Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 506 199
  • 16 370
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.

Mestis määrää kaikille paikkakunnille maskipakon. Eiköhän liiga seuraa perässä alkuviikkoon mennessä

Maskipakko ei koske vain Mestistä, vaan jotakuinkin kaikkia Jääkiekkoliiton alaisia sarjoja. Muutenkin säännökset tiukkenevat merkittävästi oheisten ohjeiden mukaisesti.

Suomen koronavirusepidemian tilanne on viime päivinä huonontunut. Jääkiekkoliiton tavoitteena on edelleen se, että jääkiekkoharrastus voisi jatkua ja sarjatoiminta pitää käynnissä. Jotta näin voi tapahtua, edellyttää Jääkiekkoliitto seuroilta yleisten hygieniaohjeiden lisäksi seuraavia toimenpiteitä tästä päivästä alkaen:

- seuran on määrättävä omiin ottelutapahtumiinsa ja harjoituksiin tulijoille pelaajille, toimihenkilöille ja katsojille maskipakko. Maskipakko koskee THL:n ohjeistuksen mukaan 15 vuotta täyttäneitä. Maskia ei tarvitse käyttää pukukopissa, pelaajapenkillä eikä jäällä.
- hallin katsojakapasiteetistä saa olla käytössä enintään 50 % ja turvaväleistä on huolehdittava poikkeuksetta
- mikäli turvavälejä tai maskipakkoa ei noudateta, on seuran tehtävä päätös ottelutapahtumien ja harjoitusten järjestämiseksi ilman katsojia

Pyydämme myös edelleen muistuttamaan harrastajia siitä, että pienetkin oireet tarkoittavat, ettei hallille tai muutoin ihmisten ilmoille voi tulla. Tämä voi tarkoittaa lisääntyviä poissaoloja harjoituksista tai peleistä, mutta on äärimmäisen tärkeää viruksen leviämisen ennaltaehkäisyssä.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Ikävä homma Sportille. Yleisömäärät kärsii varmasti mikäli kotipelejä joudutaan laittamaan yhteen sumppuun.
Ehkä tärkeintä nyt kuitenki se, että saadaan pelit yleensäkkin pelattua. Sekään kun ei tässä tilanteessa vaikuta välttämättä siltä kaikkein todennäköismmältä skenaariolta.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
2 divarin maakuntasarjassakin jo maskin käyttön suosituksia. Alkaa hyvin eteneen jo alasarjoihinkin
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Hämeenlinnassa todennäköisesti tehdään uusi pohjanoteeraus tänään yleisömäärän suhteen. Katsojia paikalla arviolta ~600.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuli tämä kuva somessa vastaan. Tuossa on kyseessä partamaski, onkohan tuon tehokkuudesta tutkimustietoa saatavilla?
 

Liitteet

  • 20201009_211153.jpg
    20201009_211153.jpg
    577,4 KB · kertaa luettu: 346
K

Kiekkokatsoja

Mikä on suurin uhka Liigalle?
Korona tartuntoina pelaajille? Korona rajoitukset? Vai korona jota paikallisesti ei ole, mutta on vienyt yleisön pois katsomoista?
Mikä joukkue luovuttaa ensimmäisenä?
Jos pitäisi veikata, niin ennen loppuvuotta yksi tai useampi joukkue tippuu pelistä pois.
 

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilman siis mitään sarvia ja hampaita niin tuo 600 katsojaa samoin kun Ässien noin tuhat katsojaa laittaa talouden aika koville. ja jos nyt ajatellaan HYPOTEETISESTI, että Ässiiltä nyt loppui rahat tänään niin siellä on sitten IFK huomenna kotipelissä ilman vastustajaa ja lipputuloja. En tiedä mitä on pelaajien eli suurimman kuluerän kanssa sovittu, mutta jos ns. korttitalo lähtee sortumaan voi moni seura olla vaikeuksissa.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyviä pointteja @Kiekkokatsoja @Konalan Kettu

En tiedä pitäiskö tää laittaa johonkin veikkausketjuun, mutta heitetään tähän oma veikkaus että ennen joulua kaksi joukkuetta on keskeyttänyt kauden. JOS koko kautta ei jo ole siinä vaiheessa keskeytetty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös