KooKoo luopuu sarjapaikastaan????

  • 53 428
  • 403

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
Viestin lähetti KooPee
Ei ole KooKoo tulossa Näreharjun areenalle. KooKoon taru on lopussa. Ei pelata enää suomi-sarjaa eikä mitään muutakan sarjaa muuta kuin junnu sarjoja.

Totta puhut.

Kannattaa vain muistaa, että urheilun syklit ovat yllättävän lyhyet. Kyllä sitä tuhkasta on aikaisemminkin noustu yllättävänkin syvältä...
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Viestin lähetti Vesso
Totta puhut.

Kannattaa vain muistaa, että urheilun syklit ovat yllättävän lyhyet. Kyllä sitä tuhkasta on aikaisemminkin noustu yllättävänkin syvältä...

Näinhän se lopulta kuitenkin on. KooKoo tulee vielä takaisin, kunhan tässä ensin Suomen kiekkoilun asiat muuttuvat, tai siis jos muuttuvat aikanaan.
KooKoo meni vain lepäämään siksi aikaa, kunnes muut iskevät päätään seinään ja menevät vuoron perään konkursseihin. Nykyisillä pelaajapalkkioilla verrattuna lipputuloihin, eivät tule monet liigaseurat pysymään kauaakaan pystyssä. Mestis-seurat taas eivät pysy osittain suljetun liigan ja osittain kiekkobisneksen mahdottomuuden takia pystyssä. NHL on hyvä esimerkki siitä mihin lopulta päädytään Suomessakin nykymenolla. Kyllä pelkkiä seurojen tuloksia katsomalla voi havaita, että muutoksia on tultava ja nopeasti. En osaa sanoa, miten kiekosta saataisiin ammattilaisuuden aikana laji, jossa pystyisi pysymään niin sanotusti omillaan eli tulot kattaisivat kaikki menot tai ainakin lähestulkoon näin. Mutta onneksi ne ovat ihan muut henkilöt jotka näitä joutuvat miettimään (valitettavasti he tosin eivät tiedä sen enempää tai sitten sitäkään vähää :))

Elikkä nyt tarkemmin ajateltuna bisnesmielessä KooKoon ratkaisu oli todella rehellinen - ei jatketa kun ei homma kannata. Mutta edelleen siinä mielessä ottaa päähän, että muualla jatketaan vaikkei kannatakaan. Toivotaan että silmät alkaisivat pikkuhiljaa aueta päättävissä päissä.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Todella surullista...

Ei voi, kun ihmetellä tuota johdon toiminta tapaa. Ei edes annettu kouvololaisille mahdollisuutta olla joukkueen takana. Oliko johdolle liian vaikeaa todeta julkisesti, että jos ei yleisö tule halliin, niin ei ole enään seuraavana kaudella joukkuetta... Vai onko näin sanottu? Silloin olisi edes nähty kiinnostaako kouvolalaisia oma joukkue.

Kyllä tää vetää hiljaiseksi, jotenkin tuntuu ettei siellä ole oikein ollut johdossa sydän mukana toiminnassa.
 

Aksu

Jäsen
Kouvolan sanomien jutussa on asiaa, mutta ei se perusasetelmaa muuta. Johto vaan päätti vetää töpselin seinästä kun touhusta ei tunnu tulevan mitään. He itse tietävät miten isoa työtä ovat yrittäneet tehdä saadakseen alueen ihmisiä halliin ja toisaalta yhteistyöyrityksiä mukaan, mutta tulokset puhuvat enemmän. Ei toimi vaikka monella muulla paikkakunnalla toimii.

Eli ihmetyttää vieläkin miksi ei keskitytty uuden porukan etsimiseen kun huomattiin patterien loppuvan ja näkymien synkkenevän. Tässä vedettiin junioreilta selkeä tavoite (ja pakotetaan parhaat muuttamaan pois) pois ja vietiin monelta jääkiekkoihmiseltä mahdollisuus seurata jääkiekkoa tunteella.

Ei ei. Minusta päätös kuulostaa vieläkin luovuttamiselta, joka olisi voitu muuttaa ehkä vaivattomastikin "hätähuudoksi" koko alueen kiekon kannalta. Ehkä heräämistä olisi tapahtunut.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Järkyttävä uutinen kaiken kaikkiaan. Ei siitä kuitenkaan niin kauan aikaa ole, kun KooKoo pieksi Tapparaa liigassa...

Tämä tapaus on konkretisoitunut esimerkki siitä, mitä tapahtuu, jos toiminta ei kannata: Silloin pitää laittaa pillit pussiin. Velat kun pitää joskus maksaa ihan oikeasti. Kun yleisö hylkää joukkueen, on homma hyvin pitkälti siinä. Muutenkaan en tästä tapauksesta hirveästi Matti Turusta syyttäisi. Mieheltä meni hyvä työpaikka alta.
 

kakes

Jäsen
Ei voi olla totta!

Kyllähän tuo kova paukku on ehdottomasti ja voi vain kuvitella miltä faneista tuntuu. Sympatiat lähtee Kouvolan suuntaan. Pikaista paluuta mestikseen toivotaan Suomen perinteikkäipiin jääkiekkoseuroihin kuuluvalle KooKoo:lle. Kookoo kuuluu mestikseen kuin nenä päähän, ei siitä mihinkään pääse. Koettakaahan jaksaa fanit, vielä joskus nähdään.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Osanotto KooKoon faneille myös Jyväskylän suunnasta, itsekin muistaa miltä tuntui, kun näytti jo hetken siltä että koko JYP pistetään pakettiin ja saunan taakse. Luettuani Kouvolan Sanomien uutisen tosin myös ymmärrän seurajohdon ratkaisun: jos rahaa menee enemmän kuin sitä tulee, niin aika pian ollaan nurkassa, josta ei pääse ulos. Tuskin meilläkään Jyväskylässä olisi tämän tason lätkäseuraa, jos kummisedät eivät olisi tulleet ja ottaneet tilannetta haltuunsa. Vuodesta -98 saakka on menty uuden johdon alaisuudessa, ja tämä vuosi taitaa olla ensimmäinen, jolloin seura tekee voitollisen tuloksen. Joten vaikka ollaan liigassa, niin talous on tiukalla myös lasikaton tällä puolella.

Toki voi miettiä, että käytiinkö kaikki vaihtoehdot lävitse. Eikö Kouvolan alueelta löydy kummisetiä, jotka kantaisivat joukkuetta eteenpäin? Ainakin lehtijutun perusteella kyse oli paitsi talousasioista, niin myös turhautumisesta ja ideoiden puutteesta. Siinä tapauksessa olisi viisasta miettiä, että olisiko hallituksen vaihtaminen auttanut mitään? Kun tarpeeksi kauan puurtaa samojen asioiden parissa, niin väkisinkin näkemys asioihin kapenee ja rutinisoituu.

Minä uskon, että KooKoo palaa tavalla tai toisella. Se toinen vaihtoehto, eli Mestis-seurojen massakuolema on sellainen asia, joka on kuolinisku myös suomalaiselle kiekkoilulle. Jos ainoa joten kuten toimiva kilpailullinen sarja on SM-liiga, niin sen jälkeen tuleva tasonpudotus tulee olemaan pelaajien kehitystä ajatellen liian raju. Joten: olisiko todellakin avata kultapossukerhon ovet? Vai auttaisiko sekään enää?
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai meni Turuselta hyvä työpaikka alta!

Todellisuudessa hän vei työpaikan monen muun alta, lähinnä pelaajien, ja monelta nuoremmalta pelaajalta vielä melkoisen palan tulevaisuutta ja kehittymistä, ja sitä kautta putosi jopa tulevia työpaikkoja alta.

Mielelläni tarttuisin kanssa tähän mahdollisuuteen jossa Mestistä pelaisi Kouvolassa joku jonkun Oy:n ylläpitämä joukkue, ja etenkin kun sen hallinnossa ei olisi ketään Turusta, Johanssonia, paikallista kirkkoherraa, jne.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ai ai sentään...

Olen syvästi..siis SYVÄSTI pahoillani erityisesti hienojen ja aktiivisten kouvolalaisfanien puolesta...
Aika paukkuna tieto tuli, vielä viime kesänä kun KooKoolla tuntui olevan kunnianhimoiset tavoitteet tulevaisuuteen.

Eli jos oikein ymmärsin, niin Kouvolan Kiekko -65 ei ainoastaan luovu mestispaikastaan vaan lopettaa edustuskiekon kokonaan. Toivon ja uskon kuitenkin, että noin perinteikkäässä kiekkokaupungissa löytyy tahtoa uuden seuran perustamiseen. Rohkaisisin siten KooKoo-faneja sillä, että usein vahvat perinteet ruokkivat itseään vaikka näitä kriisejä tässä niin kalliissa lajissa ajoittain tuleekin.

Harmin paikka!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Syvin osanottoni ko. asiaa kohtaan. Kuulin asiasta UTV:n matsin yhteydessä, ja olihan se paukku... Ei meinannu todeksi uskoa..

Olen surullinen myös yleisesti suomalaisen kiekkoilun puolesta, päätös pitää liiga edelleen suljettuna on todellinen itsemurha, josta ei kuolinkorvausta saa.. = (

JA LOPUKSI VIELÄ ONNITTELUT JÄÄKIEKON PYÖREÄN PÖYDÄN RITAREILLE! - TÄMÄ ON ESIMAKUA SIITÄ MITÄ PÄÄTÖKSENNE AIHEUTTAVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Viestin lähetti ukkometso
Vai meni Turuselta hyvä työpaikka alta!

Todellisuudessa hän vei työpaikan monen muun alta, lähinnä pelaajien, ja monelta nuoremmalta pelaajalta vielä melkoisen palan tulevaisuutta ja kehittymistä, ja sitä kautta putosi jopa tulevia työpaikkoja alta.
Bisnes ei pyöri loputtomiin, jos viivan alle tehdään jatkuvasti miinusta eikä riittävästi uutta rahoitusta löydy. Ei voi syödä enemmän kuin tienaa. Toimitusjohtaja ei ole mikään seuran itsevaltias vaan seuran johtokunta/hallitus voi irtisanoa hänet yhtä hyvin kuin pelaajatkin. Nyt lähti molemmat.

Kannattaa muuten aina vähän funtsia mitä kirjoittelee, vaikka ymmärrän että tässä asiassa tunteet ovat pinnalla. Ottaa päähän Kouvolan alueen ja koko Itä-Suomen jääkiekon ja myös KooKoon fanien puolesta. Hyviä tyyppejä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Jos kaikki seurat jotka ovat taloudellisesti KooKoon asemassa tai sitä huonommassa asemassa Suomessa, lopettaisivat toimintansa, niin kärjistetysti sanottuna Oulun Kärpät pelaisi yksin Suomessa kiekkoa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Brett
Jos kaikki seurat jotka ovat taloudellisesti KooKoon asemassa tai sitä huonommassa asemassa Suomessa, lopettaisivat toimintansa, niin kärjistetysti sanottuna Oulun Kärpät pelaisi yksin Suomessa kiekkoa.


Välillä tuntuu, että se olisi ihan tervekin ratkaisu. Saataisiin uusia tuulia heivaamaan ne kabinetteihinsa homehtuneet papparaiset pois liigahallituksen ja jääkiekkoliiton johdosta. Niin uskomatonta tunarointia niin monelta seuralta ja vielä päälle liigan täydellinen kyvyttömyys nähdä omien ongelmiensa syitä on ajanut tilanteen tähän.

Vaikka surullista onkin, suorastaan toivon, ettei tämä jäisi tähän. Liigahallituksen eilisen unelmissa elävät patruunat täytyisi nyt herättää kovin ottein, ennenkuin jotain peruuttamatonta tapahtuu.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Vittu mitä paskaa on kookoon netti sivulla olevassa eilisen tiedostustilaisuuden powerpoint esityksessä.
Kyllä oli hyvää taustatyötä.. Tai jopa aikasempaa vahvempaa taustatyötä.. Vai vielä edelleen aikaisempaa vahvempaa.. Ei pysty ymmärtämään pätkän vertaa edes nukutun yön jälkeen. Minkä takia kaikkialla muualla pelejä jatketaan? Miksi KooKoon piti leikkiä pioneeria ja lopettaa joukkue vaikka liigan pässit ovat nykyisen tilanteen saaneetkin aikaan. Miten Kajaanissa, Kokkolassa tai vaikka Joensuussa pystytään jatkamaan ja kouvolassa ei vaikka yleisömäärät ovat pienempiä kuin kouvolassa ovat olleet?
Miksei menty pelaamaan suomi-sarjaan kaudeksi tai kahdeksi uusien heppujen voimin luomaan tervettä pohjaa kiekolle? Viime kakkosdivari visiitillä karsinta peleissä oli yli 3000 katsojaa. Mikä kertoo siitä että kun on panosta peleissä niin löytää yleisöhalliin. Esimerkkinä tämän kauden Kalpa peli, jossa n.2000 katsojaa pelkässä runkosarja pelissä.
Niin paljon kysymyksiä mihkä en hyväksy vastausta yleisömääristä tai varusteiden kalleudesta(!). Ne ovat kaikilla 11 muulla mestisjoukkueella samat, mutta ihme tavalla heillä on halua jatkaa.
Lainaten Salamoiden valmentaa eilisestä tv-pelistä: "NOLOA!"
Noloa luovuttaa...
T.Johansson
Oma vahva panos seuran toimintaan on nyt annettu ja on aika antaa tilaa muille – on aika omalle perheelle ja aikaisempaa yhä enemmän maailmalle suuntautuvalle työlle
Todellakin vahva panos.. Kiitos allekirjoittaneen 15-vuotisten perinteiden katkaisemisesta..

T.Johansson
Onneksi meillä oli fani-ryhmä joka teki erinomaista työtä niin koti- kuin vieraspeleissä – kiitos heille!
Kiitos sinullekkin Timo.. Onneksi meillä oli johtoryhmä joka teki erinomaista työtä ja sai aikaan tämän - kiitos teille!
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
KooKoolle ei jää lainkaan velkoja

Viestin lähetti Brett
Jos kaikki seurat jotka ovat taloudellisesti KooKoon asemassa tai sitä huonommassa asemassa Suomessa, lopettaisivat toimintansa, niin kärjistetysti sanottuna Oulun Kärpät pelaisi yksin Suomessa kiekkoa.


KooKoon taloudellinen asema ei ollut lähimainkaan huonoimpia Suomessa.

Puheenjohtaja Johanssonin mukaan KooKoon nykyinen hallitus jatkaa niin kauan kunnes kaikki velvoitteet on hoidettu ja näin tulee tapahtumaan jo tällä tilikaudella.

KooKoon joukkue kuopataan siis täysin velattomana seurana.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Juhaht
Välillä tuntuu, että se olisi ihan tervekin ratkaisu. Saataisiin uusia tuulia heivaamaan ne kabinetteihinsa homehtuneet papparaiset pois liigahallituksen ja jääkiekkoliiton johdosta. Niin uskomatonta tunarointia niin monelta seuralta ja vielä päälle liigan täydellinen kyvyttömyys nähdä omien ongelmiensa syitä on ajanut tilanteen tähän.

Vaikka surullista onkin, suorastaan toivon, ettei tämä jäisi tähän. Liigahallituksen eilisen unelmissa elävät patruunat täytyisi nyt herättää kovin ottein, ennenkuin jotain peruuttamatonta tapahtuu.

Liigahallitus ei ole täynnä unelmissa eläviä patruunoita vaan liigaseurojen edustajia, jotka pohtivat tätä ongelmaa parasta aikaa. Itsekkyyden aika on mennyt ohi ja kyllä kaikki ovat heränneet. Liigan sulkemisen kautta tavoitteeksi asetetuista asioista osa on tapahtunut eli liigaseurat ovat voineet rauhoittaa taloudenpitoaan vaikka toki tuloksentekokyky ei ole lähelläkään tavoitteita. Samaan aikaan mestis kärsii ja pitkässä juoksussa tämä heijastuu joka paikkaan, myös liigaseuroihin ja jääkiekon yleiseen kiinnostukseen tässä maassa.

Kyllä koko paskasta suurimman vastuun voi kantaa kiekkoliitto, sillä vaikka liiga näennäisesti on itsenäinen yhtiö niin ilman yhteistyötä liiton kanssa sekään ei pysty toimimaan.

Ja mitä tulee muutoksiin niin tämän kauden jälkeen tapahtuu. Siitä olen varma, sillä sekä liigan että liiton puolella noissa yllämainituissa päätöksentekoelimissä toimivat tutut sopottelevat samasta asiasta. Liiga auki, tavalla tai toisella.

Se tästä asiasta pitää vielä sanoa, että kaikki ison luokan (kuten sarjajärjestelmä) muutokset tapahtuu hitaasti ja se täytyy kestää. Hutiloiden ei tule helvettiäkään.

Edit: A-C junnut pysyvästi SM-sarjaan luki tuon esityksen lopussa. Ei tule onnistumaan ennen kuin edustusjoukkue riittävän korkealta tasolta löytyy, joka saa lahjakkuudet jäämään.
 
Viimeksi muokattu:

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Vilpitön osanotto Joensuusta

Viestin lähetti Bird
Divarin/Mestiksen maratontaulukon kakkonen yhtäkkiä nurin. Aika monelle muulle seuralle tällaisen kohtalon - jos nyt sellainen ylipäätään pitäisi jollekin tulla - olisi uskonut ennemmin kuin KooKoolle. Hieno perinteikäs seura, josta kaikenlainen muovisuus tai muunlainen tympeys oli kaukana. Edes tiettävästi ei riskeerannut pahemmin taloudellisesti, mutta totuus lieni sittenkin toinen?

Hiljaiseksi vetää. KooKoohan ei tosiaan mennyt nurin vaan toiminta päätettiin lopettaa vielä kun asiat ovat kunnossa siis velattomana.

KooKoohan ei tosiaan riskeeranut lainkaan eli velanottoa kartettiin katkeraan loppuun asti.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Tähänkö on tultu? Kiekkoilu ei ole hyvää bisnestä Kouvolassa.(muuallakin varmasti ajatellaan pian samoin)
Ainakin seurajohdon raportin mukaan näin asian voisi ymmärtää.

Jos ei tuota ja kiinnosta , ei kannata pelata. Näinkö urheilupiireissä aletaan ajattelemaan?
 

JR 27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Lukko, Port Vale
Pahoitteluni kaikille KooKoon faneille aivan käsittämättömästä päätöksestä. Suuresti ihmettelen miksi tosiaankin velaton seura lopetetaan!!!!! KooKoo kuuluu ehdottomasti Suomen jääkiekkokartalle!!!! Jos seurajohdosta "vauhti" suomikiekossa on liian kova, miksei tosiaankin haluttu pelata edes Suomi-sarjassa.

Olen itsekin miettinyt jatkuvasti kustannusten nousua jääkiekossa ja sitä milloinka raja tulee vastaan. Minulla ei ole fakta-tietoa mutta uskon vahvasti että esim. Suomi-sarjassa kustannukset ovat vielä järkevällä tasolla, joten miksi IHMEESSÄ KooKoo ei halunnut pelata edes siellä!!!!???? Faneille tälläinen "puuntakaa" tullut päätös on varmasti järkyttävä!!!

Tai sitten tässä on takana joku.........juttu!!

Ps. Uskomattomalta kuulostaa

KooKoon faneille kaikkea hyvää.............
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Tämä uutinen eilen illalla kyllä hiljensi pahasti. Kyllähän tuollainen v*tuttaa kovasti, mutta ehkä näin on parempi, toisaalta. Ensi kausi olisi ollut samanlainen, kun tämä kausi ja sitä seuraava ja sitä seuraava...Sponsoritulot pienenisivät, velka kasvaisi ja lopulta; konkurssi. Ehkä Johansson näki tulevaisuuden sellaisena.

Monet itkevät sitä, kuinka Johansson + muu johtokunta luovutti. Ehkä teidän pitäisi mennä itse hänen saappaisiin; paperitehtaalle johtamaan, johtamaan KooKoota ja eiköhän perhekin kaipaa häntä. Ei varmasti mikään helppo homma.
Uskon, että olisi ollut toinen tilanne jos Johansson olisi ollut täyspäivänen KooKoon mies. Kyllä varmasti Turunenkin kaikkensa teki KooKoon eteen.

Mutta toivottavasti Suomen jääkiekkoliitto ottaa opikseen, toivottavasti.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Viestin lähetti IceMaster
Tämä uutinen eilen illalla kyllä hiljensi pahasti. Kyllähän tuollainen v*tuttaa kovasti, mutta ehkä näin on parempi, toisaalta.
On vi**n paljon parempi..
Viestin lähetti IceMaster
Monet itkevät sitä, kuinka Johansson + muu johtokunta luovutti. Ehkä teidän pitäisi mennä itse hänen saappaisiin; paperitehtaalle johtamaan, johtamaan KooKoota ja eiköhän perhekin kaipaa häntä. Ei varmasti mikään helppo homma.
Nyt olet asian ytimessä, kun itse ei kerkeä niin laitetaan koko seura pakettiin..
 

MyPa

Jäsen
Emme olleet halukkaita pelaamaan nykyisen muotoisessa sarjajärjestelmässä, vaan esitimme muutosta niin sanotun Ruotsin mallin mukaisesti jossa liigan häntäpään joukkueet pelaisivat keväällä oman sarjansa Mestiksen parhaita vastaan. Meitä ei kuitenkaan otettu vakavasti.

KooKoo suljetun liigan ensimmäinen uhri.

Vaikka KooKoon urheilullinen menestys kolmena edellisenä kautena mestiksessä oli hyvä ei suuri yleisö koskaan syttynyt Kouvolassa suljetun liigan alapuolella olevasta mestiskannun tavoittelusta.

KooKoo yritti muutaman muun mestisseuran kanssa viimeiseen asti ajaa Suomeen Ruotsin kaltaista välisarjamallia, jolla yleisö ja sponsorit oltaisiin saatu kiinnostumaan hommasta, koska näkyvyys olisi ollut aivan toista luokkaa kuin mestiksessä kuitenkin ilman mitään järjettömiä taloudellisia panoksia ja riskejä.

Jääkiekko päättäjät lähinnä nauroivat KooKoon ehdotuksille ja KooKoo veti tästä omat johtopäätöksensä.

Suljettu liiga => ei yleisöä => ei sponsoreita.

Mestiksen näkyvyys todella heikkoa valtakunnan medioissa joten sponsorien saanti ja kiinnostus vuosi vuodelta heikompaa.

Toivottavasti tämä KooKoon päätös edes hiukan avaisi päättäjien kuten Urpo Helkovaaran silmiä.
 

Camembert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viestin lähetti MyPa
KooKoo suljetun liigan ensimmäinen uhri.


KooKoo yritti muutaman muun mestisseuran kanssa viimeiseen asti ajaa Suomeen Ruotsin kaltaista välisarjamallia, jolla yleisö ja sponsorit oltaisiin saatu kiinnostumaan hommasta, koska näkyvyys olisi ollut aivan toista luokkaa kuin mestiksessä kuitenkin ilman mitään järjettömiä taloudellisia panoksia ja riskejä.

Jääkiekko päättäjät lähinnä nauroivat KooKoon ehdotuksille ja KooKoo veti tästä omat johtopäätöksensä.

Suljettu liiga => ei yleisöä => ei sponsoreita.

Jukurit oli myös tuon ehdotuksen takana hyvinkin voimakkaasti. Eipä ottanut tuulta. En yhtään ihmettele jos joku muu seura Mestiksessä tekee saman päätöksen kuin KooKoo. Ei Jukurienkaan toiminta ole mitenkään vakaalla pohjalla. 1200:n yleisökeskiarvolla ei nykyisenkaltaista tuotetta pystytä pitämään kunnossa. Jos tuotteen taso heikkenee nykyisestään niin yleisömäärä pienenee entisestään. Jos nousumahdollisuutta ei ole niin Mestis kuolee pois pikkuhiljaa. Ei vaan kiinnosta.

Olen käynyt katsomassa melkein kaikki kotipelit ja muutaman vieraspelin joka kausi. Vaikka pelien viihdearvo sinänsä on aika hyvä niin urheilullisen puolen latistuminen kalvaa pikkuhiljaa kiinnostuksen astetta alaspäin. Valitettavasti.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuntuu kyllä ton Kouvolan sanomien jutun kautta siltä, että Johansson on varsinainen luuseri. Mestiksessä on paljon seuroja joiden yleisökeskiarvo on KooKoota heikompi ja ne jatkaa silti menoaan.
Johansson päättää, että ei jaksa tätä enää ja pistää pillit pussiin! ei h*lvetti!
Minkä ihmeen takia ei voitu yrittää esim. alemmilta sarjatasoilta??

Toisaalta v*tuttaa Urpot ym. siellä SM-liigan johdossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös