Kioski auki, eli liigajoukkueiden tyhjennysmyynnit keväällä 2023

  • 117 269
  • 657

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kyllähän viimeistään nyt on selvää, että Sportin nostaminen Liigaan oli aikanaan iso virhe. Samoin SaiPan organisaatio on tehnyt viime vuodet ansiokasta työtä nostaakseen Liigan avaamisen framille.

Liigalle tekisi hyvää tiputtaa joukkuemäärä neljääntoista. Ensimmäisenä vuonna yks suoraan alas ja yksi jengi karsintoihin. Jatkossa voisi Liigan kaksi huonointa ja Mestiksen kaksi parasta pelata kaksinkertaisen sarjan jonka perusteella kaksi jengiä Liigaan ja kaksi Mestikseen.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Aika daiju tuo Sportin svedu-pelaajan agentti. Ai hänelle nyt valkeni, että lätkäseuratkin voivat yrittää nyhtää rahaa eikä leikkikenttä ole ainoastaan pelaajien, agenttien ja Lambertin faijan temmellyksille varattu? Oikeasti tuskin on daiju vaan tietää että suurelle yleisölle voi laukoa mitä vain omaa agendaa tukevaa juttua.

Voihan ne yrittää nyhtää, mutta ei Holmström mihinkään lähde jos ei itse halua. Ei tämä ole myöskään änäriä. Siinä jää nyhtämiset saamatta kun pelaaja pelaa kauden loppuun lähtien kesälomalle Sportin maksama palkka taskussa.

Kaikki valtithan tuossa on Holmströmin käsissä eikä Sportin. Joko maksavat kiltisti palkan kauden loppuun tai päästävät lähtemään mihin mies haluaa ja saavat säästöä palkasta.

Seura tuossa ajaa pelaajaa ulos eikä toisinpäin.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mitäpä lottoatte paljon Viitasta on tänään vituttanut? Kiusaus laittaa pelaajia kaupaksi on varmasti ollut suuri, mutta tuon Sportin shown, sekä sen saaman mediahuomion jälkeen oli varmasti ihan hyvä ratkaisu jättää kioski avaamatta.

Jyp lähti tähän kauteen todella suurin satsauksin ja tuloksena tullee olemaan ihan täysi farssi. Muutama sata donaa olisi varmasti maistunut Jypin kyläänkin paikkaamaan tästä kaudesta koituvia tappioita.

Tiedotettaan kirjoittaessa Viitasen pään ympäri oli todennäköisesti vedetty n. kaksi rullaa teippiä ja kuumaliimaa vielä saumoihin, ettei lähtisi lentoon korvien heilunnan seurauksena.

Voipahan olla noinkin, silti värinä tehtyjen päätösten pohjalta on kyllä päinvastainen. Monttu mistä JYP tätä uraansa lähti tällä kaudella kyntämään, oli niin julmettu, etten sinänsä ihmettele, ettei kausi ole mennyt kuin stromsöössä. Ulkopuoliselle ja JYPin taivalta sen suuremmin seuraaville tämä ei ehkä aukene ja se on ihan ymmärrettävää.

Peli on kuitenkin kehittynyt konttaamisen jälkeen aimo askelin, vielä ei vaan palikat olleet riittäviä tähän kauteen. Silti, JYPille tuo säälipaikka ei ole mikään samantekevä asia, tai rahallisesti merkittävä, vaan siitä tapellaan viimeiseen asti, koska sen viesti on jokaiselle jolla on JYP logo rinnassa, periksi anneta, jos kaadutaan, niin hokkarit jalassa, nyt sentään pitkän tauon jälkeen jostakin voidaan tapella.

Sattumoisin tuolla JYP osiossa saatiin aikaiseksi asian (tyhjennysmyynnit) tiimoilta oikein hedelmällinen vääntö, jonka esille tulleista argumenteistä piti ihan lähteä vanhoja tonkimaan sen JYPin edellisen nousun suhteen ja missiohan oli itse asiassa pitkä tie, alkoi 2004 ja vasta vuosien päästä alkoi näkymään mitä tulille laitettiin. Sen idea silloin ihan niin kuin nytkin on rakentaa pysyvää menestystä, ei mitään suonenvetokausia kun saattaa rahaa olemaan enemmän positiivisen sattuman myötä. Tuon ensimmäisen JYP onnistui ryssimään ja taas lähdetään pohjalta uuteen, toivottavasti viisastuneina.

Minä en kuitenkaan ja tietenkään tiedä, kuinka asiat kannattajille näkymättömän kulissin takana on menneet ja millaisia on suunnitelmat olleet. Mutta minusta mikään ulkopuolinen, Sporan myynnit jne. ei ulostuloon ole vaikuttanut, jos joku on, niin esitys joukkueelta Tapparaa vastaan ja kapteenin haastattelu pelin jälkeen, siinä oli niin paljon asennetta joukkueelta, että pakosti organisaation napamiestenkin on ottaa tuo huomioon ja ottivathan nuo.

Seuran ulostulolla on myös toisenlainen signaali, joka ei koske tätä kuluvaa kautta, vaan se on myös viesti, että JYP on päässyt taustoissaan tyhjäämisen kurimuksesta irti ja voi siis huolettomammin ja rakentamiseen keskittyen jatkaa lupaamiensa asioiden lunastusta. Itse en rieku yhdellekään seuralle ja varsinkaan heidän kannattajilleen liiga on paha paikka, jos mitään rahasampoa ei pelkän kiekon lisäksi ole taloutta tukemaan, päin vastoin, voimia ja uskoa, nythän kannattajat mitataan ja punnitaan ja ehkä jokainen kannattaja voi olla se perhosen siiven isku, joka tulevaisuutta muuttaa.

Se, onnistuuko JYPin toinen tuleminen kärjen kahinoihin ja millä aikataululla, on vielä arvailuissa, joten mitään ei kukaan voi kuuluttaa, mutta verraten siihen vanhaan, merkit on ilmassa JYPin suunnan muuttumisesta sinne kärjen vauhtiin. Sitä nämä viestit minulle ainakin kannattajana ja touhun seuraajana pitkään indikoi.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Minusta on naurettavaa ulinaa jos seura myy tai ostaa pelaajia tässä siirtotakarajalla. Sama koskee koko kauden aikaista pelaajaliikehdintää. Jokainen seura tekee ne päätökset omien tarkoitusperien takia. Se mikä on kunkin seuran tarkoitusperä, vahvistaa joukkuetta tai ottaa kassaan rahaa minkä pystyy, niin se on ammattilaisurheilussa enemmän sääntö kuin poikkeus. Ne piirtää kenellä on liitua ja loput ulisee. Näin on atlantin takana ja näin on täällä, siitä on ihan turha kenenkään menettää mielenrauhaa. Joka tapausessa joka joukkue lähtee peliin 0-0 tilanteesta ja vasta 60min jälkeen selviää kuka on voittaja.
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Kyllähän viimeistään nyt on selvää, että Sportin nostaminen Liigaan oli aikanaan iso virhe. Samoin SaiPan organisaatio on tehnyt viime vuodet ansiokasta työtä nostaakseen Liigan avaamisen framille.

Liigalle tekisi hyvää tiputtaa joukkuemäärä neljääntoista. Ensimmäisenä vuonna yks suoraan alas ja yksi jengi karsintoihin. Jatkossa voisi Liigan kaksi huonointa ja Mestiksen kaksi parasta pelata kaksinkertaisen sarjan jonka perusteella kaksi jengiä Liigaan ja kaksi Mestikseen.
Siitä nousee "itku ja parku", tiputetaanpa sieltä ylimmältä oksalta 1 tai 5. Mitä järkeä sitä olisi tehdä hivuttaen, kun joka tapauksessa toimivin, järkevin ja kehittävin malli on 10 +10. Kun 5 lähtisi kerralla toiselle liigatasolle, saisivat henkistä tukea toisistaan. "Ketutus laimenee, kun on muitakin, joita ketuttaa samasta syystä".
 
Viimeksi muokattu:

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Minusta on naurettavaa ulinaa jos seura myy tai ostaa pelaajia tässä siirtotakarajalla. Joka tapausessa joka joukkue lähtee peliin 0-0 tilanteesta ja vasta 60min jälkeen selviää kuka on voittaja.
Juu. Ja oli hallissa sitten 1500 tai 7500 katsojaa.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksi tasoerot on selitys sille, ettei karsintoja kannata järjestää?
En kai minä tuollaista ole väittänyt.

Se ei ole keneltäkään pois, että Mestiksen seuroille annetaan unelma noususta. Jos joku liigaseura ei sitä kestä, niin on väärässä paikassa.
Minun mielestäni yksikään konkurssi sen paremmin SM-liigassa kuin Mestiksessäkään ei ole mikään merkityksetön pikkuseikka, vaan todella ikävä asia.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen:
Seuran tekemä päätös perustuu nimenomaan niihin unelmiin, urheilun tarjoamiin tarinoihin sekä uskoon menestyksestä, jotka ovat urheilussa isoja asioita. Meillä on vahva usko niin pelaajiimme kuin muihin seuran ihmisiin. Uskomme, että meillä on unelma ja unelman eteen tehdään ratkaisuja.

Ja tiedättekö mitä! Minä uskon joka sanan! Näin sitä mennään! Minä toivon koko sydämestäni JYPin unelman kymppipaikasta toteutuvan. Toivottavasti Kärpät tekee JYPille palveluksen viikonloppuna, kun kohtaa HPK:n kaksi kertaa Raksilassa. Tulta munille!
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Topi Nättinen äsken sanoi YLE:llä suljettua sarjaa perustellun sillä syyllä, että joukkueet eivät joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Nyt seurat myyvät 5-6 pelaajaa, jotta ne eivät joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Nättisen mukaan tämä on ristiriitaista ja pelaajien tyhjennysmyynti on häpeällistä.
 

Kyle

Jäsen
Mielenkiintoista seurattavaa tulee kyllä olemaan sekä Jypin, että Sportin loppukausi. Joukkueet samassa tilanteessa ja ihan päinvastaiset ulostulot mitä tulee pelaajien myyntiin. Oma joukkue on lukuisia kertoja ollut samassa tilanteessa ja itse en suorilta käsin tuomitse pelaajien myymistä, toki myös arvostan sitä, että myymistä ei tapahdu. Nyt Jyp on vielä siinä pisteessä, että mahdollisuuksia pudotuspeleihin ei ole menetetty niin varmasti kynnys perustelluille myynneille on iso verrattuna vaikka Saipaan.

Sekin tilanne voi vielä tulla, että se pudotuspeliviiva tulee teoriassakin karkaamaan ja sitten tietysti asia on toinen. Vieläkö Sveitsiläiset joukkueet ottavat sen jälkeen pelaajia vastaan? Eikö siellä ikkuna umpeutunut myöhemmin. Sekin on meinaan turhauttavaa katsojan silmissä katsoa pelaajia joilla ei ole jatkosopimusta, ehkä sopimus on jo muualle, mutta samaan aikaan peleissä ei ole mitään panosta. Silloin katsojasta tuntuu oikeammalta peluuttaa niitä omia junioreita. Tämä taas on suljetun sarjan syytä.

Mitä tapahtuu avainpelaajille kun pelistä katoaa kilpailullisuus ja pelistä puuttuu panos. Silloin se voi oikeasti olla joukkueen etu, että pelaaja joutuu katsomoon ja täten jos siitä saisi ne muutamat kymmenet tuhannet nyhtää niin se on kaikkien etu.

Jatkoaika nosti esiin, että Sportilla oli 3 prosentin tilastollinen mahdollisuus pudotuspeleihin ja tähän varmaan toimistolla uskottiin. JYP:in todennäköysyyttä en tiedä, voisin kuvitella että se on tällähetkellä samaa luokkaa. Voisin kuvitella kuitenkin, että heidän toimistolla vielä uskotaan pudostuspeleihin ja se on ihan oikein jos kaukaloon meinataan lähtemään taistelemaan voitoista.
 

fakiiri

Jäsen
Aika daiju tuo Sportin svedu-pelaajan agentti. Ai hänelle nyt valkeni, että lätkäseuratkin voivat yrittää nyhtää rahaa eikä leikkikenttä ole ainoastaan pelaajien, agenttien ja Lambertin faijan temmellyksille varattu? Oikeasti tuskin on daiju vaan tietää että suurelle yleisölle voi laukoa mitä vain omaa agendaa tukevaa juttua. Pizzerian paperilehtiä lukevalle karjalaheebolle menee läpi, mutta tuskin jääkiekkoaiheisella foorumilla.
Kannattaa perehtyä Björklövenin ja Skellefteån vastakkainasetteluun. Sport yrittää kaupitella Björklöveniin Skellefteån kasvattia. Noiden seurojen välillä on sellainen suhde, ettei toiseen seuraan siirtymistä hyväksytä. Suomessa ei ole missään noin tiukkaa vastakkainasettelua.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Juu. Ja oli hallissa sitten 1500 tai 7500 katsojaa.
Ei tuo 2015-2016 kausi ollut Ilvekselläkään mitään riemusoittoa? Eikä ole Ilveskään ihan joka vuosi ole positiivista tulosta tehnyt ja sitä ei tiedä milloin se seuraava notkahdus tulee. Sitten kun seuraavan kerran siellä Ilveksen areenassa on se 1500 katsojaa, niin nauran kyllä aika makeasti.
 
Viimeksi muokattu:

Derksen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Lippo
Minun mielestäni yksikään konkurssi sen paremmin SM-liigassa kuin Mestiksessäkään ei ole mikään merkityksetön pikkuseikka, vaan todella ikävä asia.
Olisiko joku yksittäinen jääkiekkoseuran edustusyhtiön konkurssi nyt mikään hirmuisen vakava asia kuitenkaan? Meneehän muillakin aloilla joskus konkurssiin firmoja, jotka eivät pärjää vallitsevassa toimintaympäristössä. Ikäviä juttuja kyseisen firman henkilöstölle, mutta harvemmin isoja asioita koko alan kannalta. Minä olen sitä mieltä, että sarjajärjestelmän kehittäminen olisi erittäin tärkeää silläkin riskillä, että joidenkin heikosti hoidettujen seurojen konkurssiuhka saattaa nousta jossain tietyssä skenaariossa.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kannattaa perehtyä Björklövenin ja Skellefteån vastakkainasetteluun. Sport yrittää kaupitella Björklöveniin Skellefteån kasvattia. Noiden seurojen välillä on sellainen suhde, ettei toiseen seuraan siirtymistä hyväksytä. Suomessa ei ole missään noin tiukkaa vastakkainasettelua.
Melko alkeellinen virhe Sportin toimistolta, jos ei ole selvitetty pelaajalta, onko hän halukas siirtymään ja jos on, niin onko rajoitteita mihin.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika daiju tuo Sportin svedu-pelaajan agentti. Ai hänelle nyt valkeni, että lätkäseuratkin voivat yrittää nyhtää rahaa eikä leikkikenttä ole ainoastaan pelaajien, agenttien ja Lambertin faijan temmellyksille varattu? Oikeasti tuskin on daiju vaan tietää että suurelle yleisölle voi laukoa mitä vain omaa agendaa tukevaa juttua. Pizzerian paperilehtiä lukevalle karjalaheebolle menee läpi, mutta tuskin jääkiekkoaiheisella foorumilla.
Paino sanalla voivat yrittää.

Fakta on kuitenkin se että Suomessa pelaajalla on viimeinen sana näissä asioissa joten kannattaisi seurankin sitä kuunnella ennenkuin alkaa mitään hirveän lopullisia neuvotteluja käymään.

Sillä voi vaikuttaa siihen saatko 100 000€ (seuran oma tahto), 50 000€ (pelaajan oma tahto) vai 0€ (ominpäin sovit asioita) (luvut luonnollisesti hatusta heitettyjä)
 

fakiiri

Jäsen
Melko alkeellinen virhe Sportin toimistolta, jos ei ole selvitetty pelaajalta, onko hän halukas siirtymään ja jos on, niin onko rajoitteita mihin.
Lähtökohtaisesti Lövenin kasvatti ei halua Skellefteån riveihin, ja päinvastoin.
Ja vaikka pelaaja jostain syystä haluaisikin siirtyä, kannattajat ovat vastaan.

Tässäkin tapauksessa Holmström suututtaisi sekä Lövenin että Skellefteån kannattajat. Tämä siitäkin huolimatta, että Löven pelaa sarjanoususta. Lövenin edellinen pääsarjakausi on 2000-2001, silti Skellefteån kasvatit eivät ole tervetulleita Uumajaan.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Olisiko joku yksittäinen jääkiekkoseuran edustusyhtiön konkurssi nyt mikään hirmuisen vakava asia kuitenkaan? Meneehän muillakin aloilla joskus konkurssiin firmoja, jotka eivät pärjää vallitsevassa toimintaympäristössä. Ikäviä juttuja kyseisen firman henkilöstölle, mutta harvemmin isoja asioita koko alan kannalta. Minä olen sitä mieltä, että sarjajärjestelmän kehittäminen olisi erittäin tärkeää silläkin riskillä, että joidenkin heikosti hoidettujen seurojen konkurssiuhka saattaa nousta jossain tietyssä skenaariossa.
Kyllähän se voisi puhdistaa liigaa, jos joku tyhjennysmyyntejä harrastava joukkue menisi konkurssiin ja samalla sarjan liian suuri joukkuemääräkin vähenisi.
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Topi Nättinen äsken sanoi YLE:llä suljettua sarjaa perustellun sillä syyllä, että joukkueet eivät joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Nyt seurat myyvät 5-6 pelaajaa, jotta ne eivät joudu taloudellisiin vaikeuksiin. Nättisen mukaan tämä on ristiriitaista ja pelaajien tyhjennysmyynti on häpeällistä.
Mitä häpeällistä siinä on? Pelaajat on palkattu pelaamaan ja jos eivät suorita tehtäväänsä niin kuin kuuluu, niin joutavat myytäväksi. Siviilifirmassa saisivat lopputilin. Ps. Mikä tämä Nättinen on antamaan kommentteja, kun ei pelaajaurakaan ollut mikään kummoinen.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Mitäpä lottoatte paljon Viitasta on tänään vituttanut? Kiusaus laittaa pelaajia kaupaksi on varmasti ollut suuri, mutta tuon Sportin shown, sekä sen saaman mediahuomion jälkeen oli varmasti ihan hyvä ratkaisu jättää kioski avaamatta.

Jyp lähti tähän kauteen todella suurin satsauksin ja tuloksena tullee olemaan ihan täysi farssi. Muutama sata donaa olisi varmasti maistunut Jypin kyläänkin paikkaamaan tästä kaudesta koituvia tappioita.
Miksi UTJ:ta harmittaisi? Jos jonkun pipoa voisi kiristää, se olisi toimari Korpela, joka esittelee luvut ja ennusteet yhtiön hallitukselle. Vaan ei. Kuukausipalaveri käyty läpi, numerot tiskissä ja yhtiön hallitus on lätkäissyt lompsan pöytään ja todennut "rahaa on". Homma on sillä selvä. Toimitusjohtaja ja UTJ hänen alaisenaan voivat nukkua yönsä rauhassa.

Miinusta tulee, se on selvä, mutta näemmä yhtiön hallitukselle se on ok. Unelma-puheet on ihan dirlandaata. Jos taustalla ei olisi rahamiehiä, tehtäisiin täälläkin sama kuin Vaasassa - unelmilla ei makseta juoksevia laskuja. Se vasta olisi farssi, jos jahdattaisiin riskillä yksisarvista ja vedetään pulju konkkaan...
 

Tupaukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa ja Saimaan Kurra.
Ymmärtääkseni Nättinen pitää häpeällisenä sitä, että seurat luovuttavat kesken kaiken eivätkä pelaa tosissaan kauden loppuun asti. Se ei oikein sovi oikeaan kilpaurheiluun.
Se on vähän kaksipiippuinen juttu pelaako seura tosissaan vai pelaako pelaajat tosissaan? Jokainen seura pelaa tosissaan urheilullisien näkökohtien sekä taloudellisien näkökohtien mukaan. Valmentajien ja pelaajien pitäisi myös tehdä ja ajatella samoin. Pelaajat ja agentit kesken kauden tekee jo sopmuksia seuraavalle kaudelle ja sitten pelaajat hiihtelevät sinne tänne, kun oman logon menestys ei ole ollut sitä mitä seura on laittanut tavoitteekseen. Sitten kun joku haluaa siirtotakarajalla näitä hiihtelijöitä itselleen, niin miksi seura ei voisi niitä ulkoistaa. Tuo Nättisen kommentti että hävettävää koskettaa myös itse pelaajia jotka eivät tee sitä työtä työnantajalleen joka heille sillä hetkellä palkan maksaa. Näitä hiihtelijöitä kyllä löytyy...
 

Coutinho

Jäsen
Minä hyväksyn myynnit/lainat varsinkin siinä tapauksessa, että on käytännössä mahdottomat mahdollisuudet pudotuspeleihin (Saipa)

Olisin myös ymmärtänyt jos JYP olisi päästänyt menemään kaverit, ketkä eivät ensikaudella aika varmasti JYPissä pelaa (Niku ja Platzer) mutta muiden päästämisestä olisin ollut pettynyt, koska tärkeää on, että pelaajat ovat terveenä kun lähetään kesällä harjoittelemaan, että ollaan paremmassa iskussa heti kun ensi kausi alkaa.

Muiden pelaajien lainaamisen hyväksyisin vain siinä tapauksessa, että avoimesti ilmoitettaisiin seuran tulevaisuuden olevan vaakalaudalla. Jos sellainen tilanne olisi, sitä ei enää 5 kotipelin lipun ostavat katsojat ja mahdollinen yksi kotipeli pudotuspeleissä paikkaisi.
 

Schlange

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen:
Seuran tekemä päätös perustuu nimenomaan niihin unelmiin, urheilun tarjoamiin tarinoihin sekä uskoon menestyksestä, jotka ovat urheilussa isoja asioita. Meillä on vahva usko niin pelaajiimme kuin muihin seuran ihmisiin. Uskomme, että meillä on unelma ja unelman eteen tehdään ratkaisuja.

Ja tiedättekö mitä! Minä uskon joka sanan! Näin sitä mennään! Minä toivon koko sydämestäni JYPin unelman kymppipaikasta toteutuvan. Toivottavasti Kärpät tekee JYPille palveluksen viikonloppuna, kun kohtaa HPK:n kaksi kertaa Raksilassa. Tulta munille!
Niin meni romanttisen runolliseksi, että mä en puolestaan usko sanaakaan. Eikä usko myöskään Mikko Viitanen. JYP otti hienosti PR-pisteet kotiin tavallaan Sportin kustannuksella. Eikä mitään, jos/kun kerran pinkka on edes sen verran kunnossa, että tuohon kykenee, niin antaa mennä vaan. Sport tässä se paskahousu luuseri on.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen:
Seuran tekemä päätös perustuu nimenomaan niihin unelmiin, urheilun tarjoamiin tarinoihin sekä uskoon menestyksestä, jotka ovat urheilussa isoja asioita. Meillä on vahva usko niin pelaajiimme kuin muihin seuran ihmisiin. Uskomme, että meillä on unelma ja unelman eteen tehdään ratkaisuja.

Ja tiedättekö mitä! Minä uskon joka sanan! Näin sitä mennään! Minä toivon koko sydämestäni JYPin unelman kymppipaikasta toteutuvan. Toivottavasti Kärpät tekee JYPille palveluksen viikonloppuna, kun kohtaa HPK:n kaksi kertaa Raksilassa. Tulta munille!
Onhan se romanttista uskoa. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Jos Jyväskylässä johto olisi päättänyt toisin, olisi korulauseet erilaisia.

*********

Eniten jännittää, onko Jyväskylässä sponsorit mukana tässä vai mennäänkö vain Rautakorven fiiliksen mukana.

Noin muuten naurattaa, kun kaikenmaailman espoolaiset käy täällä lässyttämässä urheilullisuudesta yms. ihme ettei jokerifanit ole myös jeesustelemassa.

Säännöt ovat selvät ja niiden mukaan mennään. Jos jostain Viljasesta maksetaan 50k, niin Sport tekee tällä liikkeellä liki puoli miljoonaa hilloa. Ja pienempien seurojen maailmassa se on iso raha.
 

Värilasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei tuo 2015-2016 kausi ollut Ilvekselläkään mitään riemusoittoa? Eikä ole Ilveskään ihan joka vuosi ole positiivista tulosta tehnyt ja sitä ei tiedä milloin se seuraava notkahdus tulee. Sitten kun seuraavan kerran siellä Ilveksen areenassa on se 1500 katsojaa, niin nauran kyllä aika makeasti.
Ilves ei ole jäänyt liigassa areenassa vielä kertaakaan alle 5k katsojan. 1500 katsojaa on mahdottomuus.

Vaikutat suht katkeralta, toki ymmärrän kyllä mistä paha olo kumpuaa. Eiköhän Ilves jatka nousua tästä taloudellisesti mikäli valitaan sopivat strategia ja sitä toteutetaan. Toki eiköhän koronan, Ukrainan sodan jälkeen tule vielä Ufot ja taas ollaan kurimuksessa.

Ps. Teillä on siellä aivan yhtälailla mahdollisuus muuttaa kurssi totaalisesta heittopussista ja huumorijengistä kuten Ilves teki. Toki vielä ei olla mitään voitettu mutta huomattavasti paremmat mahdollisuudet siihen on nyt kuin viisi vuotta sitten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös