KooKoo kaudella 2024–2025

  • 109 463
  • 638

0+1=1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan kiekko Koblizek 29 Vilmos Gallo
Kyllä nyt itse epäilen että sieltä saattaa vielä tulla se pari jatkoa tulla jotka ovat Väisänen ja Emanuelsson. Uusista pelaajista mihin tullaan niin eka uusi pelaaja sopimus lienee olemaan Suomi tai Denssi.
 

Mibo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan KooKoo

Liitteet

  • Screenshot_2024-04-12-12-01-07-02_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    Screenshot_2024-04-12-12-01-07-02_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
    1,1 MB · kertaa luettu: 115

Kurt

Jäsen
Ehdottomasti ulos: Malik, Setänen, Kukkonen, Gröndahl, Molin, Valkeejärvi (bonus: Leskinen)

Mieluusti muualle: Aaltonen, Ottosson, Andersson, Suuronen (olen pahoillani)

Ihan sama: Liikonen, Teräväinen, Emanuelsson, Török

Saisi jatkaa: Ilomäki, Koblizek, Korhonen

Jatkoa tai toimiston väki ulos: Väisänen, Barton

Bonus/tekemätön paikka, mutta kusen hunajaa jos jatkaa: Tardif, D'Astous
Nyt on hyvä palata tähän kuukausia vanhaan luokitteluun. Itse komppasin tätä lievin muutoksin, mutta pääpiirtettäin olin samoilla linjoilla.

Ehdottomasti ulos: 2 jatkaa edelleen + Leskinen
Mieluusti muualle: 0 jatkaa, kaikki muualle
Ihan sama: 1 jatkaa (Török).
Saisi jatkaa: 1 jatkaa, eli Kobli
Jatkoa tai toimisto ulos: 1 lähtee pois, Väisänen
Bonusta ei tullut.
 
Viimeksi muokattu:

Mibo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan KooKoo
Ei voi kun ihmetellä, toivottavasti menee Amerikan junnusarjoihin koska onhan toi ihan älytöntä päästää menemään jos menee muuhun Liigaseuraan.... Omasta mielestä Datsunin ja Bartonin jälkeen kiekollisesti ehkä viime kauden paras puolustaja.... Seurahistorian ehkä lupaavin junnu....
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Toivottavasti Väisänen lähtee rapakon taakse suoraan tai edes vuoden päästä. Saa edes jotain korvauksia. Tosin tähän keissiin voi sanoa niinkuin muihinkin. Hintalaatusuhde ei kohdannut tai sitten Väisänen kokee jonkun muun paikan olevan parempi kehitykselle. Siinä tapauksessa ei välttämättä edes raha riitä pitämään täällä.

Kaikkea hyvää jatkoon ja joskus tulevaisuudessa muista tulla vielä tänne takaisin. Imago tästä kärsii. Mutta samalla taas kirkastuu. Taas on näyttää että täältä betonin keskeltä saattaa kukksnenkin kukkia välillä.
 

0+1=1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan kiekko Koblizek 29 Vilmos Gallo
Kobli-"Jmj"-X
Barton-X

Leskinen-X-"Gallo"
"Motin"-X

Heinonen-Paajanen-X
Lehtivuori-Suomi

Engberg-"Mäkinen"-"Oden"
7 Arska

X
"Kake Randelin"/Vopra

Rotaatio Jaakola Török Valkeejärvi Nurmi "Ahlroth".
Tällänen joukkue on sitten rakenteella.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Väisäselle olisi pitänyt lyödä 100k pöytään, jos kerran Leskinen on 200k - ensinnäkin hän on huipputason oma kasvatti, jolla potentiaali top4 pakiksi. Toisekseen siellä on se NHL kasvattiraha, joka karkaa sitten jokaisella välikaudella.

Väisänen lisäksi olisi pelannut todennäköisemmin enemmän pelejä kuin kärkipari Lehtivuori-Barton yhteensä, joihin surutta varmaan yhteensä yli 200k menee.

Masentava menetys imagollisesti, tunteellisesti ja pelillisesti.

Nää on näitä masentavia hetkiä, kuten Seppälän ja Pellin menetykset. Pelli näistä olisi vielä ollut valmis kahden vuoden pahvin tekemään, kun KK tarjosi vain yhtä - toki läpimurto sitten tapahtui tuon ekan vuoden aikana. Seppälän lähtö taas toki neutralisoitui AHL visiitin kanssa - mutta voipi olla, että Seppälä, Pelli ja Väisänen kaikki luutivat KooKoota vastaan ensi kaudella, ihanaa.

Toki jos on laitettu all-in ja silti Väisänen sanonut ei, niin sitten ei voi mitään. Mutta toivottavasti all-in on laitettu pöytään tai muuten jalkapuuhun kaikki.

Suuri huoli on tuosta kokoonpanosta ja ensi kaudesta.
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Jaahas, upeeta oli seurata Väisäsen kehitystä. Toivottavasti Veeti siirtyy johnki liigan isoon seuraan tai sitte pohjois-amerikan junnusarjoihin. Sielu itkee verta jos Väisänen pelaa esimerkiksi jugurttinutussa ens syksynä. Ei näin.
 

Kurt

Jäsen
KooKoon sopimustilanne:

Maalivahdit:

#70 Stepan Vopravil, 2025 (CZE)

Puolustajat:
#6 Joonas Lehtivuori, 2025
#17 Ari Gröndahl, 2025
#49 Seth Barton, 2025 (CAN)

Hyökkääjät:
#8 Jesse Nurmi, 2025
#12 Ville Leskinen, 2025
#13 Otto Paajanen, 2025
#19 Simo Heinonen, 2026 (2027)
#20 Samuel Valkeejärvi, 2025 (2026)
#23 Teemu Engberg, 2025
#29 Radek Koblizek, 2025 (CZE)
#46 Matic Török, 2025 (SLO)
Tätä kun katsoo, niin ulkoa siis pitää löytää vähintään
2 maalivahtia
5 puolustajaa
8 hyökkääjää (joista 3 keskushyökkääjää)

Nykyiset kiinnitykset voi oikeastaan jakaa kahteen koriin:
Verkkaripalkalla pelaavat, joilta toivotaan tasonnostoa + Gröndahl
Loukkaantumisista kärsineet kalliit miehet tai alisuorittaneet miehet, joilta toivotaan ehjää kautta

Poikkeuksen tähän jakoon tekevät Engberg ja Koblizek. Heillä on ura menossa ylöspäin ja ehjiä kausia alla.
Sanotaanko näin, että nuo 2+5+8 pitää osua hyvin niin kalliiden kuin edullistenkin hakujen suhteen.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eikös Rairaman pitänyt jatkaa u-20 valmentajana?
Tuossa julkaisussa tarkoitetaan fysiikkavalmentaja Ismo Rairamoa.
Edustusjoukkueen valmennus vaihtuu. Uutinen ei liity KooKoo U20-joukkueeseen.

Kouvolan Sanomissa uutisoitiin 6.4.2024:
Toista kauttaan KooKoon vastuuvalmentajana työskennellyt ja kolmannelle kaudelleen jatkava Marko Rairama oli harmissaan siitä, ettei joukkuetta palkittu kauden hyvästä työstä mitalilla.
 
Viimeksi muokattu:

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Väisäsen muniminen muualle on kyllä järkyttävä katastrofi. Helvetin amatöörit.

E: ihmettelen myös näitä viestejä siitä, ettei Veeti voisi vastustaa vaikka Tampereen kirkkaita valoja. Kyseessä nuori puolustaja, joka olisi todennäköisesti päässyt Kouvolassa pelaamaan 60 matsia runkosarjaa yli 15 minuutin peliajalla riippuen omista otteista, ja oikeasti kantamaan suurta vastuuta joukkueen menestyksestä. Tampereella ei kummassakaan joukkueessa tällästä roolia olisi tarjolla. Kouvola olisi hyvin todennäköisesti ollut Väisäselle loistava paikka pelata ensi kaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
E: ihmettelen myös näitä viestejä siitä, ettei Veeti voisi vastustaa vaikka Tampereen kirkkaita valoja.
Mitäs ihmettelemistä tässä on? Näinhän tässä on juuri käynyt. Tuskinpa KooKoo on Väisästä heittänyt pihalle, vaan kyllä tämä on ihan Väisäsen oma päätös lähteä muualle. Väisänen on Haminasta ja vaikka pelasi KooKoon junnuissa muutaman vuoden, niin ei se tarkoita sitä, että hän haluaisi sen vuoksi jäädä Kouvolaan. Ihan turha näissä on aina yrittää etsiä syyllisiä, kun taustat ja lähdön syyt eivät ole tiedossa. Olen täysin samaa mieltä, että Kouvola olisi hyvin todennäköisesti ollut Väisäselle loistava paikka pelata ensi kaudella, mutta Väisänen ihan itse päätti toisin. Ei varmasti ole ensimmäinen eikä viimeinen pelaaja, jonka KooKoo haluaisi pitää, mutta silti joutuu pelaajasta luopumaan.
 

Keyser

Jäsen
Mitäs ihmettelemistä tässä on? Näinhän tässä on juuri käynyt. Tuskinpa KooKoo on Väisästä heittänyt pihalle, vaan kyllä tämä on ihan Väisäsen oma päätös lähteä muualle. Väisänen on Haminasta ja vaikka pelasi KooKoon junnuissa muutaman vuoden, niin ei se tarkoita sitä, että hän haluaisi sen vuoksi jäädä Kouvolaan. Ihan turha näissä on aina yrittää etsiä syyllisiä, kun taustat ja lähdön syyt eivät ole tiedossa.
Juuri näin. Iso menetys ja kyllä se kirpaisee, mutta seura on aina pelaajaa suurempi ja imagotappiosta itse puhuisin vasta siinä vaiheessa, jos Väisänen siirtyy johonkin Mikkeliin tai Lappeenrantaan.

Kookoo olisi varmasti ollut paras seura nuorelle pelaajalle, mutta onko Kouvola paras paikka hänelle itselleen? Jos muistelee itse, vaikka niitä aikoja kun oli jossain 17-20v hujakoilla, niin kyllä sitä tuli unelmoitua aina muutosta isompaan kaupunkiin. Ihmiset ovat erilaisia, jollekin se paikka on pikkukaupunki, jollekin se on jotain muuta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Eli Emanuelssonkaan ei jatka, harmi.

Kyllä - olisi kelvannut, paransi valtavasti vaikean alun jälkeen.

Turha tässä on kaunistella asiaa. Emme me toki voi olosuhteissa ja rahassa kilpailla isojen kanssa - paitsi näköjään Leskiselle……. mutta samassa tälläisiä talentteja ei kasva meillä juuri koskaan ja jos siellä ei ole isketty absoluuttisesti kovinta mahdollista lappua pöytään, niin sitten on toimittu päin honkia. Jos siitä huolimatta Väisänen on jatkanut muualle, niin sitten ei voi mitään.

Ollakseen suuri seura tarvii myös juuri ja tarinoita omista junioreista. No tuleehan meille ainakin yksi Odeeni
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Väisäselle olisi pitänyt lyödä 100k pöytään, jos kerran Leskinen on 200k - ensinnäkin hän on huipputason oma kasvatti, jolla potentiaali top4 pakiksi. Toisekseen siellä on se NHL kasvattiraha, joka karkaa sitten jokaisella välikaudella.
Hemmetin helppoa on olla jälkiviisas. Kukaan ei muistaakseni pahemmin kritisoinut Leskisen sopimusta sopimuksen julkaisuhetkellä, pikemmin harmiteltiin, kun sopimuksessa oli ulkomaan optio. Se on selvä, että kaikkien sopimusten kanssa ei onnistuta yhtään missään seurassa. Ihan turhaa jälkiviisastelua kuitenkin märehtiä jälkikäteen kenenkään palkasta. Leskinen oli lähtökohtaisesti kova hankinta, mutta viime kaudella odotukset eivät missään nimessä täyttyneet. On näitä huteja ollut aikaisemminkin, kuten oman kasvatin Jarkko A. Immosen kohdalla. Muistelisin, että olit itsekin ihan tyytyväinen Leskisen hankintaan vai muistanko väärin? Leskinen ei saanut ensi kauden sopimusta viime kauden otteiden perusteella vaan hänelle tehtiin vuosi sitten kahden vuoden sopimus ulkomaanoptiolla.
 
Viimeksi muokattu:

Pelitukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mielipide se on paskakin mielipide, ei siinä.
Sen verran paska mielipide oli, että mites kävikään?? Joukkue laski pojan veks. Kyllähän tuo loppukausi plus U-20 pleijarit varmaan oli viimeinen niitti. Mut, ei siinä. Minä ja KooKoon organisaatio ollaan näköjään yhtä paskoja
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös