Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2012–2013 (60v juhlakausi)

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana devil29, 12.07.2012 klo 17.36.

  1. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Hermes valmistautuu juhlakauteen. Tälläkertaa ei ole Kokkolassa lähdetty sotaan henkseleitä paukutellen. Aika matalaa profiilia pidetty, eikä hirveästi huudeltu mitään. Seurassa ollaan ilmeisesti pyritty käymään läpi ensin lähialueen pelaajat. Tällähetkellä materiaali näyttää tältä:

    Maalivahdit:

    ENKUZENS Nauris (Hermes)
    LINDFORS Henrik (Hermes B-jun)
    FRIIS Patrik (Välivuosi)

    Puolustajat:

    OLLI Jukka (Hermes)
    SIPPOLA Tomi (Hermes)
    OJALA Jere-Matti (Hermes)
    HEINONEN Lauri (Hokki / JHT)
    KAAS Joonas (Hermes)
    RIISSANEN Miro (Jokipojat A-Jun)
    JÄSKE Teemu (JHT)
    DUDINS Vladislav (Olympia Kirovo-Chepetsk)

    Hyökkääjät:

    ANTTILA Topi (Hermes)
    KIVINEN Niko (JHT)
    NIEMELÄ Martti (Hermes)
    TOSKALA Matti (JHT)
    ANTTILA Jarkko (Hermes)
    SAAJORANTA Johannes (Hermes)
    JÄÄSKELÄ Jaakko (Red Ducks)
    VILJANEN Jaakko (Hermes)
    PAKKA Iiro (SHT)
    NYKÄNEN Sami (Hermes B-jun)
    PUSA Heikki (VG-62/Tsekki)
    KANGASNIEMI William (JYP B-junnut)
    JUUJÄRVI Eetu (Hermes)
    Sandvik Henri (EHC Bregenzerwald/LEKI)

    Tämänhetkinen sopimustilanne. Pakka ja Pusa tekivät 1+1 sopparit, en tiedä kenen optiolla ja onkohan näillä edes nykypäivänä enään mitään väliä.

    Eiköhän tästä saada ihan hyvä ja mielenkiintoinen kausi.


    http://www.youtube.com/watch?v=RcljesaeImU

    (Linkki vie youtubeen ja Hermeksen 60 v Videoon.)
     
    Viimeksi muokattu: 14.09.2012 klo 00.36
  2. mantsuboy Jäsen

    Rosteri vaikuttaa kokolailla samanlaiselta, kuin Kokkolan Jymyn Mestaruussarjajoukkueen rosteri 50 -luvulla. Ainoa ero tossa on, että Hermeksen rosterissa on yks pakki enemmän, kuin mitä Jymyllä on kahdessa kaudessa yhteensä.

    Suosittelen tutustumista Olav Björkstrandin kirjoittamaan kirjaan "Wanhan ajan kiekkoa – kokkolalainen jääkiekkoilu kauteen 1959-60". Siitä saa hyvän käsityksen sekä Kokkolan että koko Suomen jääkiekon kehityksestä 50 -luvulla. Moni asia ei ole muuttunut!
     
  3. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Hermes aloitti try-outin eilen. Pelaajia oli yli 30 jäällä. Tänään niitä oli tullut lisää. Jäällä oli kova vauhti ja muutamia lupaavan oloisia kavereita siellä viiletti. Nimistä ei ole mitään tietoa. Maalivahtina oli Ringblom joka pelasi viimevuonna ss-sarjaa. Lisäksi huomena pelataan joukkueen sisäinen treenipeli jossa näkee vähän paremmin tasoa. Perjantaina kajahtaa sitten eka oikea treenipeli. Jatkosopimuksia on tehty: Enkuzens, Viljanen. Näyttää jo paljon paremmalta.
     
  4. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Uusia soppareita on tehty muutama, alkaa näyttämään jo vähän paremmalta. Mutta vielä se johtava pakki olisi ihan mukava saada, nyt siellä on käytännössä yksi suomi-sarja tason pakki. Varauksella kaksi. Maalivahteja on kaksi joista toinen täyttää suomi-sarjatason saappaat.

    Hyökkäs alkaa näyttämään ihan mukavalta, vielä jos tuo veli venäläinen osoittautuu pelimieheksi niin uskallan väittää että Hermes saa kolme kovaa hyökkäävää kenttää. Tosin jos puolustus ei toimi niin sillon hyökkäyksen pitää painaa se 5-6 maalia illasta toiseen.
     
  5. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Puolustuskaluston taso on mielestäni jotakuinkin riittävä kun laajuutta vielä varmasti tarvitaan ainakin kahden pakin verran. Näyttää sen verran hyvältä Hermeksen hyökkäysosasto - varsinkin jos venäläisen veli osoittautuu pelimieheksi, että pakitkin voivat keskittyä siihen omaan työhön eikä tarvitse peruspelaamisen lisäksi venyä myöskin hyökkäyspelaamisessa tai kiekollisesti.

    Hermeshän teki 1+1 -mallisen sopimuksen Heikki Pusan ja Iiro Pakan kanssa, mikä viestittää selvää jatkuvuuden tavoittelua, ettei joka kausi tarvitse vaihtaa koko pelaajapakkaa varsinkaan parhaiden osalta, mikäli ja kun halutaan ottaa askelia eteenpäin.

    Heikki Pusa on Hermeksen uuden(-08...) tulemisen jälkeen ensimmäinen todella tasokas hyökkääjä kun lukuun ei oteta mukaan näitä aiemmilla kausillä Hermeksessä nähtyjä, kuten Viljanen tai T.Anttila.

    Huomenna perjantaina klo 18.30 Hermes - Raahe-K

    Ranskan divarin viime kauden mestarijoukkueen hyökkääjä tryoutilla:
    Eliteprospects.com - Victor Lobachev
     
  6. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Lainaus:
    Valitettavasti tämä Victor Lopachev on kaikkien aikojen huonoin ulkomaalainen hyökkääjä Hermeksessä - onneksi vain tryoutilla. En keksinyt mitään hyvää hänestä vaikka kuin suurennuslasin kanssa seurasin miestä jäällä. Okei, pelaa pää ylhäällä, mikä näyttää hyvälle. Järkyttävän hidas ja kankea. Muistuttaa takavuosien "lapparia" tosin vaihdettuna kädet puumallisiin.

    Nyt kun sieltä puuttui jo ennestään vajaasta hyökkäyskalustosta Anttila ja Niemelä ja kun hyökkääjä J. Anttila korvaa puolustuksen kapeutta, niin eihän näiden harjotuspelien anti joukkueelle voi olla kovin hyvä. Toki siellä juniorit paikkaa parhaansa mukaan vajeita, mutta nämä ovat aikuisten pelejä ja vaaditaan jonkinnäköstä voimaa ja reagointinopeuttakin luistelun lisäksi.

    Pari viikkoa sarjan alkuun ja vielä paljon ehtii muuttua. Onneksi.
     
  7. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Hyökkäysketjujen osalta tilanne on melko tarkalleen tämä:

    X - ANTTILA T - VILJANEN
    PAKKA - X - PUSA
    KIVINEN - X - TOSKALA
    NIEMELÄ - JÄÄSKELÄ - SAAJORANTA/ANTTILA J

    Mikäli X:t saadaan korvattua ketjukavereiden tasoisilla miehillä roolissaan, niin näkisin että jotain mahdollisuuksia on myös keväällä. Puolustukseen vielä paria haetaan.
     
  8. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Sairasosasto ei tule tyhjenemään ainakaan ekalle sarjakierokselle. Joten Niemelä Anttila Sippola ovat ainakin pois. Ja tilalle on vaikea mistään saada oikeen ketään. Juujärvi on ainakin hallilla pyörinyt joten tässä nyt olisi yksi palanen. Olkoot asenne mitä on mutta nyt niitä miehiä tarvitaan alkukaudeksi melkeen mistä vain. Ja sellasia jotka on todistanut että osaa pelata.

    Itse näen terveen kokoonpanon tälläisena:

    Toskala - Anttila - Kivinen

    Pusa - Viljanen - Niemelä

    Pakka - X/Juujärvi - Jääskelä

    Saajoranta - Visuri(?) - J.Anttila

    Mikäli yhtään olet huomannut niin Jääskelä ei ole sentteri, Viljanen ja Anttila ei voi pelata samassa kentässä. Miksikö ei, kumpikaan ei ole puhdasverinen snaipperi. Kummatkin pelaavat sen vapaan paikan kaverille viereen joten mielestäni olisi lähdes idioottimaista laittaa heidät samaan kenttään. Vaikkakin kummatkin ovat kiistatta joukkueen parhaat pelaajat. Mutta nyt pitää valmennuksen taikoa sellainen pelitapa että tuolla leveydellä saadaan tulosta aikaseksi. Ei laiteta munia samaan koriin.
     
  9. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    e. Turhat kitinät pois, eli kaikki tällä kertaa.

    Sarja-avaus kotona, sunnuntaina 16.9

    Hermes - Red Ducks

    teemana: "Tonni rikki!"

    e. Kausi aloitetaan lauantaina Kalajoella.
     
    Viimeksi muokattu: 10.09.2012 klo 14.19
  10. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    <vanhaa>
    Nyt viimeistään aika selvä että Viljanen pelaa koko kauden sentterinä, mikä ei ollenkaan huono asia ole.
    Tiedän kyllä, devil, ettei yksikään nelosketjuun merkkaamistani pelaajista ole keskushyökkääjä, mutta Jääskelä ainoa jonka olen nähnyt sentterinä pelaavan heistä. Ennemminkin laitoin vain jäljelle jääneet pelaajat siihen.
    </vanhaa>

    Todennäköisesti tämä uusin värväys, Rautajoki, sopii Hermeksen joukkueeseen kuin nenä päähän ja on pelkän googlettamisen perusteella loistava hyökkääjä. Ilmeisesti laitahyökkääjä, joka taitaa maalinteon. TuTo:n tryoutissa kävi, mutta ei Tammisen kehuista huolimatta silti sinne mahtunut.

    Edelleen sitä sentteriä kaivataan. Eihän tuo rosteri vieläkään ihanteellisen kokoinen ole missään nimessä. Vähintään kahdeksaa eri puolustajaa joudutaan käyttämään kauden aikana. En tiedä voidaanko Roukala tarvittaessa ottaa takaisin Kronanista muutamaksi peliksi. Visuri vaikutti luisteluvoimaltaan riittävän hyväksi tuuraajaksi lepuuttamaan kärkiäjiä.

    Mielestäni valtakunnallisella tasolla Hermeksen vahvuutena voisi nyt pitää tasaisuutta, ei näillä miehillä kumminkaan yksilötasolla pärjätä välttämättä esimerkiksi tamperelaisille. About samoilla ajatuksilla täällä ollaan kuten devil kirjoituksensa lopussa.

    e. TuTon ketjusta poimittua:
    Lainaus:
    Mies pääsi siis Hermeksen "laulukuoroon".

    e. JHT:lle on perustettu III-divisioonaan kakkosjoukkue. Tästä Hermes voisi ottaa mallia heti alkavan kauden jälkeen. Itseasiassa A-nuorten joukkue on jopa turha tällä seudulla perustaa nykyisillä resursseilla ja pelaajamäärillä. Tämä nyt varmaan jälleen toteamattakin selvää.
     
    Viimeksi muokattu: 10.09.2012 klo 15.12
  11. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Hermes teki ennen sarja-avausta kovan "kaappauksen" kun Henri Sandvik tulee Jumalapaitaan. Voidaan mielestäni puhua kaverista joka varmasti mahtuisi useassa mestis seurassa pelaamaan.

    Ja treeneissä on kuulemma ollut joku sentteri kokelas. Ulkomaalainen, taisi olla tsekki tai slovakki. En mene kyllä asiasta takuuseen ja omin silmin en ole nähnyt. Mutta nyt näyttää jo siltä että voisi odotella ihan 6:n pisteen viikonloppua.
     
  12. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Hermeksen puolustajat

    Lainaus:
    Aivan kauhea esitys Jäskeeltä tänään S-Kiekkoa vastaan. Ei pystynyt syöttämään tyhjälle jäälle lapaan, virheitä aivan tolkuttomia määriä. Myöskin Ojala lahjoitti ainakin yhden maalin ja aivan väärässä sarjassa kuten Jäskekin on. Pitää ymmärtää peliä ja olla tilanteen hermoilla, mutta näyttää olevan näille pääkopille aivan liikaa tämän sarjatason tempo. Myöskin Kaas pyörii samalla tasolla näiden herrojen kanssa, mutta valitettavasti ei voi koko puolustusta vaihtaa niin jos lähdettäisiin näistä kahdesta. Kronanissa lienee tilaa heille?

    Hermes tarvitsee pakkiparin jostain, nyt on liian iso tasoero suhteellisen hyvien hyökkääjien ja puolustajien välillä.

    e. Edellä olevat tuli kirjoitettua vielä pienessä tunnekuohun vallassa, mutta ei se poista sitä tosiasiaa että henkilökohtaisia helppoja virheitä tuli paljon puolustajilla. Ehkä vain sattui joukkueelle huono päivä.
     
    Viimeksi muokattu: 24.09.2012 klo 00.40
  13. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Suomi-Sarja

    Tavote on saavutettu Kokkolassa. Hermes meni sinne minne alkukaudesta oli tavoite. Nyt on tavoite ilmeisesti olla 10:n sakissa, ja uskon että se on ihan mahdollista. Varsinkin kun joukkue hakee muutamaa vahvistusta, kahta pakkia ja yhtä hyökkääjää.

    Harmittavasti yksi hyökkääjä on loppukauden poissa peleistä ja hänen tilalle on pakko saada joku korvaaja. Kuului kuitenkin parhaisiin hyökkääjiin IPK-sarjassa. Nimen jätän sanomatta vielä tässä vaiheessa kun seura ei ole asiasta mitään tiedottanu. Mutta kyllä sieltä ilmoitus on tulossa.

    Itse lähtisin hakemaan vahvistuksia kotimaasta ja mielellään sellaisia jotka voisivat pelata täällä ensikaudellakin. Tämä tosin vaatii että löydetään heille töitä jostain pidemmäksi aikaa.

    Olemme hereillä ja katsotaan pelaako uusia naamoja jo Lauantaina, tätä tosin epäilen vahvasti. Mutta ainakin joulutauolla Kokkolaan tulee uusia nimiä.

    Tämä Kankaanranta joka täällä kävi yhden pelin mahtuisi kyllä melko varmasti kokoonpanoon. Ja Raahesta se nuori pakki, nimeä en muista eikä jaksa kaivaa.
     
  14. Jumalpaita Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hermes
    Viljanen ja Juujärvi ovat ainakin finhockeyssä loukkaantuneiden listassa mutta muita ei. Muista kokoonpanossa olevista hyökkääjistä vain Jasper Reinikka ja William Kangasniemi eivät näy olevan kohta alkavan RoKi-matsin kokoonpanossa.
     
  15. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Lainaus:
    Ei varmasti näy koska 18+2 on maksimi eikä ketään pitkäaikaispotilaiden lisäksi ole poissa.

    Pitäisi olla jotain saumoja myös RoKi:a vastaan, katsotaan..
     
  16. devil29 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    pikkuseurat
    Hermes vahvisti ainakin eilisten treenien perusteella hyökkäystä ja peräpäätä. Hyökkääjä Lauri Aaltonen ja maalivahti Kim Törnström olivat jäällä eilen, kummatkin siis TuTosta.
     
  17. The Rock Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Titaanit, Ässät & Penguins
    Hermes näkyy vahvistuvan viikonlopun otteluihinsa GrIFK:ssa II-divaria alkukaudella pelanneella Mikael Pauniolla. Mitä kaverin peliotteita muistan KooKoon riveistä muutaman vuoden takaa, niin kyseessä pitäisi olla pelintekoon pystyvä sentteri.
     
  18. Kuubextra Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Kokkolan Hermes
    Viikonlopun KeuPa-peliin mennessä ajattelin, että onpas nyt ollut onnea kun kaikki ovat olleet terveinä jo jonkin aikaa. Tänään sitten uutisia mm: Juujärvellä luu poikki kädestä, Viljasella polvi turvonnu, sekä harjoituksista poissa olivat olleet kuulemma T.Anttila, Pusa ja Sippola. Lisäksi kun muistaa että Paunio huilaa ottelurangaistuksen takia ylihuomisen matsin S-Kiekkoa vastaan, niin ei voi muuta kuin pyöritellä päätä. No, junioreille näytön paikat.

    e. Hermes - S-Kiekko tosiaan jo keskiviikkona eikä torstaina kuten kirjoittelin. Koko kakkosketju poissa ja ne korvataan omilla junnuilla, ei näy missään...
     
  19. nollanolla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HERMES & PELICANS & KPV
    Yllättikö HERMES ???

    Ei mielestäni yllättänyt, RoKi taisi yllättyä, eivät varmaan tiedostaneet että ollaan Kokkolassa ja vastassa on pääosin junnuprukka, jolla on näyttämisen halua, joka kaikissa veikkauksissa on tuomittu häviämään. Saattaa olla että RoKilla on kokeneenpi mokke, puolustus, hyökkääjät, mutta Hermeksellä on selkeesti enemmän sydäntä, intohimoa. Se korvaa sen taidon ja kokemuksen joita muilla joukkueilla on. Täydet pinnat valmennukselle, pelitaktiikasta, turha lähteä lyömään päätänsä seinää, jollain pakkovoitolla, sillä RoKin valmennus ja pelaajat on hoitanut itselleen jo tulomatkalla omat demoninsa, viimeiset napit on avattu jo Raahen seutuvilla.. Mielenkiintoisia oliva myös RoKi valmentajan kommentit, hävettäkö oma osuus tappioon, kun ei ysinkertaisesti voi sanoa että Hermes oli tänään paljon parempi ja pelas viisaammin. No toisaalta siellähän ei RoKi fanien mukaan ole kui 2 pelimiestä, joku Mokke ja joku toinen jolla ei oikein käämi kestä.

    Hevosmiesten sanoin Hermes tuleviin peleihin, Te osoititte todeksi sen että sellaista hevosta ei ole olemassakaan, jota ei voi kesyttää...
     
  20. jmexel Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Roki,
    Lainaus:
    Sitten kun selviät tuosta alkoholin ja voiton aiheuttamasta huumasta niin lueppa tuo tekstisi uudelleen. Tai aloitatko vaikka siitä että löydät kaikki kirjaimet omasta koneestasi ja kaivat aapisen pöytälaatikosta niin muutkin ymmärtävät.

    Jotain kuitenkin löysin tuolta kirjotusvirheiden seasta. Kokkonen myönsi että oltiin huonompia ja Hermes ansaitsi pisteet. Pelaajien taso tuntuu riittävän tähän sarjaan mutta seuran tavoitteena on nouseminen ja pelaajien tasoa mitataan sinne ja se on tällä hetkellä riittämätön. Totuus on vaan tarua ihmeempää, vierailu finhockeyn sivuilla kertoo sinulle missä tässä suomisarjassa mennään. 2012-2013 Roki-Hermes 18-8 mutta onnittelut voitosta sinne Kokkolaan. Hymyissä suin painetaan.
     
  21. nollanolla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HERMES & PELICANS & KPV
    HERMES-jht

    Paikallispelin tuntua, tärkeitä pisteitä jaossa? jht on tiukka porukka joka ei anna mitään ilmaiseksi. Mustonen on ovela jätkä, sen kylkeen vois liimata jonku junnun kiinni, häiritsemään ja ärsyttämään, tekemään jht:n sielusta tehottoman.

    Toivottavasti halli täyttyy ja Lojals pistää tunnelman korkealle ja tietenkin HERMES tekee saman minkä teki rokille. Tsemppiä ja sydäntä peliin...

    ps:Oonkhan selehvinpäin kunh näkhyy olehvan niinh niukhasthi virhhhheithä. Roki sais muuten voittaa kauden loput pelinsä..


    JMEXEL:: täs sulle pisteitä ja pilkkuja, voit sitten lisäillä niitä tarpeen mukaan, jos tunnet tarvetta, oleppa hyvä,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .............. !!!!!!!!!!! ???????????
     
  22. nollanolla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HERMES & PELICANS & KPV
    Kotka & Mikkeli 3 pist.

    Kotkan ja Mikkelin reissulta 3 ppistettä. Ei huoono!

    Pirun ikävää toi Sippolan loukkaantuminen.
    Jonkinverran kummallinen asetelma noissa jäähymäärissä, sanoisko näin nätisti että Titaanit on pelannut todella siististi, Somppi on opetellut luisteleen näin Mestis vuosien jälkeen, eikä "kaatuile" kuten ennen?

    Nyt vain Satakuntaa kohti iloisin ja päättäväisin miein.
     
  23. Jumalpaita Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Hermes
    Heh, muistuipa mieleen Sompin näyttävät heittäytymiset kun KooKoo oli vierailulla Kokkolassa. Kyllä kun katsoi tuota Kotkan reissun todella yksipuolista jäähyjen jakautumista, niin ei voinut välttyä ajatukselta ettei vaan olisi raitapaita vetänyt vähän kotiinpäin, mutta hankalapa sitä on sitten muuten kommentoida kun ei ole peliä nähty. Jonkunlaisen "aasinsillan" kautta rupesi jo ajattelemaan noita omia kesän pelireissuja futiksen mutadivarissa kun mitä kauemmaksi lähdetään vieraspeliin, sitä kotikoreampi "oikeuden"jakaja on kehissä.

    Mutta se siitä. Mikkelistä tuli todella mieluisat pisteet kotiin tuomisina, varsinkin kun huomioi poissaolijat mm. Rautajoki ja Pusa. Sippolan loukkaantumisesta ei voi sanoa kuin että kuinka paljon sitä huonoa tuuria vielä tarvitaan loukkaantumisissa ennenkä se onni viimein suostuisi kääntymään. On tämä nyt ihan uskomatonta kun koko ajan kaatuu miehiä ja vielä tärkeimmästä päästä. Jotain positiivistakin Mikkelissä pisteiden lisäksi, esimerkiksi 1996 syntyneen William Kangasniemen uran ensimmäinen maali miesten peleissä. Kangasniemen maalista alkoi vieraiden mukaviin tunnelmiin päättynyt kiri.
     
  24. nollanolla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HERMES & PELICANS & KPV
    Kokkola - Vaasa

    Hyvät muistot palaa mieleen ;D Tärkeät pinnat jaossa, ne kannattaa "tapella" itselle. Suomen paras SS-Faniryhmä on taas se 6:s pelaaja, pitää yleisönkin Fiilareissa.
    Rouva Roki tuolla jossain toivoi "piruuttaan" Retu daksin voittoa..... "ikävä ihminen"? Saahan sitä toivoa, minäkin 50vee toivonu punaista Ferraria eikä oo vielä näkyny;D Tsemppiä Hermes ja fanit.
     
  25. nollanolla Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    HERMES & PELICANS & KPV
    0 - 7 käkättimeen

    Lainaus:
    Häviö tuli, ei voi mitään. Hallille mennessä tuli jo ensitietona että eilen harkoissa 13 ukkoa, ei yhtään molaria. Flunssa aalto oli iskenyt pahemman kerran. Kyllä äijät yritti kovasti, pensa alkoi kulua kovaan tahtiin kun yrittivät pysyä vastustajan "terveen jalan" kyydissä.

    Friis maalissa teki minkä pystyi, flunssaisena ja kuumeisena.
    Nuori C-junnu pääsi maalille, otti 3 hyvää koppia.

    Antaisin yrittämisestä joukkueelle 9+ ja
    Lojalssille huuto auttamisesta 9

    Tänään siis selkeesti parempi voitti vaikka oli Hermekselläkin paikkansa.

    Niin ja Saajoranta pisti Aallon ns: tonttiin 100-0 jos se jotain lohduttais ;D