teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ässä kertoili, että tekisi mieluusti viimeisen kiertueen, mutta vain ottamalla "valtaistuimensa" takaisin; sanoi tekevänsä sen kokonaan tai ei ollenkaan. Mutta uumoili, että saa soiton vasta/jos kiertueen lipunmyynti takkuaa, oli kuitenkin kertonut Paukalle ja Genelle että on nyt sellainen bändikaveri kuin ovat aina toivoneet; selvänä ja vieläpä varmuuden vuoksi nyt hankkiutunut hyvään kuntoon.

Saas nähdä. Voi olla että Ace/Peter on liikaa toivottu, mutta Kulick Band voisi olla lämppäri ja heittää pari numeroa KISSin setin aikanakin. Joku family twist tulee, ihanne olisi;

1 Lämppäri: Vinnie Vincent
2 Lämppäri: Kulick Band
3 Lämppäri: Ace Frehley (tosin paras olisi jos olisi takaisin bändissä)
KISS
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

ace

Jäsen
Ihan kaikki muu käy, mutta ei Petteriä enää koskaan keikoille. Eric Singer on bändin perustamisen jälkeen parasta, mitä Kissille on koskaan tapahtunut. Eric Carria (RIP) yhtään väheksymättä.

No joo, ihan sama mitä keksivät, paikan päälle se on kuitenkin mentävä.
 
... päässä kasvaa pensas ja herneet puhuvat!

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Te ketä yhtyettä enemmän olette seuranneet pidemmältä aikajaksolta; millaisessa yhtyeessä nyt värilasit riisuen yhtye on mallia 2018/2019 verraten vaikka kymmenen vuoden takaiseen Hartwall Areenan "kuntoon"? Stanleyn/Simmonsin vokaalit? Lavashow? Soundit? Yleinen fyysinen olemus? Tämän bändin kohdalla elän vielä henkisesti jotain Creatures Of The Night - aikakautta. Ehkä olisi hyvä painaa jo refreshiä tämänkin orkan kohdalla.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Lavashow on KISSillä aina kunnossa ja bändi muutenkin hyvässä iskussa. PAITSI, Stanleyn ääni on kyllä aika kauhean kuuloinen välillä. Kannattaa katsoa Youtubesta tuoreita keikkatallenteita, niin siinä huomaa äänen kyllä kärsineen vuosien saatossa.
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

Vercetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Stanleyn ääni on tosiaan ollut pahasti ruvella jo ainakin kymmenen vuotta. Ensimmäisen kerran näin KISSin 2008 Hartwallilla, ja välillä teki oikein pahaa kaverin puolesta. Fanien lisäksi varmaan Paulia itseään harmittaa eniten, ettei pysty enää vetämään niin kuin parhaina päivinään. Monessa biisissä kertosäkeet lauletaan normaalia matalammalta, tai mikä pahempaa, sellaisella epämääräisemmällä lausumislurautteluna, joka ei sovi oikein edes rytmiin.

Hienosti hän kuitenkin jaksaa aina huudattaa yleisöä ja on edelleen se tuttu ja luotettava keulakuva, joka ottaa jatkuvasti yleisöön kontaktia. Ilmeisestihän Paul kävi jonkinlaisessa äänihuulileikkauksessakin vuosikymmenen alussa, mutta ainakin omaan korvaani meno kuulosti yhtä pahalta vuosien 2013 ja 2017 Hartwallin-keikoilla.

Sinänsähän tämä avaa paremman mahdollisuuden soittaa muiden jäsenten laulamia biisejä, ja erityisesti Genen rautainen ääni on hienoa kuultavaa keikoilla. Myös Eric vetää aina kauniilla Peter Criss -raspillaan Black Diamondin.

Tuli muuten ostettua lippu Toronton-keikalle maaliskuussa, kun muissa asioissa siellä sattumalta samaan aikaan tulee käytyä eikä Suomen-keikasta ollut vielä epävirallistakaan tietoa. Eiköhän tuo lippu Hyvinkäällekin tule ostettua, mikäli vahva huhu pian vahvistuu.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mannerille potkut, Kuopion Palloseura
Stanleyn ääni on tosiaan ollut pahasti ruvella jo ainakin kymmenen vuotta. Ensimmäisen kerran näin KISSin 2008 Hartwallilla, ja välillä teki oikein pahaa kaverin puolesta.
Joo ja tuohon kymmenen vuoden takaiseen se ääni on vieläkin paskemmassa kunnossa nykyään. 2008 olin itsekin mestoilla ja silloin äänessä oli sellaista karheutta ja epävirettä, se tosin taisi johtua siitä että Paukalla oli ollut ilmeisen kova kuume kesken kiertueen. Sai kuitenkin vedettyä hommat läpi, mutta kyllä se melkoista huutoa välillä oli.

Nykyään ei sitten pysty laulamaan korkeita nuotteja ollenkaan.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&Liverpool
Paukan ääni täysin paskana ja taustanauhat pyöri Cruisellakin Kiss Army Finlandin presidentin mukaan. Vissiin ollut myös ongelmia lip syncin kanssa. Naurattaa myös Genen parin vuoden takainen mussutus nauhoja käyttävien bändien rehellisyydestä. Heh. Ei ole tullut vuosiin edes mieleen mennä katsomaan livenä kaikkien aikojen lempibändiä jota diggaillut kumminkin yli 35 vuotta...

"And he thinks warnings should appear on tickets to events, stating that what fans are hearing might not be 100% authentic.

“It should be on every ticket,” he adds, “you’re paying $100, 30 to 50 per cent of the show is [on] backing tracks and they’ll sing sometimes, sometimes they’ll lip synch. At least be honest. It’s not about backing tracks, it’s about dishonesty.”
 
Suicidal Tendencies - You Can't Bring Me Down

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kyllä tuo pitää paikkaansa ja se voi jokainen YouTubesta tsiigata, Paukan osalta pyörii taustanauha ja mikki on auki, joten siihen päälle jotain ähinää. Lisäksi huhuissa liikkuu, että lavan takana on taustalaulaja kuten Ozzyllä ollut jo vuosia. Ongelmia on monia mm se, että kun bändi on tähän asti vetänyt ilman nauhoja jne, niin ei näytä ihan osuvan Paukka nauhoihin. Juurikin tuo aitouden väittäminen aiemmin osuu omaa nilkkaan.

Gene on loistavassa vireessä, laittaisi vaan hänet laulamaan enememmän; Ace takaisin ja hänelle kolme liidiä; New York Groove, Shock Me ja Talk to Me/2000 Man esim. Ja Paukka aidolla nollaäänellä loppuun, tää nauhailu ei sovi kyllä kuvaan, vaikka Paul on kuulostanut kauhealta, on annettava pisteet siitä, että on mennyt lavalla ja antanut joka ilta kaiken mitä äänestä lähtee enää.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
End of the Road on avattu ja mitä töihin ajellessa autossa kuuntelin, niin taustanauhat jyllää. Paulin vokaalit Detroitissa ja Lick it Upissa oli esim täysin nauhalta. Black Diamondin intron veti livenä. Ero on toki niin karmaiseva, että sen huomas kuka vaan. Ja kun KISS oli pitkään bändi joka ei käyttänyt mitään nauhoja, niin nyt siellä on kyllä muutakin kamaa kuin vain Paukan vokaalit. En tykkää.

Ja Ace ja Gene/Paul ovat saaneet kunnon riidan aikaan. Vinnie Vincent perui taas comeback-shownsa uskomattomien vaiheiden jälkeen. Eli menoa riittää.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ja Ace ja Gene/Paul ovat saaneet kunnon riidan aikaan.
KISSin kohdalla tähän kannattaa suhtautua hyvin varauksella. Tuon riidan ajoitus oli mielenkiintoinen, eli juuri kiertueen aattona. Jotenkin sitä vaan epäilee, että yhdessä suunniteltu promotemppu tyyliin kaikki julkisuus on hyvästä. Ace ja Gene esim. ovat aika paljonkin olleet viimeisen vuoden-kahden aikana tekemisissä.

Paulin ääni meni jo kymmenen vuotta sitten. KISSin sijaan kannattaa tsekata Youtubesta Genen bändin (nykyään myös Acen taustabändi) keikkoja. Gene on näistä kovimmassa livevireessä ehdottomasti, vaikka Acekaan ei toki itseään häpäise Paulin tavoin. Acen uusi soololevy on kyllä ihan kuunneltava platta. Muutenkin KISSin jäsenistä nimenomaan Acen biisit ovat sellaisia, jotka kasvaa mitä enemmän niitä kuuntelee. Oppinut itsekin enemmän arvostamaan nimenomaan biisintekijä Acea tässä vanhemmiten.
 
Viimeksi muokattu:
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

ace

Jäsen
Hieman mennään aikojen taakse, mutta kyllähän Eric Singer pelasti kaiken Eric Carrin kuoleman jälkeen. Harmi että nykyään muutamat ikääntyneet jäsenet eivät pysy perässä ja tahtilajia on jouduttu alentamaan.

Kissin parhain aikakausi musiikillisesti oli kuitenkin tuo Alive3/Revenge. Tässä ehkä kovin veto ikinä.

Kiss Sao Paulo Brazil 1994 - I Stole Your Love

Pakko se viimeinenkin Suomen keikka on mennä katsomaan, sopivasti 10. kerta siinä tulee täyteen. Eric Singer on kuitenkin syystä tai toisesta riisuttu nykyään valjaista, vaikka paljon parempaa voisi olla tarjolla. Maailman hienoin rumpali kuitenkin aina ja aikakaudesta riippumatta,
 
... päässä kasvaa pensas ja herneet puhuvat!

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Hieno video ace, kiitos! Tuossa on bändi kyllä todella huikeassa vedossa. Itse pidän Brucea Kissin parhaana kitaristina. Todella tyylikäs soittaja.

Tuota videota katsellessa tulee tietyllä tavalla haikea mieli, kun olen myös menossa Hyvinkäälle. Stanleyn ääni on nykyään niin heikko.
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
KISS tuli sitten Hyvinkään Rockfestillä katsastettua, ilmeisesti jopa viimeistä kertaa Suomessa. Stanleyn ääni, jota moneen kertaan on parjattu, oli jopa yllättävän hyvässä kunnossa aikaisempiin Suomen keikkoihin verrattuna. MUTTA, 1980-luvun kappaleista varsinkin Crazy nights kuulosti aivan kauhealta. Kun ääni ei vain riitä, niin se ei vain riitä enää. Myöskään Eric Singerin laulamana Beth ei kuulostanut miltään verrattuna Peter Crissin esittämään versioon. Ei lähelläkään samaa tasoa. Rumpalina Singer onkin sitten huomattavasti parempi.
Muuten bändi veti kyllä hyvän setin, tosin biisilista ei ole muuttunut viime vuosina oikeastaan yhtään, mikä on todella sääli. Materiaalia riittäisi vaikka kuinka moneen hyvään settiin. Lavashow oli kokonaisuudessaan kyllä upea ja pimentyvä kesäyö toi sen kyllä upeasti esille. Def Leppard esiintyi ennen Kissiä ja siinä huomasi bändin nauttivan lavalla olemisesta. Koko Def Leppardin olemus oli lavalla rento, iloinen. Samaa ei voi sanoa Kissistä. Muutaman kerran keikalla näkyi selkeästi leipiintyminen Genen ja Paulin olemuksesta.
Suuri miinus keikkapaidoista. Ensinnäkin hinnat todella korkeat, T-paidasta 40 euroa. Ja kaiken lisäksi MIKSI paidan selässä lukee keikkapaikkana Helsinki, kun siellä ei kerran esiinnytty. Samoin lavalla tulleissa spiikeissä Helsinkiä tervehdittiin ja valotaululla kiitettiin Helsinkiä. EI NÄIN! Tuosta jäi kyllä aika paska maku, kun kerran tuommoisiin asioihin ei oltu viitsitty yhtään panostaa.
Kiitos KISS kuitenkin kaikista muistoista. Kyseessä on kuitenkin bändi, jota ensimmäisenä aloin nuorena poikana fanittamaan ja sitä on tullut kuunneltua aika paljon. Kaikki levyt moneen kertaan läpikuunneltu ja aivan varmasti tulen vielä ne monesti kuuntelemaan. Aika on kuitenkin KISSin kohdalla tehnyt tehtävänsä ja rajat ovat tulleet vastaan esiintymisessä. Hienoa, että lopettavat ajoissa ja jättävät vielä hyvän maun viimeisestä kiertueestaan. KIITOS KISS kaikesta, mitä vuosien saatossa on tullut koettua ja kiitos siitä, että aikoinaan nuoren pojan musiikki-innostus todella heräsi tämän bändin takia.
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Minä en usko, että tämä oli viimeinen Suomen-keikka. Jäähyväisrundihan kestää kolme vuotta, joten siinä ehtii vielä Hartwall Areenan keikan tehdä. Siellä aion olla jättämässä hyvästejäni lapsuuden suosikkibändille.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kova keikka ehdottomasti, yllättävän jopa. Taisi olla itselle kerta #8 ja tuomiota pitää vielä harkita, mutta sanoisin että vain Reunion 97 ja Psycho Circus 99 yltävät paremmaksi, ja se on kova se.

Porukkaa oli hyvin ja hyvin mukanakin. Festareilla oli kaikenlaista kivaa, mutta todellisesta pääjehusta ei jäänyt epäselvää.

Hyvä fiilis jäi muös SU päälavasta', kaikki neljä veti hyvin. Ugly Kid Joe oli suorastaan loistava.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Stanleyn ääni, jota moneen kertaan on parjattu, oli jopa yllättävän hyvässä kunnossa aikaisempiin Suomen keikkoihin verrattuna. MUTTA, 1980-luvun kappaleista varsinkin Crazy nights kuulosti aivan kauhealta. Kun ääni ei vain riitä, niin se ei vain riitä enää.
Vahvasti eri mieltä "yllättävän hyvästä kunnosta" sillä ihan puhdasta kärsimystä se Stanleyn riekkuminen oli alusta loppuun saakka poislukien päivänselvät playback-kohdat. Muutenkin hyvin leipääntyneeltä virkamiesbändiltä vaikutti koko show, töissä oltiin lähinnä fyysisesti.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Vahvasti eri mieltä "yllättävän hyvästä kunnosta" sillä ihan puhdasta kärsimystä se Stanleyn riekkuminen oli alusta loppuun saakka poislukien päivänselvät playback-kohdat. Muutenkin hyvin leipääntyneeltä virkamiesbändiltä vaikutti koko show, töissä oltiin lähinnä fyysisesti.
Joo, siis toin asian vähän väärin esille. Tarkoitin tuolla äänellä yllättävän hyvää, mitä se on ollut muutamalla aiemmalla Hartwall-keikalla. Niissä ääni oli todella heikko, nyt siinä oli sentään hieman enemmän eloa. Silti KAUKANA Stanleyn loistovuosista 1980- ja 1990-luvuilla.
 
"Ei tästä tuu taaskaan mitään"

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Taustanauhojen käyttöä on Paukan osalta ainakin 75% vähemmän kuin kiertueen alussa. Kaunista se ei ole, mutta mieluummin livenä kuin mitään muuta.

Tässä Detroit Rock City - ei nauhoja, ei kaunista, mutta mä pidin kyllä:

https://youtu.be/I9FrgB2VmD8

Vie youtubiin.

Allright Helsinki oli tosiaan meno, näytti myös Def Leppardin kiertuepaidassa olevan Helsinki. En tiedä sitten minä on myyty, joskus muinoin tuolla kai oli bändeille merkitystä että mikä on keikkapitäjä. Leppard julkaisi hienon videon festareiden bäkkäriltä, näkee hienosti millaiset puitteet siellä oli.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Yhdet jäähyväis-keikat (keikka) 2020 vielä tulossa Suomeen ennen seuraavia. Joko Paukan vokaalit vedetään nauhalta vai vieläkö vanhaa koukkupolvea kiusataan?
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Kaikessa hiljaisuudessa Ace Frehley tekee hienoja levyjä. Viimeisinkin, Space Invaders, on oikein kelpoa rokkia. Ei emobändi ole näin hyvää kamaa tehnyt sitten... 70-luvun? Simmons kerää viimeiset fyrkat himaan, mutta taiteellinen kunnianhimo taisi loppua jossain Destroyerin korvilla.

Vuoden 78 soololevyistä muuten Stanleyn veto on osoittautunut jälkikäteen aika kovaksi. Lähes Acen levyn veroinen. Tonight You Belong To Me!
 
You can call me lost, I call it freedom.

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yhdet jäähyväis-keikat (keikka) 2020 vielä tulossa Suomeen ennen seuraavia. Joko Paukan vokaalit vedetään nauhalta vai vieläkö vanhaa koukkupolvea kiusataan?
Kuulosti ainakin laulavan KISS Kruisen pätkissä ja kuulosti itse asiassa ääni kuulosti paljon paremmalta kuin vielä pari vuotta sitten. Ei tietenkään wanhoihin aikoihin paluuta enää, mutta positiivinen yllätys silti. Toki noissa kommenteissa yksi vakituisesti KISS-videoissa pilke silmäkulmassa kuittailemassa käyvä tyyppi heitti kyllä aika hyvin tuohon tyyliin "ääni on saanut aika hyvin lepoa viimeisen vuoden, kun ei ole keikoilla rasittanut ääntä ollenkaan" :D
Kaikessa hiljaisuudessa Ace Frehley tekee hienoja levyjä. Viimeisinkin, Space Invaders, on oikein kelpoa rokkia. Ei emobändi ole näin hyvää kamaa tehnyt sitten... 70-luvun? Simmons kerää viimeiset fyrkat himaan, mutta taiteellinen kunnianhimo taisi loppua jossain Destroyerin korvilla.

Vuoden 78 soololevyistä muuten Stanleyn veto on osoittautunut jälkikäteen aika kovaksi. Lähes Acen levyn veroinen. Tonight You Belong To Me!
Acen viime vuonna ilmestynyt soololevy on todellakin ihan kelpo lätty. Kestää paljon paremmin kuuntelua kuin mikään KISSin tuotos Psycho Circuksen jälkeen.

Tonight You Belong To Me:ssä on kova riffi kyllä.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Tonight You Belong To Me:ssä on kova riffi kyllä.
Jumalauta, kun se hiljaisempi alkuintro päättyy ja Pate iskee ensimmäiset voimasoinnut... selkäpiihin hiipii hyy ihan joka kerta, edelleen. Paul on yleisesti aika aliarvostettu komppikitaristi. Vanhoja 70-luvun livepätkiä kun vaikka Kissology ykköseltä katselee, niin ihan tiukkaa on soitto. Ehkä siihen vaikuttaa se maine, kun kasarilla Paul heilutteli käsiä ilmassa ja soinnut vaan soi...
 
You can call me lost, I call it freedom.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy