KooKoo 2004-2005

  • 222 731
  • 2 185

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Nykytilanne ja menneisyys

Sporttipapalta kerrassaan erinomainen analyysi. Eipä siihen paljoakaan lisättävää olisi, mutta jos nyt kuitenkin muutaman sana verran samaa tunkiota sorkin.

Viestin lähetti sporttipappa
Joukkueen hankinnat ennen kauden alkua olivat aivan riittävät, heistä ei ole vaan ollut odotuksia täyttämään. Sitten on tullut loukkaantumisia ja kuumeita, but let's face it, harvoin on millään joukkueella kaikki pelaajat pelikunnossa, näin on aina ja niihin olisi pitänyt varautua.

Totta. Mielestäni on ihan turha syytellä seurajohtoa epäonnistuneista hankinnoista. KooKoo sai hankittua juuri sellaisia pelaajia, joita fanitkin odottivat. Mutta juuri samaiset pelaajat, joita hankittiin juuri vastuunkantajiksi ja ratkaisijoiksi, ovat alisuorittaneet järjestään. Tällä tarkoitan lähinnä Somppia, Kaukokaria, Kantelista, Nevalaista ja syksyn Grahnia.

Ja etenkin hyökkäyksen osalta materiaali on kyllä ollut riittävän laajakin. Mutta silloin kun aletaan puhua 4-6 runkohyökkääjän poissaolosta, niin liikutaan jo ennakoimattomilla alueilla. Ei millään Mestis-seuralla ole varaa pitää kahta ketjua reservissä, ei edes Sportilla - rupesihan sekin jo alkusyksystä myyntipuuhiin.



Viestin lähetti sporttipappa
lisäksi puolustus on niin surkea avaamaan varsinkin nopeita hyökkäyksiä että. Hyökkäys joutuu lähtemään aina ikäänkuin seinää vastaan puskemaan kun suunnanmuutospeli ei toimi, ainoa tapa "rakentaa" peli' on pitkä päätyyn ja perään -periaatteella.

Ihan totta tämäkin. Esim. FPS-pelissä KooKoo heitti järjestään roikkuja keskialueelle tai sitten vain pitkää päätyyn. Mutta olettekos huomanneet KooKoon pelityylin muutosta? Alkukauteen verrattuna nyt pelataan paljon yksinkertaisemmin.

Syksyllä liika hyökkäysinto kostautui lukuisina mokina. Hyökkääjät kyttäsivät aina nopeaa vastaiskua ja pakit yrittivät epätoivoisesti pelata kiekkoa suoraan ylös. Usein ryntäsivät samaan kiekkoon vielä molemmat, jolloin vastustajia jäi heti vapaaksi.

Nyt avauspeli vaikuttaa jopa ylivarovaiselta. Sikäli tosin hyvä, koska Lindströmiä lukuunottamatta meiltä ei nyt vain taida avaavia pakkeja löytyä. Mutta jonkunlainen välimuoto näihin kahteen ääripäähän pitäisi kyllä löytää. Meillä on kuitenkin vikkeliä laitahyökkääjiä (Virtala, Kantelinen, Kaukokari, Miettinen, Lampinen) ja liikuvia pakkeja (Mälkiä, Laine, Nevalainen), joiden pitäisi pystyä käyttämään vahvuuksiaan paremmin. Eli siis tuomaan kiekkoa yli keskialueen. Joku vain varmistamaan, niin ei siinä sen enemmän riskejäkään olisi kuin noissa roikuissa.




Viestin lähetti sporttipappa

Selityksiltä kuulostaa mutta kai se ISO ongelma on että siihen ei ole kookoolla oikeita pelaajia, pelinpyörittäjä puuttuu. Kattelus (kaikella kunnioituksella) on väärä mies pelinrakentajaksi ja ainoa joka siihen ajoittain mielestäni kykenee on virtala, mies on ajoittain suorastaan nero, tekee kuitenkin liikaa virheitä ja ihmeellisiä suoraan-vastustajan-lapaan -syöttöjä tulee joka pelissä yv:lla, tasaisuus puuttuu.

Jaakkola. Loukkaantui heti alkukaudesta. Oli hyvä. Mutta kuinka hyvä hän oikein sitten onkaan, oliko se ratkaiseva pala joka jäi ikäänkuin puuttumaan paketista. Voi olla että mies oli vain hyvässä vireessä, ja olisi loppujen lopuksi laskeutunut rivimieheksi.

Yhdistin nuo kaksi kappaletta peräkkäin, koska siinä saattaa piillä yksi selitys. Ei sillä, että Jaakkola olisi ollut takuuvarma pakkopelin pyörittäjä, mutta olisipa ollut ainakin yksi potentiaalinen vaihtoehto enemmän.

KooKoon ylivoiman tasosta ja pelaajien itseluottamuksesta kertoo sekin, että Lampinen sai toimia pelinpyörittäjänä Forssaa vastaan. Toimivasta ylivoimasta puuttuu tällä hetkellä kiekon ylösviejä (alá Lindfors, Pöllänen tai Louhivaara), pyörittäjä (Nurmberg, Kinnunen) sekä viivatykki (Grönroos, Pukka).

Ylösviejiä pitäisi kyllä löytyä - nyt se on ollut Kattteluksen vakiokikan varassa kokonaan. Ja Tatun ollessa poissa... Pyörittäjää ei saada, Kattelus väläyttelee joskus muttei ole se jakokone. Viivalta voisi löytyä tulivoimaa, jos Lindström, Nevalainen tai Jokiraita saisi homman toimimaan. kai Mälkiältä ja Onnelaltakin voisi jotain odottaa.



Viestin lähetti sporttipappa
Muutamasta pelaajasta.

- Mälkiä on mielestäni pelannut tällä kaudella huomattavasti varmemmin kuin aiemmin. Ei ole hukkaillut kiekkoja niin pahasti hyökkäyssinisellä yms. Liigaan miehellä ei kyllä ole asiaa, mutta jos pystyisi tasaisemmin käyttämään parhaita ominaisuuksiaan hyväkseen, voisi nousta Mestiksen parhaimpiin hyökkääviin pakkeihin. Peruspakki tai ei, mutta tällä hetkellä KooKoon parhaimmistoa. On se sitten kehu tai moite...

- Soijärvi. Ai se syöttää sentään Tatulle? Aika harvoin taitaa edes sille syötellä. Toki snaipperin pitääkin vähän yksityisyrittäjä ollakin, mutta jos ei kulje niin antaisi muidenkin kokeilla.

- Lindström. Täysin samaa mieltä. Hyvä paketti ja eväitä olisi vielä takaisin liigaankin, jos ja jos ja jos... Jotenkin tuntuu, ettei saa koskaan ihan parastaan irti.



Viestin lähetti sporttipappa

Ja myös se, että kaikista pelaajista saadaan paras irti, on myös valmentajasta hyvin pitkälle kiinni ja siinä on nyt epäonnistuttu pahasti. Ja samat "oppirahat" maksetaan mansikan lausunnoissa joka pelissä niin käyhän se ärsyttämään. Mutta mitä on vaihtoehtoina, tähän hätään ei ketään parempaakaan, katsotaan sitä jatkosopimusta kauden jälkeen uudestaan, jos siihen vielä on tarvetta.

Mansikalla on ymmärtääkseni sopimus ensi kaudestakin. Voipi arvailla, ettei juuri tänne muuttanut mies sitä ilmaiseksi pura. Kukapa sitä omasta halustaan työttömäksi jäisi, vaikkei töissä aina kivaa olisikaan? Mansikka siis jatkaa, mikä on tässä tilanteessa hyvä asia.

Voidaan tietty sanoa, ettei Reijo ole onnistunut tehtävissään - mutta kuka olisi sitten se korvaava valkku, joka saisi suunnan kääntymään? Eikä pelkästään hoitaisi tätä kevättä, vaan vaikuttaisi täällä pidempäänkin? Hiljaista taitaa markkinoilla olla.

Potkut olisivat virhe, tosin sitä saattoi olla jatkosopimuskin. Puhutaan aina siitä, että valmentaja saisi olla joukkueessa korkeintaan vain 3-4 vuotta. Alunperin olin minäkin tätä mieltä, mutta hyväksyin kuitenkin mielessäni Mansikan jatkon. Joukkue kun nyky-Mestiksessä uudistuu vuosittain niin rutkasti. Mutta ehkäpä sitä leipääntymistä kuitenkin esiintyy?

Mansikan lausuntojen kritisoiminen ja ininä ja vittuilu niistä (et sinä sporttipappa, vaan muut) on kyllä naurettavaa. Toki kaikki tykkäävät sanavalmiista persoonista, mutta ei se lausuntojen antaminen kuitenkaan ole se pääduuni. Mansikka lienee käsittääkseni aika perusrauhallinen tyyppi, joka pysyttelee aika lähellä keskiviivaa. No, eihän se kaikille kelpaa. Mutta sitten kun hän kerran kaudessa repäisee, niin siitä jaksetaan kuittailla vielä monta kuukautta myöhemminkin. Suuhan sen kannattaisi pitää sitten kai kiinni, niin kaikki olisivat tyytyväisiä.


Viestin lähetti sporttipappa

Uskon vakaasti että kookoon kurssi voi kääntyä ylöspäin milloin tahansa, [...] Mutta, virtalan uusi tuleminen, muutaman pelaajan (lue ylläoleva) herääminen, grahnin vireen jatkuminen ja ylivoiman toimiminen, tuossa muutama asia millä tästä vielä noustaan....

Itse olin vielä joulutauolla samaa mieltä. Erot eivät kuitenkaan vieläkään mitään järkyttäviä ole. Ja paketti vaikutti sellaiselta, joka toimiessaan voisi olla jopa pudotuspelien musta heppa.

Mutta nyt alkaa jo mieli muuttua. Pelaajarintamalta on tullut vain huonoja uutisia, eikä KooKoo saa hommaa toimimaan ilmeisestikään ilman kovia satsauksia. Eikä niitä kai ole järkeä tehdä, kun mahdollinen pudotuspelipaikkakin taitaisi tietää vain yhtä lisäkotipeliä: KalPa tai Jukurithan sieltä tulee kuitenkin vastaan.

Rimpuillaan kausi loppuun, annetaan vastuuta tulevaisuuden nimille ja katsotaan mihin se riittää. Sitten ensi kaudella paremmalla onnella uudestaan?
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Kyllähän hyökkäyspään vahvistukset olivat ennen kautta riittävät ja niistä ei voitane risuja antaa johdolle. Puolustus onkin toinen asia, kyllähän se oli kardinaalimoka jättää se osasto tuollaiseksi, kuin se nyt on, joten ei tuosta joukkueen kasaamisesta mitään mitaleita voida jakaa seurajohdolle.

Tämän hetkinen tilanne ja toiminta on juuri sellaista minkälaiseksi Everton sitä kuvailee. Hanskat on kuvitteellisesti lyöty tiskiin, vaikka muuta puhuttaisiin. Toki olisi lyhytnäköistä ostaa useita hyökkääjiä loppukaudeksi, kun siitä ei hirveästi kumminkaan kostu. Ja kun katsotaan sitä kuuluisaa isoa kuvaa(eli unohdetaan loukkaantumiset), niin syypää on se, joka löi Mansikalle jatkosopparin käteen viime kaudella. Onko se sitten Johansson?

Itsehän olen avoimesti liputtanut valmentajan vaihdon puolesta jo viime kaudesta lähtien ja nyt sitä sitten keräillään niitten päätösten hedelmiä, joilla siunattiin Mansikan jatko joukkueen ruorissa. Mitä ihmeellistä siinä Mansikassa on, että vaikka menestys olisi miten huonoa tahansa, niin hän on aina se paras mies siihen hommaan. Suomi on pullollaan Mansikan tasoisia ja etenkin Mansikkaa etevämpiä valmentajia. Muutenkin minua on ärsyttänyt Mansikan pelitapa, joka muistuttaa enemmän jotain neitikiekkoa, kuin viihdyttävää ja etenkin agressiivista jääkiekkoa. Turha antaa Mansikalle mitään krediittiä, jos 4 kauden aikana KooKoossa on ollut tasan kaksi taklauspeliin pystyvää pelaajaa, joista toinen oli vain try-outilla ja puolikuntoisena sai lähdöt ennen pestin loppumista. Mitä tulee siihen argumenttiin, että Mansikka olisi jotenkin erityisen etevä nuorten pelaajien kehittäjä, niin mistäköhän sekin on repäisty. Toisaalta yleensä kun käytetään tuollaisia argumentteja valmentajasta, se tarkoittaa sitä, että hän ei valmentajana ole kovinkaan kummoinen, niin kuin Mansikka ei olekaan.

Kun kerran pelataan tälläistä merkityksetöntä höpöhöpö-sarjaa, niin pelattaisiin edes sellaisella pelitavalla, joka olisi viihdyttävä tuloksesta huolimatta. Toisaalta mitä on tullut tätäkin palstaa luettua, niin Kouvolassa ei liiemmin tykätä fyysisestä/agressiivisesta kiekosta, vaan arvostetaan enemmänkin sitä, että juoksee karkuun, kun tulee tappelukutsu.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässäpä KooKoon loppukauden pelit, olkaa hyvä.
Kyllähän noista voisi vielä pari voittoa saada, mutta kyllä playoffpelit KooKoon osalta tällä kaudella voidaan jo nyt unohtaa. Jännitysmomentti lieneekin se riittääkö KooKoon etumatka Jokipoikiin ja FPS..n vai päästäänlö keväällä jännäämään Suomi-sarjan karsintapelejä.

La 15.01. Hermes - KooKoo
To 20.01. KooKoo - KalPa
To 27.01. KooKoo - K-Vantaa
La 29.01. FPS - KooKoo
To 03.02. Hokki - KooKoo
La 05.02. KooKoo - TuTo
La 12.02. Jukurit - KooKoo
Ti 15.02. Jokipojat - KooKoo
Pe 18.02.KooKoo - Sport
La 19.02.Salamat - KooKoo
To 24.02.KooKoo - Hermes
To 03.03.K-Vantaa - KooKoo
Ti 08.03. KooKoo - Haukat
To 10.03.KooKoo - KalPa
 

Fordél

Jäsen
Samaa mieltä KPL:n kanssa, että pakiston rakentamisessa mentiin tällä kaudella metsään ja pahasti. Sanoin sen jo ennen kauden alkua, mutta ei kun näillä mentiin. En ymmärrä KooKoon toimintaa. Miksei sitä ykköspakkia Lindströmin rinnalle hankittu heti ensimmäisenä? Musta noi tärkeimmät pelaajat kuten ykkösentteri ja ykköspakki ois pitäny kiinnittää joukkueeseen heti ekana eikä vaan luottaa säkään, että kyllä kauden mittaan jossain joku kova pelimies jää ilman liigapaikkaa. Tossa mentiin metsää, mutta toivotaan, että asiasta ollaan opittu.

Ja mitä tohon Tinkeen tulee niin antakaa jo olla. Ei jaksa enää jauhaa siitä...Mielummin ootellaan vaikka Liukkosta tai Pöllästä kun Tinkeä.

Itse en suostu vielä luovuttamaan pleijarien suhteen. Tottakai kaikki on tällä hetkellä aivan sekaisin, mutta niin kuin sporttipappa sanoi niin nousu voi alkaa aivan koska tahansa. Ja KooKoon onni on se, että sarja on ollut ennätystasainen ja pelejä on pelattu paljon ristiin. Näin pleijaripaikka ei ole päässyt karkaamaan vielä minnekään. Kaikki voi vielä muuttua ja muutos voi alkaa vaikka herrojen Kantelinen, Kaukokari ja Virtala löydettyä pelivire. Mutta jos näin tapahtuu niin nyt on sen aika!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Fordél
[B

Ja mitä tohon Tinkeen tulee niin antakaa jo olla. Ei jaksa enää jauhaa siitä...Mielummin ootellaan vaikka Liukkosta tai Pöllästä kun Tinkeä.

Eihän tuota Tinkeä muut ole toivoneetkaan palaavaksi kuin minä. Lopetan tähän oman keskusteluni Tinken suhteen.
Sen verran kuitenkin vielä sanon, että Tinke olisi minun mielestä helpoin ja yksinkertaisin ratkaisu KooKoon tulevalle menestykselle. Liukkonen ja Pöllänen kelpaavat myös ilman muuta. Ovat molemmat korkeaa Mestis-tasoa.
Siinä olen Fordellin kanssa samaa mieltä, että otteluja on riittävästi jäljellä. Kun KooKoon peli vapautuu (ei pelätä virheitä, joita tulee jokaiselle), niin kahdeksas tai korkeampi sija ovat vielä mahdollisia.
 

Baker85

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei muuta kun Kattelus-Nurmberg-Soijärvi ja Lindfors/Pöllänen-Kinnunen-Mattila ketjut kasaan ni rupee homma toimimaan.
Ainoo tietty että tuo Lindfors on tuolla Jukureissa jossa ei tosin ole päässyt Kouvolan aikaiseen vauhtiin ainakaan vielä.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Siffa, toi Tinke-keskustelu oli ajankohtaista tossa 2003-keväällä. Nyt toi on jo niin kulunut aihe, että siitä jauhaminen kannattaa lopettaa. Tinke oli mahtava pelaaja, nyt tarvii löytää uusia ratkaisijoita.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Viestin lähetti Hescu
Siffa, toi Tinke-keskustelu oli ajankohtaista tossa 2003-keväällä. Nyt toi on jo niin kulunut aihe, että siitä jauhaminen kannattaa lopettaa. Tinke oli mahtava pelaaja, nyt tarvii löytää uusia ratkaisijoita.

Valitettavaa, mutta totta.

Valitettavaa on myös se, että samantasoisesta pelaajasta on enää turha edes haaveilla.

Katsotaan nyt, ehkä KooKoo vielä ryhdistäytyy.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuoden kahden päästä meillä on uusia tinkejä, kun omat junnut kasvavat vastuuseen, Lampinen on jo väläytellyt ja saanut tuntumasta kiinni, kun ei enää tarvitse pelata aina nelosessa lyömässä kiekkoa päätyyn. Tänään Kokkolassa tapahtuu, ainakin tuntuma on sellainen.

Ja jos joku valmentaja Kymenlaaksosta pitäisi etsiä niin KuPussa on mies nimeltä Iltola. Kova mies ja pelaajat pelaavat.
 

zigiwigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland, KooKoo, Eno Jets
Re: Nykytilanne ja menneisyys

Viestin lähetti sporttipappa:
"Jaakkola. Loukkaantui heti alkukaudesta. Oli hyvä. Mutta kuinka hyvä hän oikein sitten onkaan, oliko se ratkaiseva pala joka jäi ikäänkuin puuttumaan paketista. Voi olla että mies oli vain hyvässä vireessä, ja olisi loppujen lopuksi laskeutunut rivimieheksi."

Huhut Hervannasta kertovat, että Jaakkola on aloittanut kovan harjoittelun. Äijä on nähty uimahallilla erään entisen jääkiekkoilijan valmennuksessa harjoittelemassa vedessä jollain ihmevehkeillä...

Mie sanon että, katotaan ja oootellaan mitä tulee. Se on yleensä periksiantamaton äijä.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Sanotaan, että parin vuoden päästä meillä on korkeintaan uusia Huuhkia, ei sentään Tinkejä. On kuitenkin aivan eri asia pelata kiekollista roolia kun vaan taklailla vastustajaa. Tosin pikku hiljaa on Lampinenkin alkanut löytämään sitä kiekollista peliä ja hyvä niin. Pisteistä kuitenkin näkee, että neloskenttä on Aapolle vielä oikea paikka. Mutta tulevaisuudessa miehestä voi kehittyä ihan hyvä mestispeluri. Toivotaan Aapolle parasta! Ja Empulle myös!
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Nykyisistä tuloksista huomaa, että jossain on menty vikaan. Syitä ovat minusta etenkin heikko puolustusmateriaali, ratkaisupelaajien alisuorittaminen sekä luovuuden puute hyökkäyspäässä.

Useinhan minä tuosta luovuudesta täällä jauhan, mutta se on minusta juuri se elementti, jota Kookoon pelistä puuttuu. Pari kautta sitten sitä vielä oli. Nyt lähdetään aina samalla kuviolla ja heitetään kiekko joko siniviivalla leikkaaville laitureille sivuttaisliikkeeseen tai sitten vain päätyyn. Tuntuu, että joka ikinen vastustaja on oppinut pelaamaan tätä KooKoon pelityyliä vastaan.

Hyökkäyspäässä puuttuvat melkein kokonaan avaavat, oivaltavat syötöt, joiden kanssa vastustajilla olisi oikeasti vaikeuksia ja joiden seurauksena syntyisi oikeasti vaarallisia maalipaikkoja. Nyt tuntuu, että Kookoo puskee jollain sovitulla kuviolla joka kerta, onnistui se tai ei. Taktisella puolella on siis minusta tekemistä.

Kaipaisin siis peliin ennen kaikkea luovuutta ja tiettyjä vapauksia pelaajille. Peli on liian kaavamaista puurtamista. Viihdyttävää pelityyliä kehiin, ainakin olisi yleisöllä nähtävää.

Off topic: Mansikka saa myös vapaasti koittaa kehittämääni alivoimataktiikkaa: Kun KooKoo on alivoimalla, niin laitetaan vaikkapa Soijärvi reilusti vastustajan siniviivalle kyttäämään. Joudutaan pelaamaan omassa päässä kolmella viittä vastaan, mutta yksikin purku, niin se on läpiajo.:)
 

Olle(jns)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryminä JOKIPO, (KooKoo)
Mansikka sivuun!

ehkäpä Mansikan voisi siirtää sivummalle.. Jos ei kokonaan potkuja, niin taustalle johonkin muuhun tehtävään. Tämä näyttää nyt ainoalta keinolta herättää tuo porukka!

Se toinen vaihtoehtohan on tietysti jatkaa tätä samaa rataa, mutta mitenköhän keväällä sitten käy?
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Mansikalle kenkää todellakin. Joku nobody loppukaudeksi koutsaamaan. Ei voi mennä ainakaan huonommin. Samalla voisi ulostaa sen henkilön, joka antoi Mansikalle jatkosopparin.

Toisaalta ihan kohtuullisestihan tuo Hermes-pelikin meni, kun ei hävitty kuin neljällä maalilla, vai mitä?
 

Velvet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Mansikka sivuun!

Viestin lähetti Olle(jns)
ehkäpä Mansikan voisi siirtää sivummalle.. Jos ei kokonaan potkuja, niin taustalle johonkin muuhun tehtävään. Tämä näyttää nyt ainoalta keinolta herättää tuo porukka!

Se toinen vaihtoehtohan on tietysti jatkaa tätä samaa rataa, mutta mitenköhän keväällä sitten käy?

Ei mansikkaa tarvitsee siirrellä, otetaan tilalle sämpylä Kontulan slummeista. Siinä vasta mies paikallaan. Hujoppi kuin mikä ja kikkaroita on vaikka mummoille jakaa. Syöttöjäkin hän jakaa. Miksei myös henkihievereihin johtavia taklauksia?

Niin siitä KooKoon alivoimapelaamisesta kun oli puhe, tai oikeastaan sen puutteesta. Kuinka monta maalia Iverson on tällä kaudella päästänyt? Aivan oikein, 54. Luku on kertakaikkiaan liian suuri. No tietenkin pelaajissakin on jotain vikaa, mutta maalivahtipelissä on nyt meidän ongelma. Siis KOROSTAN, maalivahtipeli, hoitakaa se kuntoon Pena ja Virmanen, tai alkaa Selänteen vitsa heilumaan. Antakaa veskalle kyytiä
ja hankkikaa tilalle taalakaukaloista joku oikeasti hyvä veräjänvartija. Miten olisi Dominik Hasek. Vanha kunnon old-skool jäbä suoraan Buffalon sydämestä. Vetäkää se tsekkiläinen tänne keinoja kaihtamatta. En tiedä miten se onnistuu, mutta tsekkiläisten älykkyyslahjat tiedämme kaikki. Ehkä tuo edellinen oli vähän liian rasistista paskaa, joten pyydän anteeksi. Jatkakaamme.

Niin, asiasta toiseen. Kun maalivahtiongelma on ratkaistu voidaan siirtyä seuraavaan ongelmakohtaan. Näitä ongelmakohtia on paljon, liian paljon. Joten miksi turhaa vaivata päätään jollain HooKoon talousongelmilla. Hoitakoon itse omat ongelmansa. Ketä oikeesti kiinnostaa?

Sinne Tänne
 

Top Gun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sinä - päiväunien näkijä

Koetahan velvetti pistää tänne seuraavalla kerralla tekstiä vain silloin, kun olet sarjassa promillet nolla!
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Hescu
Nykyisistä tuloksista huomaa, että jossain on menty vikaan. Syitä ovat minusta etenkin heikko puolustusmateriaali, ratkaisupelaajien alisuorittaminen sekä luovuuden puute hyökkäyspäässä.

Useinhan minä tuosta luovuudesta täällä jauhan, mutta se on minusta juuri se elementti, jota Kookoon pelistä puuttuu. Pari kautta sitten sitä vielä oli. Nyt lähdetään aina samalla kuviolla ja heitetään kiekko joko siniviivalla leikkaaville laitureille sivuttaisliikkeeseen tai sitten vain päätyyn. Tuntuu, että joka ikinen vastustaja on oppinut pelaamaan tätä KooKoon pelityyliä vastaan.

Nuo Hescun mainitsemat puutteet näkyivät hyvin eilisessä pelissä. Tuohon lisäisin vielä seikat: liiallisen kiekon kuljettelun ja pakkien avaukset viipyivät turhan kauan jolloin hyökkääjien liike hidatuu ennen hyökkäyssinistä. Siitä Hermeksen oli helppo plokata kiekko pois.

Mihin on esimerkiksi Katteluksen kunto hiipunut?. Ennen Joulua kaveri oli aivan ilmiliekeissä ja pisteitä ropisi. Nyt on kaukana niistä tehoista.Sellainen liideri puuttuu Kookoolta nyt. Eilisessä pelissä kolmannen erän loppupuolella kookoo sai joukkuerangaistuksen väärästä vaihdosta. Niko Kantelinen luisteli heti vauhdilla jäähyaition ovelle, ilmeellä kuin olisi vain halunnut pois kentältä. Muutenkin moni Kookoon pelaaja pudisteli vaan päätään Hermesmaalien jälkeen. Kaikesta näki että tuska on kova tällä hetkellä.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pikkuisen paistaa pelaajissa semmoinen, että ketään ei huvita pelata Mansikan KooKoossa. Mansikka ei vaan saa äijistä mitään irti, enkä usko että se johtuu pelaajien fyysisestä väsymyksestä. KooKoo voi olla pudotuspelien yllättäjä, nimittäin minä ainakin uskon vieläkin KooKoon potentiaaliin, en vaan Mansikan alaisuudessa. Mansikka on KooKoon menestymisen jarruna.
 
Vaikka olenkin Mansikan erottamisen kannalla en siihen kuitenkaan usko. Turunen, Johansson ja kumppanit eivät sitä uskalla tehdä.

Saas nähdä tuleeko koska uutisia siitä kovasta profiilitason hyökkääjästä. Luultavasti se on Mansikan ja Kookoon tason tuntien joku liigan häntäpään joukkueesta naarattu jämä pelaaja joka on taidoiltaan aivan surkea.

Tämän Jokiraidan voisi lähettää takaisin Saipaan ja kysellä Lukolta jos Purontakasen saisi tänne.

Vaikeata tulee loppukausi olemaan. Pientä toivoa on yhä pudotuspeleihin.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Tuossa kun oli aikaisemmin puhetta KooKoon joukkueen kasaamisesta ja siitä, että sitä on turha kritisoida, niin minusta on kuitenkin tehty virhe siinä, että ei ole hankittu peliä tekevää sentteriä. Hankittiin kyllä hyviä maalintekijöitä, kuten Kaukokari ja Kantelinen, sitähän ei olisi arvannut, että nämä hankinnat floppaavat. Jätettiin kuitenkin hankkimatta kunnon pelin rakentaja. Nurmbergin ja Kinnusen kokoiset aukot paistavat hyökkäysmateriaalissa. Tatu on mainio pelaaja, mutta hänestäkin saisi enemmän irti puhtaana maalintekijänä. Nuorilta jätkiltä kuten Virtalalta tai Jaakkolalta on vielä turha odottaa mitään johtajan elkeitä. Nyt pelissä näkyy selkeän johtajan puute.
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Viestin lähetti Pelicans81
Saas nähdä tuleeko koska uutisia siitä kovasta profiilitason hyökkääjästä. Luultavasti se on Mansikan ja Kookoon tason tuntien joku liigan häntäpään joukkueesta naarattu jämä pelaaja joka on taidoiltaan aivan surkea.

Jos vois KooKoo edes kerran harkita hankkivansa pelaajan Suomi-Sarjasta. Siellä on ukkoja, jotka tekee 60 pinnaa 30 matsissa, ja toisin kuin SM-liigasta tulevat miehet, he nousisivat ylemmäs, joten motivaatiotasokin voisi olla vähän erilainen. Lisäksi uskon, että näillä hirmuisia lukemia mättävillä Suomi-sarjan pelaajilla on kuitenkin jonkinlainen maalivainu ja pelisilmä, vaikka nyt arvetenkin tähän viestiin vastataan, että Suomi-sarjan ja Mestiksen tasoero on niin kova, että ei sieltä kannata ketään ottaa.

Tämä tuli vain yleisenä kommenttina mieleen tulevia kausia ajatellen, kun usein vaikuttaa siltä, että ukko kuin ukko kelpaa, jos edellinen seura on joku SM-liiga-joukkue.
 

Fordél

Jäsen
Hescu kirjotti täyttä asiaa! Mitään ei saa jos ei koklaa. Näitä yli 60 pisteen kavereita vois ihan hyvin ottaa KooKooseen try outille ja kattoon mihin niitten osaaminen riittää. Mitä menetettävää meillä on? Ja kaiken lisäksi nää kaverit on varmasti halpoja ja niin kuin Hescu totesi niin motivaatio&näyttämisenhalu ois varmasti vähän toista luokkaa kun jollain liigan ylijäämäpelureilla. Peräänkuulutan rohkeita ratkaisuja!!!
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti KooPee
Pikkuisen paistaa pelaajissa semmoinen, että ketään ei huvita pelata Mansikan KooKoossa. Mansikka ei vaan saa äijistä mitään irti, enkä usko että se johtuu pelaajien fyysisestä väsymyksestä. KooKoo voi olla pudotuspelien yllättäjä, nimittäin minä ainakin uskon vieläkin KooKoon potentiaaliin, en vaan Mansikan alaisuudessa. Mansikka on KooKoon menestymisen jarruna.

Samaa mieltä, muutamaan otteeseen muissa ketjuissa tullut veikattua KooKoota kevään mustaksi hevoseksi. KooKoossa on paljon potentiaalia, mutta onko Mansikka oikea mies kaivamaan sitä esiin onkin toinen juttu?

Grahn on hyvä päivänä ehdottomasti mestiksen parhaita mokkeja ja mielestäni nuo Mansikan jutut toppahousuissa paremmin torjumisesta voidaan jättää omaan arvoonsa. Mikkelissä viimeksi Kalle piti yksin KooKoota pystyssä estäen todella rumat luvut.

Uusista pelaajista Kantelinen ja Kaukokari ovat olleet pettymksiä. Itse ihmettelen Nikon vaisuutta, Jukureissa mies mätti joka kausi 15 maalia joten potentiaalia löytyy. Kovin vaisu Niko on ollut näkemissäni peleissä, eikö Mansikka osaa kaivaa Nikon parhaita puolia esiin vai mikä mättää? Mitä lie tapahtunut Ranskan reissun aikana vai meneekö vaisuus loukkaantumisten piikkiin? Vai eikö Niko osaa pelata ilman että Mikko Hakkarainen on vierellä..

Lukon miehet Saarela ja Virtala ovat olleet kelpo vahvistuksia ja kun löytyy vielä Kattelukset ja Soijärvet niin eihän sitä tiedä mitä pleijareissa tapahtuu jos KooKoo sinne selviää? Tosin sijalla 7-8 tulisi heti vastaan KalPa tai Jukurit ja silloin kyyti lienee kylmää..

Ps. Niin ja Kimmo Haapa-aron peliä on ollut ilo katsella, ei mikään kiekollinen taituri mutta se taistelutahto, totaalisen hullu mies!( tahtoo Kimmon Jukureihin!)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Makkonenhan tuli Suomi-sarjasta. Ehti pelata siellä pinna/peli-tahdilla, joten siitä voinee jotain johtopäätöksiä vetää. En mä sano, etteikö sieltä jotkut voisi KooKoota tässä tilanteessa auttaakin, mutta mitään sateentekijöitä lienee ihan turha odotella.

Keltanen on muuten päässyt hyvään vauhtiin KuPussa. Voisi tulla piristämään KooKoota, jos ei sitten kentällä niin edes pukukopissa.

Vaan kyllä tässä väkisinkin kannattaa jo suunnata katseita ensi kauteen. Vastuuta niille, ketkä kuuluvat tulevaisuuden suunnitelmiin ja junnujen osalta onnistunutta tasapainoilua Mestiksen ja A-nuorten ratkaisupelien välillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös