Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kooveen kotihalli – Hakametsä 2

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana Vesku, 22.06.2006 klo 23.26.

 1. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Kotikenttä Hakametsä 2

  KooVee valitsi ensi kauden kotikentäkseen legendaarisen Hakametsän kakkoshallin.

  Seuraavassa kerron suunnitelman hallin hyödyntämisestä.

  Selkänojallisilla puupenkeillä varustettu istumakatsomo vetää 550 katsojaa. Sen lisäksi voitaisiin rohkeasti antaa katsojien seisoa kaukalon ympärillä niin laajalti kuin mahdollista. Toisin sanoen järjestysmiehet jäähyaitioiden ja vaihtoaitioiden viereen ja halli täyteen. Liitteenä kuva.

  Kapasiteetti nousisi jopa tuhanteen ja hallista tulisi todellinen hornankattila.


  Muista palveluista:

  - Pressipaikat (2x2 kpl) ovat istumakatsomon yläkulmissa.
  - TV-kuvaus onnistuu istumakatsomosta katsottuna oikean pukukopin katolla, tulostaulun vieressä.
  - Aitiorakennus on vasemman pukukopin katolla.
  - Kioski palvelee istumakatsomon vasemmalla puolella.
  - Makkaramyynti ulos!
  - Olutmyynti ei mahdu halliin millään. Istumakatsomon takainenkin käytäväkin Hakametsä 3:een on supistunut kapeaksi. Vaihtoehdoiksi jäävät Hakametsä 1:n Grand Star Café 20 metrin päässä tai extreme-terassi hallin pihalla.


  TÄSSÄ VÄHÄN VINKKIÄ PÄÄTTÄJILLE!

  PS. KooVeen sivujen palautelaatikko ei toimi.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Päättäjille suunnatusta vinkistä ja ehdotuksesta vilpitön plussa Veskulle, mut antakaa mun nauraa:) huh huh sentään....... Eiköhän se halli kaipaisi kunnon remonttia.
   
 3. Jugorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
  Kuulostaa aika hirvittävältä hallilta Mestikseen. Kapasiteetti VAIN 550 katsojaa. Eikös Pieksämäen Pallo-Sepoillakin ole suurempi halli? Ei olut-tarjoilua eikä muutakaan ja vaivalloisesti järjestettävät TV-kuvausmahdollisuudet. Voisi melkein veikata, ettei Hakametsä 2:sesta tule ensi kaudella Mestis-peliä UTV:ltä.

  Olisivat sumplineet jotenkin pelipaikan Hakametsä ykköseen ensi kaudeksi tai jääneet suosiolla Suomi-Sarjaan.
   
 4. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Lainaus:
  Mielenkiinnolla odotan kun talvella linja-autollinen Jukuri-faneja saapuu paikan päälle..ja ei olutmyyntiä????

  Joukkue näyttää todella köykäiseltä ja hallikin "mielenkiintoiselta", perinteikäs joukkue jolla kyyti saataa olla kylmää kauden aikana..
   
 5. Ice Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:

  Niinpä! Eikö ne saa pelejä siirrettyä ykköshalliin. On se kumma tämä on kuitenkin suomen toiseksi suurin sarjataso jääkiekossa.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Koovee elää tulojensa mukaan. Isossa hallissa pelaaminen on kallista. Pikkuhallissa on Kooveen omat myyntipisteet, joista tulot saa Koovee. Isosta taas ei. Ja tunnelmaltaan pikkuhalli on paljon parempi. Katsomo lähellä kaukaloa sekä erittäin hyvät höyrymakkarat. Katsomokapasiteetti riittää varmasti.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko Mestiksessä jonkinlainen vaatimus hallin koosta/kunnosta/palveluista jääkiekkoliiton taholta? Henkilökohtainen käsitykseni on, että näin on, mutta kertokaa joku viisaampi. Pari bussillista Jukurifaneja kun pukkaa halliin ja eikä olutmyyntiä...niin huh-huh...Onko lähellä edes baaria, missä kerkeis erätauoilla piipahtaan...?
   
 8. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Myyntipisteden tulojen kannalta täysin ymmärrettävää, että Koovee päätti jäädä Hakametsän harjoitushalliin. Tunnelmaa siellä tuskin hirveästi on? Vai millainen faniporukka Kooveeltä löytyy? Katsomo ei ole kiinni kaukalossa ja sieltä toimitsijoiden takaa ei ole ainakaan ennen kauheesti ääntä lähtenyt. Kaiken kaikkiaan Hakametsä 2 kaipaa pikaista remonttia, jos siellä meinataan mestistä pelata.

  Muutenkin hieman ihmetyttää Kooveen tämän hetkinen kokoonpano. Ei kai Tampereen kolmosseura meinaa lähteä viime kauden suomisarja joukkueella mestistä pelaamaan? Onko siellä jonkinlaisia farmisopimuksia vireillä Tapparan tai ilveksen suuntaan vai mistä sinne hankitaan pelaajia, joilla mestiksessä pärjätään?
   
 9. sika säkissä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasa
  Lainaus:
  Tämä on Sportin "paikallispeli" Hermeksen tiputtua. Kaksi bussillista kannattajia. On siinä järkkärit ihmeissään. Pussikaljat messiin.
   
 10. manager78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FPS, Suomen maajoukkueet
  Täältä Forssasta käydään perinteisesti katsomassa lähialueiden mestisvieraspelit.

  Tampereelle täytyy näköjään ottaa omat pussikaljat tai taskumatit halliin.

  Toivottavasti järkkärit ovat ymmärtäväisiä...
   
 11. Harri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Arsenal
  Hoh hoijaa, aikuiset miehet ovat jälleen kerran lähdössä jääkiekko-otteluun juomaan kaljaa. Toisaalta, empiiristen tutkimusteni perusteella olen todennut että suomalainen jääkiekkofanikulttuuri on juuri sitä että huudetaan humalassa joko "NUIJA" tai "SEULA."

  Mitä jos menisitte sinne oluelle vasta ottelun jälkeen? Joko juhlimaan voittoa tai upottamaan surunne alkoholin jännittävään maailmaan.
   
 12. Imhotep Jäsen

  Lainaus:
  Valietettavasti vain oheismyyntitulot muodostavat kuitenkin osan tuloista, jotka ilman oluenmyyntiä jäävät sen osalta saamatta. KOO-VEE:lle varmasti kelpaa lisäraha budjettiin.
   
 13. Shearer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jos KooVeen pomot tietävät jo nyt, että tuokin kapasiteetti riittää, niin turhahan niitä pelejä sitten on pelata 8000 ihmistä vetävässä hallissa. Olisihan se hienoa jos olisi edes yksi jengi tässä sarjassa jonka jokainen kotipeli olisi loppuunmyyty. :)

  Sitä paitsi kyllähän noita kaljanmyyntipisteitä aina jonnekin saa kyhäiltyä jos haluaa.

  Tampereella tulee käytyä taas talven aikana monesti, joten varmaan käyn jonkun pelin tuolla katsomassa, mutta täytyy toivoa että KooVee saisi jostain vähän tasoa tuohon kokoonpanoon. Mutta onhan tässä vielä aikaa...
   
 14. IFK_Helsinki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
  Lainaus:

  No jaa. Itse kävin kyseisessä hallissa maaliskuussa, kun käytiin huutosakkimme kanssa huutamassa SaPKoa voittoon karsintapelissä (1-1).

  Aika mukavalta hallilta vaikutti kyllä (ainakin humalassa) pienihän tuo halli tosin on mutta jollakin tapaa ihan viihtyisä. Ketjun aloittajan suunnitelmat vaan käytäntöön niin kyllä se siitä!
   
 15. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Maalaisillekin tiedoksi, että se kaljanmyyntialue on tulossa Haka2:een.. Ja VIP-tilat. Ja uusi tulostaulu etc.
   
 16. Näätä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Calgary
  Mitenkäs P*rkeleessä ne voi Haka 2:ssa pelata, kun A-junnujen pelejäkään ei siä saa pelata paitsi pakon edessä.
   
 17. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Lainaus:
  No kun vedonlyöntien sun muiden kiekkovakioiden vuoksi pelit on pelattava pääsääntöisesti torstaina 18.30 ja lauantaina 17 ja mitä luulet, montako kertaa Haka ykkönen on kauden aikana vapaana noina ajankohtina?
   
 18. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Lainaus:
  Jos Hakametsä 2:ään lisäkatsomoita tarvitaan, niin hallin kattoa pitäisi repiä auki ja tehdä päätyihin katsomot. Se onkin jo isompi urakka.

  Nykyisillä hallirakenteilla järkevin vaihtoehto katsojakapasiteetin kasvattamiseksi on "rink side" -seisomakatsomon käyttöön ottaminen.

  Toki lisätilaa olisi mukava halliin saada. Mielenkiintoista nähdä, mihin ne olutmyynti- ja VIP-tilat sovitetaan.
   
 19. Andi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Tappara
  Lainaus:
  Onko jukurifaneja edes kahta bussillista?
   
 20. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Lainaus:
  Kyllä esimerkiksi Vaasassa finaaleissa käytiin kahdella bussilla ja monessa matsissa oli yksi täysi linja-autollinen.

  Tampereellekin varmasti saadaan bussi starttaamaan uskon ma..
   
 21. Winger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Mahtavaa, mikään ei ole parempaa kuin täysi halli ja sen tuoma tunnelma ja kun 9 täyttä bussilastillista vaasalaisia saapuu valloittamaan Tampereen, niin KOO-VEEN faneillekin jää tilaa noin 100 kannattajalle :) No ei... Olisin tyytyväinen kyllä, jos saataisiin ainakin se yksi täysi bussilastillinen Sportin "paikallispelitaistoon".

  Pelipäivät muuten on

  To 19.10.2006 18:30 KOO-VEE - Sport
  Su 04.02.2007 17:00 KOO-VEE - Sport
   
 22. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Suomen Jääkiekkoliiton sivuilla olevan seuraesittelyn mukaan Hakametsä 2:n kapasiteetti ensi kaudella on 800 (200 istumaan/600 seisomaan). http://www.finhockey.fi/kilpailutoi...ttelyt/koo-vee/

  Ja kuten edellä asiantuntijat ovat kertoneet, hallia ollaan siis ehostamassa Jääkiekkoliiton vähimmäisvaatimukset täyttäväksi.
   
 23. slapshot76 Jäsen

  Luulisi olevan tunnelmaa hallissa jos sinne edes 500-600 katsojaa tulee paikalle, ja suoraan siihen pleksin taakse huutamaan. Esim. tunnelmallinen Kiekko-Espoon lato Matinkylässä menneinä aikoina. Enkä epäile hetkeäkään etteikö "haka2" olisi huomattavasti parempi kuin esim. Kirkkonummen pilariareena. Ei montaa hallia tule mieleen missä olisi tolpat niin ärsyttävästi edessä. No Hyvinkää oli toinen, mutta siellä ei vähään aikaan huippukiekkoa ole pelattukaan.
  Toivottavasti tamperelainen kiekkofani löytää tiensä hallille myös mestispeleihin. Turkulaisiahan ei kiinnosta edes liiga.(ellei "tuanoinnii-Berg" hinaa taas porukkaa katsomoon)
   
 24. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Eihän sitä Haka 2:ta oltu juurikaan korjattu.

  Katsomon sivustalla oli korkeammat pleksit ja tulostaulu oli astetta kehittyneempää mallia. Jääkin taisi olla korkeammalla, missä tapauksessa jää on paksumpi ja jään laatu parempi.

  Edelleen ihmetyttää, mihin Haka 2:een mahtuu VIP-tilat ja alkoholimyynti.
   
 25. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Lainaus:
  Siellähän se on se tanssisali ylhäällä. Sinne vaan vip-tilat.

  Ei siitä hallista mitään Hartwall Areenaa saa...