KooKoon näkyvyys mediassa

  • 377 479
  • 1 382

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lisäksi jutussa mainitaan mm. että loukkaantumisista kärsinyt KooKoo ei ole vielä kertaakaan päässyt kaukaloon parhaalla miehistöllään ja kun näin tapahtuu niin Kolekilla on käsissään menestykseen kykenevä pelaajapakka.

Näinköhän "näin" tapahtuu enää tämän kauden aikana? Ja ensikaudesta on vaikea sanoa kenellä on minkälainen pakka käsissä.
Ei kait se ole kellekään epäselvää että jos sattuisi ihmeitä tapahtumaan ja Rautee & Nistas & Törnvall pukisivat kaikki keväällä sotisovat samaan aikaan niskaansa hyvässä pelikunnossa eikä lisää loukkaantumisia tulisi niin kyseessä olisi hyvä "pakka".
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näinköhän "näin" tapahtuu enää tämän kauden aikana?

Jep tuota mietin itsekin, että saadaanko missään vaiheessa tällä kaudella edes lähes paras miehistöä jalkeille. Se on selvää, että Miettistä ja Onnelaa ei tällä kaudella enää kokoonpanossa nähdä, mutta näinköhän kolmikosta Nistas, Rautee ja Törnvall ainakaan kaikki pystyvät enää pelaamaan.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
PK-lehdessä juttu serkuksista Niko ja Michael Tuomesta.

Juttu löytyy sivulta 26.

Michael Tuomi haluaisi jäädä Suomeen pitemmäksikin aikaa, mutta jos ei saa mistään sopimusta palaa todennäköisesti takaisin Kanadaan.

Niko Tuomi pohtii liiketalouden opintojen jatkamista ensi syksystä lähtien, mutta tekee lopulliset päätökset vasta kesällä.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sportin foorumissa oli juttua Sportin otteluiden nettilähetyksistä. Ohessa katkealma kirjoituksesta:

Tosin katsojamäärät ovat koko ajan kasvussa. Suurkiitokset erityisesti Mikkelin ja Kouvolan suuntaan, väkeä on verkossa ollut hyvin sieltä suunnasta. Toisaalta on myös aika vaisuja alueita. Joissakin peleissä ei vierasjoukkueen alueelta ole ollut muutamaa katsojaa enempää. Kokonaisuutena katsojakeskiarvo on tällä hetkellä sadan kieppeillä ja runkosarja loppupeleissä odotamme, että 200 ottelukohtainen rajakin puhkaistaan. Aivan oma lukunsa on sitten pleijarit, joiden verkkolähetyksiin skarrppaamme hieman extraa. Toivomus onkin, että pleikkarijaksolla voisimme näyttää mahdollisimman monta peliä.

Tuo on kyllä aivan mainio palvelu ja mielellään tuosta maksaa sen viisi euroa. Ottelun selostaja ja kommentaattori ovat myös erittäin hyviä, eivätkä katso peliä pelkästään Sport-lasien takaa.

Nämä nettilähetykset pitäisi vain saada kaikille mestispaikkakunnille.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mikko Rautee ja Markku Flinck Sportin WebTV:n haastattelussa.

http://www.vaasansport.fi/fin/Video&Radio.259.html

KooKoo-osio alkaa kohdassa 02:46. Jos linkki ei aukea niin juttu löytyy videoista, kohdasta makasiini v.7 10.2.2009.

Mikko Rauteelta kovaa tekstiä Sport-KooKoo ottelun tuomaroinnista.

Mikolta kysyttiin lisäksi, että hänellä on kopallinen SM-liigamitaleita ja mahtuuko sinne vielä yksi mestiksen mestaruus, johon Mikko vastasi: No tottakai, se on meidän tavoite, kausi on ollut rikkoinainen ja pitäisi päästä viimeisissä peleissä vain rytmiin kiinni.
 
Aikuinen
* A3 ja B3: 15 €
* A1, A2, A4, A5, B1, B2, B4, B5: 12 €
* C ja D: 10 €


Eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät
* A1, A2, A4, A5, B1, B2, B4, B5: 10 €
* C ja D: 8 €


Lapset

* Kaikkiin katsomolohkoihin: 5 €

Tuossa siis lipunhinnat, playoffkausaria ei tule, vaan kausikortilla saa ostettua omalle paikalleen lipun. Mielestäni hinnat ovat ihan kohtuullisia.

Lisää www.kookoo.fi
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuossa PK:n jutussa Frimodigilta aika mielenkiintoinen heitto liigalisenssin hintaa koskien: "Osakkeen hinta on sen suuruinen kuin joukkueelle tulee liigalta rahaa."

Tämänhän voi tulkita niin että liigalisenssi ei maksa joukkueelle yhtään mitään. Jää vaan kaikki tv-sopimusrahat, playoffrahat ja muut avustukset saamatta.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuossa PK:n jutussa Frimodigilta aika mielenkiintoinen heitto liigalisenssin hintaa koskien: "Osakkeen hinta on sen suuruinen kuin joukkueelle tulee liigalta rahaa."

Tämänhän voi tulkita niin että liigalisenssi ei maksa joukkueelle yhtään mitään. Jää vaan kaikki tv-sopimusrahat, playoffrahat ja muut avustukset saamatta.

Näinhän tämä asia varmasti olisi hoidettavissa. Jos liigalisenssi maksaa huhutun 1 miljoonaa euroa niin pelkkinä TV-sopimuksina tuosta summasta olisi kuitattavissa noin 700 000 euroa. Eli ekana kautena jäisi työsarkaa lähinnä joukkueen kokoamiseen, koska kaikki muut ylimääräiset rahat menisivät tuon liigaosakkeen lunastamiseen.

Kymenlaakson Radiossa, pitäisi olla Kolekin haastattelu, mutta itselläni ainakaan äsken kyseinen linkki ei auennut. Toimiiko kenelläkään tuo linkki eli onko haastattelu kuultavissa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
"Joukkue on nyt hyvässä kunnossa ja pelitapa on löytynyt", julistaa Pravda - eikun siis Kouvolan Sanomat - ja vie KooKoota liigaan.

Ja jotkut moitti minua kritiikittömyydestä???
 

Rankkari

Jäsen
Seuran "päämies" jatkaa oikeaa linjaa päivän lehdessä. Kehutaan asioita ja tulevaisuudensuunnitelmia. Kosiskellaan siis yleisöä mukaan peleihin. Osahan meistä näkee totuuden, että ei kaikki näin ruusuista Kookoolla ole. Joukkue tarvitsee etenemistä pitkälle pudotuspeleissä, jotta kiinnostus yleisöllä ja eurot seuralla lisääntyisivät.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joukkue tarvitsee etenemistä pitkälle pudotuspeleissä, jotta kiinnostus yleisöllä ja eurot seuralla lisääntyisivät.

Tätähän tarvitsee kaikki eteenpäin menevät seurat se on selvä. Jukureilla pelit päättyi runkosarjaan vaikka tavoite oli liigakarsinnoissa ja sen takia Mikkelissä tehdään tällä kaudella yli 100.000 euron tappio. Mitä pitemmälle KooKoo pystyy etenemään tällä kaudella niin sen helpompaa tulee olemaan myös ensi kauden joukkueen kokoaminen. Frimodig oli aivan oikeassa kosiskellessaan yleisöä lehdessä. Yleisöllehän tätä peliä pelataan, jos ei ole yleisöä, ei homma kiinnosta sponsoreitakaan ja sitä kautta turha toivoa myöskään ainakaan mitään liigapaikkaa.
 

Rankkari

Jäsen
Tätähän tarvitsee kaikki eteenpäin menevät seurat se on selvä.

Meinasin lisätä tähän, että... joukkueen talouskaan ei ole muutamasta suunnasta kuultuna niin hyvä, kuin on annettu ymmärtää. Huhujahan nämä vaan ovat, mutta osan ainakin uskon pitävän paikkansa, koska lähteitä on ollut siis riittävästi. Toivottavasti kukaan ei pistä omia rahoja peliin, niinkuin joskus on käynyt. Mutta samahan ongelma on muillakin kärkeen pyrkivillä joukkueilla. Panostaa pitää jotta voisi edetä taikka voittaa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Meinasin lisätä tähän, että... joukkueen talouskaan ei ole muutamasta suunnasta kuultuna niin hyvä, kuin on annettu ymmärtää.

No tähän voisi heittää kysymyksen, että milläpä mestisjoukkueella talous olisi hyvä. Eiköhän tuo ole seuralla kuin seuralla kädestä suuhun elämistä. Kuka käyttää enemmän ja kuka vähemmän, mutta ei varmaan mestiksessä mikään seura pääse juurikaan voittoa takomaan. Eteenpäin pitää pyrkiä, jos joukkue vajoaa sarjassa häntäpäähän niin ei se ainakaan helpota yhtään työsarkaan talouden osalta.
 

Fordél

Jäsen
No tähän voisi heittää kysymyksen, että milläpä mestisjoukkueella talous olisi hyvä. Eiköhän tuo ole seuralla kuin seuralla kädestä suuhun elämistä. Kuka käyttää enemmän ja kuka vähemmän, mutta ei varmaan mestiksessä mikään seura pääse juurikaan voittoa takomaan.

Se nyt on sanomattakin selvää, että yksikään Mestisseura ei toiminnallaan rikastu, mutta KooKoolla talous on normaalia Mestisseuraa tiukemmalla. Näin se vain valitettavasti on ja toivottavasti täällä ei olla tehty sitä virhettä, että budjetissa ollaan laskettu yhtään mitään pudotuspelien varaan. Ja toivottavasti tämä kausi saadaan vedettyä niin läpi, ettei tämän kauden tekemiset suuremmin vaikuta (ainakaan negatiivisesti) tulevaan kauteen. Frimodig voi toitottaa lehdessä mitä vaan, mutta typerähän hän olisi jos liigaan haluavan joukkueen pj:nä kertoisi totuuksia seurasta.
 

Rankkari

Jäsen
Radiosta tuli n. tunti sitten Kookoon puheenjohtajan haastattelu. Saiko kukaan siitä mitään irti? Itse olin kaupassa ja en oikein kuullut muuta, kuin puhetta ensi kauden pelaajista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
KooKoon valmennuskuvioista uutisoi myös pääkaupunkiseudun joka aamuinen ilmaislehti Metro, tosin faktat eivät ehkä ole ihan kohdillaan:

Metro kirjoitti:
Tshekkiläinen Vladimir Kolek jatkaa Mestis-joukkue KooKoon valmentajan myös ensi kaudella. Kolek on valmentanut kouvolalaisia kolme kuukautta. KooKoo ylsi pudotuspeleissä puolivälieriin, mutta hävisi niissä TuTolle.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Urheiluruudussa oli hetki sitten juttua KooKoosta ja Sportista. KooKoosta haastateltavana oli toim.joht. Tomi Syrjänen sekä Jarno Kultanen sekä Sportista Juhani Tamminen ja Lou Dickenson. Sekä KooKoon että Sportin tavoite on nousta liigaan. Sportilla tuo tavoite on ensi keväänä kun taas KooKoolla 1-2 vuoden kuluessa, eli ymmärtääkseni ensi tai sitä seuraavana keväänä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös