Kommentteja Tps-Tappara 31,3

  • 5 051
  • 57

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Torsti
Väittääkö Mission16W, että Tappara oli eilen Turussa ainoa SM-liigajoukkue, joka kahvasi, koukki ja esti?
Toisekseen taisit nyt sekottaa karvaamisen ja jonkun muun termin keskenään tai sitten et yksinkertaisesti tiedä mistä puhut.

Voi herra jumala sentään. Lues nyt tuo viestini uudestaan. Kiinnitä erityisesti huomiota näihin kohtiin:

"Tappara kahvaa, niin tekevät kaikki muutkin. ... Koska liigan säännöt sallivat pelaajien estämisen ja karvaamisen, olisi helvetin tyhmää olla tekemättä sitä. ... Fiksua kiekkoa molemmat. Ja kyllä, molempia asioita harrastaa joka jumalan ainut joukkue SM-liigassa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti mission16W


Voi herra jumala sentään. Lues nyt tuo viestini uudestaan. Kiinnitä erityisesti huomiota näihin kohtiin:

"Tappara kahvaa, niin tekevät kaikki muutkin. ... Koska liigan säännöt sallivat pelaajien estämisen ja karvaamisen, olisi helvetin tyhmää olla tekemättä sitä. ... Fiksua kiekkoa molemmat. Ja kyllä, molempia asioita harrastaa joka jumalan ainut joukkue SM-liigassa.

Anteeksi, äsken huomasin lukeneeni yhden kohdan väärin.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Homma vaan jatkuu

Eagle:

No en mä tänne niiden sympatioiden takia todellakaan kirjoittele, että sen käsittelyn voit samantien unohtaa. Kunhan kerroin oman mielipiteeni.

Sitten vastauksia...minä nimittäin pyrin vastaamaan kohta kohdalta...itse huomasin, ettei kukaan teistä ollut vastannut minulle samalla tavalla....no, kaikkea ei näköjään voi saada...
Eli en ole koskaan pelannut kiekkoa millään tasolla. Pelit rajoittuvat talvella pelattaviin peleihin ulkojäillä. En myöskään koskaan ole saanut mailasta muualle kuin kasvoihin enkä sitäkään lujaa. Ja sekin sattui aika lailla. Toisaalta, silmäthän minullakin on päässä, ja jos tuo tökkäisy mukamas sattui, niin sitten olen todellakin hakoteillä. Väitä vain, että sattui. En usko. En todellakaan. Siitä on siinä tapauksessa turha keskustella, mikäli oikeasti olet sitä mieltä, että tuollainen saattoi edes tuntua. Veikkaan, että Mäkinen näki mailan tulevan mahaan, muuten hän ei olisi tiennyt asiasta mitään sillä epäilen ettei mies sitä olisi tuntoaistillaan havainnut.

Ja sitten siitä, että en todellakaan syyllistä Pirnestä Calounin tapauksesta. Jos olen sen kuvan antanut, niin viimeistään nyt sitten korjataan tilanne. Sitä, pistikö Pirnes tilanteessa filmiä vai ei, emme voi tietää eikä sillä oikeastaan ole mitään väliä, sillä tuossa tapauksessa rike oli selvä. Edelleen painotan, että tilanteessa protestoin rangaistuksen kohtuuttomuutta, en mitään filmiä.

Ja en tosiaan tiedä jaksaako ketään ylipäätään kiinnostaa viestit täällä...kirjoittipa ne sitten kuka hyvänsä. Käsittääkseni täällä kirjoitellaan omia mielipiteitä ja ne luetaan/niihin vastataan jos ne kiinnostavat. Se on jokaisen oma valinta. Jos homma menee yli, moderaattorit puuttuvat asioihin. En itse viitsi olla turhaan kohtelias...se tappaa kaiken keskustelun täältä. Jos joku mielipide jostain asiasta on, se on mielestäni tuotava julki....AIVAN, vaikka se ei olisikaan sama kuin enemmistöllä....se tuntuu olevan monelle älyttömän vaikeaa. On helppo olla muiden kanssa samaa mieltä....jos se on jäänyt epäselväksi, voin edelleen kertoa, että syy miksi tähän viestiin itseni tungin, oli se, että Caloun sai helvetisti paskaa niskaansa tuosta Pirnes-tilanteesta ja osin aiheestakin, mutta samalla miestä alettiin teilata myös aiempien meriittien perusteella, meriittien joista suurin osa koostui filmaamisista. Nyt sitten samaan syyllistyy mielestäni Mäkinen, "tough guy", ja kas kummaa...juuri kukaan ei reagoi. Näin sitä vaan voidaan huomata, että eräät ovat maineensa vankeja ja heitä tarkkaillaan suurennuslasin kanssa.

Bebeto:

Vati meni nurin osin siksi, että Blues floppasi taas ja hävisi suoraan kolmessa, osin tämän Caloun-tapahtuman takia. Se on aika selvää. Niin, kuten totesin, keihästäminen on säännöissä kielletty, mutta olen aina kuvitellut, että tuomareiden tehtävä on tulkita sääntöjä kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Oletko mahtanut koskaan havaita, että usein playoff-kiekossa vallitsevat erilaiset säännöt kuin runkosarjassa? Siellä saa yleensä pelata kovempaa. Siinä yksi esimerkki siitä, että sääntöjä tulkitaan. Pientä tulkintaa oltaisiin voitu käyttää tuossakin "keihästys-tilanteessa". Jos pelattaisiin tarkalleen sääntöjen mukaan, epäilen, ettei Tapparan pelityylillä oltaisi tänne asti päästy, sillä he olisivat saattaneet pelata koko kauden vajaalla. Niin olisi ehkä moni muukin joukkue tosin....mieti sitä.
Mäkisen roolista en tiedä sen tarkemmin, mutta yleensä käsittääkseni ottelun varsinaiset ratkaisijat tulevat akselilta Ojanen-Ojanen-Tarvainen-Barkov-Hassinen jne. Tärkeää työtähän tietysti jarruketjun pelaajatkin tekevät. Tärkeää on Bluesillekin Hirvosen, Kalton ja Hurmeen likainen työ. Epäilen edelleenkin, että Joseph on TPS:lle tärkeämpi kuin Mäkinen Tapparalle.

Torsti:

Kirjoitat osin asian vierestä. Nyt ei vertailtu Bluesin ja Tapparan jarrukenttiä. Onhan 10 maalia ihan hyvä suoritus.

Nimimerkki J. Grönvall onnistuu sentään näkemään asiat likimain oikein. Hyvä ärsyttämään Mäkinen tosiaan on. Siinä roolissa varmaan erittäin hyvä. Myöntää jopa sen, että Mäkinen filmaa. Hyvä, tämän halusinkin kuulla. Hänen rooliaan ärsyttäjänä en kyseenalaistanutkaan, vaan nimenomaan mainetta kovana jätkänä ja nimenomaan jonain muuna kuin filmaajana. On hän varmaan paljon muutakin, mutta nyt myös sitten filmaaja. Sen vuoksi onkin erikoista, että tässä tapauksessa tilannetta ei pidetä minään, mutta auta armias jos sen olisi tehnyt esim. Caloun. Tämän epäkohdan halusin korjata. Muutkin näköjään filmaavat, ja se on aivan yhtä tuomittavaa. Tosin täällä sitä vain ei tehdä jostain syystä.

Joo-o, tulipa taas väännettyä. Vaikka mielipiteitäni ette minään pitäisikään kun en satu olemaan kanssanne samaa mieltä, voisitte sentään sen verran antaa kunnioitusta, että vastaisitte kunnolla. En minäkään näitä ihan minuutissa väännä. Miten minusta aina tuntuu siltä, että näissä viesteissä sotivat kirjoittajat eivätkä asiat....niin kuin pitäisi. Jotain on pielessä. Kritiikkihän kohdistuu aina tekstiin....
 

Kosonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
joopajoo...

Viestin lähetti kopo
Missä mahtoivat olla Mansen mustanmakkaranpurijoiden fiksut, älykkyysosamäärästä kielivät lakanat joita viime kevään finaaleissa näkyi (tyyliin "Turku irti mantereesta")?

se oli viime kevättä. sunnuntaina turussa roikkui tepsi fanien lakanoita Turku on maailman napa ja jatkui jotenkin...

Cannibal

Harvinaisen tyhmä olet. Jääkiekon säännöissä sulla paljon opeteltavaa, samoin koko lajista.
 

Leevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Cannibal...

Tuomarien tehtävä ei ole soveltaa sääntökirjaa sellaisissa tilanteissa, jotka on vaarallisia pelaajille. Esimerkiksi keihästämisellä uhkaaminen on ulosajon paikka.

Yhtä paljoa paskaa ei uskoisi samaan viestiin saavan. Muutenkin itku on sellaista, ettei naurettavampaa itkua löydykään taas vähään aikaan. Makkaramiehet takaisin pleijareihin...
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Mitäs jos

Asiantuntijoina valistaisitte tällaista idioottia, joka ilmeisesti todellakaan ei lajista mitään tiedä? Tehkääpä se vaihteen vuoksi vähän pidemmin kuin noilla tyypillisillä chatti-viesteillänne kun kerran lajista enemmän tiedätte. Silloinhan teillä jutun pitäisi suorastaan lentää.

Odottelen innolla kommenttejanne. Vastatkaa kohta kohdalta vaihteeksi. Aika ärsyttävää, kun itse yrittää keskustella asioista, ja muut pistävät tuollaisia parin rivin rävellyksiä, joihin niihinkin kuluu puolet siihen, että todetaan kuinka tyhmä olen ja miten paljon kirjoituksissani itketään. Ette sitten vaivaudu sen kummemmin vastaamaan? Vaikken lätkästä tietäisikään hevon **ttua, niin sen tiedän, että omat verbaaliset tekeleenne ovat melko syvältä.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Re: Pihvi ja Cannibal

Viestin lähetti bebeto
Ettehän te oikeasti ole niin typeriä kuin tekstinne antaa ymmärtää,ettehän?

Nyt pelataan pudotuspelejä jos vielä muistatte mitä ne ovat.
Ei ainakaan Tapparassa ole ketään niin suurta aasia että lähtisi hanskaamaan ottelusarjassa jossa ratkotaan finaalipaikkaa.

Mitä tulee Mäkinen-Joseph episodiin niin kiistaton keihästyshän siinä tapahtui,ei säännöissä mainita sattumisen asteesta yhtikäs mitään.
Joo, kiistaton keihästyshän siinä oli. En kai muuta väittänytkään? Mäkisen näytteleminen oli vähintään yhtä selvä; Tämä oikeastaan vain hermostutti. Ei kyllä pysty ymmärtämään, typeriä?? Filmaaminen on typerää. Voitko kirkkain silmin väittää, ettei tilanteessa ollut yhtään filmiä mukana. 5+20 tuli, olisiko tullut ilman lyyhistymistä? Jos ei olisi, tuomarit antoivat nyt tässä tapauksessa jäähyn "näkemättä" tilannetta. Jos he todella näkivät, olisi jäähy ilman muuta annettu ilman...

Oikeasti MMäkinen onnistui "roolissaan" täydellisesti, minun mielestäni ehkä hiukan kyseenalaisin keinoin. Ja vielä: helppohan se on täällä kelailla nauhoja ja tutkia hidastuksia, tuomareiden on pakko tehdä päätös heti. Vaikea se on sanoa siinä tilanteessa kuka näyttelee ja kuka ei.

Menkää pojat virittelemään verkkoa Hietsuun,huomiseksi on luvassa nättiä ilmaa.
Jep, kyllä teitä mahtaa vituttaa kun joudutte keskellä kesää katsomaan lätkää KYLMÄSSÄ jäähallissa muiden viettäessä KESÄLOMAA auringonpaisteessa!:p

Ps. Verkon voin antaa myös teille: Kyllä sillä vielä vähän aikaa kalastelee..
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Termeistä

Minua hieman häiritsee tuo termien, filmaaminen tai näytteleminen,käyttö.
Minun mielestäni filmaaminen on sitä että yrittää kalastaa vastustajalle jäähyn vaikka mitään rikettä ei olisi tapahtunut.

Se että tehostaa esimerkiksi kampitusta tai koukkua näyttävällä kaatumisella,ei mielestäni täytä filmaamisen kriteereitä.

Jalkapallon puolelta ja varsinkin etelä-euroopasta näitä Turkan koulun käyneitä kyllä löytyy pilvin pimein.

Jalkapallossa erotuomarin tehtävä on sikäli kiitollisempi että pelin tempo on huomattavasti rauhallisempi kuin jääkiekossa.
Kiekossa tilanteet tapahtuvat todella nopeasti ja monasti selkeä rike jää viheltämättä jos rikottu pelaaja ei kaadu.

Vaikka en mikään brittifutiksen ystävä olekaan niin hattua täytyy nostaa siitä että siellä ei turhia kentällä makailla vaan painetaan kovaa alusta loppuun.

Tällaista asennetta toivoisi enemmässä määrin myös suomalaisiin kiekkokaukaloihin.

Janne Ojanen on malliesimerkki siitä mitä tapahtuu kun pelaaja on isokokoinen,omaa hyvän tasapainon ja pitää paljon kiekkoa.
Paljon jää Ojaseen kohdistuvia rikkeitä viheltämättä juuri siitä syystä että äijä ei ihan pienestä tuiskahda persiilleen.

Moni pelaaja ratkaisee epäkohdan kaatumalla näyttävästi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös