KooKoo kaudella 2020–2021

  • 405 628
  • 1 510

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Karlsson ja Platzer ovat vielä kategoriaa alempana: 0,5ppg taitosenttereitä ilman erityisiä taitoja. Toisaalta eipä sieltä erityisiä heikkouksiakaan löydy ja molempien hintalappu on varmaan sopiva KooKoon kaltaiselle seuralle.

Karlssonista samoilla linjoilla. Vahvuutena laukaus, mutta ei sekään ole sellainen että kovin usein pääsisi käyttämään. Platzerin suhteen olen taas kääntänyt takkini kokonaan. Syksyllä olisin ollut valmis lähettämään miehen kotiin, nyt on yksi niistä pelaajista jotka haluaisin ehdottomasti pitää.

Platzer on tällä hetkellä 32 pisteen tahdissa, mikä on kakkossentterille ihan kelvollinen. Tärkeintä kuitenkin, että Platzer on kehittynyt koko ajan ja jos kauden 33 ottelua jakaa kolmeen osaan, niin pistekeskiarvo on noussut 0,27->0,64->0,73. Käytännössä Platzer on pelannut nyt viimeiset 22 ottelua tahdilla, joka tarkoittaisi koko runkosarjan osalta 41 pisteen kautta. Lisäksi Platzer on Corsi -tilastossa sarjan top5 -pelaaja, tehotilasto erinomainen +8 ja aloituksissakin säännöllisesti aloittavista joukkueen paras 49,6 %. Kun tähän lisää sen, ettei taso heilahtele juurikaan, luistelu näyttää koko ajan vahvalta ja alkukaudesta tuttu pehmeys ja varovaisuus on karissut, niin mielestäni erittäin hyvä kakkossentteri myös ensi kaudelle.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Tässä kun on aprikoitu ulkkareitten jatkosopimuksia, niin oma arvaukseni on että lähestulkoon kaikki haluaisivat jatkaa. Henki tuntuu olevan hyvä, samoin kuin valmennus ja peli kulkee, helppo palata tuttuun ympäristöön syksyllä. Toki "palkkasotureita" ja jos joku tarjoaa mottipäisiä summia, niin se ilman muuta houkuttelee. Ainoa ulkkari josta itse voisin helposti luopua on Karlsson ja esim Sulak lienee mahdotonta pitää.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos KooKoon loukkaantumistilannetta on jouduttu aiemmilla kausilla kiroamaan, ihmettelemään ja manaamaan, niin mikään normaalitilanne ei ole tämäkään. Tällä kaudella loukkaantumisia on ollut niin vähän, että on pakko puhua jopa poikkeuksellisen hyvästä tuurista. Ei siis ole kovinkaan todennäköistä, että tulevilla kausilla on yhtä hyvä säkä.

Tämä alustuksena sille, että Koivistoon, Jokiseen ja kumppaneihin on helppo olla tyytyväinen jo siksikin, että ovat päässeet pelaamaan nykyisenkaltaisessa roolissaan ja ilman tulospaineita. Veikkaan vahvasti, että eivät olisi saaneet yhtä paljon kehuja, jos olisivat joutuneet paikkaamaan loukkaantumisia ylemmissä kentissä ja pelanneet samalla lailla kuin nyt.

Tosin: eipä tällä huomiolla nyt kovin paljon merkitystä KooKoon joukkueen kasaamiseen ole. Vaikka taloudellinen tulos olisikin tältä kaudelta hyvä, niin kovin kaukana ollaan jostain Kärpistä, Tapparasta tai HIFK:istä, joilla on resursseja kasata joukkueeseen kaksi ykköskenttää, kaksi kakkoskenttää ja lisäksi muutama kolmos-nelosketjullinen reservejä.

Lähtökohtaisesti olisi kuitenkin varsin hienoa, jos joukkue pystyttäisiin rakentamaan niin, että alemmissa kentissä olisi edes potentiaalisia kärkikenttien paikkaajia. Nykyisistä pelaajista esim. Fribergistä ei siihen ole, eikä taida olla Ojantakasestakaan, vähän niin ja näin on Karlssoninkin kanssa.

Hyökkääjistä näkisin Fribergin ja Ojantakasen sellaisina pelaajina, joiden tilalle uutta ukkoa sisään. Pakeista Laavainen on jäänyt jo lainapestillään vähän turhan oloiseksi, eli en näkisi hänelle käyttöä tulevaisuuden suunnitelmissa. Rautanenkaan ei ole säväyttänyt, mutta hänellä toki on jo sopimus ensi kaudesta.

Sopivia hankintoja voisi olla sellaiset nuoret pelaajat, joilla tie vakiomiehistöön ei ole muualla auennut, mutta joilla kuitenkin olisi potentiaalia. Parhaassa tapauksessa breikkaisivat ja huonoimmassakin tapauksessa täyttäisivät paikkansa rotaatiossa - kuten nyt vaikkapa Ojantakanenkin (joka ei siis mielestäni lähtökohtaisesti ollut ollenkaan pöllömpi haku hänkään).

Sitten taas jos sopivia pelaajia ei ole tarjolla, niin huomioisin oman pelaajapolun ja antaisin mahdollisuuksia KooKoon kasvateille / junnuille.

En ole kovin paljon KooKoon A-junnuja seurannut, mutta ilmeisesti siellä ei kovin montaa liigaspekuloinnin arvoista pelaajaa ole? Yksi nimi kuitenkin nostettava esille: Aapo Holtinkoski. Pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan A-junnuissa ja ollut KooKoon paras pelaaja. Viime kaudella U18-miehistössä ja uran kannalta alkaa varmaan olla jo välttämätöntä, että pääsisi ensi kaudella pyörimään edustuksen mukana ainakin satunnaisesti. Hänellähän on sopimus KooKoon kanssa mallia 2020-21(+1).

Mestiksessä pelaavista pelaajista Oskari Salminen kakkosvahdiksi (sillä varauksella, että meillä on ensi kaudellakin selvä ykkösvahti). Sami Tamminen pelannut erittäin hyvin Hokissa, mutta ei asiaa liigassa kärkikenttiin, eikä ehkä myöskään tuo mitään hyötyä neloskenttään tai rotaatioon. Myös Niki Koskinen pelaa vahvaa kautta Mestiksessä, mutta vaikea nähdä hänellekään mitään selkeää tonttia liigajengissä.

Sen sijaan Jaakko Lantan uskoisin saavan ensi kaudeksi näyttöpaikan liigasta: jos ei KooKoosta, niin sitten jostain muualta. On tarpeeksi monipuolinen, että pystyisi pelaamaan ainakin välttävästi missä tahansa roolissa. Lisäksi pienehkö potentiaali kasvaa jopa hyvän tason liigapelaajaksi.

Puolustajista Santeri Salmela menisi varmastikin varamiehenä, mutta onko siinä sitten välttämättä järkeä pelaajan tai seurankaan kannalta? Ei kuitenkaan noussut Jokipojissakaan miksikään huippupelaajaksi, vaan ennemminkin täytti paikkansa. Vähän samantuntuinen tilanne tuntuu olevan myös Antti Palojärvellä, jonka Lukko-sopimus on katkolla tänä keväänä.

Kaukaisemman historian KooKoo-junnuista ässäkapteeni Appelgren olisi varmaan ihan hyvä paluumuuttaja duunariksi, mutta muuten on aika vähissä tälläiset toivotut paluumuuttajat.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hyvää yhteenveto @Everton ja olen käytännössä samoilla linjoilla. Saa nähdä tippuuko kauden aikana vielä tietoa jatkopahveista.

Haataja tänään ISssä kertoi jatkavansa uraansa, mutta ei muuta todennut asiasta.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
KooKoolla kun ei mitään suurempia legendoja ole muualla pelaamassa, joita pitäisi taustan takia haalia takaisin, niin jättäisin nämä haut Jarkko Immoseen, jonka home coming ja pitkä soppari oli yksi suurimmista virheistä tällä liigataipaleella. Paljon hyödyllisempiä ovat Seppälän kaltaiset omista junnuista nostetut oikeasti hyvät pelaajat. Sama pätee Odeniin, vaikka vähän tahmeaa ollut tällä kaudella. Iso ero kuitenkin muutaman kauden takaiseen tilanteeseen, jossa alakentissä roikutettiin omia junnuja, vaikka rahkeet eivät liigaan riittäneet. Junnupuolella kuitenkin jotain positiivista tapahtunut, kun aikanaan sieltä ei meinannut löytyä pelureita edes mestistasolle.

En usko, että lyhyet sopparit esim. tällä hetkellä ovat mitenkään merkittävä ongelma. Voi olla, että jokunen onnistuja lähtee, mutta kun aletaan käymään pelaaja pelaajalta läpi tuota kokonaisuutta, niin lopulta aika vähän siellä on mitään korvaamattomia kykyjä. Sulak jatkanee matkaansa, mutta oikeastaan Galloa lukuunottamatta en kenenkään perään erityisemmin kyyneliä vuodattaisi, vaikka hyviä pelureita ovatkin. Haatajan jatkoon uskon kyllä vahvasti. Samanlaista takuuvarmaa tekemistähän tuo on ollut kaikkien kausien ajan KooKoossa ja pl. tuo väliin tullut IFK pesti ei liene tarvetta enää katsella muita pelipaikkoja, kun Kärpät/IFK eivät enää miehen palveluita tarvitse tai ainakaan pysty tarjoamaan samalla tavalla roolia. Hakulinen varmaan saanut nostettua markkina-arvoaan eht-statuksella, enkä näe, että nykyisillä otteilla ja oletetulla tulevan sesongin palkalla on mikään menetys hinta/laatu -mielessä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi olla että ensi kaudeksi on Kultasella helpompi työ saada pelimiehiä kun Ahokas valmentaa. Varmaan pelaajistakin kivempi pelata tuollaista raikasta kiekkoa kuin keskialueen trappia ja muutenkin Ahokas vaikuttaa aika humaanilta valmentajalta mutta ei kuitenkaan pehmeältä.

Haatajan jatko Kouvolassa on varmaan rahasta kiinni. Liian kalliilla ei tuon ikäistä kannata enää pitää joukkueessa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos Haataja pelkästä rahasta pelaisi, niin hän pelaisi varmaan muualla kuin KooKoossa. Ja kävihän Hade IFK:ssa kääntymässä, mutta tuli takaisin. Täällä homma toimii, Hadella on mieleinen rooli ja hän on pidetty pelaaja, mutta mistä sen tietää, miten menisi muualla. Mahdolliset ulkomailla rahastamisetkin olisi kannattanut tehdä jo ennen nykyistä KooKoo-pestiä, koska ikää tulee koko ajan lisää. Jospa Hade onkin mieluummin iso ankka pienessä lammikossa kuin pieni ankka isossa lammikossa. Itse toivoisin, että Hade jatkaisi ja laittaisi aikanaan hokkarit naulaan nimenomaan KooKoossa. Toivottavasti kaikki osapuolet pyrkivät tähän.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voi olla Kultasella vähän helpompaa saada pelaajia joukkueeseen joka oikeasti voi menestyä. Ei välttämättä tarvi olla kehäraakki tai juniori uralle nostetta hakemassa. Eihän tässä mitään ole voitettu mutta pudotuspeleihin nyt kuitenkin matkalla.
 

Kurt

Jäsen
Aika hiljaista on jatkosoppareiden suhteen. Ei näitä kyllä viime kaudellakaan kesken kautta julkistettu, joten sinänsä ei mitään uutta. KooKoo jatkaa samalla linjalla, sehän on ihan valintakysymys tiedottamisen suhteen, että missä vaiheessa haluaa antaa uutisia ulos. Jossain haastattelussa Kultanen oli ilmeisesti sanonut joukkueen kasaamisen olevan hyvällä mallilla. Yhtään huhua uusista pelaajista tai jatkoistakaan en ole kuullut.

Tietyllä tapaa diggaisin kyllä siitä, jos KooKoo julkistaisi tänään Martin Bergerin kahden vuoden jatkosopimuksen, eikä kommentoisi tätä "kohua" muuten millään lailla.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aika hiljaista on jatkosoppareiden suhteen. Ei näitä kyllä viime kaudellakaan kesken kautta julkistettu, joten sinänsä ei mitään uutta. KooKoo jatkaa samalla linjalla, sehän on ihan valintakysymys tiedottamisen suhteen, että missä vaiheessa haluaa antaa uutisia ulos. Jossain haastattelussa Kultanen oli ilmeisesti sanonut joukkueen kasaamisen olevan hyvällä mallilla.

Kultanen tosiaan kertoi torstaina KooKoo-Ässät ottelun jälkipeleillä, että ensi kauden joukkueen rakentaminen on todella hyvässä mallissa. Viime kaudella sopimuksia alettiin julkaisemaan vasta noin viikko ennen runkosarjan päättymistä olikohan toiseksi viimeinen tai viimeinen kotipeli, jossa ensin kausikorttilaisille järjestettiin ennen ottelun alkua tiedotustilaisuus jatkosopimuksista. Veikkaan, että tällä kaudellakin annetaan kaiken keskittymisen olla nykyisessä joukkueessa ja sopimuksia julkaistaan vasta kauden päätyttyä.
 
Nyt kun on flow päällä ja play off -juna etenee hyvää vauhtia, niin sopimusuutisista ei saada sellaista "hyvää" irti, että niitä tällä kaudella kannattaisi julkaista ennen kauden loppua.
Jussi Saarinen totesi, että KooKoo ei saa pidettyä ketään jengissä, joten minkäs teet jos mestaritoimittaja näin sanoo.

Turha niitä nyt on tosiaan julkaista, mielellään katsotaan vielä pidemmällekin, koska ei kukaan ole mitenkään korvaamaton (pl. Hauke.) Se tämän jengin hienous onkin.
 

Eipou

Jäsen
Jussi Saarinen totesi, että KooKoo ei saa pidettyä ketään jengissä, joten minkäs teet jos mestaritoimittaja näin sanoo.

Turha niitä nyt on tosiaan julkaista, mielellään katsotaan vielä pidemmällekin, koska ei kukaan ole mitenkään korvaamaton (pl. Hauke.) Se tämän jengin hienous onkin.
Perustelisitko tämän? Samaa on sanottu aikanaan mm. Mikko Rämöstä (ehkä vähän imagollisista syistä, mutta kuitenkin). Mielestäni KooKoossa on löydetty lähestulkoon jokaiselle lähtevälle pelaajalle aina vähintäänkin menettelevät korvaajat. Hutikutejakin on tullut, mutta sitten joku toinen on niihin saappaisiin sitten astunut ja ne täyttänyt. Lähes aina on löydetty joku, joka tekee maalit ja torjuu kiekot.

Ennenkuin kukaan mainitsee esimerkiksi Strömwallia, niin vastaavaa yksilöä ei vielä ole löydetty. Maalit ovat silti tulleet tehdyksi, ja mielestäni on vain hyvä asia, että tulosvastuu on jakautunut paljon edelliskausia tasaisemmin. Henkilökohtaisesti katson useastakin syystä paljon mielummin tämän, kuin viime kauden KooKoota. Viime kausi kertoi yksilöiden henkilökohtaisista onnistumisista, mikä ei kuitenkaan näkynyt samalla tavalla joukkueen menestyksessä. Minulle on lähestulkoon yhdentekevää, jos joku KooKoo-pelaaja voittaa maali- tai pistepörssin, mutta joukkue ei menesty.

Tämän kauden menestys kertoo nimenomaan joukkueen onnistumisesta, mikä on minusta paljon hienompi ja tärkeämpi asia. Joukkueen menestyessä myös tietyt yksilöt ovat selvästi nostaneet tasoaan ja täten kasvattaneet KooKoon tuloskuntoa, mikä pienentää merkittävästi tarvetta hankkia vaikkapa Strömwallin kaltaisia pelaajia.

Otan tuohon yhteen varsinaiseen pointtiin vielä kantaa. Ainut pelaaja joka tulee mieleen tästä lähikausilta, ketä mielestäni ei ole saatu kunnolla korvattua, on Josh Green. Green oli kuitenkin erittäin pätevä aloittaja, järkevällä tavalla fyysinen, vahva maalineduspelaaja sekä selvä on- & off-the-ice johtaja, joka pelasi myös sydämellään. Palkkasoturimaisuus ei näkynyt hänessä mielestäni juuri lainkaan, toisin kuin monessa muussa. Green ei ollut mielestäni hidaskaan, vaikka sitä aluksi Kouvolaan saapuessaan pelättiin. Kaiken kaikkiaan ikävä homma, että ura päättyi sillä tavalla. Ansaitsisi muussa tapauksessa pelipaikan KooKoosta varmaan vielä tänä päivänäkin.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Perustelisitko tämän? Samaa on sanottu aikanaan mm. Mikko Rämöstä (ehkä vähän imagollisista syistä, mutta kuitenkin). Mielestäni KooKoossa on löydetty lähestulkoon jokaiselle lähtevälle pelaajalle aina vähintäänkin menettelevät korvaajat. Hutikutejakin on tullut, mutta sitten joku toinen on niihin saappaisiin sitten astunut ja ne täyttänyt. Lähes aina on löydetty joku, joka tekee maalit ja torjuu kiekot.

Lähes aina. Tässä nyt on kuitenkin Irvingin lähdön jälkeen ollut melko hiljaista tuon torjumisen osalta sillä tasolla, että maalivahti voisi tarjota mahdollisuuden voittoon joka ilta.

Aina voi spekuloida oliko Järvenpää sittenkään niin heikko, kun kerran ekalla kaudella oli hyvä. Ei välttämättä, mutta ei taso ei myöskään ollut riittävä. Maalivahdin tarvitsee olla KooKoon budjetilla puoli joukkuetta kentällä.
 

Eipou

Jäsen
Lähes aina. Tässä nyt on kuitenkin Irvingin lähdön jälkeen ollut melko hiljaista tuon torjumisen osalta sillä tasolla, että maalivahti voisi tarjota mahdollisuuden voittoon joka ilta.

Aina voi spekuloida oliko Järvenpää sittenkään niin heikko, kun kerran ekalla kaudella oli hyvä. Ei välttämättä, mutta ei taso ei myöskään ollut riittävä. Maalivahdin tarvitsee olla KooKoon budjetilla puoli joukkuetta kentällä.
Olen monella tapaa samaa mieltä kanssasi. Maalivahdithan toki ovat selvästi enemmän yksilöitä pelisuoritustensa kanssa verrattaen kenttäpelaajaan. Mielestäni tasoero Irvingin ja Haukelandin välillä oli/on statistiikasta huolimatta valtava. Alkukauden esityksistä on jo voitu todeta, ettei Haukeland pysty kannattelemaan joukkuetta samalla tavalla illasta toiseen, jos joukkue ei pelaa riittävän hyvällä tasolla.

Irvingissä sen sijaan näkyi päivänselvästi mainitsemasti ominaisuus, joka tarjosi yksilösuorituksillaan mahdollisuudet voittoon lähestulkoon joka pelissä. Pointtini on enemmänkin Haukelandin "korvaamattomuuden" suhteen se, että mielestäni hän on juuri tuon eroavaisuuden myötä korvattavissa oleva pelaaja. En näe syytä, miksei joku esimerkiksi nimettömämpikin kassari pystyisi samaan, jos joukkueena pelataan noin mallikkaasti.

Järvenpäästä en viitsi kirjoittaa paljoakaan, sillä pelaajana hän oli ajoittain todella hyvä, mutta yleisemmin ottaen ja suurimman osan ajasta kaikkineen mielestäni melko keskinkertainen maalivahti. Luonteestakin voidaan olla montaa mieltä.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
en näe syytä, miksei joku esimerkiksi nimettömämpikin kassari pystyisi samaan

Kuten Salminen viime kauden lopulla. Salmisesta täällä ollutkin jonkun verran puhetta, ja kuuluu itsellänikin ensi kauden suurimpiin mielenkiinnon kohteisiin, olettaen, että (vähintään) kakkosveskarin roolin ottaa.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tein tässä ajan kuluksi listan, joka käsittää arviolta 90% (muiden seurojen) Liiga-pelaajista, joilta loppuu sopimus tähän kauteen. Optiot laskin jatkuviksi sopimuksiksi. Listan ulkopuolelle jäi moni pelaaja, koska ovat täysin KooKoon ulottumattomissa, joko sen takia, että ovat liian hyviä (esim. Tyler Morley), tai sitten ovat aikalailla "yhden seuran miehiä" (esim. Ville Koho).

Tästä listasta todennäköisesti päätyy Kouvolaan se max 3-5 ja loput tulevat ulkomailta. Eli siitä sitten ensi kauden aukkoja täyttelemään.

Tiedot ovat siis peräisin Elite Prospects-sivustolta.

HIFK
MV Atte Engren
P Joonas Järvinen
P Aleksi Laakso
P Ville Varakas
LH Teemu Engberg
LH Iikka Kangasniemi
H Michael Keränen
KH Thomas Nykopp

HPK
MV Antti Karjalainen
P Niklas Friman
P Miro Karjalainen
P Arto Laatikainen
P Roope Laavainen (meillä jo)
P Otto Latvala
LH Philippe Cornet
H Santtu Hakanen
H Filip Krivosik
KH Cody Kunyk
KH Mikko Lahtela
KH Niclas Lucenius
KH Joona Monto
LH Janne Tavi

Ilves
P Elias Laitamäki
P Tuomas Salmela
H Jasse Ikonen
LH Roby Järventie
LH Teemu Rautiainen

Jukurit
MV Juhana Aho
P Antti Jaatinen
P Jimi Jalonen
P Samuli Piipponen
LH Martins Dzierkals
KH Valtteri Hotakainen
LH Joonas Kalliola
KH Henri Nikkanen
LH Mika Partanen
H Vadim Pereskokov
LH Janne Ritamäki
LH Miika Roine
KH Charlie Sarault

JYP
P Anttoni Honka
P Jaakko Jokinen
P Alex Lindroos
P Juuso Vainio
H Antti Kalapudas
LH Jerry Turkulainen

KalPa
P Jesse Graham
P Saku Vesterinen
P Ryan Wilson
KH Joni Ikonen
KH Matti Järvinen
H Kai Kantola
LH Janne Keränen
LH Mikko Nuutinen
H Balazs Sebok

Kärpät
P Aleksi Mäkelä
LH Sami Anttila
KH Miska Humaloja
LH Jasper Lindsten

Lukko
MV Oskari Setänen
MV Lassi Lehtinen
P Ilkka Heikkinen
H Eetu Koivistoinen
KH Tapio Laakso
LH Mikko Petman
H Ville Petman
KH Jesse Ruotsi
LH Niklas Ylitalo

Pelicans
P Topi Jaakola
P Alex Lintuniemi
P Miihkali Teppo
KH Roope Elimäki
LH Severi Lahtinen
LH Jesse Mankinen
H Aleksi Mustonen
KH Artturi Toivola
LH Antti Tyrväinen
LH Taavi Vartiainen
LH Jesse Ylönen

SaiPa
MV Karolus Kaarlehto
P Erik Autio
P David Bernhardt
P Robin Salo
P Jere Seppälä
P Jere Sneck
H Mikael Kuronen
LH Emil Oksanen
H Micke Saari
LH Justin Shugg

Sport
MV Stefan Steen
P Juho Tommila
P Jared Wilson
KH Aleksi Ainali
KH Chris DeSousa
LH Antti Erkinjuntti
H Lari Heikkinen
H Miro Lehtimäki

Tappara
MV Michael Garteig
P Jeremi Wehmas
P Alexander Ytterell
KH Steven Iacobellis
KH Juhani Jasu
LH Jere Karjalainen
LH Patrik Puistola

TPS
P Jani Forsström
P Henrik Larsson
P Jens Olsson
P Joe Piskula
P Aleksi Salonen
P Filip Windlert
KH Ilari Filppula
LH Anton Holm
H Elias Karvonen
LH Oskari Lehtinen
LH Teemu Väyrynen

Ässät
P Jyri Marttinen
P Saku Salmela
P Tommi Taimi
H Sami Lähteenmäki
H Aleksi Rekonen
LH Mikko Salmio
KH Tylor Spink
LH Tyson Spink

Itse nostan listalta esiin edelleen HIFK:n Teemu Engbergin. Jollain tavalla houkuttelee. Kolmosen laitaan hakemaan läpimurtoa tutussa valmennuksessa.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Irvingissä sen sijaan näkyi päivänselvästi mainitsemasti ominaisuus, joka tarjosi yksilösuorituksillaan mahdollisuudet voittoon lähestulkoon joka pelissä. Pointtini on enemmänkin Haukelandin "korvaamattomuuden" suhteen se, että mielestäni hän on juuri tuon eroavaisuuden myötä korvattavissa oleva pelaaja. En näe syytä, miksei joku esimerkiksi nimettömämpikin kassari pystyisi samaan, jos joukkueena pelataan noin mallikkaasti.

Hyvät perustelut!

Itse kuitenkin näen lokakuun jälkeisen Hauken melkoisena seppänä. Esimerkiksi viime HPK-pelissä oli ratkaiseva pelaaja, sillä keskiverto hyvä maalivahti olisi antautunut ainakin kahdesti. Hauken vahvuudet ovat olleet viime peleissä nimenomaan sijoittumisessa, jolloin hyvätkin laukaukset osuvat esimerkiksi olkapäihin. Toki, Irvingin veroinen kiekonliimaaja hän ei ole. Korvaamattomuus myös syntyy mielestäni maalivahtimarkkinoista. Ihan hyvä ei riitä, vaan pitää oikeasti olla hyvä. Eikä mielestäni KooKoon kannata hankkia ykköseksi maalivahtia, jonka seuraavaa steppiä odotellaan. Esimerkiksi Lappeenrannasta kannattaa kysellä aiheesta lisää, vaikka Westerholm aika-ajoin on ollutkin erittäin hyvä maalillaan.
 
Perustelisitko tämän? Samaa on sanottu aikanaan mm. Mikko Rämöstä (ehkä vähän imagollisista syistä, mutta kuitenkin). Mielestäni KooKoossa on löydetty lähestulkoon jokaiselle lähtevälle pelaajalle aina vähintäänkin menettelevät korvaajat...
My bad, muotoilin vastaukseni väärin, koska tarkoitin tämän kauden tilannetta Haukelandin kohdalla.

Hän on ollut nyt hyvä, mutta töitäkään ei ole ollut niin paljoa. Haukelle jos tulee enemmän töitä, niin tuntuu myös se ylipelaaminen alkavan ja helppoja menee. Ensi kaudella ehdottomasti korvattavissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös