Kuka KJ:n tilalle?

  • 729 414
  • 2 613

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jos roolit olisi menneet toisin päin, niin tietäähän sen miten kommentoinnitkin täällä menisi.

En ota IFK:lta tai edes Jaloselta mitään pois, mutta onhan toi ihan käsittämätöntä käytöstä. Erkka Westerlund ei missään vaiheessa mennyt henkilökohtaisuuksiin, ja kaikki ns. itku oli - kuten todettua - mediapeliä ja se tehtiin oman joukkueen edun vuoksi. Jalonen harrasti samaa ja niin tekevät kaikki valmentajat. En muista viime vuosilta liigassa kuitenkaan vastaavaa tapausta, jossa edes häviäjäjoukkueen valmentaja olisi sarjan jälkeen alkanut vastaavalla tavalla itkemään toisten itkemisistä. Sama se on pelaajien kohdalla - nämä jätetään sarjan sisälle ja kaukaloon, ratkaisun jälkeen ei lähdetä tällaiseen.

Kari Heikkilä ainakin haukkui HIFK:n välierien jälkeen 2004, vaikka voittivat. Tästä keskustelusta ei valmista tule, toisten mielestä on äijää itkeä sarjan aikana, toisten sarjan jälkeen. Legendaarista.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Hame Kojo avautui tosi tyylittömästi, mutta mitäpä muuta tuolta pelleltä voi odottaakaan, kun vanne niin päätä kiristää. Toivottavasti Lukko aiheuttaa tälle rillipäälle ( näyttääkö fiksummalta ) harmaita hiuksia, jotta muistaa pitää suunsa kiinni kun lesta-Granlund on kolattu kumoon jälleen kerran.

Legendaarista. Aivan legendaarista.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Hyvä kalsonki!

Loistava nousu 2-3 tappiosta sarjan voittoon. Minä olin henkilökohtaisesti aivan varma, että homma oli taputeltu viime perjantaina, mutta kalsonki näytti, miten homma käännetään.

Onnittelut hienosta noususta, mutta vasta finaalipaikka - itse asiassa finaalisarjan voitto- täyttää tämän kauden tavoitteen.

Matka on vielä kesken, mutta nyt minullakin on uskoa siihen, että finaali ja sen voittaminen ovat realistisia tavoitteita.

Ja mitä tulee Erkka-kommenttiin, se oli täysin ansiosta ja oikeutettu. Hyvä meininki!
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Kyllähän sen urhon haastiksessa ennen kolmatta erää näki, miten Jalonen oli aivan paskajäykkänä ja alahuuli väristen vastaili. Näytti siltä, että Kojo on jengissä ainoa, joka ei olisi uskaltanut voittaa.

Olisi voinut pitää päänsä kiinni, mutta toisaalta voi vain kuvitella miten valtava paine hellitti, kun sarja voitettiin.

Molempien koutsien lausunnot tässä sarjassa ovat olleet täyttä ämmäilyä ja paskaa. Kellä ura, kellä kausi ohi, rikollisia, ämmiä. Onneksi lopussa seisoo vain ja ainoastaan voitto.

Voita vielä 8 matsia, ja saat kaiken anteeksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Mutta. Nokkapa nappasi voiton! Perkele! Silloin se pitää tuulettaa sarjan aikana vitutusta lisänneet tapahtumat. Joo, hyvä vastustaja ja kunnioitusta. Ihan fine näinkin mutta itse annan ymmärrykseni Nokalle tässä tapauksessa.

My thoughts exactly - miksi helvetissä pitäisi kunnioittaa tässä yhteydessä häviäjien valmentajaa, joka on käyttäytynyt Keklun ohella naurettavasti muuhun narrilaumaan verrattunan (thumbs up esim. Niemelle, joka ei lauantain pelissä jäänyt makaamaan Pöystin ryntäyksen/taklauksen jälkeen.)? Ihan sama vaikka kyse oli yrityksestä vaikuttaa tuomareihin niin tämä oli samanlaista pelleilyä kuin aikoinaan Jukka Jalosen mailanmittaukset. Löytyä pitää löydä ja mikä olisi ollut parempi tilaisuus kuin matsin jälkeinen haastattelu? Jos Jalonen jaksaa kommentoida tätä vielä myöhemmin niin sitten laskee pisteet, mutta nyt oli "osui ja upposi"-kommentti.
 

Vulak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks. Portland Pirates ja HIFK
Olihan tuo Nokan kommentti aika rimanalitus, Nokan pitäisi tajuta että Erkan kommentit sarjan aikana oli puhdasta tuomarien psyykkausta, ne pitää osata ottaa oikeassa kontekstissa.

Sen sijaan Nokan avautuminen sarjan jälkeen oli tyylitöntä, varsinkin kun mentiin aika suoriin henkilökohtaisuuksiin. Ymmärtäisin tämän jos a) Nokka itse ei olisi itkenyt tuomaroinnista (itki silmät puhki Granlundin taklaamisesta) ja b) Erkka olisi itse mennyt henkilökohtaisuuksiin.

Hyvin bongasit Westerlundin painostuksen tuomareita kohtaan. Jalosen kommentin perimmäisen syyn kuitenkin missasit. Jalonen antoi pelaajille rauhan valmistautua Lukko sarjaan rauhassa, kun kaikenmaailman iltapulujen toimittajat eivät soittele ja kysele miltä nyt tuntuu. Toimittajilta menee huominen Jalosen kiusaamisessa ja sen kysymykset pitääkin jo kohdentaa lukko sarjaan.

Kari Jalonen, suomen Mourinho. Pelaajat saa nyt valmistautua lukko sarjaan rauhassa. Iltapulun ykkösotsikko ei kerro mitään pelaajien jäätävästä suorittamisesta, vaan otsikko on kuinka Jalonen tylytti Westerlundia.
 
Viimeksi muokattu:

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
My thoughts exactly - miksi helvetissä pitäisi kunnioittaa tässä yhteydessä häviäjien valmentajaa, joka on käyttäytynyt Keklun ohella naurettavasti muuhun narrilaumaan verrattunan (thumbs up esim. Niemelle, joka ei lauantain pelissä jäänyt makaamaan Pöystin ryntäyksen/taklauksen jälkeen.)? Ihan sama vaikka kyse oli yrityksestä vaikuttaa tuomareihin niin tämä oli samanlaista pelleilyä kuin aikoinaan Jukka Jalosen mailanmittaukset.

Eiköhän Kojo ansaitse itse myös nuo hamekankaat itkettyään ensimmäisten pelien jälkeen tuomarilinjasta (Miksi meitä kohdellaan aina näin?), samanlaista tuomarien psyykkaustahan se oli, kuten myös "meidän pelaajat taklataan kuoliaiksi"-kommentit jotka ovat tuttuja jo Kärppä-ajoilta. Aika naurettava ja lapsellinen purkaus kyllä Pinokkiolta.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos KJ voittaa HIFK:n valmentajana mestaruuden, niin se on kaikkein tyylikkäin hetki jättää HIFK, mestarivalmentajana. Tähän on pystynyt viimeksi Jorma Rikala keväällä 1983 ja ainakin pelaajavalmentaja Carl Brewer keväällä 1969. Onkohan vielä joku muu kyennyt samaan HIFK:ssa. Paljon ikävämpää KJ:lle olisi, että valmentaisi vielä kauden 11-12, joka menisikin jostain syystä mahdollisesti taas pieleen kuin lähteä nyt keväällä 2011 HIFK:sta pois.

W+S oli hieno valmennuspari HIFK:ssa, mutta ura päättyi meillä kuitenkin finaalitappioon ja siirtymiseen Jokerien valmentajiksi, joka teko hieman vähensi Sheddeninkin arvostusta omissa silmissä, vaikka ymmärsinkin kokonaispaketin merkityksen Sheddenille, kun pääsi Jokerien ja Leijonien päävalmentajaksi kaudeksi 2007-08, valmennettuaan ensin vain Jokereita kauden 06-07.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Olikos se KJ HIFK:n historian surkein valmentaja? Stigu ja Isaksson voisivat vaikka vastata tähän.

Voin vastata, että tästä ei ole KJ ikinä edes kisannut, kun joukkuetta valmensi Alpo Suhonen niminen kiekkopersoona tammikuun alusta 2002 kevääseen 2003. Sitä rimaa ei voi kukaan muu koskaan alittaa, jolle tasolle Suhonen kehnousriman pudotti, vaikka tahallaan sabotoisi toimintaa teoillaaan.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Ei. Se itkun paikka on ensi keväänä, kun sijoitutaan paskan syöjän kanssa sijalle 9 runkosarjassa ja pudotaan säälipleijareissa. Senttereitä ei ole saatu koko kaudella hankituksi. Oi, että tulee taas lystiä ja paluu siihen SW:n ja Keklun jälkeiseen aikaan 10 vuotta sitten. Nautitaan nyt Nokasta niin kauan kuin meillä vielä on kunnon joukkue ja valmentaja.


Kiitos tästä, lensi iltateet näppikselle kun luin lausunnon tästä "paskan syöjästä", uskaltaako kysyä, kuka on tämä tuleva suuruus? Ja vielä, miksi hän/se syö paskaa?

Hyvä Punaiset! Itkuiset narrit lauluun!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kiitos tästä, lensi iltateet näppikselle kun luin lausunnon tästä "paskan syöjästä", uskaltaako kysyä, kuka on tämä tuleva suuruus? Ja vielä, miksi hän/se syö paskaa?

Matikaisella on liian pitkä tukka, ei sovi kaikkien makuun. Tyyli menee joillakin ennen tulosta, kai. Blues on nyt välierissä myös, Scholl ja niitä valmentaa Petri Matikainen paljon kehnommalla pelaajamateriaalilla kuin meillä on HIFK:ssa käytettävissä kaudella 2010-11.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Sarjan loputtua heitetty henkilökohtaisuus on pelkästään moukkamaista käytöstä. Joka tätä ei ymmärrä, alentuu samalle tasolle Jalosen kanssa.

Rakas ystävämme, jonka viha HIFK:ta kohtaan on jotain käsittämätöntä määrittelee muita fiksumpana pelisäännöt tällekin. Hienoa, että meitä opastetaan näin kädestä pitäen. Koska HIFK on tehnyt mitään oikein, ikinä ja missään?

Jaloselle onnittelut sarjan voitosta, en ole uskonut viime syksyn jälkeen valmentajaamme juurikaan, mutta silloin kun on syytä, on myös onniteltava. Kommenteista en sano mitään, eivät ne tyylittömämpiä ainakaan ole Erkan tai Kekäläisen heittoihin verrattuna. Samaa tasoa kaikilta ja se siitä. Nyt KJ lataa joukkue välieriin samaan ilmeeseen, tämä oli vain ensimmäinen este matkalla jonnekin. Ensi kaudeksi taidat joutua harjoittelemaan uuden kielen kommentointia varten, mutta vielä ei ole kiire näihin harjoituksiin.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Mä haluun Tammisen HIFK:n koutsiksi! Säälittää kun äijä hiippailee käytäviä ja odottelee tilaisuutta....

Jos voitetaan mestaruus, niin eikö ensi kaudella voitais antaa Tamille mahis...ees vähäks aikaa!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Huh huh, vieläkin sitä käy ylikierroksilla, vaikka pelistä on jo pari tuntia. Mahtava fiilis juuri nyt!!!!

Paljon olen KJ:ta moittinut monestakin asiasta, mutta nyt on vuorostaan kiitoksen paikka. IFK pelasi nyt sillä tavalla, kun olisi jo viime poffeissa pitänyt pelata. Toki aina tuuriakin tarvitaan, ja sitäkin jatkoajoilla löytyi.

Hieno tempaus muuten KJ:lta, kun latasi mielipiteen Westerlundin tuomarikitinästä vasta sarjan jälkeen, eikä lähtenyt kesken sarjan sanasotaan tai muuhun nokitteluun ollenkaan. Mahtoi olla pidättämistä lehdistötilaisuuksissa oikeasti.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kun täällä nyt HIFK-kannattajat niin arvostavat tuota Jalosen moukkamaista ulostuloa, niin allekirjoittanette ja hyväksynette sen kokonaisuudessaan, myös tämän osuuden jossa Jalonen oksentaa -98 mestaruutenne päälle?

"Westerlund pyrki tekemään samaa, mitä 90-luvun lopussa, eli vaikuttamaan tuomareihin. Meidän joukkueessa ei todellakaan ole mitään rikollisia, se oli typerää provosointia Westerlundilta", Jalonen viittasi Jokerien päävalmentajan viidennen ottelun jälkeisiin lausuntoihin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No mutta sehän oli totta :)

Rikollislaumaksi nimittäminen minusta meni kyllä Erkalta yli - yrittikö se vihjailla jotain Jereen liittyvää, kun pelityyli ei kuitenkaan 'rikollinen' ollut? Mutta kuten sanottu, en pitänyt 'ämmäksi' nimittelystäkään. Ehkä näin itsekin ämmänä on vähän herkkänahkainen sille :)
 

Stigu

Jäsen
Olikos se KJ HIFK:n historian surkein valmentaja? Stigu ja Isaksson voisivat vaikka vastata tähän.
Pakkohan tähän on vastata kun kysytään. Eikös tuossa yhdessä tuumin laskeskeltu, että Nokka olisi Narreille tippuessaankin ollut vasta toiseksi paskin valmentaja 40 vuoteen? Eli Alpo pitää tällä hetkellä perää, ja kaikki sijat tästä eteenpäin ovat Nokalle plussaa. Katsotaan sitten kauden loputtua, mikä tuo kolmen kauden keskiarvo on. Nyt tuntuu ihan saatanan hyvältä, mutta ei noita kahta edellisvuotta pyyhi mikään pois. Miksi tähän voittavan lätkän opetteluun on mennyt kaksi vuotta? Naapurissa Erkka loihti neljässä kuukaudessa IFK:n kanssa tasapäisesti tappelevan lauman.

Ja kyllä varmaan Nokan puolustelijat/hyväksyjätkin myöntävät, että Nokasta kuoriutui vasta näissä pleijareissa esiin aivan uusi ihminen: Jengi pelasi tunteella, ja kirsikkana kakun päällä Nokka vittuili vastapuolen valmentajalle ihan kybällä. Ja partaakin oli kasvattanut!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Kun täällä nyt HIFK-kannattajat niin arvostavat tuota Jalosen moukkamaista ulostuloa, niin allekirjoittanette ja hyväksynette sen kokonaisuudessaan, myös tämän osuuden jossa Jalonen oksentaa -98 mestaruutenne päälle?
Eihän noita lausuntoja kukaan muista enää keskiviikkona kun välierät alkavat, joten peace vaan. Raamattukin sanoo, että älä anna auringon laskea vihasi yli :)

Puss o kram sinne kesälomalle!
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
Nokka ei vaan osaa pakitella. Tänäänkin jossain vaiheessa yritti alkaa rakenteleen keskialueen sumppua, muttei vaan toiminut. Se syöteltiin hyvin äkkiä auki. Alko jo pelko hiipiä todella perseeseen, että tähän pakitteluunko me taas kaadutaan. Onneksi tajusi lopettaa sen muutaman hyökkäyksen jälkeen ja jatkaa aktiivisen karvaamisen peluutusta, joka toimi just niin hyvin ku taululta saattoi lukea.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naapurissa Erkka loihti neljässä kuukaudessa IFK:n kanssa tasapäisesti tappelevan lauman.

Mä puutun vain tähän. Erkalla oli käytössää huikea Lahti-Kerälä-Pulkkinen-kenttä ja Väänäsen Ossi. Lasak oli pleijareissa huikean hyvä, vaikka vitun ärsyttävä noin muuten olikin. Joukkueessa oli myös Jukka Hentunen ja Petteri Nokelainen, joiden pitäisi periaatteessa pystyä ratkomaan otteluja lähes yksin.

Anteeksi nyt vain, mutta minun mielestäni Erkka opetti Jokerit puolustamaan. Muuten Jokerit oli vain yhden ketjun jengi. Ketjun, joka oli hyvä jo Jortikan aikana. Maalivahtipeli onnistui nappiin ja se oli suurin yksittäinen tekijä, miksi IFK takoi päätään tehottomuuden seinään. Mun mielestä Erkka ei ole mikään suuri sankari. IFK meinasi tehdä sen taas ihan itse, kun eivät saaneet paikoista sisään ja yv oli täyttä paskaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Ja kyllä varmaan Nokan puolustelijat/hyväksyjätkin myöntävät, että Nokasta kuoriutui vasta näissä pleijareissa esiin aivan uusi ihminen: Jengi pelasi tunteella, ja kirsikkana kakun päällä Nokka vittuili vastapuolen valmentajalle ihan kybällä. Ja partaakin oli kasvattanut!

Toki toki - myönnätkö samalla ettei näin hyvää playofflätkää ole näkynyt Jäähallissa sitten W&S-kauden? Vaikka Jokerit edesauttoivat hienon sarjan syntymisen, niin myönnätkö että W&S:sen jälkeen Jalonen on ensimmäinen valmentaja, joka osasi yhdistää IFK:ssa oikean tyylin ja tuloksen?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Aravirran HIFK pelasi ihan kelpo lätkää välierissä 03-04, kun hävittiin 3 välieräpeliä jatkoajalla oululaisille ja minä pidin myös Sheddenin HIFK:n lätkästä keväällä 2006, jopa enemmän kuin KJ:n HIFK:n, jonka pelastusrengas on se, että kaatoi nyt Jokerit, että on se hieno teko Kari Jaloselta HIFK:n valmentajana, en kiellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös