Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

KooKoon juniorit 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.05.2016 klo 20.52.

 1. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mutta jos Jukurit olisivat käyttäneet ne melko lukuisat avopaikat niin lukemat eivät olisi olleet noin selvät. Siihen perustin väitteeni että ottelu oli pelillisesti tasaisempi kuin mitä 8-2 lukemat pelkästään kertovat.

  Jukurithan aloittivat vahvasti. KooKoolla meni alusta n. 10min enemmän ja vähemmän hapuillessa ja kaatuillessa. Jukurit onnistui sotkemaan KooKoon pelisuunnitelmaa ja hyökkäysten rakentelua kovalla paineistuksella syvällä ja vieläpä kovalla riskillä useamman pelaajan voimin.

  Toinen erä muodostui ratkaisevaksi ottelun kannalta. KooKoo alkoi kääntämään peliä nopeammin, mutta viisikko pysyi koossa ja päästiin nopeisiin rintamahyökkäyksiin. KooKoo siis mursi Jukuriden pelisuunnitelman eikä antanu mahdollisuutta paineistukseen. Ihailin junnuja kun he pystyivät sellaisiin syöttöketjuihin, joita moni Liigamiehistökin katsoisi kateellisena ( muistamme tietysti sarjatason ja vastustajan). Eräässäkin KooKoon 3 vs 2 hyökkäyksessä nähtiin vanhaa punakonekiekottelua, klap, klap, klap ja maali. Miestentasolla tuossa ei olisi ollut kuin klap (yritys rystyllä yläpeltiin tai sitten pleksiin).

  2.erässä molemmilla oli lukuisia ylivoimahyökkäyksiä ja huomioitavaa on että Jukureilla oli näistä selkeitä avopaikkoja tai ainakin mahdollisuus niihin. Jukureilla oli mm. kolma 2 vastaan 1 hyökkäystä, joista kahdessa taito ei riittänyt vaan yksi puolustaja ajoi kiekollisen laitaan ja se siitä. Yhdessä kiekko vain yksinkertaisesti karkasi.

  Kun KooKoo sai 2erän puolivälissä ne 2 nopeaa maalia, Jukurien pakka hajosi enstisestään ja näkyvissä oli lannistumista.

  Sanotaan vaikka että KooKoo hallitsi suvereenisti puolet ottelusta ja Jukurit pysyivät mukana toisen puolen. Mutta kokonaisuus ratkaiseen. Voittohan oli selvä ja KooKoo oli täysin selvästi parempi. Pelin sisällä Jukureilla oli kuitenkin hetkensä.
   
 2. jamofon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  jukurit
  Tuossa ottelussa sai Jukuri-pelaaja 5+20 kampituksesta. En ole koskaan kuullut vastaavaa. Voisiko joku silminnäkijä kertoa mitä tapahtui.
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  5+20min tuli vaarallisesta polvitaklauksesta. Siis kampitus tehtiin polvella. Näin ainakin tuomari näytti. Sen enempää tilanteesta on vaikea kertoa. Jäi epäselväksi loukkaantuiko KooKoo pelaaja pahemmin, mutta ei hän ainakaan jäänyt jäälle makoilemaan.
   
 4. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseessä oli jalkapyyhkäisy. Merkataan NSML-sarjassa kampituksena.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kiitokset lisävalaisusta.
   
 6. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Ilmeisesti melko mielenkiintoinen A-junnujen ottelu menossa. 40 minuuttia pelattu ja KooKoo johtaa Sporaa vastaan 1-2. Torjunnat 4-19 joten aika tehokasta ollut KooKoon peli

  E. Ja KooKoo voitti 2-3, voittomaali ajassa 58.36. Torjunnat 11-35
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016 klo 18.18
 7. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ja laukaisumääräero on vielä hurjempi: 69-29. KooKoolla maalia kohti menneitä laukauksia 14, Sportilla 37. Kovaa on ollut kyyti. Harmi kun täytyy seuraavaa kotiottelua odottaa aina 29.9. asti.
   
 8. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Sport vei, kuin mätää kukkoa, mutta tää on tulospeliä.
  Sekavaa oli kummankin peli, mutta niin kait sen pitää tähän aikaa kaudesta vielä ollakin.
   
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoon A-junnut ovat aloittaneet tämän kauden nuorten SM-liigan erinomaisesti. KooKoo on viiden pelatun kierroksen jälkeen sarjassa kuudentena ja KooKoo on tehnyt sarjassa tähän mennessä eniten maaleja (20). KooKoo on ottanut kolmen pisteen voitot SaiPasta, Jukureista ja Sportista ja hävinnyt vieraissa hyvän taistelun jälkeen Kärpille ja HIFK:lle. Otteluohjelmahan on nuorten SM-liigassa luvalla sanoen erikoinen. KooKoolla on alla kaksi vierasottelua (Kärpät ja Sport) ja KooKoon osalta sarja jatkuu edelleen vieraspainotteisesti kolmella vierasottelulla (KalPa, Ilves, Pelicans). Lauantaina KooKoo pelaa Kuopiossa ja sunnuntaina Tampereella, joten ainakin bussin kyydissä KooKoon junnut saavat istua ensi viikonloppuna.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 13.09.2016 klo 21.19
 10. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  KooKoon A pitkä vierasputki johtuu ottelusiirrosta. En nyt vaan millään muista mikä ottelu tuosta väliltä siirrettiin ja miksi.

  KooKoo A on antanut täyden vastuksen myös HIFKlle ja Kärpille. HIFK vei 5-3 ja viimeinen tyhjiin. Kärpät vei 3-1.

  Kuten aiemminkin olen mainostanut: Kannattaa mennä katsomaan kun pojat pelaavat hyvää jääkiekkoa.
   
 11. RooHoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KalPa, rullakiekko, tuomarit
  Lainaus:
  KooKoo vaihtoi KalPan kanssa pelipäiviä, eli 17.9. pelataan Kuopiossa ja 4.2. Kouvolassa. Syy siirtoon tuli KooKoon puolelta. 3.2. on peli Turussa ja Kuopiossa olisi peli alkanut jo 12.30. Kouvolassa päästään aloittamaan peli myöhemmin.
   
 12. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Länsirannikolta päin udellaan miten ovat esiintyneet Porissakin pelanneet Huurinainen, Zitny sekä Vallioniemi. Huurinainen ja Vallioniemi eivät kuitenkaan olleet Porissa kuin kauden verran ja Huurinainenkin muistaakseni on kotoisin jostain Rauman seudulta. Vallioniemi oli kova poika luistelemaan, mutta pelaamisessa ei tällä ollut päätä eikä hantää. Zitny taas oli kolmikosta selvästi paras. Taisi lähteä hakemaan sitä vastuuta ja pelipaikkaa hieman ylemmistä ketjuista viime vuonna, kun Porissa -95 lahjakas ikäluokka vei lähes kaikki paikat ja neloskentän rooli ei kait kiinnostanut. Omaa mutuilua. Olisi kuitenkin ehkä ollut katsomisen arvoinen kortti, vaikka varreltaan oli hieman vähäinen lähtiessään.
   
 13. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Taas tarjosi A-Nuorten SM-Liiga hienoa kiekkoviihdettä Sumulaaksossa: KooKoo - TPS 1-2.

  Muutamia poimintoja:

  KooKoon maalissa ensimmäistä otteluaan tällä kaudella pelannut Valtteri Laurinantti pelasi erittäin hyvän, aktiivisen ja varman ottelun. Yksi maali lirahti helposti, mutta siitä ei TPS kostunut, koska peli oli vihelletty poikki ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan. Kaikki aikaisemmat pelit on pelannut Tomi Rautio.

  Sami Tamminen otti paikkansa taas A-Junnuissa. Näki että nuorimies oli saanut kyytiä liigassa. Eipä hänellä tässä ottelussa liiemmin kiirettä pitänyt. 3osittaista läpiajoa ne neljäs punnerus sellainen, mutta tuloksena vain yksi tolppa. TPS maalivahti on jäätävä. Vain matalat laukaukset voivat näköjään upota. Siellähän se Pohjanoksa komeilee maalivahtitilaston kärjessä. Harmi vain että TPS voittomaali meni vähän Tammisen piikkiin. KooKoo oli alivoimalla 4vs5. Tamminen kamppaili kiekon sisääntuojan kanssa oman puolustusalueen laidassa ja tämä pari jäi sinne painimaan ihan jään pinnassa. TPS käytti 3vs4 tilanteen eikä Laurinantilla ollut mahdollisuutta. Myös TPS toinen maali oli mahdoton torjua.

  Pelillisesti 1. ja 3.erä olivat erittäin hienoa kiekkoa. Toinen erä oli molemmilta kaahaamista ( pitkä vaihtomatka ). TPS laittoi 3. erässä jarrut päälle ja meinasi joutua pulaan. Maalivahti vaan ei KooKoon eväillä ollut ohitettavissa. Mutta mielestäni ottelu oli tasainen ja olisi voinut kääntyä kummalle tahansa.

  KooKoo pelasi joukkueena yllättävän tasapainoisesti. Myös alemmat kentät saivat aikaan hyviä hyökkäyksiä ja kykenivät puolustamaan. TPS oli selvästi nopeampi niin pelinopudessa kuin jalalla 2 enimmäistä erää. Viimeisessä erässä osat vaihtuivat ( ehkä TPS tosiaankin jarrutti taktisesti ), mutta kuten sanoin TPS jarrutaktiikka avasi 3.erässä KooKoolle runsaasti paikkoja ratkaista ottelu edukseen.
   
 14. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hyvää raportointia @MurhaaMenoo .

  Pitäisi ehtiä useammin katsomaan A:n pelejä.
   
 15. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  PoKLi - Pokli aloittaa yhteistyön LiveArena:n kanssa
  Lainaus:
  Onko tästä ollut puhetta ollenkaan Jatkiksen puolella? Ja onko kukaan kokeillut kyseistä palvelua? Etenkin A-junnujen matsit voisi olla ihan mielenkiintoisia katsoa.
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Hienoa jos päästään katsomaan A-Junioreiden tasokasta SM-Liigaa kotisohvalta jos ei millään saa kammettua itseään hallille. Minulle ainakin kelpa vaikka olen itselleni luvannut että hallille menään.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kohta menään Sumulaaksossa KooKoo A - JYP A nuorten SM-Liigaa. Vaikea oli valinta tämän ottelun ja edustuksen seuraamisen välillä. Jäin kotiin ja toivottavasti en joudu harmittelemaan laiskuuttani.

  #87 Arttu Pelli ottaa siis vauhtia junnuissa. Ihan hyvä siirto. Josko itseluottamus nousisi. Pellihän oli esim. SaiPaa vastaan aivan suvereeni. Myös #21 Roman Zitny palaa muutaman huilipelin jälkeen kokoonpanoon. Josko myös puolustuspeli maittaisi nyt paremmmin. Tämä väkkärä kyllä hyökkää näyttävästi, mutta... Plus/Miinus -tilasto on aika ruma.

  Pe 7.10. pääsee sitten katsomaan kun KooKoo A löylyttää Sumulaaksossa HPKn.
   
 18. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ja nyt harmittaa, voi helvetti!

  Juutuin kotiin katsomaan paskaa ja hallilla oli huippupeli.

  KooKoo - JYP (A SM-Liiga): 1-2 56:21. JYPille jäähy, KK aikalisä, 2-2 57:16 Ja jatkoajalle. 62:44 3-2. Pitkästä aikaa voitto.

  Tässä linkki otteluseurantaan jos jotain kiinnostaa:Otteluseuranta
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Unohtakaa edustuksen kompurointi ja konttaus, ääliömäinen säntäily ja tunarointi. Kaikki joukolla tänään Sumulaaksoon seuraamaan oikeaa kunnollista jääkiekkoa jota tarjoilevat KooKoo ja HPK A-nuorten SM-Liigassa klo 19.00

  Olen näitä pelejä 3 käynyt katsomassa ja jääkiekosta pelinä pitävän ei ole tarvinnut haukotella tai harmitella hallille lähtöä.

  Pelillisesti Edustus eli Liiga-KooKoo häviää A-junnuille sen legendaarisen 0 - 6.
   
 20. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tänään avataan liveneitsyys junnupelien puolesta ja siellä voi olla paikanpäällä ihan hyvä tunnelmakin (vink, vink)...

  Jospa tästä saisi vähän paremman mielen kuin edarin sählingistä.
   
 21. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Nyt on A-Junnuilla iskun paikka. HPK A maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen on ollu Liigaringissä, kun Nathan Lawson niin ja näin. Luukkonen on pelannut kaikki HPK A pelit. Tänään häkkiä vartio GRØNSTRAND Fredrik. KooKoolla aloittaa Valtteri Laurinantti, joka on ollut tulessa jo aiemmin ja pelannut hyvin.

  Nyt siis pommittamaan ensikertalaismaalivahti rikki heti ensierässä. KooKoo on lyönyt yhteen kovan tulosyksikön: 21 Zitny - 11 Tamminen - 13 Espo. Toivotaan että pojat muistavat myös puolustaa. No, Tammiselta sen luulisi sujuvan.

  Muuten kokoonpanoa on hankala tällä kokemuksella liiemmin kommentoida enkä vastustajastakaan tiedä muuta kuin tuon maalivahtitilanteen.
   
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo voitti HPK:n A-nuorten SM-liigassa 5-4 ((2-0 , 1-3 , 2-1).
  Olisi hienoa, jos joku paikalla ollut laittaisi ottelusta raporttia tänne.
   
 23. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Huh mikä jännäri. Lyhyesti tänään ja huomenna lisää.

  Kentällä oli yksi joukkue ja yksi maalivahti: HPK ja Valtteri Laurinantti. Tuloksesta voitte päätellä että nuo kaksi eivät kuulu yhteen.
   
 24. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Olipa siis melkoinen kiekkoilta eilen Sumulaaksossa kokonaisuudessaan.

  Alku oli lupaava. Mahtava multimediamonisärmiö eleli ottelun lähestyessä omaa elämäänsä. Välillä se näytti isolla ruudulla kelloaikaa ja välillä tulostaulusivuilla vilkkui ajanotto ja kaikki mitä tulostaulun kuuluu näyttää. Toisinaan tulostaulu himmeni ja sammui kuten kellokin. Hyvissä ajoin kuulutettiinkin että ottelu mennään käsiajanotolla. On se onni että tuo möhkäle on Leasing -periaatteella hankittu. Jatkuvastihan se sumenee ja olisi kallis laite KooKoolle jos omasta pussista pitäisi rahat sen korjuuseen hankkia.

  Mielenkiintoisen lisänsä toi fanipäätyseisomokatsomon täyttyminen. Normaalistihan lippisväärinpäinkannattajat ( näyttelevät enimmäkseen keskaria kentälle tai toisilleen ) ja tulevat lätkävaimofanit kansoittavat B3 -katsomoa ja minähän sovin siihen seuraan kaikilta ominaisuuksiltani paitsi että olen paljon rumempi. Onhan meitä rumiluksia siellä muutama muukin. Asiantunteva kiekkoyleisö kansoittaa A-puolta. Seisomapäätyyn kerääntyi mukava lauma enämpi miespuolisia kannattajia.

  Näillä eväillä lähdettiin otteluun. KooKoo aloitti varovasti, jopa pelokkaasti. Vähän aikaa ottelua seurattuani ajattelin että odottavakohan pojat jo saunailtaa ja että pääsevät kaatamaan. Siltä meno näytti kaukalossa. Heillä on kuitenkin tänään vieraspeli Jokruja vastaan, joten tusikin saunailta tai suurempi kaataminen tulivat ottelun jälkeen kyseeseen. Vai säikkyikö joukkue mediasärmiön puuttumista ja käsiajanottoa? Olisiko mahdollista että fanipäätylauma sai poikien puntin tutisemaan?

  HPK oli läpi ottelun hallitseva osapuoli, paitsi... HPK oli erittäin aktiivisella luistelulla ja hyvällä viisikolla aina ensin tilanteissa. HPK paineisti jatkuvasti aggressiivisesti oltiinpa sitten hyökkäys-, keski-, eli puolustusalueella. Kaksinkamppailut menivät 90% HPKlle kuten irtokiekotkin. HPK viisikko toimi yhtenäisenä ja ajoitukset olivat erinomaisia.

  KooKoo ei saanut viisikkopeliään missään vaiheessa toimimaan HPK paineistukseni alla. Voima- ja tahtotila olivat heikolla tasolla. Yksittäisiä hyökkäyksiä saatiin aikaiseksi enimmäkseen riistoista ja HPKn virheistä joita oli vähän, mutta ne kostautuiat.

  2. erän jälkeen heräsi ajatus. Ettei vaan Petri Mattila ole valmennusryhmineen antanut intensiivivalmennusjakson A-junnuille. Niin näytti pelaaminen samalta kuin LiigaKooKoon.

  Ensimmäinen maali tehtiin alivoimalla. Puolustajalle viivaan vähän heikko syöttö, Tamminen riisti ja neppasi Espon karkuun. Toinen maali jälleen riistosta ja puolittaisesta ylivoimahyökkäyksestä. Taas Tamminen alusti ja Zitnyhän osaa maaleja tehdä. Ainoastaan KooKoon kolmas maali tuli viisikkohyökkäyksen tuloksena ja siinäkin mahtava tuurisyöttö oikeasta laidasta Salmiselta Leväselle keskellä josta suora veto längistä sisään. 4. maali syntyi puolittaisesta vanhanaikaisesta jossa HPK puolustus luki tilanteen väärin ja Vierre pääsi hakkaamaan maalitolpalta kiekon sisään. 5. maali oli Zitnyn upea taidonnäyte mailapelaamisesta. Kiekko lipui HPK maalia kohti ja puolustaja sai sen haltuunsa. Puolustaja oli selkä hyökkäyssuuntaan ja näytti että hän kurvaa maalintaa rauhoittamaan tilannetta. Zitny tuli takaa ja nappasi namun, otti pari potkua ja varma maali.

  HPK maalit olivat upeaa katsottavaa. Aiemmin mainostin Valtteri Laurinantin huippupeliä ja sitä se olikin. Torjuntaprosentti 89,47% valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Kaikissa HPK maaleissa Laurinantti oli jo torjunut jopa usean kerran ennen kuin maali syntyi. Lopulta hänet pelattiin sivuttaisliikkeeseen ja vieläpä jäihin, ennen kuin HPK sai kiekon maaliin. Siis syöttöjä aivan maalivahdin alueen editse sivuttain. Yhden HPK teki kun KooKoo maalivahti oli jäissä rähmällään heittämällä kiekon ylös keskelle.

  Miksi KooKoo sitten kuitenkin voitti? Laurinantti otti kaiken mahdollisen ja kuten jo ennen ottelua uumoilin GRØNSTRAND Fredrik ei juuri mitään.HPK vaihtoikin maalivahti ajassa 47:59 tilanteessa 5-3. Joukkueen herättelyä. HPK maalivahti ei ottanut yhtään kunnon torjuntaa saati pelastusta. Myös HPK pelaajien erittäin huono viimeistely kaikista muista paitsi noista avopaikoista, joissa kukaan ei ollut edessä ratkaisi ottelun. Vielä ilman maalivahtia pelatessaan HPK kilautti klassisen tolpan. Tosin kiri heiltä katkesi viimeistään Jeskasen ottamaan 2min hyökkäysaluepyörityksessä. KooKoolle voi antaa HYVÄ+ oman maalinedustan suojelemisesta. Siinä kokonaisuutena onnistuttiin vaikka maaleja läheltä sisään saatiinkin. HPK vaan oli vahva ja nopea.

  Niin ja nähtiinhän sitä ihan oikea nyrkkihippanen. KooKoo kapteeni Niki Blomberg ja Kimi Jalonen vaihtoivat ihan miehekkäitä iskuja vaikken noista nujuamisista muuten tykkääkään. Siitä molemmille 5 + 20 min.

  KooKoo johti 5-3 ajassa 53:18. Mitä kannattaisi tehdä? Pelata varman päälle. Kuluttaa 2min. Mutta hirveällä riskillä ylivoimapeliä. Ja pian Vierre kampittaa. Tasavajaa ja HPK vahvoilla. Kiekko KooKoo alueelle, maalivahti pois ja maalinpäähän juuri kun KooKoo tuli täysilukuiseksi.

  Jotenkin pojat sitten punnersivat sen 5-4 voiton siitä viimehetkien HPKn tolppalaukauksesta huolimatta. Mutta alku muistutti liikaa LiigaKooKoota ja oli tuskaista katsottavaa.

  PS: Yksi HPK maaleista oli niin upea, että Josh Green saattoi tehdä viime kaudella yhden samanlaisen. Syöttö rystylle maalin oikealle kulmalle, kämmenelle ja naps, etuyläkulmaan ennen kuin kukaan ehti reagoida. Tämä oli ainoa maali, jossa Laurinanttia ei pelattu makulleen jäihin.
   
 25. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Luin vasta nyt Jatkoaika.com uutisen eilen debytoineesta ja täysin epäonnistuneesta HPK maalivahdista. Linkki juttuun: HPK:lle nuori norjalaisvahti - LIIGA - 08.10.2016 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta Tai ei tämä maalivahti välttämättä epäonnistunut, mutta taso vaan ei riittänyt kantamaan muuten mahtavasti pelannutta HPKta voittoon.

  #21 Roman Zitny on kyllä käsittämätön velho hyökkäyspäässä. Vielä kun saisi jämäkkyyttä muihin laiturilta vaadittaviin osa-alueisiin niin hänestä voi tulla kova tekijä(mies).