Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

KooKoon kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana EagleEye, 12.06.2016 klo 21.00.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Se että kannattaa tunteella ei tarkoita, että tarvitsee olla tai käyttäytyä kuin idiootti. Nut on mennyt monella kirjoittajalla vellit ja rokat sekaisin.
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jostain syystä tämä ketjukin rupeaa vaikuttamaan kuin kannattajakatsomolta. Ehkä täältäkin voi tulkita missä mennään.

  Ihmeellistä miten tämä ei ole ennen mennyt näin pahaksi. Muistan kyllä aikoinaan kun nuorempana reissasin vanhojen partojen mukana ja ihan ei vielä sen luokan sikailuihin ole päästy.
   
 3. Paviaaniuros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No mutta Timppa, Timppa, mites se pylly nyt noin kipeäksi on päässyt äitymään? Ei ole kyllä mielestäni kuulunut tapoihini huudella sen suuremmin vieraisiin pöytiin, ainakaan tällä palstalla.
   
 4. heisenberg196 Jäsen

  Varmaan parempi olisi olla kysymättä, mutta tuleeko nämä Saipan paviaanit jostain iltapäiväkerhosta tänne tekemään itsestään pellejä?
  Periaatteessa koko asia ei kiinnosta paskan vertaa ja henkilökohtaisesti on ihan sama vaikka pelaatte keskenään sählyä koulun jälkeen kaikki ''fanit'' yhdessä, mutta tänne on nyt neljä ihmistä, jotka ilmoittaa suosikkijoukkueekseen Saipan, kirjoittanut kirjoitusasultaan ala-aste tason viestejä, joissa ei ole mitään rakentavaa.
  Henkilökohtaisesti voin sanoa, että tähän asti olen pitänyt lappeenrantalaisia ihmisinä, mutta omissa silmissä arvostus on lopahtanut seinään.

  Olen elänyt siinä uskossa, että täällä kirjoittaa aikuiset ihmiset oikeista asioista, mutta nyt koko keskustelu on suoraan hiekkalaatikolta.

  Tykkään jääkiekosta. Tykkään kaikesta mitä sen ympärillä tapahtuu. Arvostan ihmisiä, jotka jaksaa kannustaa omaa suosikkijoukkuetta. Arvostan sitä työtä, jotka ihmiset kokee harrastuksekseen, kannustamista. Hallissa on hieno käydä, kun siellä on tunnelmaa. Tunnetta pitää olla ja sen saa näyttää, myös vaikeina hetkinä.
  Keskustelua seuranneena on sanottava, että kaikista keskeisin ja tärkein asia on jäänyt paitsioon. Itselle ei avaudu tämä ihmisviha, mitä kaikkien rivien välistä voi lukea tässä osiossa, puolin ja toisin. Jääkiekkoseuran kannattaminen on näköjään vakavaa. Jääkiekon seuraaminen ei ole. Harrastan jälkimmäistä
  Tehkää minkä osaatte parhaiten ja mitä eniten haluatte tehdä. Jos se on tätä naurettavaa vittuilua niin jatkakaa. (koskee myös lappeenrantalaisia)

  P.S. Kasvakaa aikuisiksi.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kaipa heitä on kyykytetty niin pahasti meidän toimesta, että ainoa reaktio on iskeä noita amisvittuiluja tänne, kun ei muutenkaan ole paukkuja reagoida. Sama jengihän lensi pihalle myös jo viime kaudella koko hallista ja lähetteli viestejä, jossa uhattiin nussia siskoja ankarasti. Tosin viesteistä päätellen jotain tällaista on varmaan historian saatossa tapahtunutkin, kun viestien taso on tuota.

  Toki tuota porukkaa ei ollutkaan, kun meillä kierrettiin jo Mestiksessä pitkin Suomea, joten lienee jotakin pikkuvelisyndroomaa.
   
 6. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  On kyllä aikuista touhua MBB:ltä twitterin puolella esitellä jotain makkaran kuvaa pyyhkeen läpi puhuen jostain seisokista saati vääntää jotain omatekemää lehden kantta, jossa mietitään kenen kulli leikataan ekana. Eikä unohdeta oman joukkueen haukkumista ämmiksi saati sitten niitä huivien polttoja. Helvetin aikuista touhua. Ensimmäiset kaksi päivtystähän piti pyhittää Willimiehille vittuiluun. Jos meidän taso on matala, niin täällä sitä ei kyllä ole ollenkaan. Eli ihan turhaa jeesustelua teiltä.
   
 7. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hakeudu hyvä ihminen hoitoon, edes Hitler ei viimeisinäkään hetkinä uskonut omaan agendaansa yhtä sekaisin kuin sinä. :D
   
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Varmaankin näin, mutta sitä on vähän vaikea kuvitella miksi tämä joukkopäteminen keskittyy nyt tänne, kun aihe ei liippaa mitenkään SaiPaa?

  --

  Tarkoitus on ollut lähinnä herättää keskustelua näin yleisesti tämän hetken tilanteesta Kouvolassa. Toki se keskustelu räjähti käyntiin siitä, kun lappeenrantalainen dominoivat pienellä porukalla koko muuta hallia.

  Toki tämänkin voi tulkita oman pippelin venyttelemiseksi, mutta kun kerran konsensus on ollut se, että kotipelissä on nykyään aika hiljaista, niin vähän ihmetyttää joidenkin kertomat "meidän ideoita ei otettu huomioon"-huutelut.

  Rehellisesti sanottuna en tiedä mitä tässä pitäisi tehdä, joten annetaan nyt tilanteen näyttää omat kasvonsa ja hiljennytään vähäksi aikaa tästä osiosta, kun tuppaa levy jäämään päälle.
   
 9. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Ihan itte sä meidät tänne pyysit, kun aloit jauhamaan jostain lappeenrantalaisoitumisesta. Ethän sä enää voi alkaa kutsua perumaan, kun ollaan jo juhlapaikalla. Valitse ensi kerralla sanasi tarkemmin, ellet halua sekaan party poopereita.
   
 10. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ihan puhtaasti tietämättömän ajatuksena: onko ollut edes keskusteluja esim. eri lohkoon siirtymisessä siellä seisomokatsomossa?
   
 11. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  On tätä ehdotettu ja osittain jopa toivottu. Tekijät uupuvat kun ei ole takana sitä samaa porukkaa kuin KKP:n kohdalla.... Eli antaa nyt veden virrata kusisessa Kymijoessa ja katsotaan vaikka vuoden vaihteessa mikä on tilanne. Itse en edusta kumpaakaan "ryhmittymää" mutta näkisin että nyt muutaman pelin perusteella ei kannata tehdä mitään johtopäätöksiä kuinka pääty on kuollut tai vastaavaa.

  Kun isoja muutoksia tapahtuu ottaa se oman aikansa ennenkuin lähtee uuteen nousuun tai lopahtaa kuin väsynyt herrasmies Mullissa.

  Palataan asiaan siis vuoden vaihteessa.
   
 12. kahden suunnan sentteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitä lämpimin kiitos "oikeinkannattajille" näistä vuosista joina veivät kouvolalaista katsomotoimintaa ja siten omalta osaltaan koko seuraa eteenpäin. Oli ilo seurata ja osallistua. Upeimmat muistot jäivät Veikkauksen tarjoamasta Kupittaan reissusta ja viime kauden vieraspelistä Ilvestä vastaan, joissa hallit olivat täydellisesti satapäisten KooKoon kannattajaporukoiden hallussa, chantein luotu tunnelma täytti kaikki kansainväliset mitat, ja jäädytti kotijoukkuetta kannattajineen ja siivitti vierasjoukkueen voitokkaaseen peliin. Toki myös arki-iltojen navetoiden haltuunotto yhdellä henkilöautolla tai tila-autolla ja näiden väsymättömien sankareiden mittelö paikallisten heimopäälliköiden nahkahanskojen läpsettä ja toinen toistaan surkeampia mestistv-selostajia vastaan kirvoittaa maininnanarvoista arvostusta.

  Omien odotusteni osalta heitin hanskat tiskiin sillä sekunnilla kun näin mitä paskaa uusitun seisomapäädyn tuki oli jo ensimmäisessä, lähes loppuunmyydyssä kotiottelussa tällä liigastintillä, jo ennen kuin SaiPa alkoi, Koposen Marlon sanoin, pers'raiskaamaan kaukalossa. En ihmettele hetkeäkään, että capoilla loppui lopulta innostus. Eihän kukaan täysjärkinen nyt aikaansa noiden suolapatsaiden innostamiseen viitsi käyttää, jos tuloksena on korkeintaan kyräilyä ja vittuilua.

  Nyt Kouvola saa juuri sitä mitä se ansaitseekin. Vaasa on Vaasa, Kouvola on Kouvola, ja suljettu liiga otteluohjelmineen on hajutonta mautonta kaupallista muovipaskaa. Vielä kun vähän pahviläpsyttimiä sais.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2016 klo 02.54
 13. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Ei voi muuta todeta, että on kyllä sellaista toisen kauden kirousta ilmoilla, ettei paremmasta väliä. On kaikki toiminnan osat ihan kohmelossa.
   
 14. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ylhäällä oli niin lämmittävä viesti, että pakko liittyä nostalgia-trippiin.

  Turun reissu kyllä osui silloin siihen suurimpaan nousukauteen, kun olisi pitänyt takoa raudan ollessa kuumaa, mutta vielä hetki meni kunnes capot saivat vakioitua asemansa katsomossa. Myös nostaisin näihin mukaan ensimmäisen Lappeenrannan-reissun, sekä Mestiksestä Mikkelin finaalipelin ja tietenkin sen legendaarisen mayhem-reissun Vaasaan, jonka jälkeen nähtiin kyllä yksi absurdeimmeista (ja isoimmista) hässäköistä koirapoliiseineen ja pippurisumutteineen. Meno oli kuitenkin hyvää ja ketään ei sattunut poislukien yhden bussin ikkunaa. Olihan noita maakuntareissujakin mukava tehdä, kun bussilastillinen samanhenkisiä saapuu 300:n muun katsojan täyttämään nahkalippis-kylän ja laittaa hallin raikaamaan.

  Nostalgia-mielessä tässä aamulla tuli vähän katseltua noita videioita ja vähän se hassulta tuntuu, että nykyiset johtohahmot/suolapatsaat paistattelevat poissaolevina.

  Kannattajakulttuuri on kuitenkin niin lapsen kengissä Suomessa, että moni porukka määräytyy sen mukaan minkälaisia ihmisiä toimintaan tulee mukaan. Kouvolassa Mestiksessä parhaimpina vuosina väkeä tuli mukaan katsomotoiminnan takia, mutta ikävä kyllä nyt sitä on tullut Liiga-nousun takia. Ihmiset eivät tunnu vain tajuavan minkälaisen voiman se aidosti osallistuva pääty tuo joukkueelle. Kun kaikilla on kädet ilmassa ja äänihuulet koetuksella, niin se yhteisöllisyys välittyy myös jäälle. Viime kaudella olin erittäin tyytyväinen esimerkiksi siihen miten kapteeni Ari Vallin oli pariin otteeseen yhteydessä suoraan capoihin/ydinjengiin ja kyseli asioista rakentavassa mielessä ja kertoi omasta mielestään mitä esim. heikossa pelissä oli tapahtunut. Näin luotiin jonkinlainen symbioosi, jossa molemmat osapuolet osasivat kunnioittaa toisiaan.

  Ei se katsomo myöskään voi olla mikään helvetin mummojen tsemppikerho, jossa kaikki katsotaan läpi sormien, vaan sen pitää olla samaan aikaan vaativa ja rakastava. Pelatkaa kannattajille ja logolle, niin saatte täyden tuen. Mielestäni tällaista peliä ei ole hävitä paikalliskamppailuissa 0-8 luovuttaen.

  Joku kysyi miksi toinen porukka ei siirry toiseen lohkoon katsomossa, mutta mielestäni tässä vähiten kaivataan nyt lisää noin selvää vastakkainasettelua.
   
 15. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Valitettavasti Kouvolassa on liian paljon sellaista porukkaa, että kotipeleissä ei kehtaa huutaa ja kannustaa. Vieraissa kylläkin ja etenkin kun on ilolientä veressä. Monestikohan reissussa on porukka sanonut tulevansa päätyyn seuraavassa kotipelissä ja ilmeisesti sitä "seuraavaa" kotipeliä ei ole vielä tullut. Itse taas kuulun siihen toiseen porukkaan kun harvoin otan kuppia peleissä ja huudan päädyssä ääneni käheäksi joka pelissä (edelleen vaikka yksin) ja kyllä kaverit tietää, että olen KooKoon kannattaja ja kaupungilla tuntemattomat tervehtii tai tulee välillä juttelee KooKooseen liittyvillä jutuilla. Itse ennemmin pidän hauskaa päädyssä enkä ota liian tosissaan. Mielenterveys säilyy suht. normaalina kun näin toimii. Ei myöskään tule "ylilyöntejä". Jokunen vuosi kuitenkin toimintaa päädyssä takana. Se kun ei liin tosissaan ota tätä juttua niin melko varmasti tulee toimeen kaikkien kanssa.
   
 16. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Minusta yhdistyksellä alkaa olemaan nyt suunta aivan hukassa omassa toiminnassaan. Kausijulkaisussa kerrotaan kaikkien olevan tervetulleita toimintaan ja jäseneksi, vaikka juuri viime kaudella pyrittiin enemmänkin sitomaan jäseniä stondariin kausikortti-tarjouksella. Nyt siellä on yhteistyökumppanina parturia, autokoulua yms.. ja tuntuu, että tässä pyritään nyt vain rahoittamaan omia pikkujouluja ja tappiollisia fanireissuja KKP-bonuskortin omistajien rahoilla. Reissut ei vedä, katsomotoiminta on heikkoa ja kaikkein suurimpana asiana KKP:n julkikuva on ihan helvetin camppia.

  Kannattajayhdistyksen pitäisi saada ensin se päätoiminnan periaate kuntoon ja sen jälkeen keskittyä sivuasioihin. Nyt mennään perse edellä puuhun omasta mielestäni.
   
 17. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Nyt oli jo iltalehteen lampaaksi päässyt vaisu kannatus ja faniryhmän riidat. Brändi ja kauden krapulatila senkun vahvistuu.
   
 18. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei helvetti, lauantai-ilta, paikallispeli Lahdessa ja paikalla kymmenisen kappaletta kannattajia, eikä minkäänlaista kannustusta. Seisoin itse kymmenen metrin päässä eikä kuulunut käytännössä mitään. Surullista.
   
 19. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  Jos olet paikanpäällä niin mene nyt hyvä mies joukkoon niin on yksi lisää
   
 20. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niin, helppo tietysti huudella täältä välimatkan päästä, myönnän sen. Mutta eipä tuo porukka varsinaisesti houkuttele menemään luokseen.
   
 21. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Onhan tuo surullista, lyhyin välimatka ja noin kymmenen koossa. Ei tässä tarvitse ketään syytellä, mutta fakta vaan on se, että tilanne on huono.
   
 22. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kotipeleissä homma nyt on lähtenyt menemään raiteilleen, mutta kyllähän tuo vierasreissujen kokonais-ilme on jo niin surullinen, että eipä ole kyllä hirveästi houkuttanut lähteä. Kauden jälkeen on syytä kyllä vähän tarkistella asiaa ja mikä on mennyt mönkään verrattuna esim. viime kauteen.

  Tulee mieleen, että ne nyt jotka poistuivat hulinaryhmän paluun jälkeen kotipeleissä katsomosta pyörittävät vierasreissujaan nyt omana ongenkoukkunaan.
   
 23. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Eilisessä pelissä oli hyvä meno päädyssä ja hallissa muutenkin. Näyttää vielä hyvää vauhtia täyttyvän kolmaskin bussi ens lauantain Tampereen reissulle. Samaa tahtia jos täyttyy kun viime päivinä niin täytyy varmaan miettiä tosissaan neljännenkin bussin varausta.
   
 24. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Ens lauantain Ilves - KooKoo peliin tehtävä kannattajamatka on myyty tänään loppuun. Kaikki 4 varattua bussia starttaa. Kaakon Derby osa (joku) on vielä perjantaina. Tulee rankka, mutta hieno v-loppu.
   
 25. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Hyvä meno ja ääni kuului komeasti toiseen päähän eilen Hakametsän hallissa. Paras vieraskannattajaryhmä tällä kaudella Ilveksen peleissä. Iso käsi.