Koripallon EM 2015 – liveseuranta

  • 41 877
  • 505

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Kotti ei ole varmaan tehnyt vielä yhtäkään hyvää ratkaisua tänään....
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tuukka Kotti, Hyvä! Huff ei uskaltanut huutaa Kotille niin huusi tuomarille.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Siis ei helvetti tuota Kottia. Muistelin jo hänen Honka aikoinaan, että miten toi on voinut pelata ammatikseen kovissakin sarjoissa. Ihmettelen edelleen. Kumma juttu, että on saanut pelaja maajoukkuetasolla jo noinkin pitkään. Kyseessä on korkeintaan kelvollinen pelaaja Korisliigaan. Tosin puolustussuuntaan Kotti osaa olla kyllä hyvä. Nyt ei edes sitä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Suomella on sama ongelma kuin eilen vähän eri muodossa. Eilen Ranskalaiset ajeli screenipelin avulla helppoja koreja, nyt Israel juoksee nopeilla yhtä helppoja. Puolustuksessa ei jalka liiku yhtään. Joka tapauksessa ollaan jäljessä kentän molemmissa päissä. Eilisestä poikkeavasti, Suomi ei saa tällä hetkellä myöskään hyökkäyslevareita ohiheitoistaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Mitähän helvettiä Kotti tekee tuolla?

Pitäähän koriksen maajoukkueessa yksi Valavuori look-a-like olla.

Paskaa, paskaa ja paskaa. Eipä ensimmäistä puoliaikaa Suomen osalta pysty paremmin kuvailemaan. Salinille puhtaat paperit, muille jotain ihan muuta.

MUTTA VITTU EI LUOVUTETA. NEVER.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Noh... Eka puolikas on nyt sitten pelattu ja hirveää paskaahan se oli. Nyt se on pyyhittävä pelaajien mielistä jos vielä voitosta meinataan pelata. Seuraavan erän alku on nyt kaikki kaikessa. Peli-ilme on pakko olla täysin erilainen ja "flow-tila" on pakko saada samantien päälle. Tämä peli on vielä mahdollista voittaa mutta se vaatii täysin erilaisen joukkueen tuonne kentälle, kuin mitä tänään on nähty.
 

Baldrick

Jäsen
Nyt räjähtävä startti! Pettymään pääsee, jos Kotilta hyökkäykseen odottaa tulosta. Puolustuspäässä tuo on omimmillaan, vaikka nyt näyttää, ettei onnistu oikein missään. Laiskan näköinen eka puolikas, jälkimmäiseen paremmalla jalalla!
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Lajista toiseen tuo seeprojen ammattikunta aiheuttaa vitutusta ja itkunsekaista naurua.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Eilen jo Ranskaa vastaan kriittisillä paikoilla Kotti kusi aina Suomen johtomahdollisuudet, ja Ranska meni menojaan. Ja nyt kun pitäisi nousta, niin hän ei saa mitään aikaiseksi. Paitsi haittaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
Israelin pelikään ei nyt ole oikein uomissaan, eli Suomella olisi mahdollisuus kiriä, mutta ei..
Alta ohi, huh huh.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Tuukka Kotille syöttäminen hyökkäyspäässä on, kuin luopuisi pallosta ja antaisi sen Israelille.
 

Pekkis

Jäsen
Jos minä olisin koripalloammattilainen, niin taatusti saisin edes joskus vapaaheiton sisään. Sainhan niitä jo ala-asteen voikkatunneillakin. Eikö pitkien miesten tarvitse muuta osata kuin olla tiellä ja estää?
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kottia on helppo rikkoa kun ei saa heitoista sisään, palloa ei saa vahingossakaan antaa hänelle nyt.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Nyt alkaa löytyä sitä draivia voittaa tämä peli. Vielä on aikaa tämä kääntää!
 

Baldrick

Jäsen
Kotti otti muutaman onnistuneen suorituksen, Murphy on vahva ja yleisö lähti hyvin mukaan, kun ero kaveni alle 10 pisteeseen. Nyt vain samanlailla jatkaa loppuun, niin mennään nippa nappa Israelin ohi ja otetaan se voitto väkisin. Paskimmat tuomarit, mitä olen koripallossa nähnyt, vaikka todettakoon, että tulee katseltua lähinnä Suomen pelit ja muutama muu tasokas peli kansainvälisissä kisoissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös