
   
  Fallossymboli ja Nännimäinen tykkäävät tästä.
 22. Sniper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Timo Suden kääntölämäri
  Lainaus:
  Me aquanqua tykätään tästä.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 23. Nännimäinen Jäsen

  Tykkään huoneen 44 meiningistä.
   
  jalperi ja 1stApril tykkäävät tästä.
 24. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tämän päivän Aamulehdessä kerrotaan, että areenan rakennustyöt ovat nyt 2,5kk aikataulusta jäljessä. Syyksi mainitaan suunnittelutyön arvioitua hitaampi eteneminen. Rakennuttaja on kuitenkin optimistinen sen suhteen, että viivästyminen pystytään kuromaan kiinni ja areena valmistuu aikataulussa syksyllä 2021.

  SRV:n hankejohtaja Henrik Eklund kommentoi: "Kannen suunnittelu on ollut odotettua vaikeampaa. Tämä on niin uniikki rakennelma, että ratkaisuja pohditaan asiantuntijaraadilla vasta rakentamisen yhteydessä. Suunnittelu on edennyt pikkuisen hitaammin kuin olimme alun perin aikatauluun laittaneet."
   
  Ikävänkantaja tykkää tästä.
 25. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Alkuperäinen aikatauluhan oli kotikisoihin 2012-13.
   
  macnevis, Goner, aquanqua ja 3 muuta tykkäävät tästä.