Kuka näistä on kovin jätkä?

  • 4 028
  • 32

Kuka näistä on kovin jätkä?

  • Artturi Ilmari Virtanen

    Ääniä: 20 22,5%
  • Ragnar Granit

    Ääniä: 9 10,1%
  • Frans Eemil Sillanpää

    Ääniä: 13 14,6%
  • Martti Ahtisaari

    Ääniä: 47 52,8%

  • Äänestäjiä
    89

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Mie muistan Ragnar Haren mutta en oikein tykännyt ikinä. IV A on kyllä ihan hyvää. Sillanpää oli Euroviisuissa, se on joku homo. Ahtisaari... onko se sen jonkun basistin isä? Anssi Kelan? Äh, kyllä Nobel on kovempi jätkä, vaikka oli ruotsalainen. Se sentään keksi maailman tehokkaimman kalastusvälineen, räjämentin.
 

-RVL-

Jäsen
Kaikki niin vanhoja, että eihän niitä löydy edes Googlellakaan. Sen takia iänestin Ragnar Graniittia, koska en löytänyt sitä Googlellakaan.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Minäkin muistan Ragnar Haren. Evilin ja minun lisäksi jos löytyy joku kolmas kantasuomalainen niin se on jo saavutus.

Aiveeta olen minäkin tehnyt junnuna. Se on metkaa touhua. Melkoisen tiukkaa litkua tämä AIV, muurahaishappoa suurimmalta osin, ja jonkinlainen hengityssuojain on ehdottomasti paikallaan. Tosin tuohon aikaan isäni vanha mv. varmaan piti hengityssuojia ja kaiken maailman suojalaseja hinurien touhuina, joten hengitystä pidätellen AIV-rehua kai enimmäkseen tehtiin. Mutta kyllä lehmät sitä paskaa mieluusti talvella sitten söivät, eikä sillä tietysti ole tuossa tapauksessa väliä vaikka valmis rehu ihmistä ellottaakin. Pisteet kuitenkin Artturille innovaatiosta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Käsittämättömältä tuntuu tuo Ahtisaaren arvostus. Kuka oikeasti edes tietää, mitä hän on tehnyt? Jossain pöydissä jorissut niitä näitä.
No perkele. Vihdoinkin selvisi se, mitä Mara on touhunnut. Aivan tossu jorisija on hän. Jorisija? Mikäs perkele se sitten on? Ai joo, viides. KHL:n pistepörssissä.

Hei mikä vitun ketju tää on?
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Käsittämättömältä tuntuu tuo Ahtisaaren arvostus. Kuka oikeasti edes tietää, mitä hän on tehnyt? Jossain pöydissä jorissut niitä näitä. Kunhan on sattuman tuote ilman omia ansioita.

Huonoksi on maailma mennyt, kun paskanjauhajaa arvostetaan jo enemmän kuin tieteen tekijää. Hävetkää!

Oletko tosissasi vai ovatko monivarvaskissat hämärtäneet järkesi? Kenties olet ilahduttanut liiaksi sydäntäsi rommilla?
 
Suosikkijoukkue
Greek Philosophers
Minäkin muistan Ragnar Haren. Evilin ja minun lisäksi jos löytyy joku kolmas kantasuomalainen niin se on jo saavutus..

Jo vain löytyy. Tokihan kunnon suomenruotsalaiselle vaihtoehtorockille on aina tilausta.

Joo. Lähinnä muistan kyseisen humpuukiorkesterin Rock-SM -kisoista -83, jossa kavereideni juuri perustama Talouskukkaro sijoittui neljänneksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös