Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2012–2013 (60v juhlakausi)

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 12.07.2012 klo 17.36.

 1. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Heips! Älä nyt noin sano. Pohjanakka ei toivo vaan veikkaa. " Piruuttani veikkaan, että Red Ducks pelin vie, en vain tiedä miksi." Olen surkea veikkaaja ja uskoin, että taas menee pieleen, mutta Hermeksen sairaslista tuotti minulle oikean tuloksen. Nyt siis tiedän miksi Red Ducks voitti. Eihän Hermes vielä mitään menettänyt, tsemppiä vaan ja täysillä päin.
   
 2. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Tänään Hermes matkustaa Vaasaan. Red kyykytti Hermestä kotona ja nyt olisi sittten, velanmaksun paikka.

  Tivottavasti molemmat joukkueet on terveenä ja tulee kunnon ottelu.
  Uskoisin että Hermes tulee otteluun, täynnä halua pistää "nokkimisjestykset" kohdalleen. 0 - 1 riittäisi siihen, mutta riittääkö se Hermes pelureille? Tsemppiä Äijät..
   
 3. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  4-0 pataan, ei paljo hymyilytä. Kun vois itteänsä jotenkin lohduttaa? Vaikka haukkumalla tuomarit.. Kuten hävinneen joukkueen fanit yleensä tekevät ;D

  ps: Tili ei riittäny, velanmaksuun, eikä edes korkojen....
   
 4. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lomat lähenee.?

  Perjantai tulla jolkottaa ja viimeinen kotipeli? Onko se viimeinen tälläkaudella, se jää nähtäväksi ja sen näkee vain paikalla ollen ;D Tuuski on niitä "nimivahvoja" joukkueita, ekana tulee mieleen Vileenin Jaska, liukasliikkeinen jota huhuttiin kerran Mestis Hermekseenkin tulevaksi, ei sitten tullukkaan joten se siitä. Perjantain peli on jännitysnäytelmä vailla vertaa, näin uskon.

  Kummallakin on vielä panosta mukana ja se antanee lisävireyttä.

  Hermes on pelannut kotona Lojalssin avustamana ihan kohtuullisen hyvin, niin että munpuolesta trendi saa jatkua. Lojalssin avustamana tietenkin..!
   
 5. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikä taida Jaska tulla vieläkään Kokkolaan edes vierasjoukkueen mukana, taitaa olla sairastuvalla yhä?

  Mutta, kelpaisko sentään Mäkkäri sijaiseksi?
   
 6. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  Vai on Jaska sairas, no kylllä "mäkkäri" kelpaa seurattavaks. Jos Hermeksesssä olis joku "alalle" aikova "Poliisi" niin siinähän sitä olis sitte oikein kunnolla katottavaa. Mutta ei taida olla kun ovat niin kilttejä vieraille ? Ei ole sellaista Hermeksessä tainnut ollakkaan Kanteluksen jälkeen ketään joka olis vastustajalla jäitä lakassu ;D Täytyy tyytyä Jääkiekkoliiton lanseeraamaan "Neitikiekkoon" Kun meillä on osa vielä mopoiässä niin ei tule niitä lastensuojelu ongelmiakaan ;D
   
 7. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Kiitos ja onnea

  Onnittelut Hermeille sarjapaikan varmistamisesta ja myöhästyneet synttärionnittelut! Ja tervetuloa (tai siis menoa) sunnuntaina Keuruulle; uskoisin, että saatte myönteisen vastaanoton! Kyllä minäkin aion suunnistaa paikalle ja tällä kertaa kannustaa tasapuolisesti molempia joukkueita.
   
 8. Setit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Pusa ja Rautajoki jatkavat pelejänsä tulevalla kaudella TuTon paidassa.
   
 9. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Isoja menetyksiä ilman muuta! Ei voi kun toivoa että seuralla on ollut tämä jo tiedossa ja siellä ollaan nyt hereillä ja verkot vesillä!
   
 10. Väsynyt Selänne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
  Jesse Virtanen

  Lainaus:
  TuTo:sta lainalla kiekkoillut Jesse Virtanen sai eilen jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.
   
 11. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kesken kauden GrIFK:sta lainaan tullut Mikael Paunio osoitti hyvin, että kyllä niitä laadukkaita pelaajia riittää Suomessa, eikä kukaan lähteneistä ole sellainen ihmemies jonka saappaita ei tulevat uudet miehet pystyisi mahdollisesti täyttämään. Luullakseni kyllä, Rautajoen tapaista ylivoimaista kiekon suojausta ei välttämättä hetkeen tulla näkemään Kokkolassa.

  Heikki Pusa, Juhamatti Rautajoki, Henri Sandvik, Mikael Paunio, Jesse Virtanen... kaikilla heillä oli selkeät vahvuudet omassa pelissään, mutta Pauniolla oli heistä omien vahvuuksiensa lisäksi vähiten heikkouksia ja pitkälti tästä syystä mielestäni kauden paras vahvistus, jonka poissaolokin kokoonpanosta oli kaikista tuntuvin.