KooKoo kaudella 2023–2024 – mihin menet KooKoo?

  • 298 464
  • 1 320

One-timer

Jäsen
Salo on kahtena kautena onnistunut repimään aivan maksimit heikommista rostereista irti, jos onnistuu samassa ensi kaudella ainakin minun värilaseilla seuran kovimmalla ja parhaiten kasatulla rosterilla ikinän ja jos Malik löytää godmodensa ajoissa niin Kouvolassa pitäisi pelata keväällä aika pitkään jääkiekkoa.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Kyllä joukkueeseen "taiteilija" tai jopa pari mahtuu, jos vain pelitapa on selkeä. Mieluummin näin kuin pelkkiä löppösiä ja möttösiä. Kyllä olisi ollut 2000-luvun alun Mestis-KooKoo aika mauton ilman Tinkeä. Sitä paitsi myös olosuhteet vaikuttavat siihen, miten pelaaja esiintyy. Paljon riippuu annetusta roolista.
 

One-timer

Jäsen
Tässä kun katselee Leskisen highlighteja kaudelta 18-19 niin aika paljon näkyy Koblizek olleen jäällä samaan aikaan ja muutaman kivan syötönkin antanut. Näinköhän kauden alkuun ykköseen kokeillaan Leskinen-Ilomäki-Koblizek? Luulen että hyökkäyspäähän tuo ketju tekee kivaa jälkeä mutta kuulostaa vähän sille että omissakin voi tapahtua.
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Tein eilen jonkinlaisen skouttiraporttityön Leskisestä. Katsoin pari kokonaista peliä, erittäin monta highlightvideota sekä Liigan sivujen maalikoosteita kelasin. Sitaatteina WhatsApp viestiejä mitä lähetin kaverille.

"Pari huomiota jota sain pelejä katsomalla. Ei ole sellainen on/off pelaaja mitä itse luulin. Toki on niitä pelejä joissa Leskinen on sankari, mutta silloin kun hän ei ratko pelejä hän on avuksi joukkueellensa ja tekee muuta näkymätöntä työtä. Sai paljon Jatkoajassa paskaa flegmaattisuudestansa. Kun kuitenkin katsoin kaksi kokonaista peliä niin voin itseluottamuksella sanoa että Joosen selkä oli ainakin 20 astetta lähempänä suorakulmaa aina mitä Leskisen. Ei Leskinen ole se puurtaja joka tekee päädyssä hommia mutta yllätyin positiivisesti kuinka paljon hyödyntää rännipeliä, murtoo träppejä hyvällä luistelullaan, sekä on hyökkäyksessä paljon maalin edessä ottamassa mustelmaa ja katsomassa paikkoja josta saisi putattua kiekon maaliin. Ei Antonen tällasia KooKoossa tehnyt."

"Eikä Leskisestä paista ihan samanlaista flegmaattisuuden oloa kuten Antosesta. Leskisellä on paljon taitoa mutta olen huomannut että kyseessä on enemmän Heikki Liedesmäinen tapaus. Enemmänkin juuri on sellainen kuolevainen pelaaja joka kuitenkin on niissä kauden hienoimpien maalien koosteissa, koska hän kuitenkin omistaa sen taituripiirteen. Joka on siis loistava juttu. Taiteilkoot kuinka paljon kunhan yrittää enemmän kuin Antonen ja miksipä ei yrittäisi kun Marimekko (Marjamäki) ei häntä enää valmenna."

"Myös sivutietona että on haastatteluja kuunnellut ja saanut selville vähän hänen persoonaa, niin on juuri sellainen hiljainen ja rento piipertäjä Oulusta vahvalla murteella. Harvoin muuten KooKoossa pelaa pelaajia jotka ovat mestaroineet tuon murteen. Myös arvostan Leskisessä sitä että hän oli ainut pelaaja joka erottui laumasta ja puhui julkisuuteen siitä kuinka perseestä Kärpissä on pelata Marjamäen alaisuudessa. Jonkinlaista itsealoitteisuuden piirrettä tuo korostaa."

"Yllätyin siitä kuinka kurinalainen pelaaja on kyseessä. Viime 3 Liigakauden aikana 24 jäähyminuuttia. 4 2 min jäähyä per kausi. Jotkin tähtipelaajat turhautuvat usein ja se sitten näkyy jäähyinä. Leskinen ei ilmeisesti kovin usein turhaudu. Sekin vielä että teki 2 viime kaudella Kärpissä tehoja 43,1 pistettä per 60 peliä pienemmällä jää-ajalla mitä vaikka tulee saamaan Kouvolassa. N. 16min per peli Leskinen oli jäällä ja yli 40 pistettä kauteen. Tein myös vähän matikkaa. Viime kaudella Leskinen teki yhden pisteen per 22 minuuttia jäällä, ja tämä on oikeasti todella hyvin, kun miettii sitä kuinka hän aidosti vihasi pelata Kärpissä tällä hänen uudella tulemisellaan. Sanotaan vaikka että Leskinen pelaa vaikka 19 minuuttia per peli ja pelaa 60 peliä. Tämän myötä Leskisellä on kauden jälkeen kasassa 52 pistettä. Huikea lukema tuo olisi eikä tasonnostoa edes vaatisi, vaan juuri sen roolin noston jota saa Kouvolassa."

"Leskinen tykkää laukoa. Ja paljon. Hänellä on hyvä laukaus joten miksipä ei käyttäisi. Hän laukoo myös paljon viivalta tai vähän ennen kaarta. Ikinä ei voi tarkalleen tietää mitä Leskiseltä voi edes odottaa, sillä hän osaa maalinteon suhteen paljon. Hän on kliininen viimeistelijä. Läpiajoissa ja maalin edessä saa hyvällä prosentilla punaisen lampun päälle. Rannelaukaus on häneltä yleinen ja tykkää hyödyntää pakkien jalkoja usein vetäessään. Leskisen hyvä luistelu auttaa häntä karkaamaan usein läpi josta ratkaisut ovat 50/50 rystyn ja kämmenen osalta. Leskinen on myös tehnyt muutaman coast-to-coast maalin. Eniten yllätyin siitä kuinka usein laukoo kaukaa ja kuinka usein kiekko on tämän tuloksena maalissa. Yleensä joukkueensa saa hyvän tilanteen vaikka alkuperäinen laukaus ei mene maaliin. Leskinen tekee myös paljon paskamaaleja Ja tämähän on vain pelkkää plussaa ja todistaa sitä kuinka et voi koskaan ikinä tietää mitä häneltä on lupa odottaa. Hänen onetimer on hyvä, mutta ei ihan Maltemainen. Ennemmin käyttäisin ylivoimalla jopa Ilomäen onetimeria vasemmassa siivessä."

Jotenkin mukavat fiilikset tästä hankinnasta on.
 

Random Hero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Leskinen on kyllä hieno hankinta KooKoolta! Varmasti Salo saa miehestä enemmän irti kun Marjamäki. Alkaa teidän hyökkäyskalusto näyttämään aikas hyvältä, veskareissakaan ei valittamista varsinkin jos Malik saa taas pelinsyrjästä kiinni. Pakisto taasen aikas kapea eikä nimilista vielä tässä vaiheessa oikein vakuuta mutta luulisi että sille osastolle erityisesti vahvistuksia vielä haetaan?
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Leskinen on kyllä hieno hankinta KooKoolta! Varmasti Salo saa miehestä enemmän irti kun Marjamäki. Alkaa teidän hyökkäyskalusto näyttämään aikas hyvältä, veskareissakaan ei valittamista varsinkin jos Malik saa taas pelinsyrjästä kiinni. Pakisto taasen aikas kapea eikä nimilista vielä tässä vaiheessa oikein vakuuta mutta luulisi että sille osastolle erityisesti vahvistuksia vielä haetaan?
Lehtivuoren hankinnan jälkeen Kultanen sanoi,että tällä kahdeksikolla aloitetaan eli ehkä sitten myöhemmin joku siihen tulee jos on tullakseen,mutta ei ihan heti kuitenkaan.

Mitä tulee Leskiseen niin kova hankinta. Onneksi oli tämä oikea Leskinen eikä se pannukakku jota vähän pelkäsin.
 

Kurt

Jäsen
Hienoa!

Nyt ei enää montaa palaa puutu. Ei varmasti ole ikinä aiemmin ollut toukokuun lopussa näin hyvä tilanne. Unelmamaailmassa toivoisin joukkueeseen vielä yhden laadukkaan pulustajan, joka pystyy pelaamaan kärkipareissa. Ja toisena toiveena olisi monitoimi-hyökkäjä, joka tarpeen mukaan pelaa keskellä tai laidassa, mitä laadukkaampi sitä parempi. Mutta periaatteessa tarve ei välttämättä ole edes ihan kärkikentässä.

Todella mahtavaa.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, Änäri
Nyt vaikuttaa erittäin hyvältä ja tulospotentiaaliselta tuo meidän hyökkäys. Erittäin hyvä. Puolustus kaipaisi toki vielä vahvistusta, mutta nykyinen rosteri antaa myös nuorisojaoston pojille paremmin näyttöpaikkaa, että sikälis hyvä. Loukkeja kun puolustukseenkin kauden mittaan tulee, niin toivotaan sitten märkiä markkinoita... tai edes hieman kosteita.
 
Hyvä hankinta. Hyökkäys on sarjan kärkipäätä nyt, mutta melkoisen ohuelta tuo pakisto vaikuttaa. En usko, että rahallisesti joukkue kuitenkaan mikään järin kallis on.

Mielenkiintoinen kausi tulossa, koska tällä nipulla on mentävä kasin sakkiin.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jotain rajaa sentään näihin juttuihin. Kahdella peräkkäisellä kaudella 20 maalia tehnyt Liedes, tai vastaavantasoinen pelaaja, on KooKoossa aina tulosketjun pelaaja. Ehkä jossain Tapparassa voidaan jopa mallailla kolmoseen, mutta siinäkin on aika iso ehkä.

Liedes oli loistava, niitä harvoja, jotka pysyivät muuttamaan profiiliaan neloskentän huippupelaajasta - tulosketjun kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi. Varsinainen yksisarvinen, yleensä tälläinen siirtymä ei onnistu. Leskinen taas on myös ykköskorin seuroissa tuloskenttäläinen profiililtaan, eli hyvin erilainen lähtökohta kokonaisuudessaan. Liedestä on ikävä, mutta kyllä tuo nyt kasattu runko on valtaisan mielenkiintoinen.
 
Viimeksi muokattu:

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Todella kova hankinta. Terveenä varmat 40p ja mahdollisuudet jopa 50 pisteen kauteen, jos kemiat osuu ketjukavereiden kanssa yhteen
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvännäköinen rosteri. Nyt on se kysymys, että
millaista lätkää tuolla rosterilla pelataan. Oliskos aika pelata jollain tunnistettavalla identiteetillä ja sapluunalla eikä mallilla Talvisodan henki. Haluisin nähdä, että nyt kun on joukkue ajoissa kasassa niin joka ukko tietäisi mitä tehdä ja profiiliukoista otettaisiin jotain irti. Ja nyt ylivoiman täytyy pystyä muuhunkin kuin huumoriin
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Todella kova hankinta. Terveenä varmat 40p ja mahdollisuudet jopa 50 pisteen kauteen, jos kemiat osuu ketjukavereiden kanssa yhteen

Kovat pisteet on mättänyt lähes joka kausi mutta on myös mielialapelaajan maineessa. Eikä välttämättä ole ensimmäisenä omissa puolustamassa, kun kiekko menetetään hyökkäysalueella. Paljon riippuu tosiaan siitä millaiset ketjukaverit saa ja miten näiden kanssa yhteistyö sujuu. Parhaimmillaan ja ehjänä pysyessä voi olla edelleen ihan Liigan kärkipistemiehiä, kääntöpuolena sitten joku 35p ja paljon surffailua kiekottomana.
 

Kurt

Jäsen
Kiehtoisi ajatus laittaa Leskisen sentteriksi Paajanen. Fyysinen ja tunnollinen raataja, joka pelaa huolella myös puolustussuuntaan. Ehkä paikkaisi Leskinen velttoilua ja näyttäisi asennetta.

Kaikissa hahmotelmissa Paajanen on ollut kolmossena, Leskinen myötä löisin Paajasen ykkösen sentteriksi. Toiseen laitaan Tardif.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Parhaimmillaan ja ehjänä pysyessä voi olla edelleen ihan Liigan kärkipistemiehiä, kääntöpuolena sitten joku 35p ja paljon surffailua kiekottomana.
Eipä KooKoolla ole oikeastaan varaa/mahdollisuuksia ostaa suorilta varmaa Liigan kärkipistemiestä eli joko pitää scouttauksen osua nappiin (vrt. Malte) tai sitten hyväksyä riski (vrt. Leskinen).

Kyllä mä näen KooKoon ottaneen askeleen eteenpäin, kun flegulasse Antonen "vaihtui" Leskiseen, koska jälkimmäisellä on tuo selkeä upside olemassa, mutta Antosen kohdalla oltaisiin saatu pomminvarmasti juuri tuo boldattu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eipä KooKoolla ole oikeastaan varaa/mahdollisuuksia ostaa suorilta varmaa Liigan kärkipistemiestä eli joko pitää scouttauksen osua nappiin (vrt. Malte) tai sitten hyväksyä riski (vrt. Leskinen).

Juu en sanonutkaan, että hankintana olisi huono. Kallis ja laadukas sekä edelleen todella kova pistepotentiaali. Kunhan pysyy ehjänä ja motivoituneena niin voi jäädä yhteen KooKoon huippukauteen ja sitten ukko lähtee ulkomaille.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Pikkuhiljaa rakentuu.

X - Ilomäki? - Leskinen?
X - Ottosson - Andersson
Nurmi - Paajanen? - Koblizek
Engberg - Korhonen - Suuronen
Aaltonen - Valkeejärvi -Török
Ja rakentuu edelleen. Tuosta siis kaikki kysymysmerkit osuneet ja Tardif toisen X:n paikalla.
Tuohon viimeisen X paikalle vielä pelaajatyypiltään "Gallo", niin hyökkäys on - sanoisin erittäin kiva.
 

AJM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning / KooKoo
Mitä mieltä palstalla olla Tardiffista. Pidän sitä itsestäänselvyytenä, että hän olisi Dastoun kanssa samassa kentässä kun katsoo heidän yhdessä pelattujen kausien joukkueiden pisteiden jakautumista. Taitavat (muistaakseni) olla melkoinen tutkapari, ainakin ECHL peleissä…
 

One-timer

Jäsen
Mitä mieltä palstalla olla Tardiffista. Pidän sitä itsestäänselvyytenä, että hän olisi Dastoun kanssa samassa kentässä kun katsoo heidän yhdessä pelattujen kausien joukkueiden pisteiden jakautumista. Taitavat (muistaakseni) olla melkoinen tutkapari, ainakin ECHL peleissä…
Eikai hyökkääjää ja pakkia nyt oikein saman ketjun kautta katsota? Ylivoimaa varmaankin alkuun pelannevat samassa yksikössä. Muuten omasta mielestäni Tardiff vaikuttaa todella hyvältä haulta Kookoon mittapuulla ja eiköhän rooli ole ykkös tai kakkosketjussa kuitenkin.

Kakkosketjun osalta kun siihen on Ottosson-Andersson kaksikkoa suunniteltu on mielenkiintoista nähdä miten peli sujuu kun kolmas lenkki ei ole Molin, viime kaudella olivat parhaimmillaan juuri kolmikkona ja jo loppu kaudesta Molinin puuttuessa hävisivät hieman kuvasta.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kakkosketjun osalta kun siihen on Ottosson-Andersson kaksikkoa suunniteltu on mielenkiintoista nähdä miten peli sujuu kun kolmas lenkki ei ole Molin, viime kaudella olivat parhaimmillaan juuri kolmikkona ja jo loppu kaudesta Molinin puuttuessa hävisivät hieman kuvasta.

Tuohon voisi toimia sellainen kulmavääntäjä -tyyppi joka tekisi tilaa kulmissa ja tekisi maskia maalin edessä. Gallo -tyyppinen olisi tosi kiva.
 

Rupture

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, WPG
Miltäs meidän yv kentät vois näyttää?
Tätäkin olen pohtinut ja minä ainakin tekisin niin että ykkösylivoima olisi täynnä suomalaisia ja ehkä Koblizekin laittaisin sinne. Ilomäki, Leskinen, Paajanen, Lehtivuori ja Koblizek.

Toiselle yyveelle laittaisin Ottossonin, Anderssonin, Tardifin, D'Astousin, ja Nurmen. Toki joukkueeseen haetaan vielä yhtä laituria mutta tämä on mitä tekisin nykyrosterilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös