Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kooveen kotihalli – Hakametsä 2

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Vesku, 22.06.2006 klo 23.26.

 1. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  En tiedä miten tähän keskusteluun eksyin, mutta nyt pitää huomioida kuitenkin se, että Matinkylän Iglussa oli kapasiteetti sentään reilusti päälle 2000...olisikohan ollu peräti 2800...lisäksi ei siellä muistaakseni ainakaan loppuaikoina suoraan pleksin takana ketään ollut. Lisäksi tilat olivat muutenkin selvästi tuota kuvailtua Hakametsä2:sta paremmat, joten en nyt ehkä kuitenkaan noita lähtisi vertailemaan samassa kastissa.

  Mutta tunnelmallinen se kyllä oli! Kyynel vierähtää silmäkulmasta kun noita aikoja ajattelen.
   
 2. Ekomies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, FPS, Tampa Bay Lightning
  Hakametsä 2 on näkemättä sisältä, tarkoitus olisi moinen yilanne korjata, jos vain suinkin Palloseuran vieraspeli aikatauluihin sopii/saan sovitettua 8)
   
 3. Oliver Twist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lisää aiheesta löytyy myös tuolta. Että ei muuta kuin vieraspaikkakuntalaiset pipat mukaan. Kyllä Tampereelta ainakin ensi kaudella Mestiksen kovin kotikenttäetu pitäis löytyä.. ainakin tammikuun paukkupakkasilla.. Vastustajan molkellekkin karvahattu ja villasukat mukaan.
   
 4. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Arvon kanssaveljet,

  Voisitteko peleissä käyneinä kuvailla tätä Hakametsä kakkosen elämää KOO-VEE:n kotipeleissä? Olen kuullut sellaista huhua, että peleissä soitettaisiin musiikkiakin. On tätä nykyajan show-meininkiä Kilpaveljilläkin nykyään, nääs!?

  PS. KOO-VEE:n edellisellä divarikaudella tyhjässä Hakametsä ykkösessä maalibiisinä karjui itse Paranoid!