Kokoonpano ja ketjulotto kaudelle 2019–2020

  • 125 506
  • 511

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Itse lähtisin näin:

Suomi-Ruotsalainen-Jo.Ikonen
Lepaus-Saarela-Antonen
Rautiainen-Leino-Maccelli
Haapanen-Mieho-Ja.Ikonen
Vainionpää,Päkkilä
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ruotsalaisen paluu sekoittanee ketjut taas uuteen uskoon:

Suomi - Ruotsalainen - Rautiainen
Lepaus - Leino - Antonen
Haapanen - Mieho - Jo. Ikonen
Ahopelto/Maccelli - Vainionpää - Ja. Ikonen

Aren ja Leinon ketjut noin. Saarela Haapasen ja Ikosen keskellä. Nelosen keskellä Mieho ja laidoilla Päkkilä ja Ja. Ikonen.
 

Hawkkay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chelsea, Nashville Predators
Maccelli ei tänäänkään remmissä. Ei ole mitään uutista asiasta, loukkaantumisesta tms.?
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Maccelli ei tänäänkään remmissä. Ei ole mitään uutista asiasta, loukkaantumisesta tms.?
Ilves.comin otteluennakon mukaan 2 viikkoa sivussa. Taisi polvi vääntyä Kärppiä vastaan.

Ketjut on nyt juuri niinkuin olisin ne itsekin laittanut, pl. Päkkilä <-> Vainionpää.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hyvä että on suht laaja rinki. Tasaisesti tulee loukkaantumisia jo näin alkukaudesta ja eiköhän pian saada ensimmäiset pelikiellotkin.

Hyvältä näyttää ketjut.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Näillä Ouluun:

Suomi-Ruotsalainen-Rautiainen
Lepaus-Leino-Antonen
Haapanen-Saarela-Jo.Ikonen
Vainionpää-Mieho-Ja.Ikonen

Parikka-Peltola
Maalahti-Salmela
Hatakka-Elorinne
Thomson

Dostal
(Kolppanen)

Laaksonen ansaitusti vilttiin. Vainionpää on Päkkilää valmiimpi liigapelaaja, ja nelosen laitaan. Mieho on sentteri vastaan sentteri-pelissä tällä hetkellä parempi. Matinpalo kierrätykseen, ja Salmela sekä Hatakka sisään. Thomson pienemmille minuuteille tasakentällisin, ja ehkä yv-roolia.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Elorinteestä kysymys vajavaisesti nähdyn pelin myötä. Kokoonpanoja päivällä katsellessa ihmettelin että vasta seiskapakin rooli oli jaossa, että onko alkukausi todella mennyt ihan perseelleen peruspakilta? Toisaalta sen pisimmän jakson kun yhtenäisesti näin peliä toisessa erässä, niin tuntui Elorinne olevan ihan jatkuvasti kentällä.

Eli kaikki kommentit Elorinteen alkukaudesta kiinnostaa.
Elorinne pelasi kauden kahdessa ekassa pelissä, mutta oli loukkaantuneena pois kolme peliä, ja palasi nyt tähän KalPa-peliin. Pelasi itse asiassa nyt kauden suurimmat minuuttinsa. Ollut aiemmin merkittynä kolmospariin, ja se plus alivoimaa on kaiketi se rooli, joka hänelle on alkujaankin kaavailtu. Alkukauden osalta kovin montaa onnistujaa ei Ilveksessä voi listata, mutta paremmin Elorinne on osaltaan odotukset täyttänyt tuossa pakistossa kuin moni muu.
 

ToPe Vesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja TaPa
Elorinteeltä hyvää peruspelaamista eilen kuten hänenlaisensa (koko ja nopeus) pakin pitää pelatakkin. Välillä näytti, että pelasi lähes joka toista vaihtoa eli luottamusta valmennukselta tuli heti kokoonpanoon palattuaan.
Laaksonen on todella "hukassa" tällä hetkellä. Mihin ovat viime kauden huikeat peliesitykset kadonneet? Rajaton itseluottamus on edelleen tallella ja varsinkin omanpään aloituksissa tuntui hänella olevan kovasti asiaa kokeneillekkin kanssapelureille. Olisiko Oskarilla "kasvunpaikka" sarjatasoa alempana ajankohtaista?
Thomson pelasi minusta eilen Laaksosta paremmalla tasolla. Syötöt olivat kovia ja aika hyvIn ne oman miehen lapaan osuivat. Ruotsalaisen maalissa antoi hyvän syötön poikki kentän vaikka olisi ollut itselläkin paikka yrittää. Jo pelkästään hyvän laukauksen takia Lassin paikka on pelaavassa kuusikossa.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen puolustajien peliajat jakautuivat eilen seuraavasti:

Niko Peltola 25.32
Kalle Maalahti 18.01
Oskari Laaksonen 17.17
Aleksi Elorinne 17.09
Jarkko Parikka 16.49
Nikolas Matinpalo 12.20
Lassi Thomson 11.10

Peltola oli selkeästi paras pakki (tekisi mieli sanoa, että paras pelaaja) ja kellotti ylivoimaiset minuutit. Kalle Maalahdelta odottaisi roimaa tasonnostoa omassa päässä. Elorinne pelaa noita hyviä kolmosparin minuutteja ja alivoiman määrä sitten määrittää kokonaispeliajan. Jarkko Parikalta odottaisi paluuta viime kauden tasolle.

Nuoret Laaksonen ja Thomson ovat olleet pahoissa vaikeuksissa. Etenkin Laaksosen kohdalla kyse on selkeästi henkisen puolen hommista, sen verran junnumaisia harhasyöttöjä ja miehen hukkaamisia tulee. Toki viisikkopeli kokonaisuudessaan on ollut vaisua ja sen kuntoon saamisen tulee olla prioriteetti numero yksi.
 

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Ei kai kukaan enää nykypäivänä tuohon tilastoon asioita perusta?

Ei, mutta joku roti siinäkin on.
Noin 11 minuutin jääajalla pelaava laitahyökkääjän ei pitäisi pystyä keräämään yli yhtä miinusta per peli, jos kokonaisvaltainen pelaaminen olisi riittävää. Varmasti löytyy tuohon nelosketjun rooliin pätevämpiäkin pelaajia.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei, mutta joku roti siinäkin on.
Noin 11 minuutin jääajalla pelaava laitahyökkääjän ei pitäisi pystyä keräämään yli yhtä miinusta per peli, jos kokonaisvaltainen pelaaminen olisi riittävää. Varmasti löytyy tuohon nelosketjun rooliin pätevämpiäkin pelaajia.
Tämä Päkkilän tapaus on kyllä mielenkiintoinen. Jos saadaan ajettua liigavauhtiin niin loppukaudesta voi tuottaa jo iloakin. Ehkä KooVee-stintti hyvällä peliajalla voisi paremmin opettaa sitä kovuutta ja tarkkuutta mitä miesten pelit vaativat. Ihan ei ehdi vielä liigatempoon ja sijoittuminen monesti kehnoa. Ainakaan Jasse ei sovi vierelle.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kokoonpanon ainut muutos taitaa olla aloittavassa maalivahdissa eli Kolppanen starttaa tänään. Valmennuksen muutosvastarinta olikin jo eilisestä Kooveen kokoonpanosta nähtävissä.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ketjulottoa on pyöritetty nyt aika moneen otteeseen. Tänään kokoonpano on muodossa:

Suomi-Ruotsalainen-Rautiainen
Maccelli-Leino-Antonen
Haapanen-Saarela-JoIkonen
Mieho-Vainionpää-JaIkonen

Peltola-Parikka
Hatakka-Laaksonen
Maalahti-Thomson
Salmela

Dostál
Kolppanen

Lepaus siis poppareilla, eikä syyttä. Oli selvästi eilen heikoin lenkki. En silti pidä siitä, kun ketjuja sotketaan joka peliin.
 
Ketju Maccelli-Leino-Antonen toimii hienosti, siinä on toimiva ketju ja roolit kunnossa.

Ykkönen Suomen varassa, Ruotsalainen on varjo viime vuodesta ja paikoin laiska puolustussuuntaan. Rautiainen kaipaa onnistumisia. Lepausta voisi kokeilla tässä yhdessä Suomen ja Ruotsalaisen kanssa, jos onnistuu pelaaminen väärällä laidalla.

Kolmosen Ikonen on pahimmista pettymyksistä alkukaudella, rotaatioon ja uudella ajatuksilla sitten takaisin. Alivoimalla oli tänään hyvä, joka positiivinen muutos aiempaan. Rooli on pieni viime kauteen verrattuna ja se taitaa näkyä. Saarela ja Haapanen on myös telineessä.

Nelonen Mieho-Vainionpää-JaIkonen toimii hyvin, Mieholle kaipaan isompaa roolia, mutta ketju toimiva kokonaisuus.

Puolustus on aika kevyt ilman Elorinnettä, Salmela on parantanut kun saanut enemmän jääaikaa. Toimivat parit puolustuksessa edelleen hakusessa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo Are ei ole ollut entisensä. Pää on vielä kiinni Sabres-pettymksessä. Mutta tulee kyllä sieltä pian omalle tasolleen. Rautiainen ja Lepaus ovat hyökkäyksen suurimmat alisuorittajia tällä hetkellä, heidän osaltaan ei oikein näy mitään merkkejä paremmasta. Ei olisi ikinä uskonut, että Antonen on Lepausta tärkeämpi pelaaja tässä kohtaa kautta.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Omasta mielestäni vaikuttaa vähän siltä, että jostain syystä Joona Ikonen ja Antti Saarela ovat arvostelun yläpuolella. Todella näkymättömiä esityksiä toistaiseksi. Rautiainen esimerkiksi on sentään koko ajan hyökkäyksen ytimessä.
 

Tervaskanto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mun mielestä kolmonen vaatisi hiukan muutosta. Jokohan Nallilla on kohta se 10 peliä täynnä Kilpaveljissä? Ykkönen herää kyllä, Rautsi ei osu edes jalkapallomaaliin näin alkukaudesta ja Are kyllä parantaa vielä. Kakkonen oli hyvä, samaten nelonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös