Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Kooveen kotihalli – Hakametsä 2

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Vesku, 22.06.2006 klo 23.26.

 1. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  En tiedä miten tähän keskusteluun eksyin, mutta nyt pitää huomioida kuitenkin se, että Matinkylän Iglussa oli kapasiteetti sentään reilusti päälle 2000...olisikohan ollu peräti 2800...lisäksi ei siellä muistaakseni ainakaan loppuaikoina suoraan pleksin takana ketään ollut. Lisäksi tilat olivat muutenkin selvästi tuota kuvailtua Hakametsä2:sta paremmat, joten en nyt ehkä kuitenkaan noita lähtisi vertailemaan samassa kastissa.

  Mutta tunnelmallinen se kyllä oli! Kyynel vierähtää silmäkulmasta kun noita aikoja ajattelen.
   
 2. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Hakametsä 2 on näkemättä sisältä, tarkoitus olisi moinen yilanne korjata, jos vain suinkin Palloseuran vieraspeli aikatauluihin sopii/saan sovitettua 8)
   
 3. Oliver Twist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lisää aiheesta löytyy myös tuolta. Että ei muuta kuin vieraspaikkakuntalaiset pipat mukaan. Kyllä Tampereelta ainakin ensi kaudella Mestiksen kovin kotikenttäetu pitäis löytyä.. ainakin tammikuun paukkupakkasilla.. Vastustajan molkellekkin karvahattu ja villasukat mukaan.
   
 4. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Arvon kanssaveljet,

  Voisitteko peleissä käyneinä kuvailla tätä Hakametsä kakkosen elämää KOO-VEE:n kotipeleissä? Olen kuullut sellaista huhua, että peleissä soitettaisiin musiikkiakin. On tätä nykyajan show-meininkiä Kilpaveljilläkin nykyään, nääs!?

  PS. KOO-VEE:n edellisellä divarikaudella tyhjässä Hakametsä ykkösessä maalibiisinä karjui itse Paranoid!