Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Priest nähty viimeksi ja pimeyden prinssi 2010. Nyt taitaa olla oikea aika tsekata bändien vauhtikestävyys, kun saadaan molemmat samassa paketissa. Eivät nämä hevikannot lopeta koskaan.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Lisätiedotetta:

Metallijätti Ozzy Osbourne tuo jäähyväiskiertueensa Hartwall Arenalle alkuvuodesta. "NO MORE TOURS 2" -nimeä kantava Euroopan kiertue käynnistyy tammikuussa Irlannista ja saapuu Helsingin Hartwall Arenalle sunnuntaina 24. helmikuuta. Konsertin erikoisvieraana nähdään Judas Priest. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 10. syyskuuta Ticketmasterissa.

KONSERTTI:
Ozzy Osbourne (USA) - No More Tours 2
+ Special Guest: Judas Priest
Su 24.2.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin ma 10.9.2018 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 87 euroa Ticketmasterista

Live Nation Events Clubin etuosto-oikeus alkaa to 6.9. klo 9 ja päättyy pe 7.9. klo 12

- fb
 
Last Night a DJ Saved My Life

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Joku 87 euroa on kilpailukykyinen hinta kahdesta veteraanista, eiköhän tuonne Ozzyn ja Priestin messuun tule mentyä. En jaksa uskoa, että Putin-halli on edes täynnä. Molemmat ovat käyneet hiljattain Suomessa. Se ei estä hyviä keikkoja, hallissa tätä jytää tulee nauttia eikä missään lentokentällä. Ozzy voisi hivuttaa muutaman Sabbath-raidan vielä lisää prosyyriin.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
No kai tämänkin voi tänne linkata, eli Raskasta Joulua 2018-kiertueelle on lupautunut mukaan muutama ihan kova vokalisti.

Raskasta joulua -kiertueen esiintyjät ja keikat julki – mukana muun muassa Twisted Sisterin Dee Snider! - Soundi.fi

"Tänä vuonna joululauluja ovat tulkitsemassa ainakin Tarja Turunen, Marco Hietala, Tony Kakko sekä Suburban Tribestä ja Kyyriasta tutuksi tullut Ville Tuomi. Ulkomaisia vahvistuksia ovat Deep Purplen kokoonpanossa 1970-luvulla vaikuttanut Glenn Hughes, Twisted Sister -solisti Dee Snider, Rainbow’n ja Deep Purplen riveistä tuttu Joe Lynn Turner sekä Amaranthe-solisti Elize Ryd."
Näistä usein tarvitsen tietooni solistit ennen kuin varaan Logomoon lippuja. Ville Tuomen soundia fanitan suuresti, joten hänen takiaan tänäkin vuonna tuosta maksan. Paikalla Turussa okei myös Joe Lynn Turner, Tony Kakko, Tarja Turunen ja Antony Parviainen. Menenpä siis.
 
Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen keskustelun kulun mukaiseksi
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei liene vielä mainittu tällä palstalla, että The Aristocrats esiintyy ensi maanantaina 24.9. Helsingissä, keikkapaikkana The Circus. Tästä vahvaa settiä progen/fuusion ystäville.
 
Ancylusjärven jää, on taakse jäänyttä elämää.

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Malmin suurkonserttivarauksen artisti on selvinnyt. Ja se on mies, kitara ja ääni, eli ED SHEERAN.

Ed Sheeran saapuu Suomeen - "läsnäolo ja karisma ovat jotain uskomatonta"

"Supersuosittu brittimuusikko Ed Sheeran, 27, saapuu vihdoin ensimmäistä kertaa Suomeen. Hän nousee lavalle hieman erikoisemmassa keikkapaikassa, Helsingin Malmin lentokentällä 24. heinäkuuta 2019. Odotetun suurtapahtuman lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä torstaina 27. syyskuuta klo 12."

Ja musaketjujen kestoaihe, eli artistien jäähyväisrundit voitaneen nostaa tähän samaan postaukseen, koska varmastikin tuo rundi sitten joskus tännekin maahamme eksyy. Kyseessä siis KISS.

Nyt se on virallista: Kiss lähtee jäähyväiskiertueelle, mutta hyvästeistä on luvassa suureelliset - Soundi.fi
 
Viimeksi muokattu:
Last Night a DJ Saved My Life

Pekkis

Jäsen
Onhan tuonne mentävä vaikka Ozzy ei enää niin kiinnostava olekaan.
Toi Ozzy on vähän niin kuin tämän hetken SM-liiga. Olisi muuten kiva nähdä Nikulan naama, kun Ozzy vetäis nykykunnossaan "Shot in the darkin" Idolsin karsintavaiheessa... Hyvinkään veto oli kyllä veret seisauttava.
 

juhis82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Eka Cheek ja nyt Kiss. No Kissin kohdalla sen ymmärtää, koska onhan niillä ikää jo sen verran. Mutta harmittaa se silti. Kissin jäähyväiskeikan jälkeen tuleeki pitkän aikaa säästöjä kun ei tarvii pahemmin käydä livekeikoilla, kun ei yksinkertaisesti ole artisteja jotka kiinnostaa
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Ed Sheeranin keikkamenekki aiheutti sitten vaihteeksi aikamoisia ongelmia lipunmyynnistä vastanneiden palveluissa.
Kommentti: Ed Sheeran aiheutti lippukaaoksen - Rumba.fi

Tuuripeliä tuo lienee mega-artistien kohdalla tuo lippujen saaminen, tai siis en tiedä voiko ostajalla olla siihen mitään systeemiä? Parilla koneella ja muilla tableteilla yhtä aikaa, niin kenties. Toisaalta kuten @pernaveikko on esille tuonut, niin onko sellaista keikkaa, johon ei kohtuusijoituksella pääsisi, vaikka se onkin loppuunmyyty, tai "loppuunmyyty".
 
Last Night a DJ Saved My Life

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Myyntipisteeseen hyvissä ajoin jonottamaan, sillä on aina liput saanut.
Ei ole. Kerran mentiin odottamaan, että Lippupalvelun (vai mikä olikaan) myyntipiste aukeaa ja oltiin lopulta sisälläkin jo muutamaa minuuttia ennen klo 9 (jolloin lipunmyynti oli ilmoitettu alkavaksi). Työntekijän mukaan keikka oli kuitenkin myyty loppuun jo tuossa vaiheessa. Ihmettelin ääneen, että kuinka se on mahdollista, kun lipunmyynti pitäisi vasta alkaa. Möläytti jotain "ennakko-ostajista", mutta yritti sitten hätäpäissään vedellä sanojaan takaisin.

Härskiä toimintaa ja riistokapitalismia tuli kirottua tovi, mutta lopulta meille kävi kuitenkin hyvin. Tuttu oli töissä sellaisessa firmassa, jossa työntekijöillä oli etuutena tuollainen "ennakko-osto-mahdollisuus" ja oli sitten varannut pari ylimääräistä meitä ajatellen.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
60 000 lippua 20 minuutissa ja nyt jännätään kun jollain on lähtenyt rahat, mutta ei ole tullut lippua ja jollain muilla tullut enemmän pilettejä kuin ostettiin.
 
Last Night a DJ Saved My Life

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Näin sitä ihminen voi olla väärässä... En edes tiedä olenko yhtään Ed Sheeranin biisiä kuullut, mutta niin se vain möi 60000 lippua alle puolen tunnin
Joo, en mäkään nimeltä tiennyt laulun laulua, toki ne tuntuivat tutuilta kun kuulin. Suurin yllätys on, että ilmeisesti tosiaan se on vain mies ja kitara, eikä mitään bändiä taustalla. Tokihan jotain vahvennuksia voi tulla nauhalta tms.. Mutta..

"Estääksemme lippujen väärinkäyttöä, jälleenmyyntiä, absurdeja hintoja ja fanien riistämisestä, myydyt liput nimetään. Tämä tarkoittaa sitä, että lippuihin tulostuu ostajan nimi. Sisäänpääsyn yhteydessä vähintään lipussa lukevan sukunimen tulee täsmätä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen kanssa. Sinun tulee saapua tapahtumaan samassa seurueessa lippujen ostajan kanssa, jotta lippujen aitous voidaan varmistaa. Myös tilausvahvistus tulee esittää lipuntarkastuksessa sitä pyydettäessä."

Voi tulla mielenkiintoisia tilanteita, tai sitten ei.
 
Last Night a DJ Saved My Life

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovinkaan paljoa en Sheeranin tuotantoa tunne, mutta jos olisi mahdollista nähdä se vaikka jossain väljästi täytetyssä G Livelabissa tai vastaavassa, voisi mennä katsomaan. Tuollaiseen massatapahtumaan ei. Kuitenkin, ihan piristävää että muutkin kuin 25-45 vuotta sitten parasta ennen päiväyksensä ohittaneet dinosaurukset saavat porukan noin massoittain liikkeelle.
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Voi tulla mielenkiintoisia tilanteita, tai sitten ei.
Toukokuiset Metallican keikat oli järjestelty samaan tapaan eli lippu oli henk. koht. nimetty ja ihan kuin olisin jostain lukenut, että henkkarit pitää olla valmis näyttämään, mutta ainakin mä kävelin sujuvasti sisään ilman sen kummempia henkilöllisyyden tarkasteluja. Tilanne on aina toinen todelllisuudessa.

Bon Jovi julkaisee kai pian Euroopan kiertueen pvm:t. Voi olla, että vankkurit saapuvat Suomeenkin, joten isot keikat saavat jatkoa. Jos bändi vetäisi tylyn alkuvuosiensa jytärock-pitoisen setin, voisin mennäkin.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy