Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Kooveen kotihalli – Hakametsä 2

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Vesku, 22.06.2006 klo 23.26.

 1. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  En tiedä miten tähän keskusteluun eksyin, mutta nyt pitää huomioida kuitenkin se, että Matinkylän Iglussa oli kapasiteetti sentään reilusti päälle 2000...olisikohan ollu peräti 2800...lisäksi ei siellä muistaakseni ainakaan loppuaikoina suoraan pleksin takana ketään ollut. Lisäksi tilat olivat muutenkin selvästi tuota kuvailtua Hakametsä2:sta paremmat, joten en nyt ehkä kuitenkaan noita lähtisi vertailemaan samassa kastissa.

  Mutta tunnelmallinen se kyllä oli! Kyynel vierähtää silmäkulmasta kun noita aikoja ajattelen.
   
 2. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Hakametsä 2 on näkemättä sisältä, tarkoitus olisi moinen yilanne korjata, jos vain suinkin Palloseuran vieraspeli aikatauluihin sopii/saan sovitettua 8)
   
 3. Oliver Twist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lisää aiheesta löytyy myös tuolta. Että ei muuta kuin vieraspaikkakuntalaiset pipat mukaan. Kyllä Tampereelta ainakin ensi kaudella Mestiksen kovin kotikenttäetu pitäis löytyä.. ainakin tammikuun paukkupakkasilla.. Vastustajan molkellekkin karvahattu ja villasukat mukaan.
   
 4. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Arvon kanssaveljet,

  Voisitteko peleissä käyneinä kuvailla tätä Hakametsä kakkosen elämää KOO-VEE:n kotipeleissä? Olen kuullut sellaista huhua, että peleissä soitettaisiin musiikkiakin. On tätä nykyajan show-meininkiä Kilpaveljilläkin nykyään, nääs!?

  PS. KOO-VEE:n edellisellä divarikaudella tyhjässä Hakametsä ykkösessä maalibiisinä karjui itse Paranoid!