Kuka Ahosen tilalle IFK:hon?

  • 9 163
  • 70

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ainakaan löytänyt keskustelua tästä aiheesta, joten laitetaan oma otsikko.


Tänään siis varmistui, että Ari Ahonen lähtee Rafalskin kaveriksi New Jersey Devilsiin. Onko tietoa/ideoita IFK:n uudesta maalivahdista? Ei kai Bluesissa vähemmän vakuuttanut Draper? Onko Timppa Thomasin kolmas tuleminen täysin poissuljettua? Ketä ylipäätään on tarjolla?
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Mjaa,silloin mestaruuskaudella meillä oli kyllä melkoisen kova pakistokin,joka auttoi melko lailla tätä Timppaa.Itse olisin kyllä valmis ottamaan hänet takaisin,mutta voihan sitä katsoa vielä muualtakin,esim farmista mista Timppakin muistaakseni löydettiin.Lisäksi pari kanukkia,niin VOT!!!!
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös Strömberi pääse intistä pois ja onhan meillä Sakke. Tim Thomas on kait menossa jonnekin muualle kuin Suomeen, vaikka erittäin tervetullut mies hän kyllä olisi. Fööni todennäköisesti pohtii myös sitä kannattaako ulkomaalaiskiintiöstä tuhlata yhtä paikkaa veskariin, kun omissakin on miehiä ja jos esim. kunnon pakkeja olisi tarjolla.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Totta törisette, kyllähän uusia kykyjä nousee kaiken aikaa ja ulkomaalaiskiintiön käyttämistä kannattaa miettiä tarkkaan. Thomas vaan putkahti mieleen, kun siitä on ollut palstalla puhetta viime aikoina. Sakella ei kuitenkaan ole edes haluja enää ykkösveskariksi, hän haluaa keskittyä lähinnä sellaseen kouluttajan hommaan kakkosveskarina.

Kyllä selkeä ja hyvä ykkönen on kuitenkin tosi tärkee asia. Ois melkosen ikävää, jos kaaduttaisiin maalivahtiosastoon, mikäli paketti saadaan muuten toimivaksi. Duffuksen kaltaisia pelimiehiä en enää halua IFK:n veräjällä nähdä.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Useampaan kertaan kuultua..

Viestin lähettänyt käyttäjä Tommy
Nimittäin vaihtokauppaa Draper <--> Caloun



Mä katkeroidun täydellisesti jos toi toteutuu. :( Ette P****le vie meidän Honzaa ja anna jotain Draperin raakkia tilalle!
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Ikävänkantaja, Jerry100, Hereworth
HIFK voisi saada kaksi "kovan luokan huippu kassaria" Ahosen tilalle HPK:sta. Kimmo Kapanen ja Jan Lundell vaan sinne Stadiin. :)
Ja älkää nyt hyvät stadilaiset ottako tätä täysin todesta. Kapanen teille ehkä kelpaisi, mutta Lundellia tuskin haluatte.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Useampaan kertaan kuultua..

Viestin lähettänyt käyttäjä Tommy
Nimittäin vaihtokauppaa Draper <--> Caloun

Huh! Onneksi tuo viesti on kijoitettu juuri aprillipäivän puolella :). Eipä olisi järkeä moisessa kaupassa.
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Useampaan kertaan kuultua..

Viestin lähettänyt käyttäjä Tommy
Nimittäin vaihtokauppaa Draper <--> Caloun

Ei perhana, lähellä on että haarukalla rupeen hakkaa ranteita auki jos tio toteutuu. Mä ainakin vielä uskon Honzaan, mut jos Blyys sen vie niin vieköön sitten mut ei mitään Draperia vaihdossa, sillä rahalla vois saada parikin kelvollista senteriä. Ja Parris Daffuksen kaltaisia hasardi veskareita ei pumppu oikee kestäs. Nuorissa on se voima.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähettänyt käyttäjä Ice71
HIFK voisi saada kaksi "kovan luokan huippu kassaria" Ahosen tilalle HPK:sta. Kimmo Kapanen ja Jan Lundell vaan sinne Stadiin. :)


Lienee aprillipila? Kapanen no thanks, yksi yritys HIFKissä on jo nähty, samoin Lundellin ikimuistoisia "torjuntoja".

Mun mielestä pitäis tsekata tässä järjestyksessä tilanteet: 1. Thomas, 2. Draper (ilman vaihtokauppaa jos mahd.), 3. Pohjois-Amerikan farmit, 4. SM-liiga (onks Mika Oksalla diili Bluesin kanssa? Ois esimerkiksi kehityskelpoinen.) ja vasta 5. Strömberg.

Se on liian kova paikka junnulle tai muuten kokemattomalle yrittää tulla suoraan ykkösveskaksi. HIFK on yrittänyt tätä hasardia ennenkin, esim. Lundellin/Bäckströmin kanssa kammottavin seurauksin. Arskallakin oli alku aika takkuista ja sitten pitikin kaivaa Duffus naftaliinista...

Saken voi laskea pois kuvioista. Takana mikä takana, siis ura. Paikkaajaksi ehkä oisi, mutta ennemmin kouluttajaksi.

HIFKillä on ollut ikävä tapa säästää veskareissa ja pakeissa ja satsata huippuhyökkääjiin. Huono yhtälö, josta toivon mukaan päästään joskus eroon. Ilman huippuveskaa ja hyvää puolustusta on suht. sama vaikka siellä hyökkäis Caloun, Bednar, Bure ja Jagr. Tappioita tulee jos ei tehdä vähintään viittä byyriä itse. Toisaalta yleisöllä on hauskaa!
 

Mirko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, EtPo, Virkiä, SR-Team
Juusi Riksman on ainakin tulossa helsinkiin, en tosin tiedä että onko seura HIFK. Riksman kuuluu muistaakseni samaan sarjaan Bäckstömin kanssa eli taitaa poika olla ifkin mies.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Marko Leinonen

JYP:n keskustelusivulla oli juttu jossa kerrottiin ko.miehen palaavan takaisin Italiasta ja sekä JYP että HIFK ovat miehen kintereillä ja HIFK on jopa tarjonnut parempaa sopimusta kuin miehen kasvattajaseura, joten aika näyttää..
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Oksa

No oliks toi joku läppä? Jaa, että Oksasta IFK:N ykkösmolari? No sillä ainakin on bluesin kanssa sopimus ens kaudesta.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Alla olevista vaihtoehdoista näkisin mieluiten ykkösveskarina Strömbergin tai Mirkon mainitseman Riksmanin, joka tosiaankin on IFK-juniorimyllyn tuotteita. Pari kautta sitten taisi availla porttia parissa liigamatsissakin, ainakin siinä satavuotisjuhlaottelussa Saipaa vastaan. Tomi Nymankaan ei olisi mahdoton ajatus, mutta kiukuttelu junnufinaaleissa tuskin ainakaan nosti miehen pisteitä pelaajamarkkinoilla. Yhtään enempää kiukuttelijoita HIFK ei kaipaa, sen tämä kausi osoitti.

Tietysti kokemattoman miehen asettaminen suoraan ykkösveskariksi on riskialtista, mutta jos homma ei suju, niin kaipa Sakkekin pystyy vielä ensi kaudellakin paikkaamaan, tai sitten hommataan joku ulkomaalainen. Onhan noista divarista suoraan ykkösveskariksi hyviäkin esimerkkejä, Pasi Nurminen kirkkaimpana helmenä.

Muista vaihtoehdoista:

Leinonen - hmm, miksi ei.

Kapanen - ei välttämättä täysin mahdoton ajatus, vähän turhan ailahteleva tosin.

Lundell - ei kiitos, ja tuskin edes tulisi enää HIFKiin, kun on jo kaksi kertaa potkittu pois kesken kauden.

Draper - nou tänk juu. Ensi kaudella olisi siinä tapauksessa kaksi kehäraakkia veskareina, eikä hinta/laatusuhde taida olla kohdallaan.

Thomas - jos heti alkukaudesta pitää hankkia ulkomainen, niin olkoon se sitten vanha tuttu Timppa tai joku aiemmin SM-liigassa näkemätön veskari.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo Leinosen Markon kaavailu Hifkin paitaan voi olla varsin hyvin todennäköistä. Ellei kyseessä ole aprillipila, se JYP:n keskustelupalstalla lainattu juttu tuntuu varsin pätevältä ja uskottavalta. Sitä paitsi, tulisiko Lene Jyppiin takaisin, kun Lehto löi itsensä selkeästi läpi viime kaudella, eikä Lene saisi missään tapauksessa ehdotonta ykkösveskan asemaa? Todennäköisesti Hifkillä on myös vara maksaa pikkuisen parempaa liksaakin...
 
G

Guest

Nyman Lindforsin aisapariksi!

Kyllä Tomi Nyman hyvin kelpaa Sakken aisapariksi. Siitä vaan kelpo sopimus miehelle. Meille muiden porukoiden kannattajille se kyllä sopii.
 

-FlaMe-

Jäsen
Hucko !

Miksi ei laitettaisi maaliin luottomiestä Patrick Huckoa ? Olisi sen jälkeen kokeillut pakkina, hyökkääjänä sekä maalivahtina !
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo hucko vaan maaliin, sehän parantaa aina huomattavasti peliaan kun sen paikkaa vaihdetaan, hyökkääjänä se oli jo ihan ok. Ehkäpä kun laitetaan se maaliin niin siitä tulee joku super maalivahti ;)

joo mutta asiaan. Mun mielestä me ei ulkomaalaista molaria missään nimessä tarvita, suomesta löytyy nimittäin niin paljon hyviä maalivahteja ja jos mennään hommaamaan joku nikkari farmista, niin siinä on aina omat vaaransa. Nostetaan vaikka joku oma junjori maalivahti suoraan liigaan, jos ei homma toimi niin sakke vaan paikkaamaan, kyllä sakke vielä pari vuotta jaksaa huipputasolla.

Ulkomaalais paikka jonka hucko jättää kannattaa käyttää johonkin hyvin liikkuvaan jenkki pakkiin, eikä maalivahtiin.
 

Spaddu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
nyman

eiks nyman just lopettanu lätkän pelaamisen finaalien aikana? nii mä ainaki kuulin et eka myöhästy bussista ja joutu lähtee omal autol ja sai pelata vaik ei ehtiny ees lämmitellä. päästi ekan laukauksen helposti, joutu vaihtoon lähti pukkariin ja ku jengi tuli erätauolla koppii siel oli vaa maski joka oli säpäleinä. en usko et se on ifkn ykkönen enskaudel
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Kuivalainen?

Mikäköhän on Kuivalaisen tilanne lahdessa?

IFKIN on ostettava 3-4 uutta pakkia ja laitettava
puolustus kuntoon, muuten on ihan sama kuka on maalissa...?
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siirtokorvaus

Köyhän jyväskyläläisseuran fania kiinnostaisi, saako JYP penniäkään siirtokorvauksista Ahosen NHL-sopimuksen yhteydessä, vai menevätkö kaikki rahat HIFK:n taskuun?
 

Tähtirinnat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Nj Devils
Kunnon veska

Kyllähän joukkueen rakentaminen lähtee kunnon maalivahdin hankkimisista. En ole ollenkaan vakuuttunut Leinosen taidoista IFK:n ykkösveskariksi.

Nyt kun näyttää siltä, että vain Stepanek jatkaa ensikaudella ulkomaalaisista, niin käytettäisiin yksi paikka todella huippuveskariin esim. Thomas.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Huhu ( tosin aika luotettava ) kertoo : Kimmo Kapanen eli paluuta 90 luvun alkuun myös siltä osin .............
 

TeeVee

Jäsen
Niin, saattaahan yksi vaihtoehto olla Newcastle Jestersin maalivahti Tommi Satosaari.

Seuran johto vaihtuu ja pääpomo tahtoo nähdä Pohjois-Amerikkalaistyylistä fyysistä kiekkoilua. Kuulemma ensi kaudella Jestersissä ei suomalaisia nähdä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös