KooKoo kaudella 2023–2024 – mihin menet KooKoo?

  • 297 618
  • 1 320

Housu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
”– Joukkue on valmis aloittamaan harjoittelun, ja tällä hetkellä emme hae uusia pelaajia, urheilujohtaja Kultanen sanoo”

Se on joukkue siinä sitten, ei muuta ku kovaa ajoa!
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Molin kuului D'Astousin ohella eniten peliään parantaneisiin pelaajiin ainakin omissa papereissani viime kaudella, joten tykkään tästä. Saadaan lisäksi ruotsalaismafia kasaan uudelleen, jolloin on ainakin yksi toimivaksi todettu ketju.

Jos mietitään ketju ketjulta tällaisessa stiga-ukkoiluajattelussa, niin ainakin itselläni näyttää tältä:

Liedes-Ojantakanen-Antonen -> Tardif-Ilomäki-Leskinen

Liedes vei mukanaan paljon kaikkea johtajuudesta tehopisteisiin. Ojantakanen vei luotettavuutta ja KooKoo-sydäntä. Antonen vie sitten sellaista pikkunäppärää mukanaan Ouluun. Kokonaisuutena jäädään plussalle, mutta Liedeksen johtajuutta ei kukaan tuosta tulevasta kolmikosta tuo takaisin.

Ruotsalaismafia -> Ruotsalaismafia

Pysyy ennallaan ja jokaisen kohdalla ruuvaisin vaatimustasoa sellaisen viisi täppää ylöspäin. Paremmasta oli viitteitä jo viime kaudella ja nyt ei sitten muuta kuin laittakaa pojat verkot tötterölle.

Aaltonen/Ratinen-Valkeejärvi-Rautiainen -> Nurmi-Paajanen-Koblizek

En tiedä olenko yksin mietteitteni kanssa, vai onko muut myös sitä mieltä, että tämä uusi kolmosketju pyyhkii vanhalla lattiaa. Aaltonen ja Valkeejärvi vielä listoilta löytyy, mutta toivon todella, että ovat rotaatiossa. Nurmessa on omat riskinsä, mutta tuossa ketjussa kasvaisi kauden mittaan aivan varmasti täysmittaiseksi Liiga-kiekkoilijaksi. Paajanen tuo sitten tuota Liedeksen viemää johtajuutta takaisinpäin. Koblizekista vaikea sanoa oikein muuta yhden kotimaan kauden jälkeen, kuin että toivottavasti saadaan sama Kobli takaisin, kuin mikä täältä aikoinaan lähti. Täydentää mielestäni oikein hyvin tuon ketjun.

Korhonen-Siikonen-Engberg -> Suuronen/Aaltonen/Korhonen-Korhonen/Valkeejärvi-Engberg

Nelosketjua todella vaikea ennakoida, eiköhän se ole muodossa Suuronen-Korhonen-Engberg, kunhan Suuronen saadaan parsittua pelikuntoon. Aaltonen nelosketjussa kuulostaa jopa hyvältä sen jälkeen, kun viime kauden lopulla pelasi välillä kakkosessa. Nelosketjun laidat Suuronen-Engberg pitävät jo itsessään huolen, että KooKoon menestys ei jää nelosketjusta kiinni. Kunhan vain pysyisivät ehjänä.

Näin kokonaisuutena sanoisin, että hyökkäyksen kasaaminen on onnistunut viime kauteen nähden aivan loistavasti. Sentteriosasto lienee paras tällä uudella Liiga-ajalla ja siihen kylkeen on aseteltu oikein hyvät palaset. Rotaatiosta löytyy vielä jo viime kauden Kouvolassa pelanneita (tekstistä jäi puuttumaan Török, koska en näe hänen kamppailevan ainakaan alkukaudesta vielä vakipaikkaa kokoonpanosta, loukkaantui viimeisessä U20-pelissä pahannäköisesti ja varmasti vaikuttaa kesän harjoitteluun). Nyt ei muuta, kuin pelitapa jiiriin ja kannua kohti. In Salo we trust!
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Tardif - Ilomäki - Leskinen
Molin - Ottosson - Andersson
Nurmi - Paajanen - Koblizek
Engberg - Korhonen - Suuronen
(Aaltonen, Török, Valkeejärvi)

D'Astous - Rautanen
Liikonen - Lehtivuori
Teräväinen - Kukkonen
Gröndahl

Malik
Setänen

Se on siinä, ensi kauden joukkue. Pakko sanoa, että kiekkokiima ensi kauteen on korkea. Kultsi ja Sakke otti kaiken irti käytettävissä olevalla budjetilla, ja se näkyy monen kokeneen kotimaalaispelaajan hankintoina. On maalintekotaitoa, on luisteluvoimaa, on paluumuuttajia KooKooseen sekä Liigaan, on myös ystävät jotka pääsevät taas samaan joukkueeseen. Joku nuorista pelaajista saa näytön paikan kolmosessa Paajasen ja Koblin vieressä. Malik-Setänen on taas tangoduona, toistensa partner in crime. Todella paljon on hyvää tässä rosterissa. Puhumattakaan Ruotsiketjusta.

"Ruotsimafia" ratkoi viime kaudesta monesti pelejä ja oli täydellinen kakkoskenttä niihin hetkiin kun ykkönen ei tehnyt tulosta. Viime kaudella kun ykkössentteri oli Ojantakanen niin ei ihme että näiden herrasmiehien täytyi ottaa ohjat omiin käsiin. Nyt kun ykkösessä on paperilla vähän kovempi tulosyksikkö, niin se siirtää lastia hartioilta. Tämän myötä KooKoolla on kolme kenttää jotka kykenevät aivan mainiosti tuloksentekoon. Sekin on mainittava, että jatkumolle peukku. Ei Molinin ole tuohon vaikea hypätä mukaan kun on samat maakaverit mitä viime kaudella. Tämä Ruotsiketjuhan suoritti monta upeaa kuviota viime kaudella jotka oli raakaa silmäkarkkia. Upeaa, että kaikki viime kauden ulkomaalaiset jatkaa KooKoossa! (paitsi Warg)

Kaikki vaan hallille niin ei pitäisi jäädä yleisöstä taikka joukkueesta kiinni menestys. Jos nuo ovat kunnossa, niin kaikki minkä menestyksen voi viedä pois on varmaankin joku kataklysminen tapahtuma. Ensi kaudella on itseasiassa maailmaamullistava tapahtuma luvassa, ja se on KooKoon Suomen mestaruus :)
 

One-timer

Jäsen
Nyt on toimistolla tosiaan tuohon hyökkäykseen laitettu paukkuja ja jopa kärkirooleihin löytyy leveyttä rosterista tarvittaessa. Toivottavasti kassassa on varaa reagoida mikäli pakisto tarvitsee lisävahvistusta sillä se on nyt kyllä kovin ohut ja selkeästi ensikauden heikkous ainakin paperilla. Toivottavasti myös peli toimisi siten että keväällä ei tarvitse aloittaa playoffien pelaamista tammikuussa tällä kertaa. Kyllä tolla hyökkäyksellä pitäisi pystyä haastamaan ihan suorasta pudotuspelipaikasta.
 

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Uskon itse vahvasti siihen, että Molin parantaa peliään viime kaudesta huimasti. Vaikutti erityisesti alkukaudesta todella puolikuntoiselta. Paransi todella paljon loppukautta kohden, mutta oli myös erittäin ailahteleva.

On kyllä erittäin hyvä joukkue kasassa. Puolustuksessa on isoimmat kysymysmerkit. Hienoa nähdä miten KooKoo on tässä vuosien aikana kehittynyt organisaationa ja kuinka saadaan haalittua myös niitä nimimiehiä!
 

One-timer

Jäsen
Uskon itse vahvasti siihen, että Molin parantaa peliään viime kaudesta huimasti. Vaikutti erityisesti alkukaudesta todella puolikuntoiselta. Paransi todella paljon loppukautta kohden, mutta oli myös erittäin ailahteleva.
Eikös Molin ollu harjoituskaudella alun loukkaantunut ja loukki oli ilmeisesti vienyt kesätreenistä jo pohjaa alta vai muistanko ihan omiani? Nyt alla pitäisi olla ehjä kesä, viime kauden lopussa tulleen käsivamman piti olla jo pleijareiden loppupuolella pelaamisen sallivassa kunnos muistaakseni, mutta kausi loppui vähän kesken Molinin paluun kannalta.

Muutenkin en yllättyisi vaikka Molin-Ottosson-Andersson olisi tuloksellisesti jopa meidän terävin syömähammas ensi kaudella, kaksi jälkimmäistä olivat jo viime kaudella pistekeskiarvolla sellaisia 40pisteen pelaajia ja Molin todella heikosta alusta huolimatta 30pisteen vauhissa kuitenkin. Ja toisaalta mikäli Ilomäki ja Leskinen vetövät näitä herroja paremmin niin tilanne on kyllä todella herkullinen. Ja viime kauden pisteisiin vielä sellainen lisä että se ylivoimahan ei kookoolla oikein missään vaiheessa kunnolla tuottanut, joten jos sen saa kuntoon nii kyllä tuolla piste potentiaalia on, varsinkin Anderssonin laukkauksen kautta vielä ulosmitattavissa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
En ole tyytyväinen. Molin on liian diesel siihen pelitapaan, jota haluan KooKoolta nähdä - tuolla nopeudella voisi sentteri olla, mutta se ei luonnistunut. No, katotaan onko toinen kausi parempi.

Hyökkäys on silti hyvä. Puolustus todella ohut, yksi kokeneempi ulos ja sitten on Liikonen/Väisänen isoja minuutteja askissa, joka olisi todella hienoa, jos kulkee - kuitenkin riskiä tuossa on ja Rautasen jne. pitäisi nostaa tasoa kauttaaltaan.

Mielenkiintoinen kausi tulossa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkais jo kausi. Tehottomuuteen ei pitäisi kauden kaatua. En ole huolestunut puolustuksesta kun Salon jengissä joukkue puolustaa
 

Mibo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan KooKoo
Hyökkäys luokkaa helvetin kova ja puolustus omaan silmään riittävä, kuitenkin hyökkäyksestä löytyy puolustustaitoa (Ilomäki, Paajanen, Engberg, Suuronen, Korhonen ja halutessaan myös ruotsalaiset, jos kiinnostus riittää).

Maalivahtikaksikko on jo todistettu hyväksi. Toivotaan vaan, että molemmat löytää sen hyvän formin (Malik pronssikaudella).

Edit. Nurmelle, Väisäselle, Törökille ja Liikoselle vaan pelejä ja miks ei muillekin A-junnuille esim. Vopravil taitaa jatkaa siellä, niin voisi hyvin koittaa liigakaukalossakin.
 

Roy Race

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Tardifilla, D'Astousilla ja Ilomäellä on punaiset paidat reeneissä, eli "no-contact" paidat. Toivottavasti kyseessä ei ole mistään vakavemmasta. Tardifilla ja D'Astousillahan kyse voi olla täysin "jet lagista". Hyvä kuitenkin että ovat siinä kunnossa että pystyvät olemaan jäällä.

e: Youtubessa on KooKoon kanavalla Paajasen kanssa haastattelu, ja siellä on niin monella punainen paita päällä niin tuskin siellä on mitään vakavempaa taustalla kenelläkään. Ellei olla aikamatkattu vuoteen 2017 ja kaikki on lasaretissa.
 
Viimeksi muokattu:

One-timer

Jäsen
Tardifilla, D'Astousilla ja Ilomäellä on punaiset paidat reeneissä, eli "no-contact" paidat. Toivottavasti kyseessä ei ole mistään vakavemmasta. Tardifilla ja D'Astousillahan kyse voi olla täysin "jet lagista". Hyvä kuitenkin että ovat siinä kunnossa että pystyvät olemaan jäällä.
Taisi olla Paajasellakin ainakin youtuben haastattelun perusteella, olisikohan taustalla sitäkin että saataisiin useammalla ketjullisella treenattua eikä niinkään no contact ideana.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ettei nyt vaan kyse oransseista ja mustista harjoituspaidoista ja kamerasta vaan näyttää punaiselta. Tai sitten ei oransseja ole ollenkaan, vaan on punaiset ja mustat. Tai jotain.
 

TuplaNolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Titaanit, sympatiat Ketterä
AK:lla semmoinen tunne että tänä vuonna mennään pitkälle. Tällä kaudella pudotetaan Tappara ja mennään finaaliin. Koko Kouvola sekoaa kun saadaan vihdoin mestaruus (tai edes se mitali). Mitä mieltä palstaveljet ovat, mitkä ovat meidän mahdollisuudet menestyä? Joukkue on kuitenkin erinomainen ja hyvin roolitettu. Alkais jo :)
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
AK:lla semmoinen tunne että tänä vuonna mennään pitkälle. Tällä kaudella pudotetaan Tappara ja mennään finaaliin. Koko Kouvola sekoaa kun saadaan vihdoin mestaruus (tai edes se mitali). Mitä mieltä palstaveljet ovat, mitkä ovat meidän mahdollisuudet menestyä? Joukkue on kuitenkin erinomainen ja hyvin roolitettu. Alkais jo :)
Joukkue näyttää paremmalle kuin kahdella Salon edellisellä kaudella. Mutta jos alkaa kulkemaan tai tulee loukkaantumisia niin peräpää on suhteellisen ohkainen ja sitä on vahvistettava. Liigassa moni joukkue on vahvistunut paperilla joten haastavaa on pärjätä. Luotetaan kuitenkin että KooKoon sijoitus tulee olemaan 8 sakissa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
AK:lla semmoinen tunne että tänä vuonna mennään pitkälle. Tällä kaudella pudotetaan Tappara ja mennään finaaliin. Koko Kouvola sekoaa kun saadaan vihdoin mestaruus (tai edes se mitali). Mitä mieltä palstaveljet ovat, mitkä ovat meidän mahdollisuudet menestyä? Joukkue on kuitenkin erinomainen ja hyvin roolitettu. Alkais jo :)

Sovitaan että sitä Tapparaa ole vastassa kun finaalissa jos sielläkään. Runkosarjassa voi välttää ne joten saa suorittaa
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Näkyyköhän torstain ja perjantain pelit mistään?
 

Roy Race

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös