Kummalista suomikuvaa maailmalla

  • 3 287
  • 38

Petaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Luettuani tuota mainiota kirjaa -veijareita ja virtuooseja tulin kohtaan, jossa kahdeksankymmentä luvun loppupuolella Ilveksen vahvistukseksi hankittu Mike Hiltner saapui ensimmäistä kertaa pukukoppiin. Kaverilla oli mukanaan järjettömän suuri kassi, jossa oli mm. käytetyt käärmeennahkabootsit ja vanha puhelinvastaaja. Hiltner totesi hymyssä suin ihmetteleville pelikavereilleen aikovansa myydä kamat hyvällä hinnalla. Kuvitteli tulleensa johonkin neuvostotasavaltaan töihin.

Vaimoni oli nuorempana jollain kielikurssilla Brightonissa, Englannissa. Perheen isä esitteli ylpeänä väritelevisiota ja äiti näytti, että lämmintä vettä saa oikein hanasta. Tämä sattui 90-luvun alussa!!

Tuli vielä mieleen englantilainen tuttavamme, joka oli ensimmäistä kertaa eläessään saunassa. Kun hän huomasi lämpömittarin ylittäneen sata astetta, hän paineli pää kolmantena jalkana lauteilta alas ja huusi paniikissa muillekin, että tulkaa nyt äkkiä sieltä. Pienen hysteerisen hetken jälkeen hän sai sanat viimein suustaan ja selitti, että eikös neste kiehu sadassa asteessa. Alkaa veri kiehumaan ja se ei voi olla terveellistä!!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tapahtuipa Ranskassa...

Eräs naispuolinen tuttuni oli -90 luvun puolivälin paikkeilla Ranskassa au-pairina ja siellä myös paikalliset alkuasukkaat esittelivät tuttavalleni kodin tekniikkaa tyyliin "meillä tulee juokseva vesi sisälle" ja "tämä tässä on sähköhella, ei taida teillä olla Suomessa tällaisia?". Tyttö kuunteli mukisematta sammakonpurijoiden esitelmät siihen asti, kunnes tytöllä alkoi kännykkä soida taskussa. Ranskalainen perhe siihen, että "herranjumala, mikäs se tuo on?" johon tyttö, että se on matkapuhelin, meillä Suomessa on melkein jokaisella tällainen. Sen jälkeen perhe oli vain vaitonaisena ihmetellyt tätä edistyksellisen teknologiamme maasta tullutta kummajaista.
 

JustinCase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Liverpool
Eräs kaverini kertoi, että hänen tuttavaltaan vaihtarivuotena jenkeissä oli tultu kysymään, että onko suomalaisilla tapetteja seinissä...:confused:

On se uskomatonta, ettei suomikuva leviä kirveelläkään, vaikka ollaan aikamoinen teknologian uranuurtaja tietyillä saroilla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Vähän asian vierestä:

Kaverin vaimo sai vieraakseen lapsuuden ajan ystävänsä, joka oli viettänyt koko nuoruutensa kaukana (jenkit tai Australia, en muista). Käteisautomaatti oli tälle ulkosuomalaiselle täysin outo vekotin. Kumma juttu; kortti seinään ja saat rahaa.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Yksi tapaamani nuori skotlantilainen vertasi mielestäni tosi hyvin Suomea ja Skotlantia. Ensinnäkin hän mainitsi Suomesta, että Nokia on suomalainen, sitten tietenkin Häkkinen & Räikkönen ja lopuksi hän tiesi kaikki suomalaiset futaajat, jotka pelaa Valioliigassa ja Skotlannin liigassa. Niin hän mainitsi, että Suomi ja Skotlanti ovat tosi läheiset loppujen lopuksi. Ensinnäkin Roomassa (siellä me tavattiin) Espanjalaisilla portailla ryyppävät vain skotlantilaiset ja suomalaiset. Näillä portailla on aina yleensä noin 20 eri maasta nuorisoa joka päivä ja me ollaan ainoat.. Häpeää.. :( Syy: Molemmat maat ovat pohjoisessa, molemmissa on pimeätä, kulttuuri on alkeelista... Alkoholin avulla haluamme vähän valoa (ja rohkeutta) elämäämme! Hyvin minusta selitti...
 

omaha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
taas hieman vierestä...

Menimme Suomessa ulkomaalaisten kanssa saunaan, hieman humalassa tietenkin. Aikoessani heittää vettä sähkökiukaalle, ulkomaalaiset säikähtivät, että mitä se känninen nyt aikoo tehdä. Vesi ja sähkö ei ole hyvä yhdistelmä... ei toki. He olivat käyneet taloyhtiön saunassa monta kertaa keskenään ja aina ilman löylyä. Vesisanko saunassa oli heille vain vilvoittelua varten. Että näin.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Asian vierestä jälleen:

Menkääpä ihmeessä Saksassa tai Itävallassa olessanne paikaillisiin kylpylöihin. Myöskin sikäläisten kuntosalien saunat pitää ehdottomasti liittää turistinähtävyyksienne joukkoon.

Pienen lihasjäykkyyden voikin sitten poistaa hyppäämällä kylmävesialtaaseen / kylmällä suihkulla.

Tuo kulttuuri täytyisi roudata Suomeenkin

- Rolf Paski -
 

Wolves

Jäsen
Jenkeissä ihmeteltiin aikoinaan Suomen Verotusta (no kyllä sitä suomalaisetkin ihmettelee), kun kerroin röökiaskin maksavan suomessa 4$. Tiedoksi niille, jotka eivät tiedä, Jenkeissä rööki maksaa puolet tuosta eli n.10 mk aski.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
No onhan näitä

Eikö näitä ole jo käyty läpi? Ainakin itse olen varmaan jo nämä jutut kertonutkin. Mutta joka tapauksessa, toissakesänä jenkeissä kun kävin, niin samantyylisiä kysymyksiä sielläkin tuli:

-Onko Suomi kommunistinen valtio?

-Vieläkö Suomessa ajetaan hevosrattailla?

-Onko Suomessa jääkaappeja?

Ja sitten kaikkea muuta sälää tyyliin: Onko McDonaldseja ja joitain tiettyjä POP-tähtiä( siis että soitetaanko niitä).....monet luulivat, että Suomessa puhutaan englantia (varmaan eivät ole kuulleet, että muitakin kieliä on maailmassa) ja bonuksena perheen isä kysäisi, että paljonko Suomessa on asukkaita. Sanoin että n. 5 miljoonaa. Sitten mies fiksusti kysyi, että paljonko se on Amerikan mittakaavassa.

Siis jotenkin kaikki nämä stereotypiat joita "tyhmistä jenkeistä" on tehty, kävivät toteen. Kyllä niitä jonkinlainen ihmeellinen tietämättömyys vaivaa...ilmeisesti aukkoja koulutuksessa löytyy...toisaalta, eikö tuollainenkin asia kuin väkiluku ja sen suhteellisuus pitäisi vähän tyhmemmänkin ymmärtää jo maalaisjärjellä vaikka olisi vääntänyt peltoa koko ikänsä? Kai se jumaliste 5 miljoonaa on sama missä vain...no, kyllä nuoremmat sentään vähän paremmin tietävät kuin vanhemmat ihmiset, se on sanottava.

Mutta yhteenvetona voisi sanoa, että eihän Suomesta kyllä kukaan juuri mitään missään tiedä...ei edes naapurimaissa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Cannibal:
Mutta yhteenvetona voisi sanoa, että eihän Suomesta kyllä kukaan juuri mitään missään tiedä...ei edes naapurimaissa...

Eikös se ole vain hyvä tänä terrorismin aikana? Ollaan vaan ihan hys hys, etteivät huomaa...

Kun kaveri oli aikanaan jenkeissä vaihto-oppilaana, jossain oppikirjoissa mainittiin Suomen itsenäistyneen 1919 (sinä vuonna taisivat jenkit tunnustaa Suomen itsenäisyyden?). Suomen luultiin myös sijaitsevan Teksasin pohjoispuolella ja joillekin piti selittää, ettei Eurooppa ole vain yksi maa, vaan muodostuu monista eri valtioista!? Tällaisia riittää jenkeistä päin.
 

MaV

Jäsen
Re: No onhan näitä

Viestin lähetti Cannibal
perheen isä kysäisi, että paljonko Suomessa on asukkaita. Sanoin että n. 5 miljoonaa. Sitten mies fiksusti kysyi, että paljonko se on Amerikan mittakaavassa.

Kai se jumaliste 5 miljoonaa on sama missä vain...no, kyllä nuoremmat sentään vähän paremmin tietävät kuin vanhemmat ihmiset, se on sanottava.

Eihän tuo nyt niin itsestäänselvä asia ole. Miljardikin on USA:n englannissa biljoona. Tai heidän kannaltaan biljoona onkin miljardi muualla.
 
Viimeksi muokattu:

juntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tapahtui Sveitsissä.

Oltiin kavereitten kanssa sveitsissä työkeikan jälkeen kylpylässä kysyimme, että onko saunaa ja saimme vastauksen että on ja oikein SUOMALAINEN sauna. Innoissamme menimme saunaan ja siellä nurkassa seisoikin oikein harvian kiuas. No ei muuta kun lauteille. Ihmetykseksemme emme nähneet löyly ämpäriä ja näi ollen lähdettiin sellaista etsimään. Sopiva löytyikin jostain siivouskaapista ja ei kun vettä kiukaalle. Heiteltyämme aikamme tuli pari Sveitsin saksaa puhuvaa kaveria saunaan ja alkoi räyhätä, että emme osaa etikettiä ja ei SUOMALISESSA saunassa saa heittää löylyä.

Jenkeissä ollessani minulta kyseltiin myös asioita kuten onko meillä vain Volvoja, tai pelataanko suomessa Basebalia. Puikkopallon sääntöjä oli mahdotonta yrittää selittää niille jotka eivät ymmärrä miksi pelissä on takaraja. Sitten tuli juuri näitä olenko koskaan käyttänyt mikrouunia ja onko meillä kotona internettia. Onko Suomessa sananvapaus ja milloin Venäläiset valloittajat lähtevät Suomesta. Miten on mahdollista, että voi osata neljää kieltä. Onko englanti minun äidinkieleni, ja tietysti se kaikkein klassisin "Say something in your own language"

Olihan tuossa Ranskalaisissa koulukirjoissakin jotain aivan paskaa Suomesta.

Pari vuotta sitten kun kysyin Jenkki kolleegaltani onko heidän verkoissaan SMS-mahdollisuutta ja hän vastasi joskus kuulleensa siitä. Kysyessäni onko WAPia hän ei tiennyt koko asiasta ja kertoessai, että se on eräänlainen internet puhelimessa hän vastasi. No way it`s not possible for ten years
 

Cube

Jäsen
Viestin lähetti punaiset_lasit
Kun kaveri oli aikanaan jenkeissä vaihto-oppilaana, jossain oppikirjoissa mainittiin Suomen itsenäistyneen 1919 (sinä vuonna taisivat jenkit tunnustaa Suomen itsenäisyyden?). Suomen luultiin myös sijaitsevan Teksasin pohjoispuolella ja joillekin piti selittää, ettei Eurooppa ole vain yksi maa, vaan muodostuu monista eri valtioista!? Tällaisia riittää jenkeistä päin.

Mun on välillä aika hankala niellä näitä "tyhmä jenkki"-sepustuksia... ehkä sen takia, kun on itsekin joutunut vuosien varrella vastailemaan porukalle kaikkiin ääliömäisiin kysymyksiin Yhdysvalloista. Joillain suomalaisilla (onneksi ei monilla) on sellainen ärsyttävä piirre, että luullaan tietävän USA:sta ja amerikkalaisista kaikki yhden vierailun perusteella.

p.s. olin pari kuukautta sitten parin viikon matkalla Yhdysvalloissa ja taisin tavata yhden ihmisen, joka ei tiennyt missä Suomi sijaitsee. Yhteenkään tyhmään kysymykseen en joutunut vastaamaan, toisin kuin palattuani ;)
 

juntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo on kaikki ihan totta. En minäkään työmatkoillani ole törmännyt tyhmiin Jenkkeihin, ehkä enemmänkin tyhmiin ranskalaisiin. Mutta nuo minun kokemukseni ja muut ovatkin High-Schoolista, joten siellä ottaa vähän erilaisen otoksen kuin NY:n bisnes keskuksessa.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Siis tosiasiahan jenkeistä kansana on se että he kuuluvat länsimaissa "tyhmimpien" kansojen joukkoon . Lukutaito, kielitaito ym. ovat selkeästi heikompia kuin esim. EU:n vastaavat standardit vaikka EU:ssakin on "Luigi-maat" heikentämässä keskiarvoja. Verrattuna esim. pohjoismaihin erot ovat hirvittävät, mielenkiintoista on se että Jenkeissä ei vieläkään ole 100% lukutaitoa mikä on suht.koht normaalia muissa kehittyneissä maissa. Lukutaidon määrittely tietenkin vaikuttaa tuloksiin ja luonnollisesti kehitysvammaiset lasketaan pois laskuista.
Kuitenkin Jenkkien "älymystö" eli opiskelleet ihmiset ovat aivan samalla viivalla kenen tahansa suomalaisen ym. kanssa, korkeintaan kielitaito saattaa olla heikompi.
Pitää kuitenkin tiedostaa että niitä 10 miljoonaa huippuosaajaa vastaa 270 miljoonaa redneckiä joiden tietotaso on kyseenalainen. Jenkkien lukiota vastaava koulu on eräänlainen ylä-asteen jatke, askartelua ym. Yliopistot ym. ovat taas kansainvälistä kärkitasoa, silti kuten jo aikaisemmin sanoin kaikki eivät ole tohtoreita vaan Jenkeissä on suuri määrä ihmisiä joilla on EU standardien mukaisesti peruskoulu/alempi koulutus.
"Älykkyys" riippuu hyvin paljon myös alueesta, Itärannikko on huomattavasti "koulutetumpaa" kuin vaikkapa Texasin alue ym.
 

Akseli

Jäsen
Suomikuvaa Unkarissa

Onhan tästä jo aikaa, mutta olisiko ollut 80-luvun lopulla.
Oltiin perhemajoituksessa Unkarissa ja kysymykset olivat jotakuinkin perinteisiä:

Onko meillä Helsingissä jääkarhuja?
Tiedänkö miten sähköhella toimii?

Järkytys oli molemminpuolinen kun meille annettiin sitten lahjuksia poislähtiessä:

Suodatinkahvia (epäilivät tosin pitkään onko meillä mahdollisuutta saati kykyä käyttää kyseistä kahvilaatua)
Kuulakärkikynä (Ei helkkari. Alkoivat opastamaan ko. vehkeen käytössä ja sitten jo alkoi naurattamaan)

Selkeästikään sukulaiskansan syvimmät rivit eivät oikein olleet saaneet kovinkaan tarkkaa kuvaa pohjoisesta sukulaiskansastaan...

Tosin "perheemme" isoäiti pelkäsi ilmeisesti meidän sotkevan kun joka aamu kuudelta lukitsi itsensä kaikkien tyrmistykseksi vessaan, eikä sinne ollut kenelläkään asiaa ennenkuin olimme lähteneet retkillemme...
Aamupesut suoritettiin sitten jotenkin muuten.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Isäni oli työmatkalla Hampurissa ja vuosi taisi olla 1987. Hän oli pomonsa kanssa sitten mennyt siellä paikallisessa (muistraakseni SAS:n) hotelissa saunaan.
Saunassa oli ollut ympäriinsä tiimalaseja seinillä ja paikalliset/muut turistit tulivat sinne makoilemaan pyyhkeen päälle ja kun hiekka oli tiimalaissa valunut alas he poistuivat. Lämpötila oli ollut noin 50 astetta ja aikansa katseltuaan sitä touhua sai äijät tarpeekseen ja lähti hakemaan löylyvettä. Ämpäri löytyikin ja ei muuta, kuin vettä kiukaalle. Muut ihmiset lähtivät vauhdilla saunasta ja faija ja sen pomo jäivät sinne kahdestaan.
Vähän ajan päästä ovelle oli tullut pakastearkun kokoinen hotellin hieroja joka oli vihaisesti huutanutm, että sitä ollaan Suomesta vai ja sitä halutaan heittää vettä kiukaalle. Faija oli vastannut joo ja sillon oli äijä vesilietkulla antanut palaa jonkun aikaa vettä kiukaalle pannut sitten oven lukkoon ja lähtenyt menmään. Äijät oli painunut pahimman kuumuuden ajaksi alemmalle tasolle ja sitten löylyjen tasoituttua menneet takaisin ylös ja alkaneet rauhallisesti heitellä lisää löylyä. Vähän ajan päästä oli hieroja tullut oven taakse katselemaan ja oli kuulemma kaverin ilme ollut näkemisen arvoinen.
Hieroja oli sitten avannut ovt ja pyytänyt hulluja suomalaisia poistumaan, että muut "normaalit" ihmiset pääsisivät takaisin.

-ipa rules
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En tiedä, voiko älykkyyttä(tai sen puutetta) suoranaisesti kytkeä edellä olleiden esimerkkien kaltaisiin tapauksiin, ehkäpä kysymyksessä on enemmänkin yleissivistyksen puute. Ihminen voi olla älykäs monella tapaa, pelkkä yleistiedon puute ei tee idioottia. Kuinka moni suomalainen muistaisi kaikki Jenkkilän osavaltiot, puhumattakaan niiden pääkaupungeista? Naurettavaltahan nuo esimerkit toki kuulostavat, kyllä keskiverto suomalainen on kuitenkin suurinpirteinen perillä maiden sijainnista, elintasosta ja muista yleistietoon liittyvistä seikoista.
 

Jones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti sampio
En tiedä, voiko älykkyyttä(tai sen puutetta) suoranaisesti kytkeä edellä olleiden esimerkkien kaltaisiin tapauksiin, ehkäpä kysymyksessä on enemmänkin yleissivistyksen puute. Ihminen voi olla älykäs monella tapaa, pelkkä yleistiedon puute ei tee idioottia. Kuinka moni suomalainen muistaisi kaikki Jenkkilän osavaltiot, puhumattakaan niiden pääkaupungeista? Naurettavaltahan nuo esimerkit toki kuulostavat, kyllä keskiverto suomalainen on kuitenkin suurinpirteinen perillä maiden sijainnista, elintasosta ja muista yleistietoon liittyvistä seikoista.


Olen siis idiootti Jenkkilän näkökulmasta katsottuna! :)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mä tiedän kaikki jenkkien osavaltiot (johtuen siitä että mulla on skoles Usa:n tietoa oppiaineena)ja pääkaupungeistakin menee kyllä monta, mutta kun me kerran pidetään usalaisia niin saatanan tyhminä niin sanokaapa että kuinka monta osavaltiota on nepalissa? entä onko Nepalissa sähköä?entäpä kännyjä? tai mitä jos helpotetaan, onko kiinassa sähköä? entä kuinka paljon osavaltioita? entä mitä luulette onko siellä traktoreita? tai tapetaanko siellä suhteessa suomeen kuinka paljon ihmisiä?

leikitään tyhmää ja tyhmempää...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Jaska85
Mä tiedän kaikki jenkkien osavaltiot (johtuen siitä että mulla on skoles Usa:n tietoa oppiaineena)ja pääkaupungeistakin menee kyllä monta, mutta kun me kerran pidetään usalaisia niin saatanan tyhminä niin sanokaapa että kuinka monta osavaltiota on nepalissa? entä onko Nepalissa sähköä?entäpä kännyjä? tai mitä jos helpotetaan, onko kiinassa sähköä? entä kuinka paljon osavaltioita? entä mitä luulette onko siellä traktoreita? tai tapetaanko siellä suhteessa suomeen kuinka paljon ihmisiä?

leikitään tyhmää ja tyhmempää...

1. Nepalissa ei ole osavaltioita, toki maa on varmasti jaettu erilaisiin maakuntiin tms.
2. On sähköt, tosin ei kaikkialla.
3. Kännyköitä on varmaankin joillain korkeilla virkamiehillä, muttei kovinkaan monella. Luulisi kuitenkin, että esim. Intian tai Kiinan verkko yltää Nepaliin.
4. Kiinassa on sähköt, tosin ei kaikkialla. Energiapulan takiahan ne tekevät patoja Jangtseen ja Keltaiseen jokeen.
5. Osavaltioita ei ole, mutta maakuntia on kyllä ja paljon, Amur, Tiibet, etc.
6. Tapetaan ihmisiä, mutta tarkkaa suhdelukua en tiedä. Veikkaisin, että Kiinassa tapetaan enemmän.

Leikitään vaan tyhmää ja tyhmempää.
 

juntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
jos joku sanoo minulle maan niin varmaankin osaan laittaa sen suunnillen oikeaan kohtaan maapalloa (en simerkiksi luule, että kirgiisia on Turun alapuolella jollain saarella) Tiedän kyllä missä on nepal ja siellä on varmasti sähköä ja joku ihminen elää varmasti huomattavasti minua leveämmin. Kiinassa on Kännyköitä, sähköä, ja muuita mukavuuksia, tosin ei samalla mittakaavalla kuin meillä. Kiinassa taitaa olla jotain provinsseja tai vastaavia ne heidän "itsehallintoaluensa". Uskoisin kuitenkin, että heillä ei ole samanlaista hallintoa kuin jenkkien osavaltioilla, joille on kuitenkin itsellä lainsäätö oikeus jne.

On muuten totta, että tyhmä ei ole oikea sana vaan tietämätön, kun puhutaan perusjenkistä. Toisaalta eihän heidän sinäänsä tarvitsekaan tietää missä mikin maa on koska kaikki on käytännössä kotimaista ja siellä on mm. matkustettavaa niin paljon, että ei yhdessä elämässä ehdi.

Joku heitti tuolla, että Suomessa ja muissa sivistysvaltioissa olisi 100% lukutaito. Tämä ei pidä paikkaansa minkään maan kohdalla (no ehkä vatikaani tai joku kääpiövaltio) joka paikassa on aina lukutaidottomia.

on hienoa, että tietää kaikki jenkkien osavaltiot ulkoa, mutta onko sillä jotain käytännön merkitystä on toinen kysymys. Ehkä käytännöllisempää olisi tietää jotain ko. osavaltiosta ja sen hallinnosta tai koko jenkkien hallinnosta. Tuo ulkoa opettelu oli jenkeissä tosin se älykkyyden mitta.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tyhmät.

Kyllä ulkomaalaiset ovat sitten tyhmää porukkaa.



(Tosin näin varmaankin vähän jokaisessa maassa alkuasukkaat tuppaavat ajattelemaan...)
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Tätähän voi skaalata myös valtion sisällä ja mihin mittakaavaan tahansa. Naapuri on tyhmä, kuten myös siellä toisessa lähiössä asuvat ihmiset ovat yksinkertaisia. Naapurikaupungin asukkaat ovat myös sellaisia hieman yksinkertaisia idiootteja, heille voi nauraa selän takana oikein maukkaasti. Hämeessä asuu hitaita ihmisiä, kyllä se on sellainen pikkusen huonompi maakunta asua. Ja kyllä ne Etelä-Suomen asukkaat ovat kanssa sellaista avutonta porukkaa, eiväthän nuo osaisi edes peltoa äestää. Ruotsissa asuu pelkästään hienostelevia homoja, ja Venäjällä on köyhää ja rikollista. Amerikka on itse piru, sieltä tulee massakulttuuria joka on valmiiksi pureskeltu eikä näinollen voi olla hyvää. Afrikan asukkaat ovat neekureita, hieman yksinkertaista mutta iloista porukkaa jotka ovat rytmitajuisia ja sopivia kantamaan valkoihoisia kantotuoleissa. Aasialaiset ovat vinosilmiä jotka tekevät romuelektroniikkaa joka hajoaa viikon käytön jälkeen. Etelä-Amerikasta tulee huumeita ja australialaiset elää väärin päin, nytkin siellä on kesä vaikka pitäisi olla talvi. Kuu-ukkelit ovat sellaisia pieniä hentoja luusereita, Mars planeetan asukit ovat vihreitä vihamielisiä kanavanrakentajia. Puhumattakaan niistä hyödyttömistä nuhjaajista joita on Andromedan galaksissa, hah hah haa...
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Itse en vastauksia tiedä mutta enhän ole niin väittänytkään paitsi tohon viimeiseen niin pari viikkoo sitten tv:stä tulleen dokumentin lopussa oli tällä tavalla: kiinassa tapetaan ihmisiä vuosittain ******* kappaletta mutta suhteessa väkilukuun ovat numerot suomessa suurempia. (herättää ajatuksen laketaanko esim.rattijuoppojen päälle ajamiset tähän mukaan) jos jotain lakelmaa vetää hatusta niin suomessa kuolee vuosittain noin 0,00025%väestöstä(?) ja se tarkoittaa että kiinassa tapettaisiin vuodessa noin 400 000 ihmistä.(?)

Tarkoitukseni oli herättää muutkin huomaamaan kuinka paljon me tiedämme muista maista ja jos U.S.A:laiset ei tiedä meistä jotain niin miten me tiedämme esim.burundista jotain.

suoraan suhteessa.

usalaisten tieto suomesta/laisista.
suomalaisten tieto Burundista/laisista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös