KooKoon kannattajatoiminta ja -matkat kaudella 2016–2017

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tää nyt ihan surullista mihin suuntaan tää katsomokulttuuri Kouvolassa on menossa. Sitä ei käy kiistäminen. Tietyllä tavalla harmi,että joukossa on niitä jotka on sapelit vastaikkain. Kaikki kun ei kaikkien kanssa tule toimeen. Ymmärrän sen.
Voin myös jatkossa etsiä paikkani muualta jos kerta se jota kuta ärsyttää.
Tietysti kaikenlainen huutelu kuuluu jääkiekkopeliin ja se on ok.
Jokainen kannattaa tavallaan kunhan järki pysyy mukana.
Tämä sekava viesti saanee riittää tästä keskustelusta. En kommentoi enempää tätä osaa.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Se on valitettava, että tietyt henkilöt ei tule toimeen keskenään ja pilaa koko homman. Toiset olisi valmiita tulemaan vastaan asioissa, mutta toiset pitää omaa tyyliä kannattaa vain ainoana oikeana eikä suostu edes keskustelemaan asiasta miten voisi päästä yhteisymmärrykseen kannattamisesta.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitä olen käsittänyt, niin sieltä on taas väki vähenemässä päädyssä, kun useat homman harteilleen ottaneet ovat huomanneet saman kuin muutkin, eli eihän siitä mitään tule. Ikävä kyllä sieltä katsomosta puuttuu nyt ne kaverit, jotka olivat niissä lukuisissa Mestis-hipoissa mukana ja tilalla menestyksen mukana tullut väki, jolla tuntuu enemmän olevan katsomossa olemisen tarkoituksena kuulua johonkin porukkaan.

Kyllähän tuo virallisen yhdistyksen toiminta on nykyään aika ysärihuumoria. Viimeinen sammuttakoot valot.

Kannattajatoiminnassa ei ole kuin yksi ainoa tapa miten kannattaa ja se on 100% tunteella.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Suolapatsaat voisivat askarrella itselleen hienoja lippuja ja heilutella niitä jos kannustus ei muuten kiinnosta. Saisi liigan 'huippuhetket' leikkaajakin jotain materiaalia KK:n fanipäädystä eikä vain Saipan kannattajista. Eilisestäkin videosta hätäisempi saattoi luulla että kyseessä on Saipan kotipeli...
Ei ole tarvetta edes askarrella, vaan hienot isot liputkin löytyvät jo valmiina, mutta suolapatsaat eivät jaksa niitä heilutella. Kertoo jotain apatiasta, mikä päädyssä vallitsee. Mainitaan myös se, että käytännössä kaikki liput ovat gloryhunter-salaseuran askartelemia. Kotiavauksen lipputifokin oli täysin MBB:n toteuttama ja maksama.

En usko, että tilanne tästä paranee. Itsekin kuulin vuosikausia kyräilyä siitä, miten päätyyn ei kehtaa mennä kannustamaan ja, että jotkut menevät sinne vasta kun huligaanit ovat poissa. Nyt on näiden kyräilijöiden aika astua esiin ja lunastaa lupauksia. Toistaiseksi käteen ei ole jäänyt muuta kuin se kuuluisa Seppo Hovin lasti. Muutama pointti, miksi en usko, että tunnelma päädyssä paranee:

Intohimo: tämä on varmaan se tärkein seikka. Tämä kun puuttuu, niin se vaan puuttuu, eikä siihen auta mikään "uusien äänilähteiden etsintä". Intohimo on sitä, että häviämistä vihataan ihan helvetisti ja, kun KooKoo tekee maalin tai, niin sitten seotaan kaikki kollektiivisesti. Tunteen pitää näkyä! KKP:n toiminta on virkamiesmäistä ja tunteen palo puuttuu. KooKoon tekemä maalikaan ei tunnu aiheuttavan minkäänlaista tunteenpurkausta, vaan siellä seistään jossain kollektiivisessa kokovartalolukossa kuin tikut paskassa. Eturivissä jotkut jotkut nuoremmat yrittää, mutta sen jälkeen on todella hiljaista.

Chantit: päädyn laulukirja ei ole se maailman monipuolisin ja omaperäisin, mutta sinne on saatu ihan mukavasti laajuutta ja variaatioita eri tilanteisiin. Ongelma on siinä, että laulukirja on käytännössä kokonaan MBB-porukan käsialaa ja uudet laulut ovat myöskin tulleet tältä osastolta aina. Hankala nähdä, että tuo puoli tulee jatkossa kehittymään, vaan tullaan lähinnä palamaan perusasioihin, eli pelkkiin perushuutoihin ja käsien läpsyttelyyn ja monipuolisuus kärsii. En pitäisi ihmeenä, jos läpsyttimet rantautuisivat jatkossa Kouvolaan. Viime peleissä kaikki chantit ovat kuolleet hyvin nopeasti pois ja laulukirjasta on ollut käytössä vain hyvin pieni murto-osa.

Organisointi: Fakta on se, että KKP:llä ei ole capoa tällä hetkellä. Vuosia hommassa toiminut pääcapo oli MBB:ssä ja varamiehet myös. En näe, että päädyssä on ketään, kuka voisi sopia megafonin varteen. Capon puuttuessa toiminta ei ole organisoitunutta ja päädystä ei saada piiskattua kaikkea mahdollista ääntä. Lisäksi kuulin myös, että rumpalilla on #mittatäynnä suolapatsastelua ja tunteella elävä kaveri kuuleman mukaan ilmoitti SaiPa-matsin jälkeen heittävänsä rumpukapulat nurkkaan . Kakkos ja kolmosrumpali sattuvat olemaan MBB:ssä, joten rumpu tullee jäämään jatkossa pois ja tämä vaikeuttaa taputusten ja chanttien rytmittämistä ja heikentää hallin yleistunnelmaa, kun sivukatsomot eivät jatkossa kuule, sitä "käskevää" rummun tahtia, jonka mukaan lähteä taputtamaan.

Liput, tifot, paskartelu yms: niinkuin tuossa alussa kirjoitin, liput, tifot yms sälä on lähes poikkeuksetta MBB:n puuhamiesten käsialaa. Ketkä hoitaa paskartelut jatkossa?

Tämä viesti oli nyt lähinnä kohdistettu ruupertille, joka selkeästi vähättelee MBB:n merkitystä. Aika nollapisteessa olette kyllä. Paska tilannehan tämä on ja joukkuehan tässä eniten kärsii eniten, kun se ei saa kaikkea mahdollista tukea katsomossa. Mutta tätä tosiaan haluttiin valtaosan toimesta ja tuulimyllyjä vastaan ei enää jaksa taistella.
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
hch ja jokp ja karsijat ja yms
Eikös tuo MMB ole joku 3-4 hengen porukka. Aivan varmasti pääty rokkaa ilmankin. Tsemppiä syksyyn. T. Mauri
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Josh Green,Malte Strömwall, Suvi Teräsniska
Eikös tuo MMB ole joku 3-4 hengen porukka. Aivan varmasti pääty rokkaa ilmankin. Tsemppiä syksyyn. T. Mauri
En tiedä montako kuuluu ja mihinkin porukkaan, mutta yks vitun lastentarha tuntuu olevan koko porukka ja sitten huutelevat olevansa faneja ja kannattajia ja kaikkea siltä väliltä. "mä en leiki sun kanssa kun sä et leiki mun kanssa" hohhoijaa ja tziisus sentään, tulkaa jo pois hiekkalaatikolta,jooko? Ihan totta hei...!
 

"TeeWeeKaks"

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Valitettavasti tästä kaikesta näkee, että jokaisella on kannatuksen kohde oikea. Tavat tehdä sitä ei vaan miellytä eri ryhmiä, jos ei se ole oma tapa.

Vaikka itse olen MBB:tä kritisoinut, niin pystyn myös kehumaan. Se paljon puhuttu tunne on näkynyt vuosien aikana niin hyvässä kuin pahassa. Enemmän jopa hyvässä, mutta ne ylilyönnit, kun ovat aina tasoa "A.Tyrväisen taklaukset". Ja näillä ylilyönneillä leimataan niin seura kuin kuin muut kannattajat. Kun tähän kommentoidaan naureskellen ja vähätellen, niin eihän se voi olla kuin heikko tasoista puuhastelua.

Näille kavereille kun on vielä kommentoitu ja esitetty uudistuksia huutoihin ym. katsomotoiminnan kehittämiseen, niin ketään ei ole kiinnostanut ottaa viestiä vastaan ja on jopa naureskeltu selän takana. Eikä ehdotukset ole edes olleet tasoa "hassuhattu päässä, KooKoolla kiekko jäässä". Kun ehdotus ei tule kyseisen ryhmän sisältä, se ei voi olla hyvä.

Ja jotenkin se, että halutaan matkia tietynlaista katsomokulttuuria, jota usealla paikkakunnalla edustaa vähemmistö esim. Ultras, on varmasti se mitä enemmistö Kouvolassakaan ei halua. Ja kylmä fakta on vielä, että nämä Kouvolan pojat ovat apukoulutasoa kun vertaillaan näihin muiden seurojen ryhmiin. Huivijen poltot, MattilaUlos- tai VittuMikäNuija- huudot ei vielä paljoa ole.

Ja jos tämä touhu on päätarkoitus, niin en yhtään ihmettele muiden vastustusta. Ja jos näihin ei lähtä mukaan, niin seuraus on tolkuton vittuilu. Kun tätä kritisoi joku niin tämän jälkeen on vain vaihtoehto pitäkää tunkkinne.

Ei se kannatusryhmä toimi ja kehity, jos minä vain olen oikeassa ja muut väärässä. Olisi ollut helvetin hienoa, jos olisi ollut porukalla aito halu kehittää yhdessä ryhmää värikkääksi, intohimolla ja tunteella toimivaksi monipuoliseksi toimijaksi, jossa jokainen olisi tuonut jotain mukanaan ja hyväksynyt, että kaikki omat ideat eivät miellytä enemmistöä ja silloin se hyväksytään.

Ehkä joskus tulevaisuudessa tulee viisaampia ja yhtenäisempiä kouvolalaisia kannattajia. Vittu, unohdin sie oot kuusaalainen aina älä tuu tänne kouvolalaisten ryhmään säilyy aina ihmisten mielissä.

Turhaan niin turhaan.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan hyviä pointteja yllä.

Näkisin kasvaneita ylilyöntien juuri korreloituneen siitä katsomon sisäisestä ristiriidasta.

Huvittavaa sanoa, että matkitaan jotakin, kun sama porukka on ollut kasassa jo viime vuosikymmenellä, jolloin näitä nyt asiasta itkeviä ei näkynyt päädyssä.

Nyt siellä on tontti näyttää niitä omia ehdotuksiaan ja toteuttaa asioita. Toki kuulemma jo joillain mennyt maku hommasta, kun 30 lappeenrantalaisilla dominoi koko hallia. Itsekin tulin jotenkin surulliseksi koko asiasta. Ensi kotimatseissa päädystä puuttunee taas enemmän väkeä.

Jotkut sanovat, että sopikaa nyt jutuista, mutta kun ei riitä kohta yhden käden sormet siihen montako kertaa on neuvoteltu lähivuosina ja aina on mennyt päin vittua.

Katsotaan nyt miten asiat etenevät. Tuntuu, että koko virallinen yhdistys pitäisi kuopata ja aloittaa puhtaalta pöydältä.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Jotkut sanovat, että sopikaa nyt jutuista, mutta kun ei riitä kohta yhden käden sormet siihen montako kertaa on neuvoteltu lähivuosina ja aina on mennyt päin vittua.
Kumpa siellä on keskustelut kussut ja kumpa puhunut toista ja tehnyt toista?

Mitä MBB haluaa päädyltä? Promillet oltava yli 3 jos tulee päätyy ja keskisormi pitää toimia? ;)

Mun tietääkseen koskaan ei ole kukaan muuta tehnyt kun kehunut MBB:n tuomaa ääntä päätyyn jne. mutta negaa saanut promillemääristä ja käyttäytymisestä.

Mulle se ei ole ongelma ollut MBB:tä kohtaan.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan tämä nyt ihan vitun uskomatonta, että tällaisen pelleilyn takia mielestäni hyvään suuntaan vuosien aikana kehittynyt katsomotoiminta lopahtaa. Aivan varmasti se myös jollain tasolla vaikuttaa joukkueenkin otteisiin, kun aiemmin hyvin kuulunut mökä vaan häviää. Kyllä tässä molemmat porukat, niin tämä virallinen yhdistys kuin myös MBB, saavat katsoa peiliin pitkään ja hartaasti, ja miettiä, että miten tämä homma saadaan taas toimimaan.

Voin tulla vaikka jonkunlaiseksi välimieheksi, jos porukka vaan saataisiin neuvottelupöydän ääreen. En edusta, enkä koskaan ole edustanut, kumpaakaan tahoa, mutta sydämeni sykkii tunteella KooKoolle. Siksi minua hävettää, että asiat ovat tällä hetkellä niin kuin ne ovat. Please, nyt pitää saada tähän touhuun jotain järkeä!
 

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt ne asiat kuntoon. Saipa pelissä oli kyllä kannatus vähentynyt entisestä reilusti ja sputnikit vei.
Mahdollisuudet olisivat vaikka mihin hienon seisomakatsomon ansiosta ja todistetusti on ollut otteluja jossa tunnelma on ollut huimaa. Tehkää nyt kaikkenne ja tulkaa vastaan yms. kunhan saatte asiat reilaan. Sumulaakson muu katsomo on ollut ylpeä teistä ja lauluistanne ja ovat myös varmasti huolissaan tällä hetkellä. Te teette arvokasta työtä.
 

Mneme

Jäsen
Onhan tämä nyt ihan vitun uskomatonta, että tällaisen pelleilyn takia mielestäni hyvään suuntaan vuosien aikana kehittynyt katsomotoiminta lopahtaa. Aivan varmasti se myös jollain tasolla vaikuttaa joukkueenkin otteisiin, kun aiemmin hyvin kuulunut mökä vaan häviää. Kyllä tässä molemmat porukat, niin tämä virallinen yhdistys kuin myös MBB, saavat katsoa peiliin pitkään ja hartaasti, ja miettiä, että miten tämä homma saadaan taas toimimaan.

Voin tulla vaikka jonkunlaiseksi välimieheksi, jos porukka vaan saataisiin neuvottelupöydän ääreen. En edusta, enkä koskaan ole edustanut, kumpaakaan tahoa, mutta sydämeni sykkii tunteella KooKoolle. Siksi minua hävettää, että asiat ovat tällä hetkellä niin kuin ne ovat. Please, nyt pitää saada tähän touhuun jotain järkeä!
Asiallinen teksti jäsen Jobalabalta!

En tiedä, mistä kannattajapäädyn ristiriidat johtuu, eikä minua oikeastaan sen suuremmin kiinnostakaan.

Mutta onhan tuo kannattajapäädyn toiminta tällä hetkellä aika surullista. Viime SaiPa-matsissa päädystä ei kuulunut puoliväliin hallia yhtään huutoa. Kyseistä tapausta ei ole tapahtunut Kouvolan jäähallissa sitten Mestis-aikojen. Varmaan aiheuttaa pelaajissakin kummastuksia, kun yhtäkkiä pitkään hyvällä mallilla ollut äänekäs kannustus on yhtäkkiä vaihtunut pelkkään taputukseen.

Kyllähän MBBn toiminta aiheuttaa välillä melkoista myötähäpeää, mutta onhan se nyt tuon toiminnan aivot ja sielu. Ja tämän takia toivon hartaasti että erimielisyydet saataisiin selvitettyä nopeasti, sillä Kouvolan jäähalli on todella kolkko paikka ilman kannatusta.

Tai jos ei erimielisyyksiä saada kuntoon, niin eikö MBB voisi jatkaa kannatusta jossain muussa osassa seisomakatsomoa... Noh, tuo nyt oli läppä, mutta jotain olisi hyvä keksiä. Toki on sitä pelaajien puhetta omille ja huutoa tuomareillekkin ihan kiva kuunnella, mutta veikkaan, ettei pelaajista ole hirveän mukava pelata kirkollisessa hiljaisuudessa.

Pitkään mietin, etten ota kantaa tähän asiaan, mutta nyt oli pakko. SaiPa-matsi oli nimittäin jotain niin järkyttävää...
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Toivottavasti tosiaan homma lähtisi liittoon. On harmillista että muutenkin hankalan kauden alun lisäksi tulee vielä tämä päälle. Fanipäädyn tekeminen kuitenkin vaikuttaa alakulon tasoon suuntaan tai toiseen. Blues kannattajat vetivät upeasti loppuun asti ja se toi kuitenkin suuren kunnioituksen heidän sitoutumisestaan seuraa kohtaan. Ja kyllä - hekin esittivät repivää kritiikkiä seurajohtoa kohtaan, mutta pysyivät silti mukana. Tunne oli kohdillaan.
 

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Youtuben Taika Petterin ja Nikke Hakkaraisen vatsastapuhumiskurssi voisi olla yksi vaihtoehto.
Voi huutaa hallilla mitä huvittaa ja samalla voi olla kaikkien kaveri.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Mun puolesta MBB on tervetullut takaisin. Itse sieltä lähti kun negatiivista sanomista tuli käyttäytymisestä ja ei saanut tehdä mitä huvittaa. Itsellä ei ole koskaan ollut ongelmaa jätkien kaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Taulasalon Pekka (R.I.P.) huusi asiat suoraan ja kukaan ei siitä pahemmin loukkaantunut. Pekalla oli tosin kompetenssia huudella pesispeleissä mutta samalla tavalla taisi suu käydä kiekkopeleissä. Kyllähän valmennusta saa kritisoida jos aihetta on.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mun puolesta MBB on tervetullut takaisin. Itse sieltä lähti kun negatiivista sanomista tuli käyttäytymisestä ja ei saanut tehdä mitä huvittaa. Itsellä ei ole koskaan ollut ongelmaa jätkien kaa.
Olisipa kaikki kaltaisiasi tolkun ihmisiä, niin elämä päädyssä olisi aivan helvetin paljon helpompaa. Loppupeleissä kaikki nämä kamalat ylilyönnit ovat olleet verbaalista, eikä ketään ole ikinä sattunut (ainakaan fyysisesti). Mihinkään ultras-meininkiin ei tosiaan pyritä.

Saa nähdä, mitä tässä käy. Paluu päätyyn ei tuosta noin vaan onnistu, koska valtaosa ei ajattele kanssasi samalla tavalla ja vastustus on liian kovaa. MBB:n idea on johtaa katsomotoimintaa, mutta se ei pysty siihen, koska iso osa katsomosta ei ole takana. Tämän takia homma alun perinkin eskaloitui pikkuhiljaa.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Eiköhän suurin syy joillekin häiriöksi ole promillemäärät ja muiden (ei niin äänekkäästä) kannattavien "mollaaminen" ja niille vittuilu. "Rumia" sanoja pääsee jokaiselta silloin tällöin. Toisista MBB:n olemus muita kohtaan voi tuntua ylimieliseltä. Näissä asioissa pieni vastaantulo ei olisi ainakaan haitaksi, mutta jos ei halua niin sille ei voi mitään.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan se toisaaltakin niin, että kaikki negatiivinen kategorioidaan juurikin toisen porukan niskaan, jotta saadaan mustamaalattua hieman lisää.

Meidänkin porukkaan on tullut tuplasti lisää väkeä ja kyllä siellä ehdotuksia kuullaan. Mitään Titinalleja nyt ei vaan lauleta, joten on pyritty vastaamaan suoraan. Nythän siellä on paikka toteuttaa näitä, mutta väki näyttää vain vähenevän ja SaiPa-pelissä oltiin jo puolet pelistä hiljaa.

Suurimpina yleisinä ongelmina on ollut vastustajalle vittuilu ja omien kritisointi. Kun joukkue kusipaskantaa Lahdessa kannattajien päälle luovuttaen pelin alle 10 minuutissa, niin on syytäkin tulla palautetta. Tekotsemppaus tuossa vaiheessa on kuin yrittäisi raiskaajaa taputella selkään.

Katsotaan miten asia kehkeytyy tulevina kuukausina. Lisää poistumista on tapahtunut, kun katsomoon jääneitä aktiiveja ovat kyllästyneet siihen, että katsomo on enemmän juorukerho kuin kannattajakatsomo, joka ruoskii jengiä eteenpäin.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näin täysin ulkopuolisena "rivi-kannattajana" kuulostaa siltä, että sinänsä yksinkertaisesta asiasta (oman joukkueen kannustaminen) tehdään vaikeaa. Pitäähän ny joukkuetta voida myös kritisoida, etenkin kun siihen on aihetta. Toisaalta, olisi myös hyvä tiedostaa, että jokainen kannattaa joukkuetta omalla tavallaan.

Pääasia nyt kuitenkin on, että se seisomokatsomo ei hiljene täysin.
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näin täysin ulkopuolisena "rivi-kannattajana" kuulostaa siltä, että sinänsä yksinkertaisesta asiasta (oman joukkueen kannustaminen) tehdään vaikeaa. Pitäähän ny joukkuetta voida myös kritisoida, etenkin kun siihen on aihetta. Toisaalta, olisi myös hyvä tiedostaa, että jokainen kannattaa joukkuetta omalla tavallaan.

Pääasia nyt kuitenkin on, että se seisomokatsomo ei hiljene täysin.
Voisin kuvitella, että torstaina on melkoisen hiljaista, mutta toivottavasti nämäkin keskustelut tökkivat muurahaispesää.

Mutta palaten lauantaihin, niin olihan se surullista touhua. Pelaajatkin näyttivät välillä ihmettelevän.

Omalta osalta tämä tilanne on taas nostanut omaa kynnystä ylipäätään lähteä hallille ja kyllä yleensä pitää saada liput sivulle, että hallille vääntäytyy.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiköhän suurin syy joillekin häiriöksi ole promillemäärät ja muiden (ei niin äänekkäästä) kannattavien "mollaaminen" ja niille vittuilu. "Rumia" sanoja pääsee jokaiselta silloin tällöin. Toisista MBB:n olemus muita kohtaan voi tuntua ylimieliseltä. Näissä asioissa pieni vastaantulo ei olisi ainakaan haitaksi, mutta jos ei halua niin sille ei voi mitään.
Veikkaan, että tuolla mollaamisella tarkoitat pelin aikana tapahtuvaa piiskausta, jolla eturivi capon johdolla yrittää lypsää lisää ääntä päädystä. Välillä tuossa herättelyssä on kieltämättä käytetty kovaa kieltä. Sitä kun antaa jokaisessa matsissa itsestään sen 150% katsomossa, niin kyllähän tunne helposti läikkyy yli, kun odottaa vastakaikua muuta päädyltä ja sitä ei tule. Tottahan tuo osittain on, että vastaantulo ei olisi haitaksi MBB:n puolelta ja pitää vaan täysi focus omaan jutussa. Tässä kieltämättä epäonnistuttiin.

Lahdessahan tuo koko paska sitten räjähti käsiin. Riidan siemenet kylvettiin heti pelin alussa, koska kannustus oli takaosaston puolelta todella aneemista jo siinä vaiheessa, kun pelissä KooKoolla vielä teoriassa oli jotain mahdollisuuksia. Eturivi ei saanut tosiaan mitään eloa katsomoon kovasta yrityksestä huolimatta eli juna lähti heti suistumaan ulos raiteilta. Takaosa aktivoitui sitten vasta jossain ehkä 5-0 tai 6-0 tilanteessa kannustamaan, kun peli oli jo käytännössä ohi. Siinä vaiheessa MBB:n intresseissä oli antaa joukkueelle ja valmennukselle palautetta pelin luovuttamisesta ja tuo takaosan tekotsemppaus lähinnä tuntui vain vittuilulta. Tähän kun mukaan heittää viikonloppupromillet, kovan tunteen ja joukkueen paskantamisen kannattajien päälle, niin soppa oli valmis.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KKP
Pääasia nyt kuitenkin on, että se seisomokatsomo ei hiljene täysin.
Ei hiljene ainakaan täysin jos se minusta on kiinni. Olisihan se mukava jos yksin ei tarvisi huutaa. Saa nähdä miten torstaina käy... Ne, jotka on valittanut MBB:n oloa päädyssä ja sanonut tulevansa kun he poistuvat niin TERVETULOA!
 

Tim Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei hiljene ainakaan täysin jos se minusta on kiinni. Olisihan se mukava jos yksin ei tarvisi huutaa. Saa nähdä miten torstaina käy... Ne, jotka on valittanut MBB:n oloa päädyssä ja sanonut tulevansa kun he poistuvat niin TERVETULOA!
Nämä kuuluvat samaan porukkaan kuin nekin, jotka lupasivat tulla nousun tai jonkin vieraspelin myötä = harva näin tekee.

Ehkä heillä on enemmän agendana se, että sittenkun kukaan ei vaadi osallistumaan niin voi mennä hyville paikoille boustailemaan.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nämä kuuluvat samaan porukkaan kuin nekin, jotka lupasivat tulla nousun tai jonkin vieraspelin myötä = harva näin tekee.

Ehkä heillä on enemmän agendana se, että sittenkun kukaan ei vaadi osallistumaan niin voi mennä hyville paikoille boustailemaan.

Tämä. Kyllähän sektio viime pelissäkin oli pullollaan, mutta meininki oli kuin vahakabinetissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja