Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 495 543
  • 16 370

Glove

Jäsen
Liigan pitää viheltää peli poikki, vaikka sillä itsellä onkin kauhea hinku aloitta pleijarit huhtikuussa. Porissa ei ainakaan onnistu, sillä Porin kaupungin omistama Isomäki-Areena suljetaan yleisöltä toukokuun loppuun asti.

Seuraavat kaupungin omistamat tilat suljetaan yleisökäytöltä 14.3.–31.5.2020: Isomäki Areena, Promenadi-keskuksessa sijaitseva Promenadi-sali, Karhuhalli, keskustan ja Noormarkun urheilutalot, nuorisotalo, keskustan uimahalli, Meri-Porin uimahalli, maauimala, harjoitusjäähalli ja skeittihalli.
Raahessa myös liikuntapikat kiinni. Myös museot, kirjastot, nuorisotilat jne.

Raahen joukkueet taisi saada kautensa päätökseen aikuisten sarjoista, junnuista en tiedä.
 

Salama44

Jäsen
Kyllä se nyt loppuu tähän. Ei mitään järkeä jatkaa enää. Ketä kiinostaa tyhjille katsomoille pelattavat playoffit kun vanhuksia on kohta tehohohoidossa ja alkaa tulla tartuntojen lisäksi myös väistämättä kuolleita. Liiga kesketyy tähän, Jääkiekon MM-kisat peruuntuu ja KHL-keskeytyy jos Putin on vielä järjissään.
 

GanalinBoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aluhallintovirastot kielsivät yleisotapahtumat juuri 12.4 saakka yli 500 hengeltä. Eli eilistä 2kk suositusta laskettiin. Jospa olisi nyt pientä toivoa ja saataisiin edes odotusta kevään peleille.
 

Barney

Jäsen
Jos pudotuspelejä ei pelata, niin ainut oikea ratkaisu on mitätöidä koko kausi. Runkosarjan voitosta saa kuitenkin vain kotiedun pudotuspeleihin, joten runkosarjan perusteella mestaruuden ja mitalien jakaminen olisi ihan järjetön päätös, vaikka lähihistorian perusteella aika suurella todennäköisyydellä se finaali olisikin Kärpät-Tappara, josta Tukka-Jukka kävisi hakemassa yhden hopeamitalin lisää palkintokaappiinsa.

Tämän kauden epäviralliset mestarit ovat siis Sport, Pelicans, Jukurit ja SaiPa. He kasasivat ihan surkeat joukkueet, myivät hyvissä ajoin ne muualle kelpaavat pelaajat pois ja nauroivat sen jälkeen matkalla pankkiin. Ensi kaudella Liigassa vaihtuu valta, kun nämä erinomaisen kauden pelanneet joukkueet laittavat kesän aikana rahaa haisemaan samaan aikaan, kun esimerkiksi puolet Lukon pelaajabudjetista menee Sebastian Revon koronakorvauksiin.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ensi kaudella Liigassa vaihtuu valta, kun nämä erinomaisen kauden pelanneet joukkueet laittavat kesän aikana rahaa haisemaan samaan aikaan, kun esimerkiksi puolet Lukon pelaajabudjetista menee Sebastian Revon koronakorvauksiin.

Onneksi Lukon taustalla on RTK, joka tekee kaikkienaikojen tiliä, kun pääsee desifioimaan tätä ruttoa ympäri maata. Veikkaan Lukon lähtevän ensi kaudella 58 miljoonan pelaajabudjetilla hakemaan mestaruutta. Danforthin, Reunasen sekä Heinolan tilalle hankkivat Taylor Hallin, Mikhail Sergachevin sekä Anthony DeAngelon. Siirtorajalla sitten hankkivat vielä Edmontonin konkurssipesästä McDavidin sekä Draisaitlin.

Mitä se köyhille kuuluu, mitä rikkaat tekee. #köyhätkyykkyyn
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF

Liitteet

  • LUL.jpg
    LUL.jpg
    46,8 KB · kertaa luettu: 165

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Kaikkien aikojen offseason. Jokainen joukkue tulee ensi kauteen kovemmassa kunnossa kuin ikinä...
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Nyt vituttaa niin paljon, ettei näitä tunteita oikein pysty sanoiksi pukemaan. Mikäs siinä, jos oltais ensimmäisellä po-kierroksella hävitty sarja 4-0, mutta jossiteltavaa jäi nyt seuraavaksi 10 vuodeksi. "Vuosituhannen joukkue", pistepörssin voitto, kaikki vessasta alas.
Tähän vielä jalkapallon EM-kisat ja luultavammin kaikki suunnitelmat vituiksi.
Oikea urheiluhullun unelma perkele.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Silleen kuitenkin hyvä, että TOP 4 sijoitukset oli jo varmistuneet, niin ei voida Kouvostoliitossakaan jäädä jossittelemaan että "mitä jos huomenna oiskin vielä pelattu...". Harmituksen määrä tässä on toki itse kullakin urheilufanilla tämän surullisen saagan keskellä mittaamattoman suuri...
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Tämä on historiallinen päivä Suomalaiselle jääkiekolle! Toivottavasti tälläiset vitsaukset pyritään välttämään jatkossa. Ps 1000 viestiä täyteen jatkoajassa ja pakko sekin nostaa vähän ylös, kiitos kaikille palstalaisille keskusteluseurasta ja parempaa ensi kautta!
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Se on virallisestikin siinä! Liian hyvältähän se alkoi Lukon osalta näyttääkin. Nyt ei muuta kun korkki auki ja ovet kiinni.

Tuo CHL-rangaistus vielä tähän päälle on kyllä lyödyn lyömistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös