Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
slapshot76 sanoi:
Luulisi olevan tunnelmaa hallissa jos sinne edes 500-600 katsojaa tulee paikalle, ja suoraan siihen pleksin taakse huutamaan. Esim. tunnelmallinen Kiekko-Espoon lato Matinkylässä menneinä aikoina.
En tiedä miten tähän keskusteluun eksyin, mutta nyt pitää huomioida kuitenkin se, että Matinkylän Iglussa oli kapasiteetti sentään reilusti päälle 2000...olisikohan ollu peräti 2800...lisäksi ei siellä muistaakseni ainakaan loppuaikoina suoraan pleksin takana ketään ollut. Lisäksi tilat olivat muutenkin selvästi tuota kuvailtua Hakametsä2:sta paremmat, joten en nyt ehkä kuitenkaan noita lähtisi vertailemaan samassa kastissa.

Mutta tunnelmallinen se kyllä oli! Kyynel vierähtää silmäkulmasta kun noita aikoja ajattelen.
 
"Angels, lend me your might.
Forfeit all my lives to get just one right" - Carl Bell

Ekomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
Hakametsä 2 on näkemättä sisältä, tarkoitus olisi moinen yilanne korjata, jos vain suinkin Palloseuran vieraspeli aikatauluihin sopii/saan sovitettua 8)
 

Oliver Twist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lisää aiheesta löytyy myös tuolta. Että ei muuta kuin vieraspaikkakuntalaiset pipat mukaan. Kyllä Tampereelta ainakin ensi kaudella Mestiksen kovin kotikenttäetu pitäis löytyä.. ainakin tammikuun paukkupakkasilla.. Vastustajan molkellekkin karvahattu ja villasukat mukaan.
 

Vesku

Jäsen
Arvon kanssaveljet,

Voisitteko peleissä käyneinä kuvailla tätä Hakametsä kakkosen elämää KOO-VEE:n kotipeleissä? Olen kuullut sellaista huhua, että peleissä soitettaisiin musiikkiakin. On tätä nykyajan show-meininkiä Kilpaveljilläkin nykyään, nääs!?

PS. KOO-VEE:n edellisellä divarikaudella tyhjässä Hakametsä ykkösessä maalibiisinä karjui itse Paranoid!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy