Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Kivikova, kivikova, Kiekko-Espoo...?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Bird, 01.12.2002 klo 05.23.

Tags:
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ottamatta kantaa tähän Bluesin ja Kiekko-Espoon sapelinheilutteluun (joka yleensä vaatii kaksi osapuolta), tämä oli varmasti laajin ja yksityiskohtaisin sivukorvalla kuultu keskustelu kahviossa, mihin olen törmännyt. Eivät vaivaantuneet salakuuntelusta?
   
 2. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ottamatta kantaa tähän juttuun, tuolla hallilla niin kahvioissa, kuin käytävilläkin, olen todistanut paljon yksityiskohtaisempia ja yksityisempiä keskusteluja.
  Joskus tuntuu että ihmiset ovat ihan vitun tyhmiä, ei minkäänlaista älyä mitä juttuja kannattaa missäkin puhua.
   
 3. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Joo, ihmiset puhuvat varomattomasti ja kaikenlaista älytöntä, mutta harvemmin nuo sivukorvalla kuullut keskustelut sisältävät 6-8 eri asiakohtaa - ellei oikein ole ottanut asiakseen salakuunnella toisten keskustelua ja referoi pääkohtia isommasta keskustelusta. Luonnollinen keskustelu on yleensä junnaavaa, eikä edisty noin nopeasti, ellei vastapuoli joku passiivinen toimittaja, joka vain lypsää informaatiota. En väitä, etteikö Muukkonen olisi tuota kaikkea voinut varomattomasti sivullisten korviin hölöttää, en vain ole todistanut täällä yhtä laajaa "kuulin jonkun sanovan"-kirjoitusta.

  Ps. Itselläni ei ole mitään puolta tässä "kiistassa". Toivon molempien osapuolien kukoistavan ja kasvavan. Mietin sitten myöhemmin, kumman leiri houkuttaa enemmän.
   
 4. mikse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Kun ei tiedetä, paljonko logosta on maksettu, ei kannata jeesustella rahankäytöllä. Kyllä BJR:ssä menee varmasti tällä hetkellä rahaa muutenkin hukkaan, jos oikein alettaisiin optimoimaan. Myös täysin kestämätön perustelu, ettei kaupungin yhden ikonisimman jääkiekkohistoriapalasen eli Kiekko-Espoon logon käyttö- ja omistusoikeus voisi olla myöhemmin käyttökelpoista tavaraa myös BJR:lle.
   
 5. Mahti Jäsen

  Lainaus:
  Hauskaa levitellä huhuja, todellisia hevosmiesten juttuja. Ja itsekin syyllistyn just nyt samaan.

  Kiekko-Espoo on aina ollut hyvin suurena inhokkina Espoonlahdessa, joten on vaikea ymmärtää Espoonlahtelaisten kasvanutta halua Kiekko-Espoon nimeen, logoon, jne. Tässä tapauksessa ymmärrän hyvinkin että Muukkonen on lähtenyt pelastamaan logoa sieltä, minne se ei todellakaan kuulu.

  Täysin toinen asia on että mitä hemmettiä Matinkylä puuhastelee punaisten kanssa. Ei kyllä kuulu Espoolaiseen juniorikasvatukseen punaisten kiekkofilosofia. Ei ole koskaan kuulunut ja toivottavasti niin myös pysyyy.
   
 6. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kovasti täällä halutaan että riitautunut juniori puoli yhdistyisi, mutta samaan aikaan eletään vielä menneessä ja riidellään asutuskeskusten ja niiden joukkueiden kesken. Blues yhdisti Espoota ja nyt pakka on taas levällään.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Millä perusteella olivat myöhässä? K-Espoo ilmoitti tehneensä tarjouksen logosta ja tämän myös Muukkonen vahvisti. Sen sijaan tämä sinun lähteesi on yrittänyt selittää mustaa valkoiseksi. Päivämäärillä on väliä ja aivan taatusti BJR on tiennyt logon ostovaiheessa K-Espoon uudelleenherättämisestä. Sillä, kellä on "oikeus" logoon, ei ole mitään merkitystä asiassa.

  Lainaus:
  Ehkä olisi syytä lopettaa puhuminen espoolahtelaisista ja matinkyläläisistä. Ehkä sen myötä Espooseen saataisiin joskus toimiva lätkäseura, myös edustusjoukkueen osalta..
   
 8. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Se on totta, että Blues yhdisti Espoota - pelasihan kaikki kylän junnut vielä hetki sitten Bluesin väreissä ja pojat kannustivat yhteistä edustusjoukkuetta emoseuroista riippumatta. Tämän menettäminen oli sääli ja paha isku espoolaiselle kiekolle. Ei tuo pakka nyt ehkä kuitenkaan ihan niin levällään ole. Seurataustaan katsomatta monien avainhenkilöiden halu yhteen yhteiseen junioriedustusseuraan tuntuu olevan edelleen ihan aito, mutta ehkä asia vaatii vielä hieman aikaa. Ja voihan olla, että Espoon juniorikiekko tulee vastoin toiveitani jatkossa jakautumaan pysyvästi kahtia, mutta ei siihenkään välttämättä tarvitse liittyä sen suurempaa dramatiikkaa. Jos molemmat putket tuottaisivat pelaajia samaan edustusjoukkueeseen, en näe asiassa mitään ongelmaa. Muuta kuin ehkä sen, että varainhankinta saattaa vaikeutua jonkin verran molemmissa leireissä.

  K-Espoo tulee siis nyt alkuvaiheessa luomaan pelaajapolun EPS:n ja EKS:n pelaajille, mutta edelleen poikia siirtyy joka kauden jälkeen seurojen välillä. Tälläkin hetkellä A-C -edustusjoukkueissa ja Bjr:n hieman tätä nuoremmissakin junnuissa pelaa monia EPS ja EKS -taustaisia pelaajia, ja varmasti näin tulee olemaan myös jatkossa. Yhtä lailla tällä hetkellä Bjr:n joukkueissa pelaavia poikia tullaan varmasti näkemään jo ensi kaudella K-Espoon joukkueissa. Itse pidän tätä ihan luonnollisena liikkumisena ja mielestäni on vain ja ainoastaan hyvä, että omaan kylään saadaan uusi varteenotettava vaihtoehto kunnianhimoisille pojille. Jos tarjolla oleva pelipaikka ei syystä tai toisesta miellytä, jatkossa ei välttämättä tarvitse lähteä hakemaan sopivampaa Helsingistä tai Vantaalta vaan voi jäädä pelaamaan kotikulmille.

  Kaiken tämän keskellä olisi kuitenkin toivottavaa, että lapsille ja nuorille seuratyötä tekevät aikuiset muistaisivat olla aikuisia. Nyt tämä logon shikaanimainen "pelastaminen" näyttäytyy aika lapsellisena vetona, joka tuskin edistää yhtään mitään. Onneksi tämä episodi näyttäisi kuitenkin henkilöityvän vahvasti yhteen henkilöön eikä tämän edustamaan seuraan.
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ai. Itse espoonlahtelaisena kannatin seuraa varsin vaivatta.
   
 10. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  @Juhaht: pakko kompata. Oikein jäin miettimään tuota lainausta Lainaus:
  ja pakko todeta, etten itse asiassa tunne ketään Espoonlahden / Kivenlahden / Soukan / Nöykkiön seudulta tulevaa, joille K-Espoo olisi ollut minkään sortin inhokki. En tietysti tunne kaikkia enkä ole elänyt kaikkina aikoina.
   
 11. Undrafted Jäsen

  Enemmän Kiekko-Espoota aikoinaan rasitti, kun jääkiekosta kiinnostuneet olivat valinneet nuorena HIFK:n tai Jokerit liigasta. Kiekko-Espoo pelasi divaria, joten harvempi siitä kiinnostui. Tosin jääkiekko ei omassa kaveri- tai koulukaveripiirissä ollut mikään iso intohimoa herättänyt juttu. Liigaan joukkueen noustua muutama kaveri valitsi sujuvasti Kiekko-Espoon tietämättä mitään kaupunginosien välisestä ongelmasta. Tämä siis Soukka/Espoonlahti-alueella 80-luvulta sinne 90-luvun loppuun.
   
 12. Dfence Jäsen

  *Kuka teki mitä ja milloinkin* voisi olla mielenkiintoinen kirjallinen teos Espoolaisen jääkiekkoilun osalta, kenties joskus joku sellaisen tekee.
  Mutta paljon tähän kylään mahtuu huhuja ja puolitotuuksia ja etenkin omasta kylästä naapurikylään huutelua sekä kivien heittelyä. Jostain syystä aina välillä tulee mieleen eräs sarjakuva jossa seikkaillaan galliassa ja tehdään kaikenlaisia temppuja kuka kenenkin edun nimissä.
  Toki faktoja tietää usein vain ne harvat yksilöt jotka ovat istuneet kabineteissa kun mitäkin päätöstä on kulloinkin tehty, mutta silläkään ei oikein ole väliä, siis faktoilla tai että joku menisi ja kysyisi suoraan niiltä jotka oikeasti jotain tietää, tuoltahan hallilta usein niitä henkilöitä kyllä löytyy jolta voi kysyä suoraan asioita jos vaan uskaltaa ilman taikajuomaa.
  Toisaalta tätä nykyä tämä internetti on siitä veikeä paikka että joltain osin faktoja asioille löytyy kun jos osaa vaan hakea.
  mm. PRH takaa löytyy mielenkiintoista tietoa koska mikäkin yhdistys on perustettu tai ei ole.
  Tältä osin totean että ei tarvitse odotella kauaa kun kohta kuuluu taas jotain "yllättävää" tai uutta tässä gallialaisten kylien Espoon kiekkotivolissa.
   
 13. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Jäähonka myös näköjään kaivettu naftaliinista. Nyt rupee olee joukkueita Espoossa ihan kivasti:
  EPS, EU, EKS, BJR, KIEKKO-ESPOO ja JÄÄHONKA. Saa nähdä minkälainen Kauniit ja Rohkeat - sarja tästä vielä tulee :)
   
 14. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Voin myös kompata. Itse olen Nöykkiön lähseudulta ja pelasin ala-asteiässä Jäähongasda -89 syntyneiden ikäluokassa K-Espoo logo rinnassa. Reenitkin oli monesti Espoonlahdessa muistaakseni suurelta osin. Paljon oli pelaajia länsi Espoosta meidän jengissä. Tosin Matinkylästä Espoonlahteen on varmaan 5min ajomatkan verran matkaa, että eipä sillä ollut kovin paljoa vaikutusta missä oli reenit.

  Kaipä nämä vihasuhteet yms mitä ihmiset surutta levittävät faktana ovat lähinnä projisoitu oman subjetiivisen näkemyksen ja kokemuksen kautta yleispäteviksi totuuksiksi. Sama saattaa päteä myös moneen muuhun Espoo myyttiin, ellei sekin ole vain omasta näkövinkkelistä projisoitu totuus että ne ovat vain myyttejä.
   
 15. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Kespon sivuista huolimatta niin Blues A pesi tänään Tapparan vieraissa. Pleijarit nyt 1-1. Paljon pelaajia Bluesissa Eps ja Eks taustaisia pikkujunnuista. On pitkä matka Kespon joukkueilta Suomisarjoista junnuissa ylös ponnistaa samaan tasoon kuin espoolainen Blues mestaruussarjatason jääkiekko.

  Blues4ever
   
 16. Vanhaukko Jäsen

  Quo vadis, oi Espoolainen kiekko!
   
 17. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  80-luvulla sen loppupuolella itse helsinkiläisenä siirryin edustamaan Jäähonkaa. Silloin suht moni Helsingin puolelta siirtyi sinne ja se oli ihan normaalia , vuotta vanhempiin tosin oli vaikea päästä koska siellä veti mm Haakana, Lehtinen, Hirvonen...jne.
  Vanhempi serkkuni pelasi myös Jäähongassa ja kun Kiekko-Espoo tuli hän pääsi sinne.
  Nuutinen, Sillanpää, Koivunen, Långbacka, Lempiäinen...jne jne tuotanto oli hurjaa .
  Muistan elävästi sen kuinka meidän goutsi sanoi ” pojat jos pääsee edustamaan Kiekko-Espoota se on etuoikeutettu juttu, sinne ei ihan kuka tahansa kävele”.

  Oi niitä aikoja....
   
 18. ErkkaMailainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Nyt tässä maailmassa ja kohta 30 vuotta myöhemmin ei Bluesiinkaan noin vain kävellä. Aikaisempaan verrattuna pelaajat ovat myös nuorisomaajoukkueissa bluesin junioriputken läpikäyneenä. On etuoikeutettua olla Blues Juniors peluri 2000 luvulla

  Blues4ever
   
 19. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  AIka mielenkiintoista, että BJR tarvitsee oman propagandaviestijän tänne Jatkoaikaan. Noh, mikäs siinä. Ainahan huumoria mahtuu maailmaan.
   
 20. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Totta. Onhan se ikävää, ettei kaikki yhdesä rintamassa täällä syytä BJR:ää koko espoolaisen kiekon tuhosta. Ostivat saatanat sen logonkin.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Mielipiteen ja propagandan esittämisessä on aika suuri ero. Kaikki ei sitä tosin ehkä huomaa. BJR varmaan toimii, kuten itse parhaaksi näkee. Se on sitten ihan toinen asia, edistääkö se espoolaista jääkiekkoa vai ei. En minä osaa sanoa vielä Kiekko-Espoostakaan, että edistääkö se espoolaista jääkiekkoa vai ei. Tällä hetkellä oma mielipide on kuitenkin se, että BJR tekee kiusaa muille, jotka yrittävät tehdä asioita oikein. Voi olla, että joskus paljastuu, että totuus olikin ihan toinen.
   
 22. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Niin. Tuolta toiselta puoleltahan ei ole kuultukaan mitään propagandan tapaista. Samaan aikaan käydään jotain ihme sotaa jäävuoroista ja sitten niitä saatuja ei edes käytetä tehokkaasti. Sehän se ei ole kiusantekoa. Sitten itketään jostain logosta. Joko ne taustat siihen liittyen avataan tai sitten ei. Sen logon olisi kuitenkin saanut, kun olisi tarjonnut paksumpaa pinkkaa. Ilmeisesti se hinta ei kuitenkaan mikään kovin kummoinen ollut, eikä siihen kai mitään syytä ole, miksi BJR:n olisi pitänyt ilmaiseksi luopua Kiekko-Espoo historiasta, nimestä ja logosta toisen seuran eduksi. Jos joku sen kokee kiusaamiseksi, niin ilmeisesti on hiekkalaatikkokokemukset päässeet traumatisoimaan, kun joku vei sen rakkaan punaisen hiekkaämpärin. Selväähän tässä on, että osapuolet ovat yhteistyökyvyttömiä, mutta turha siitä on syytellä vain BJR:ää.
   
 23. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Justiinsa. Sinulla on ilmeisesti väärät suosikkijoukkueet tuossa listassasi? Mutta asiaan. Tässä lainaamassani kohdassa tiivistyy koko asia aika selvästi. Miksi logosta tuli tarjouskisa, kun yhdellä tarjoajista ei ole edes mitään käyttöä logolle? Miten niin BJR olisi luopunut Kiekko-Espoon historiasta, nimestä ja logosta? Eihän mikään näistä ollut heidän omaisuutta. Eikä historiaa voi omistaa, se on espoolaisen jääkiekon omaisuutta, jos sen vaan ottaa osaksi omaa toimintaansa (United päätti olla ottamatta). Sitä en tiedä, mistä Kiekko-Espoon nimioikeudet ovat päätyneet nykyisille toimijoille, mutta eivät ne tietääkseni BJR:ltä tulleet. Logokin siirtyi nyt siis BJR:n omaisuudeksi, mitä se ei aiemmin ollut. BJR joutui itse ostamaan oikeudet Bluesin logoon ja nimeen Jääkiekko Espoo oy:n konkurssin myötä. BJR ei ole mikään Espoon jääkiekon yksinvaltias pelkästään suurimmalla harrastajamäärällään.
   
 24. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Mua ei ainakaan pätkääkään kiinnosta kiinnosta mikään BJR/IFK/Blues kun Kiekko-Espoo tekee paluun. Bluesia olen kannattanut vain ja ainoastaan siksi että Kiekko-Espoota ei ole ollut olemassa.

  Ihan vaan BJR:lle (ja Kiekko-Espoolle) vinkkinä et sopikaa riitanne ja yhdistykää Kiekko-Espooksi. Kiekko-Espoo tulee kuitenkin saamaan sen suuren yleisön tuen mikäli saavat edustusjoukkueen pystyyn. Se johtaisi juniorioriseura BJR:n pikkuhiljaa tapahtuvaan kuihtumiseen ja sulautumiseen osaksi HIFKin organisaatiota. Sitäkö te haluatte?
  .
   
 25. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Aika harmillista, että BJR ja Kiekko-Espoo nähdään toisensa poissulkevina vaihtoehtoina. Omasta mielestäni kilpailu olisi vain ja ainoastaan tervetullut asia. Tämä johtaa sitten siihen, että parempi voittaa tai, optimitapauksessa, organisaatiot yhdistyvät.

  Kiekko-Espoo on tällä hetkellä kaukana perässä eikä se varmaan kovin nopeasti muutukaan ja vaikka Kiekko-Espoo tällä hetkellä lämmittääkin sydäntä enemmän kuin BJR, en missään nimessä vihaa tai väheksy tätä jälkimmäistä. Olin iloinen, että BJR voitti Tapparan eilen. Ihan aidosti. Se, että molempien organisaatioiden johdossa on luupäisiä pihanatseja, jotka nokittelevat toisilleen, ei vaikuta omaan suhtautumiseeni espoolaiseen jääkiekkoon.

  Tilanne toki muuttuu, jos BJR rupeaa HIFK:n farmiksi. Tällöin en näe eroa BJR:n ja HIFK:n välillä. Toivotaan nyt kuitenkin ensisijaisesti, että BJR, EKS ja EPS löytävät yhteisen sävelen.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.