Kultakutrit armeijaan?

  • 22 576
  • 181

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MaZaa kirjoitti:
Se päivä kun intissä sallitaan pitkät hiukset, niin mulla on mennyt usko Suomen Puolustusvoimiin. Kaikenmaailman viherpiipertäjät sitä koittaa muuttaa tätä maailmaa joksikin v*tun halinallen pilvimaaks. Seuraavaks varmaan tulee lakiehdotus, missä vaaditaan inttiasusteeks joku pitsiröyhelö puku ja samettihousut jalkaan.. Ei ymmärrä.

Hassua, se päivähän on mennyt aikoja sitten. Naisten astuttua palvelukseen, ovat pitkätukat olleet ihan normaalia intissä

Naisilla ei ilmeisesti ole mitään hygieenia ongelmia, pitkällä metsäreissullahan ne voisivat olla kohtalokkaita. Omalla intti aikanani havaitsin useita pitkätukkaisia naisia.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Voi poikaparkaa, mikään ei olisi ollut parikymppisenä sen nolompaa kuin äidin sekaantuminen omiin asioihini julkisesti.

Käsittääkseni Kristillisdemokraattien kannattajissa on ryhmiä, jotka suhtautuvat kielteisesti armeijassa suoritettuun asevelvollisuuteen.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tarkotin että miehillä on pitkät hiukset.. Mutta jäi näköjään ajatuksissa se pois siitä.. Se mua ei niinkään haittaa, että jotku naiset haluaa käydä armeijan. Se on ihan hieno asia, jos haluaa käyttää puol vuotta, 9kk tai vuoden elämästään armeijassa. Tosin naisilla ei pitäis olla erityisoikeuksia siellä, kun ei miehilläkään ole. Muutamia miespuolisia se ärsytti pirusti, kun naisille on näitä erityisoikeuksia suotu.
 

Realcowboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
avatar kirjoitti:
Missä muualla sen voisi suorittaa? Kirjekurssilla?

Menee lainsäädännölliseen hienosäätöön. Tällöin näemmä asevelvollisuus muuttuu siviilipalvelusvelvollisuudeksi.

Aseettomana palveleminen on tietysti mahdollista uskonnollisista syistä.
 

Tobias

Jäsen
Ted Raikas kirjoitti:
Tobias on hieno kansanystävä ja mies, joka uhkuu tarvittavaa testosteronia ja isäinmaallista lujuutta, jota tämä katajainen heikkoa itsetuntoa kärsivä kansa niin kovasti tarviaa.

Heil Tobias!

Onneksi sinunlaisesi pitävät tätä maata pystyssä. Muuten varmaan joku olisi meidät jo kukistanut ja valloittanut.

Kiitos kovasti. Varsin kaunista tekstiä ja osittain paikkansa pitävää, lukuun ottamatta tuota testosteronikommenttia. Lisäksi en ymmärtänyt mitä tarkoitat Heil Tobias! -kommentillasi mutta jätetään se omaan arvoonsa.
Heikko itsetunto leimaa suomalaisia kyllä kovasti, joten siinäkin osuit täysin napakymppiin.

Maksan helvetisti veroja vuosittain ja kasvatan omalta osaltani kansantuotetta varsin tehokkaasti, eli minunlaiseni pitävät tätä maata pystyssä, pitää paikkansa. Meidän valloittamisesta ja kukistamisesta en osaa sanoa, mutta tuntuu hiukan hatusta vedetyltä ajatukselta, ellei jopa suoranaiselta paskapuheelta.
 

Ronning

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Vancouver Canucks, Cliff Ronning
MaZaa kirjoitti:
Se on ihan hieno asia, jos haluaa käyttää puol vuotta, 9kk tai vuoden elämästään armeijassa. Tosin naisilla ei pitäis olla erityisoikeuksia siellä, kun ei miehilläkään ole. Muutamia miespuolisia se ärsytti pirusti, kun naisille on näitä erityisoikeuksia suotu.

Itse kuulun nimenomaan tuohon jälkimmäiseen ryhmään. On se nyt helkkari jos vapaaehtoisesti lähtee inttiin eikä sen vertaa voi kuitenkaan vastaan tulla että hiuksensa leikkaisi. Niimpä vaan jouduin minäkin ja voin sanoa että oli vittumaisimpia hetkiä niihin aikoihin. Mutta se piti tehdä.

Pointtini oli lähinnä että jos kerran vaatii tasa-arvoa, pitäisi myös vaatia sitä itseltään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös