Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  • 2 497 264
  • 16 370

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Eikä tässä nyt mitään väärää ole, kun kerran Liiga sallii tämän eikä pakota pelaamaan lainapelaajien kanssa luovutusvoiton uhalla.
Joo siinä oot oikeessa. Mutta ihmettelen vain itse seurojen haluttomuutta pelata. Noh mä kannan oman korteni kekoon enkä katso enää tota paskaa.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei oikeen riitä sanat. Ton lehtijutun mukaan 11 pelaajaa terveenä jo maanantaina, samaan aikaan Lukon toimistolla paukutullaan vaan henkseleitä ja kitistään kun ei haluta pelata muutamalla poissaololla keskiviikkona. Torstaista asti aikaa saada muutama lainapelaaja keskiviikoksi, ei onnistu. Surullista miten yksi jengi pystyy kusta runkosarjan otteluohjelman ja täysimääräisten playoffsien päälle. Miksiköhän Ilves edes pelasi lauantaina, kun muutama poissaolija on jo hyvä peruste siirtää pelinsä. Miksi ylipäätään kukaan enää pelaisi jos on muutamaakaan koronapoissaoloa enää, kun Lukko repi riman suoraan maahan. Lukko kävi korjaamassa Jypin lainapelaajarosterilta pisteet 6-1, itse kitisee niin paljon muutamasta poissaolosta ettei halua edes pelata. Mä en ainakaan katso enää yhtäkään matsia noilta Lukon vellihousuilta. Säälittävä organisaatio. Miten ihmeessä toi ei ole luovutusvoitto, ihan oikeesti. On tää kyllä taas niin perseestä tää touhu. Nyt tulee vaan ottelusiirrot lisääntymään, kenenkään ei enää tarvitse pelata yhtään vajaalla rosterilla iso kiitos tästä Raumalle. Samaan aikaan voitte käydä tsekkaamassa monta matsia on muualla Euroopassa puhumattakaan NHL:ssä siirretty viimeaikoina, nolla. Suomessa sama pelleily jatkuu. Toi Lukon siirto nyt on kauden pahin pohjakosketus ja avasi koko pelin ottelusiirroille. Nyt jännitetäänkin sit aina, että perutaanko peli vai ei. Peli on auki. Enää ei oo mitään rimaa. Kiitos Lukolle. On tää suomalainen jääkiekko vaan surullista. Toisaalta kyllä mullakin olis Jalon saappaissa isompi hinku saada pelattua peli, kun lippuja on myyty 7000 kun Sahlstedtin kun lippuja on myyty muutama sata. Talous edellähän tässä nyt mennään kokonaan, itse urheilullinen kausi tässä nyt ei ketään ilmeisesti kiinnosta. Mihinköhän Lukkokin kuvittelee noi pelinsä siirtävän, no ehkä voikin saada playoffsien päälle, se onkin helvetin hienoo. Miniplayoffsit, ainoana maailmassa kaksi kautta putkeen. Ihan Suomikiekon näköstä ei siinä.

Niin Lukosta näköstä toimintaa kyllä. Kiitos noille Rauman teletapeille.
Ime nyt persettä. Olisko mieli muuttunu jos Lukko olis pelannu Hifkiä vastaan lauantaina ja nyt siellä olis pikku tilanne päällä. Meinaatko tosiaan että mikään muu joukkue ei enää loppu runkosarjan aikana tule olemaan koronassa?

Tuosta Jyp pelistähän tämä riemu repesi.

Eri asia jos on jo viikkotolkulla sairastettu ja terveitä miehiä on saatavilla. Jypiltä putosi porukkaa pois vielä tuntia ennen peliä,samoin kuin Lukolta Lappeenrannassa niin tietäähän sen miten siinä käy. Onneksi Saipa nyt vissiin säästyi suuremmalta.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Kaivari99 turha sun on tätä pelkästään Lukon syyksi pistää. Lukolle tämä tuli vaan nyt viimeisenä pahimpaan mahdolliseen aikaan ja 5-6 peliä on jo aikaisemmin Lukoltakin siirretty tänne loppu päähän, kun muut joukkueet eivät ole pystyneet alkuperäisen suunnitelman mukaan pelaamaan. Kyllä ne varmasti olisivat pelanneet, jos pelaajien terveys sen olisi sallinut ja vuokrapelaajia olisi saatu riittävästi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ovatko reunaehdot siis seuraavat?
- mikään joukkue ei pelaa samalla kalenteriviikolla enempää kuin neljä ottelua
- mikään joukkue ei pelaa kolmena peräkkäisenä päivänä

Ottelut ovat edelleen sijoitettavissa kalenteriin noiden reunaehtojen puitteissa eikä tarvitsisi edes siirtää muita otteluita noiden rästiotteluiden tieltä. Onnistuisi näin:

Ma 28.2. Pelicans - Lukko
Ma 7.3. Lukko - Sport
Ma 14.3. Lukko - HIFK

Tuo tarkoittaisi, että Lukko pelaisi runkosarjan loppuun asti neljän ottelun viikkotahdilla, eikä enempää Lukon ottelusiirtoja olisi enää mahdollista sovittaa kalenteriin.
Tuossa laitettaisiin HIFK pelaamaan viiteen päivään neljä peliä. Ei tarvi rankaista muiden ongelmista enää yhtään lisää.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Älkää nyt jeesustelko. Suurin syyllinen on liiga kun pisti Jypin pelaamaan Lukkoa vastaan vaikka oli tiedossa että siellä on runsaasti pelaajia koronapäissään kun vastaavasti Sport ei samaan aikaan joutunut pelaamaan. Tuo haiskahti kun tietää ketä siellä liigahallituksessa istuu.

Onko kusiviiksileirissä jotain pientä pelkoa perseessä vai mistä moinen antipatia?
JYP laitettiin kiukuspäissään pelaamaan kun selvisi että olivat äärimmäisen köykäisin perustein saaneet siirrettyä esim HIFK-kotipelinsä. Ne syyt eivät liittyneet terveyteen vaan talouteen. Vai iskikö covid samoihin jätkiin muka kahdesti kolmen viikon aikana?

Siinä olet oikeassa ettei siinä JYPin pelaamaan pakottamisesta mitään järkeä ollut. Koko homma lähti ihan laukalle.

Ei näitä pelejä nyt jumalauta enää siirrellä. Raksit yli ja pistekeskiarvot käyttöön.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Muuten en ota kantaa sinänsä asialliseen pohdintaasi, mutta Liigajoukkueet eivät elä missään kuplaolosuhteissa. Suurin koronariski eivät ole vastukset vaan koko yhteiskunta - jos peruutuksien perusteluissa lähdetään ajatuksesta, että suojellaan vastuksia tartunnoilta niin silloin koko perustelu on aivan lahopäinen. Kukaan ei voi välttyä tältä flunssalta - kysymys on siitä, koska sen saat ja todennäköisesti kaikki sen tulevat saamaan. Asia ei muutu yhtään mihinkään suuntaan sillä, että odotellaan, karanteenataan ja lockdownataan. Jos joku pelaaja ei ole saanut koronaa niin hän säilyy sille alttiina myös tulevaisuudessa. Koronaviruksen omikronvariantin osalta tämän pitäisi jo olla laajasti yleistietoa muistuttava tosiasia: pelien perumisen perustelu syntyy ainoastaan siitä, että joukkue ei saa omaa joukkuetta jalkeille - sellaiset perustelut, joilla yritetään suojella jotain toista ovat nyt menneen talven lumia. Kun edes rokotukset eivät merkittävällä tavalla enää estä oireellisen tartunnan kehittymistä niin kysymys on siitä, kuinka nopeasti korona saapuu kenenkin kohdalle.
Lukolla on ollut nyt kaksi epidemiaa. Toinen tuli italianreissulta, toinen Jyväskylästä. Ehkä. Voi olla, että tartunta jostain muualta on livahtanut kuitenkin. Ei tartuntoja siltikään ehdoin tahdoin kannata ottaa.

Vaikka ei kuplassa olla, niin ainakin epäilen, että liigajoukkueissa tehdään paljon enemmän testejä kuin normityöpaikoilla ja kyllä joukkueissa yritetään korona pitää loitolla.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vaikka ei kuplassa olla, niin ainakin epäilen, että liigajoukkueissa tehdään paljon enemmän testejä kuin normityöpaikoilla ja kyllä joukkueissa yritetään korona pitää loitolla.

Miten se käytännössä on mahdollista pitää loitolla? Suomi on lopettanut massatestauksen - koronavirusta on joka paikassa. Sen voi saada perheestä, massatapahtumasta, ravintolasta, naapurilta yms. yms. Olemme tartuttavia myös oireettomina, jolloin emme vielä tiedä emmekä siten ymmärrä myöskään varoa. Koronavirus on nyt pysyvä osa yhteiskuntaa - se on kuin syysflunssa - pyörähtää mukanasi todennäköisesti kunnes sen sairastat. Jotkuthan sen välttävät, mutta tiede ei osaa antaa syytä siihen, miksi näin on. On esitetty erilaisia teorioita (viittaus @Sistis), että jonkinlainen risti-immuniteetti on mahdollinen eli voi olla, että muut tutut koronavirukset aiheuttavat jollekin tämän kyseisen välttämisen. Omassa lähipiirissäni on nyt tullut tartuntoja hyvää vauhtia - yliopistolla olen istunut etäluennolla ja lähes järjestäen joku kertoo, ettei voi osallistua tapaamiseen, koska hänellä on nyt korona. Koronavirus on siis endeeminen osa yhteiskuntaa ja Liiga yrittää tämän yhteiskunnan osana toimia parhaan kykynsä mukaan. Toimenpiteet eivät pelasta sinua tartunnalta myöhemmin - voi olla, että nyt olet välttänyt ja kesken playoffien saat sen.

Näin hyvin leviävän viruksen estäminen paikallisin toimin lähentelee mahdottomuutta. Ongelmaa voidaan toki pidentää eli pitää joukkueita karanteeneissa keinotekoisesti, mutta se ei pelasta ikävä kyllä ketään, kun playoffit alkavat. Ratkaisuja pitää tehdä. Jos joukkueissa kiertäisi jokin muu flunssa niin ei ole epäselvyyttä siitä, etteivätkö kaikki pelaisi. Jos 2019 Lukko olisi saanut playoffeissa flunssan niin oireiset olisivat sivussa ja riskeistä huolimatta kaikki muut jatkaisivat. Joukkue kerättäisiin kokoon vaikka vaipoissa pelaamalla. Nyt tähän asiaan pitää suhtautua sellaisena kuin se ja lopettaa taivastelu ja pelien peruuttaminen. Se ei ole enää järkevää ennakoivaa toimintaa ja se ei pelasta tulevaisuudessa miltään. Jos poissaoloja on nyt niin niitä voi olla playoffeissakin. Tältä osin Liigan on tehtävä kylmiä linjauksia asiassa, jos se haluaa viedä kauden lävitse. Vaihtoehtoja ei ole. Pelien siirtäminen on nyt myöhäistä.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Tuossa laitettaisiin HIFK pelaamaan viiteen päivään neljä peliä. Ei tarvi rankaista muiden ongelmista enää yhtään lisää.

Kalenterissa ei ole mitään estettä siirtää ottelua HIFK-Kärpät päivää aikaisemmaksi 11.3.->10.3., jos se auttaa asiaa. Voisi olla Kärpillekin logistisesti hyvä ratkaisu kun pelaavat Lahdessa 9.3.

Toisaalta noita tiiviitä otteluputkia tulee pudotuspeleissä lisää, joten voisi olla ihan hyvääkin totuttelua. HIFK saa joka tapauksessa ennen pudotuspelejä yhden välipäivän enemmän kuin muut, sillä näillä näkymin HIFK olisi ainoana joukkueena lopettamassa runkosarjan jo 21.3.

Tepsi pelasi viime kaudella seitsemän kertaa noita neljä ottelua viidessä päivässä -putkia ja ihan hyvin meni kausi silti. En oikein muutenkaan ymmärrä, mikä näistä ottelusiirroista tekee "muiden ongelmia". Kyllä nämä ovat ihan kaikkien seurojen yhteisiä ongelmia.
 

kyykäärme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Miten se käytännössä on mahdollista pitää loitolla? Suomi on lopettanut massatestauksen - koronavirusta on joka paikassa. Sen voi saada perheestä, massatapahtumasta, ravintolasta, naapurilta yms. yms. Olemme tartuttavia myös oireettomina, jolloin emme vielä tiedä emmekä siten ymmärrä myöskään varoa. Koronavirus on nyt pysyvä osa yhteiskuntaa - se on kuin syysflunssa - pyörähtää mukanasi todennäköisesti kunnes sen sairastat. Jotkuthan sen välttävät, mutta tiede ei osaa antaa syytä siihen, miksi näin on. On esitetty erilaisia teorioita (viittaus @Sistis), että jonkinlainen risti-immuniteetti on mahdollinen eli voi olla, että muut tutut koronavirukset aiheuttavat jollekin tämän kyseisen välttämisen. Omassa lähipiirissäni on nyt tullut tartuntoja hyvää vauhtia - yliopistolla olen istunut etäluennolla ja lähes järjestäen joku kertoo, ettei voi osallistua tapaamiseen, koska hänellä on nyt korona. Koronavirus on siis endeeminen osa yhteiskuntaa ja Liiga yrittää tämän yhteiskunnan osana toimia parhaan kykynsä mukaan. Toimenpiteet eivät pelasta sinua tartunnalta myöhemmin - voi olla, että nyt olet välttänyt ja kesken playoffien saat sen.

Näin hyvin leviävän viruksen estäminen paikallisin toimin lähentelee mahdottomuutta. Ongelmaa voidaan toki pidentää eli pitää joukkueita karanteeneissa keinotekoisesti, mutta se ei pelasta ikävä kyllä ketään, kun playoffit alkavat. Ratkaisuja pitää tehdä. Jos joukkueissa kiertäisi jokin muu flunssa niin ei ole epäselvyyttä siitä, etteivätkö kaikki pelaisi. Jos 2019 Lukko olisi saanut playoffeissa flunssan niin oireiset olisivat sivussa ja riskeistä huolimatta kaikki muut jatkaisivat. Joukkue kerättäisiin kokoon vaikka vaipoissa pelaamalla. Nyt tähän asiaan pitää suhtautua sellaisena kuin se ja lopettaa taivastelu ja pelien peruuttaminen. Se ei ole enää järkevää ennakoivaa toimintaa ja se ei pelasta tulevaisuudessa miltään. Jos poissaoloja on nyt niin niitä voi olla playoffeissakin. Tältä osin Liigan on tehtävä kylmiä linjauksia asiassa, jos se haluaa viedä kauden lävitse. Vaihtoehtoja ei ole. Pelien siirtäminen on nyt myöhäistä.
Voisit tulla nämä totuudet kertomaan vaikka meille töihin. Edelleen maaliskuussa jatketaan maskit päässä hillumista, vaikka kukaan ei tosiaan pysty epidemiaa pysäyttämään. Käsiä hinkataan ja desinfioidaan. Turvavälejä pidetään. Reilun 800 oppilaan peruskoulu kyseessä. Minulle kolmesta rokotuksesta huolimatta iski nyt korona tähän hiihtolomalle. Siitä huolimatta maski naamalla ensi viikolla opetan yläkoululaisia.

Jääkiekon liiga ei ole niin erillinen muusta yhteiskunnasta, että siellä voitaisiin yhtäkkiä sanoa, että tartunnoista viis, me palaamme aikaan ennen koronaa. Tämä varmasti tapahtuu sitten, kun kaikkialla muuallakin on rajoituksista luovuttu.
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Pudotuspeleissä tuskin tulee eteen sellaista mahdollisuutta kuin otteluiden siirtäminen. Silloin kyseeseen tulee käytännössä vain luovutusvoitto. Joukkueet varmaan yrittävät mahdollisuuksien mukaan eristäytyä pudotuspelien ajaksi, mutta nykyinen omikron-virus leviää helpommin kuin viime kauden viruskanta, joten tulee kyllä tältäkin osin mielenkiintoinen kevät.

Aika helppo on myös arvata, ettei runkosarjassa pelata täyttä ottelumäärää, mutta tv-sopimuksen vaatima 420 ottelua varmasti saadaan pelattua.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kalenterissa ei ole mitään estettä siirtää ottelua HIFK-Kärpät päivää aikaisemmaksi 11.3.->10.3., jos se auttaa asiaa. Voisi olla Kärpillekin logistisesti hyvä ratkaisu kun pelaavat Lahdessa 9.3.

Toisaalta noita tiiviitä otteluputkia tulee pudotuspeleissä lisää, joten voisi olla ihan hyvääkin totuttelua. HIFK saa joka tapauksessa ennen pudotuspelejä yhden välipäivän enemmän kuin muut, sillä näillä näkymin HIFK olisi ainoana joukkueena lopettamassa runkosarjan jo 21.3.

Tepsi pelasi viime kaudella seitsemän kertaa noita neljä ottelua viidessä päivässä -putkia ja ihan hyvin meni kausi silti. En oikein muutenkaan ymmärrä, mikä näistä ottelusiirroista tekee "muiden ongelmia". Kyllä nämä ovat ihan kaikkien seurojen yhteisiä ongelmia.
Missä on luovutusvoittoihin pakottamiset muiden osalta vai onko tämä kortti Liigalla vain HIFK:ta varten taskussa?

Tuo esittämäsi Kärpät siirto mahdollistaisi mielestäni kaikkien otteluiden pelaamisen. Se on ainoa vaihtoehto mielestäni sille että tuossa olisi mitään järkeä. Se onkin sitten kokonaan toinen tarina paljonko siitä tulisi kotijoukkueelle rahallisesti turpaan. Täällä kun ollaan saatu nauttia rajoituksista ihan huolella. Perjantai lienee aitio- ja yritysmyynnin kannalta ylivoimaisesti suotuisin päivä. Varma 8200 yleisö. Mikäs siinä jos Lukko maksaa erotuksen. Niillähän on kuulemma puolimilliä löysää pelkkiin pelaajahankintoihin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Ei näitä pelejä nyt jumalauta enää siirrellä. Raksit yli ja pistekeskiarvot käyttöön.
Just näin. Kukaan halua nähdä mitään mestislainoilla pelaavaa joukkuetta kehissä, kun muutenkin liigan taso on mitä on. Eihän tuota kukaan lähde edes katsomaan tai jo nyt monella vaikeuksia, kun taso vuosi vuodelta putoaa. Aika outoa että jotkut haluavat nähdä vielä paskempia jengejä jäällä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Just näin. Kukaan halua nähdä mitään mestislainoilla pelaavaa joukkuetta kehissä, kun muutenkin liigan taso on mitä on. Eihän tuota kukaan lähde edes katsomaan tai jo nyt monella vaikeuksia, kun taso vuosi vuodelta putoaa. Aika outoa että jotkut haluavat nähdä vielä paskempia jengejä jäällä!
No minusta pitää pelata jos kentällisen verran mestiksestä lainaamalla selviää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Joe

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jääkiekon liiga ei ole niin erillinen muusta yhteiskunnasta, että siellä voitaisiin yhtäkkiä sanoa, että tartunnoista viis, me palaamme aikaan ennen koronaa. Tämä varmasti tapahtuu sitten, kun kaikkialla muuallakin on rajoituksista luovuttu.

Minähän en ehdottanut tällaisen sanomista vaan pyysin ainoastaan sitä, että realistisesti katsotaan asiaa silmiin. Tartuntojen estäminen yhteiskunnassa ei ole mahdollista - ei se ole myöskään sitä jääkiekkojoukkueissa. Tämän asian toteaminen Liigalta ei ole mikään muu homma kuin asian toteaminen. Sen jälkeen Liigan täytyy miettiä keinoja, joilla se voi toimia, kun koronaviruksia osuu joukkueeseen. Nykyinen toimintatapa on yleisesti ottaen mahdoton, joten sitä Liiga tuskin jatkaa. Pelien siirtämisen esteenä on kalenteri. Jos joukkue ei saa jalkeille peleihin joukkuetta niin mitä muuta vaihtoehtoja Liigalla on kuin luovutusvoitot? Nyt ilmeisesti siirtyminen tapahtuu siihen pistekeskiarvoon ja tällä tavoin koronakaranteenissa olevat joukkueet eivät voi menettää mitään karanteeninsa aikana. Jos pelejä jää pelaamatta niin sitten pistekeskiarvo hoitaa homman. Playoffien ongelmien se ei poista yhtään mitenkään - Liiga tekee playoffien pelaamista aivan mielettömän vaikeaa, koska se ei vain osaa tai halua linjata niistä mitään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No minusta pitää pelata jos kentällisen verran mestiksestä lainaamalla selviää.
Haluut sä oikeasti nähdä jonkun Hifk-Lukko tai Lukko Hifk matsin et siellä liitelee kentällinen per. seura mestisheeboja ja loput jotain junnuja?!??!?

Ketä Penakin käskyttäis. Jotain Ivalosta tullutta heeboa tai Vantaan junnua :D
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Luulisi, että liigalla on tähän joku selkeä säännöstä jonka mukaan edetään.

Niin luulisi mutta ei tunnu olevan. Nythän pelin siirtoa voi anoa vaikka olisi vain yksi pelaaja vajaa siitä minimimiehistöstä
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Pelien siirtämisen esteenä on kalenteri. Jos joukkue ei saa jalkeille peleihin joukkuetta niin mitä muuta vaihtoehtoja Liigalla on kuin luovutusvoitot? Nyt ilmeisesti siirtyminen tapahtuu siihen pistekeskiarvoon ja tällä tavoin koronakaranteenissa olevat joukkueet eivät voi menettää mitään karanteeninsa aikana. Jos pelejä jää pelaamatta niin sitten pistekeskiarvo hoitaa homman.
Jos joukkue on syksyn ja alkukevään asiansa oikein, jolloin muiden joukkueiden sairastelut kasaa ottelukuorman kevääseen, niin eikö se ole aika epäreilua vaatia tässä vaiheessa luovutusvoittoja? Eikö kaikkien siirrettyjen otteluiden olisi pitänyt olla luovustusvoittoja tällä logiikalla?
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Niin, sitä varten on SaiPa, oli koronaa, tai ei.
Meillä on jo Ässät minkä taaperrusta aina joutuu kohtaamaan.. siinä kyllä riittää ilot näihin. Lopuista peleistä odottaisi ihan sellaisia kunnon vääntöjä. Noin pääsääntöisesti olisi kyllä nähdä tasokasta lätkää.. Toki myönnetään että onhan nuo haskuuttelut kiva poikkeama normikauteen.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Ihmeellistä itkemistä perutuista peleistä tai paskalla porukalla pelatuista. Liiga on kussut omiin muroihinsa nyt parivuotta, kun ei ole selkeää toimintasuunnitelmaa, varasuunnitelmaa, varavarasuunnitelmaa ja varavaravaraluistimia, eiku suunnitelmaa. Jo vuoden 19-20 perutuista playoff otteluista lähtien ollaan menty päin persettä kokoajan. Katsojien kiinnostus lopahtanut kaikkialla. Kukaan ei tiedä milloin pelataan ja milloin ei. Mitään selkeää linjaa ei ole. Tai sitä ei ole julkisuuteen tuotu. Pelataan nyt runkosarja loppuun ettei tule cmorelta sanktioita ja pistetään pillitpussiin kun selkeitä suunnitelmia on niin helvetin vaikea tehdä. Jaetaan kauden jälkeen pspukaijamerkit jokaiselle joukkueelle, niin kaikki on voittajia. Ei tartte sitten kenenkään pahoittaa mieltä, kun joku seura on hyötynyt ja toinen on kärsinyt kauden aikana.

No ehkä ja toivottavasti ensikaudella saadaan nauttia jääkiekkoa ilman rajoituksia, otteluperuutuksia ja muita häslinkejä kauden aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös