Konserttiopas á la Jatkoaika

  • 314 998
  • 1 760

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulle jäi kyllä edellisestä R.E.M:n vierailusta vähän sellainen "me ollaan täällä vain töissä" fiilis, mutta kyllä tuo silti pitää nähdä. Hetken arvellutti ulkokeikka syyskuussa, mutta kun tarkemmin miettii, niin viime vuosinahan tuossa vaiheessa on ollut vielä täysi kesä.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Minulle jäi kyllä edellisestä R.E.M:n vierailusta vähän sellainen "me ollaan täällä vain töissä" fiilis, mutta kyllä tuo silti pitää nähdä. Hetken arvellutti ulkokeikka syyskuussa, mutta kun tarkemmin miettii, niin viime vuosinahan tuossa vaiheessa on ollut vielä täysi kesä.

Olisiko kokemukseen vaikuttanut se, missä päin Hjartwallia oli sijoittuneena. Penkellä oli aika virkamiesmäinen tunnelma, olisi pitänyt päästä lattialle hillumaan. Virhe korjataan sitten syyskuussa, toisen Hjallis-areenan nurmikenttä kutsuu. 31.3. ilmestyvä Accelerate-plätty vaikuttaa nimensä mukaisesti olevan sellaista vipellystä Athensin pojilta, että hikeen pääsee varmasti, jos siltä mitään soittavat. Kommenttia levystä täällä. Paras:
"Horse To Water"
Imagine "Little America" from Reckoning, but at triple speed and a hundred times more aggro. Imagine Mike Mills and Peter Buck with 'roid rage. Imagine Michael Stipe running after you, threatening to "pound the daylights out of you." You have just imagined this song.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Olisiko kokemukseen vaikuttanut se, missä päin Hjartwallia oli sijoittuneena. Penkellä oli aika virkamiesmäinen tunnelma, olisi pitänyt päästä lattialle hillumaan.

Aivan. Itse olin tuolloin permannolla enkä enää voi alentua katsomopaikkaan. Tämä on vissiin ensimmäinen kerta, kun Töölön pallostadionilla järjestetään konsertti? Ihan mielenkiintoinen paikka tapahtumapaikaksi.
 

SGD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei raha kiekkoa
Tämä on vissiin ensimmäinen kerta, kun Töölön pallostadionilla järjestetään konsertti? Ihan mielenkiintoinen paikka tapahtumapaikaksi.

Tina Turner taisi keikkailla ko. areenalla joskus vuosituhannen alkupuolella. Siitä keikastahan nurmi ei toipunut, nyt onkin tekonurmi.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Soilwork aloittaa tänään Suomiturneensa Turusta.

Finnish/Baltic Tour - Winter 2008
Feb. 15 - Turku, Finland - Klubi
Feb. 16 - Helsinki, Finland - Cable Factory
Feb. 17 - Tampere, Finland - 2250
Feb. 18 - Jyväskylä, Finland - Lutakko
Feb. 19 - Mikkeli, Finland - Night Vaakuna

Turun liput ovat myyty jo toki loppuun, mutta onneksi olen jo omani saanut ostettua. Iltaa odotellessa.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Liput R.E.M.:n keikalle hommattu!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ja liput Kissin keikkaan plakkarissa paria minuuttia yli yhdeksän! Kiitokset vaan verkkokaupan loisteliaasta toiminnasta ja onnittelut itselleni hyvästä ajoituksesta tänä aamuna!

EDIT: jaahas tuli näemmä Tuska keikka KsE:n takia. Tuohon allamainittuun Dark Tranquillityyn käy myös Neelyn tie.
 
Viimeksi muokattu:

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Kiss on kyllä itselle ollut melkoinen kammotus aina alkuajoista asti. Passataan siis se, mutta pari keikkaa kalenteriin mahtuu:

25.3. Kaizers Orchestra Tavastia
6.4. Danko Jones Tavastia
20.4. Dark Tranquillity Tavastia
ja tohon väliin Arch Enemy

Kesän kohokohta kuitenkin jokavuotinen Rock Im Park Nürnbergissä ja Metaltown Göteborgissa. Unohtamatta Tuskaa, jossa mielenkiintoa pitävät yllä Slayer, Killswitch Engage ja Carcass.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Jaaha että vielä Neil Youngia puskee Suomeen. Aikamoinen kattaus legendoja Suomen suvessa tarjolla armon vuonna 2008. Vielä kun joku saisi ujutettua U2:n johonkin väliin.

OT. Jos löytyy joku "liputon" joka haluaa mennä ihan normaalilla lipun hinnalla katsomaan 7.7. Bullet For My Valentinea Tavastialle niin ottakoon yv:llä meikäläiseen yhteyttä. Kävikin niin että olen useamman tuhat lentomailia Helsingistä tuona ajankohtana.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Huomenna Tallinnassa Forever Wild Sebastian Bach! ei jaksa odottaa reissua enää! Mieshän olisi mahdollista pariinkin otteeseen myös Suomessa nähdä kesällä, mutta luostarin rauniot ovat keikkapaikkana varmasti hienot. Ja kivahan se on aina Virossa käydä, noin niinkuin kulttuuriin tutustumassa...
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Neil Youngin konserttilippujen piti tulla myyntiin tänään 9.6., mutta kuulemma "toimitusteknisistä syistä" johtuen lipunmyynnin aloitus siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Toivottavasti asia selkiytyy.

Pieni epävarmuus näissä Niilon vierailuissa aina on. Kolme kertaa on NY:n Suomen esiintyminen toteutunut, vaan läheltä piti -caseja on niitäkin muutamia.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Veikkaan, että tuossa Niilon lippujen viivästymisen taustalla on LiveNationin aikeet siirtää kaikki omien tapahtumien lipunmyynti omalle firmalle. Lippupalvelulle jää tällöin luu käteen. Kauppalehdessä oli tästä juttu viime viikolla.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Veikkaan, että tuossa Niilon lippujen viivästymisen taustalla on LiveNationin aikeet siirtää kaikki omien tapahtumien lipunmyynti omalle firmalle.
Pitääpä seurata. LiveNationin sivuilla kerrotaan, että siellä liput olisivat tulossa myyntiin 16.6. eli viikon päästä.

Niin tai näin, täytyy koettaa ostaa liput sieltä mistä niitä saa. On periaatteessa hyvä että lipunmyyntibisnes konsolidoituu jollakin tavoin, mutta ei monopolisoidu. Jos asiakaspalvelu toimii, niin itse ostan lippuja mielelläni mistä vaan enkä pelkästään Lippupalvelusta. Sitä paitsi Lippupalvelun verkkopalvelussa on paljon parannettavaa.
 

passenger

Jäsen
Eilen ei enää ollut kuin muutama paikka jonnekin yläparvelle NY:n keikalle mutta tänään kävin piruuttani koittamassa ja permannolle yhdenteentoista riviin kaksi paikkaa. uuuh jeah. Enpä ole ennen Neiliä livenä nähnytkään. Onnellinen olo on.
 

Europoli

Jäsen
Eilen ei enää ollut kuin muutama paikka jonnekin yläparvelle NY:n keikalle mutta tänään kävin piruuttani koittamassa ja permannolle yhdenteentoista riviin kaksi paikkaa.


Istutaan sitten aika lailla naapureina, sillä eilen onnistuin saamaan itselleni paikan myöskin permannolle 11. riville. Mietin pitkään lähtiskö, mutta herran keikka Roskildessa 2001 oli kyllä NIIN käsittämätön että pakkohan se on.
 

Outsider

Jäsen
Itekin tuli hommattua Niilon keikalle lippu, tai itse asiassa parikin, jos sais jonkun kaverin vaikka mukaan. Tuli nukuttua tunnin verran pommiin, niin oli tyytyminen yläkatsomon paikkoihin, mutta samapa se kun ei tuolla kerran seisoma paikkoja ole.

On muuten maailman paskin keksintö keikat missä ei ole ollenkaan seisoma paikkoja.

Harmittaa kun tuskan liput oli jo varattuna, mutta jätin ne sitten noutamatta, kun kiinnostus jatkuvaan rymyämiseen oli/on sen verran vähissä. Etupäässä Carcass olisi ollut hieno nähdä, kun siihen ei välttämättä enää toista tilaisuutta tule.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ted Nugentin esiintyminen Kaapelitehtaalla on peruttu. Voihan perse, vaikka mitäs valittamaan kun en ostanut lippuakaan vielä, ja juuri heikko kysyntä oli perumisen syynä. Heikkoa markkinointia ennen kaikkea.

Motor City Madman on ollut Suomessa aika niukalla huomiolla viimeiset noin 25 vuotta, eikä punaniskojen kuningas ole tietääkseni paljoa Euroopassa vieraillutkaan. Nugentin näkeminen olisi ollut kuitenkin vähintään jonkinlainen kuriositeetti. Kyseessä on sen luokan metsänveikko että sivarit ja puolukanpoimijat pois alta.

Nugent poikkeaa heinäkuun alkupuolella Euroopassa, ja lähimmillään matka käy Malmön ja Göteborgin kautta. Kesälomat alkavat juuri sopivasti, pitäisköhän vetäistä pieni reissu..?
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Björk peruutti Suomen keikkansa ääniongelmien vuoksi.
Paha takaisku monelle kaverilleni.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Iron Maidenin keikalle Hesaan on lippu hankittu jo hyvissä ajoin. Twisted Sisterin keikka Ideaparkissa kiinnostais kyllä. Yritin etsiä tietoja , mutta en löytänyt. Mistäs tonne keikalle saa lippuja??
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös