Kimmo Kuhta – comeback!

  • 624 454
  • 1 791

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Tuli vaan tässä sellanen juttu mieleen, että jos kysymys onkin siitä, että Kibe ei sovi paskansyöjän sapluunaan??

Niin ja kysymys kuuluu, että miksi ei?! Vittu paskansyöjä saa ite lähteä menemään, jos kyse on tästä! Maaleja Kibe tekee edelleen ja syöttää myös. Tekee duunia jengin eteen aina sata lasissa, vaikka peli ei muuten kulkisikaan. Arvostettu pelaaja myös jengin sisälllä. OSAA myös puolustaa ja useat useat valmentajat ovat käyttäneet miestä myös alivoimalla. I Wonder why...

Tuleekin mieleen, että sapluuna vai henkilökemia (OMAA SPEKULAATIOTANI siis tämä)..? Ihassama. Ikonia ei ilman pätevä syytä jätetä sainaamatta. Satan. Kylläpä taas ottaa aivoon tämä touhu.

Kibelle sopimus, kiitos!
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Näinkin hyvä pelaaja kuin Kibekin on, ihmettelen miksi Kibe t-paitoja ei olla painettu. KSB Sportissa on kyllä Ville, Mikke ja Lennu t-paitoja, luulisi Kuhdankin t-paidoilla olevan kysyntää.


Viime kaudella kun hain oman Villen game worn paidan kysyin että kenen pelipaidat ovat myydyimmät, niin vastaus oli
1) Mikke
2) Ville
3) Kibe
4) Liivik

Luulen että noita T-paitoja painettiin vain yksi megaerä, koska poika olisi halunnut Villen T-paidan mutta siitä oli kaikki pienet koot menneet ja väittäisin ettei niitä kauden aikana tullut enää. Ehkäpä seuraavassa satsissa on sitten Miken ja Lennun tilalla Kibe ja joku toinen....
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis kysymyksenhän pitäisi olla, sopiiko paskansyöjä Kiben sapluunaan ja jos vastaus on ei, niin paskansyöjä lähtee!

Joku näppäräsorminen friidu tai gonna voisi askarrellapaskarrella jonnekin äänestyksen: "Kumman kaa olisit mielummin, Petri Matikaisen vai Kimmo Kuhdan?"
Ja jos pokka ei kestä tuohon kysymykseen vastata, kysymyksen voi muotoilla myös "Kumman valitset IFK:hon, Petri Matikaisen vai Kimmo Kuhdan?".

Vastaan molempiin, Kimmo Kuhta. Siis, KIMMO KUHTA!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse asiassa on ilmeisesti lähdössä sittenkin. Minkäänlaisia johtopäätöksiä asiasta ei kannata kuitenkaan vetää.

Ei tietenkään. Ainoa johtopäätös on se, että Kimmo Kuhta saa taas itse kuulla, kun jengi huutaa hänen nimeään. Jospa siellä "joku muukin" kuulisi sen?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyt mä sanoisin niin, että Kibe in/out on taas kerran ihan puhtaasti Nyban käsissä oleva kuvio. Niin se meni viimeksikin, kun diiliä vetkutettiin Kojon aikana. Sellaista valmentajaa ei olekaan, joka ei haluaisi Kibeä rosteriinsa. Luotan siihen, että hyvin monet HIFK-taustatahot haluavat pitää ikonin edelleen HIFK:ssa. Tämä ei ole spekulointia, vaan tietoa. Kibellä on siis paljon faneja myös "korkeilla paikoilla".
 

Koffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ehdottomasti tarjottava diiliä tälle ukolle. Uppouduin lukemaan noita vanhempia viestejä tästä ketjusta ja muistelin kuinka ikävää oli edellisen kerran päästää Kibe lähtemään muualle. Sitten kun on ura ohi niin hattu päästä ja aplodit mutta toisessa jääkiekkoseurassa en halua miestä enää nähdä!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Onhan se nyt oikeasti ihan sairasta jos HIFK ei vaivaudu edes tarjoamaan sopimusta tälle tyypille. Kyseessä on kuitenkin koko SM-liigan mittapuulla harvinaislaatuinen, aito seuraikoni, joka takuuvarmasti haluaa pelata juuri ko. firmassa. Se, että asiasta edes keskustellaan on silkkaa tyhmyyttä.

Tässä pitäisi katsoa pidemmälle kuin ensi kauden potentiaalisiin pisteisiin. Ihan sama vaikka Kuhta tekisi pisteet 1+1=2, Kimmo Kuhdan arvo HIFKille on suurempi kuin siellä suostutaan kaikesta päätellen myöntämään. Tai Kuhdan arvo VOISI olla suurempi jos miestä, hänen HIFK-historiaansa ja stadilaisuuttaan osattaisiin/suostuttaisiin käyttämään seuran eduksi, markkinoinnissa tai ihan missä tahansa. Monella tapaahan nimenomaan Kimmo Kuhta on antanut kasvot 2000-luvun HIFKille. Kimmo on vääntänyt läpi vuosikymmenen taaperruksen ja saanut puukkoa selkään tehtyään taas vain ne "varmat" maalit - ja nekin vielä väärin. Kimmo pääsi nostamaan vihdoin Kanada-maljan viime keväänä Baronalla _yhdessä Peltosen kanssa_, ensimmäisten joukossa, suorille käsille ja oli messissä tuomassa HIFKille ensimmäisen mestaruuden 13 vuoteen. Ja nyt Kimmo on jäämässä ilman diiliä, taas? Pardon my french, but what the fuck?

Kuhdalla olisi varmasti ollut HIFKin synkkinä paskavuosina - eli lähes koko 00-vuosikymmenen - mahdollisuuksia lähteä muualle leveämmän leivän eteen. Ei lähtenyt. Jos seuralla ei ole sen vertaa munaa, tyylitajua ja näkemystä, että tekee Kimmolle sopparin jossa sanotaan, että "näitä eläkerahoja et muualta saa", saa Nybondas jopa espoolaisnäkökulmasta haistaa ison, nestemäisen ja erittäin haisevan paskan.
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos seuralla ei ole sen vertaa munaa, tyylitajua ja näkemystä, että tekee Kimmolle sopparin jossa sanotaan, että "näitä eläkerahoja et muualta saa", saa Nybondas jopa espoolaisnäkökulmasta haistaa ison, nestemäisen ja erittäin haisevan paskan.

Tähän vahva sama, ihan näin helsinkiläisnäkökulmasta.
En mitenkään voi ymmärtää tätä joka keväistä vääntöä Kiben sopparista. Aito Ikoni ja nybari vetkuttelee sopparin kanssa.., uskomatonta paskaa officelta jos tilanne on ihan oikeasti tämä.
 
Koko teksti

Aivan hemmetin hieno teksti naapurista. Kertoo hemmetin paljon pelaajasta, että tuollaista tekstiä tulee kilpailijoiden näppiksiltä. Ja ylipäänsä todella yleinen juttu, kun puhuu kiekosta muiden joukkueiden fanien kanssa, niin en ole kovin montaa kertaa (jopa ikinä) minkään muun Sm-liiga -seuran fania tavannut, joka ei olisi osannut Kibeä arvostaa.

Kibe oli viime kaudella koko liigan pistepörssin sijalla 22, vaikka missasi kymmenen ottelua (kuudesosa) runkosarjasta. Mikäli Kibe olisi saanut pelata täyden runkosarjan samalla tahdilla, olisi hän ollut pistepörssissä kymppisakissa. Toki muillakin on ollut loukkaantumisia, mutta silti. Tehotilastossa +13. Pistepörssin kärkinimiä + seuraikoni = jatkosopimus on pakko tulla, Kiben hankinta maksaa itsensä takaisin. Aina ei pidä ajatella sitä, mitä saa sillä, että pitää Kiben joukkueessa, vaan välillä pitää myös ajatella mitä menettää, mikäli Kibelle ei sorvata jatkosopimusta.

Kibe on kaiken lisäksi Jannen ohella ainoa pelaaja, joka esiintyi HIFK:ssa mestaruuskausilla 1998 ja 2011. Nyt helvetti Tomppa järki käteen ja sopparia kouraan!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Painavaa asiaa.

Juuri noinhan se on, mutta katsotaan nyt ensin, löytyykö Kuhta joukosta, kun joukkue pääosin toukokuun lopulla julkistetaan. Mutta kyllähän Kuhtaa esimerkiksi mestaruuskauden alla roikutettiin löyhässä hirressä ilman sopimusta todella pitkään, ilmeisesti parempaa etsien/hintaa tiputtaen. Kyllä tosiaan toivoisi, että tämän luokan seuraikonille lyötäisiin asiallinen lappu eteen, kun kuitenkin lienee selvää, ettei Kibe yritä ihan tappiin viedä omiakaan vaatimuksia ja näytöt edelliseltäkin kaudelta ovat kuitenkin ihan kohtuulliset. Eikä siis tarvitse adoptoida ketään loppu- uraksi kiintiöpaikalle. Mutta kun nyt on mahdollisuus kiinnittää tällainen 15-20 maalin seuraikoni, niin miksi hakea noita 15-20 maalia joltain ulkopuoliselta, joka ei faneissa herätä mitään fiiliksiä? Yleensäkin toivoisi useinkin faneilta ja seuroilta vähän arvostusta näille aidoille seuraikoneille, kun kuitenkin vedetään heti herneet syvälle sieraimiin, jos joku joskus erehtyy siirtymään esimerkiksi paikalliskilpailijan riveihin.
 

Nypsi

Jäsen
Näin JYP fanina itsellekin HIFK:sta tulee kyllä ensimmäisenä mieleen Kuhta. Tuntuu, että on pelannut ikuisuuden HIFK:ssä(niinkuin onkin) ja vielä hyvällä tasolla. Kuhta myös varmasti itse osaa vetäytyä seurasta jos kokee ettei taso riitä, mutta ainakin tähän päivään asti taso on riittänyt enemmän kuin hyvin, joten olisi erittäin kummallista jos ei sopimusta tarjota. Muut liigaseurat kyllä kiittävät ja varmasti tarjoavat sopimusta, hyviä maalintekijöitä ei koskaan ole tässä liigassa liikaa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vasta iski ajatus ja alkoi samantien kylmäämään, mitä jos se Kampin screenin odotettu klanipää olisikin lopulta ollut Joonas Raskin sijasta Kimmo Kuhta. Kimmo Kuhta on Jokeri.

Ei mitään tuollaista pelleilyä, lappu kouraan ja skodet sisään! Kibe on sen ansainnut, eikä se mikään viimeinen palvelus tarvitse olla seurankaan puolesta vaan rahat menisi kiinni helvetin hyvään liigapelaajaan joka kaiken lisäksi on seuraikoni ja yksi liigan kovimpia sellaisia.

Sinänsä huvittaa, että eikös tätä täysin samaa spekulaatiota käyty vuosi sitten kun sopimusta pantattiin eli tuleeko nyt tähän ketjuun samat jutut ja täysi toisinto kesäkaudesta 2011. Voisi periaatteessa kopioida ne vanhat kirjoitukset tänne kun kaikki aiheesta lienee sanottu jo silloin. No, toivotaan että kauan ei tarvitse tätä samaa jauhaa vaan paperi kouraan kuten sanottu.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Nyt vasta iski ajatus ja alkoi samantien kylmäämään, mitä jos se Kampin screenin odotettu klanipää olisikin lopulta ollut Joonas Raskin sijasta Kimmo Kuhta. Kimmo Kuhta on Jokeri.

Muuten Amen koko tekstille - hyvin kiteytetty! Mutta toi narri-läppä nyt on täyttä scheissea...sitä päivää ei kyl nähdä et Kibe skulais narreis; trust me!

BTW; eikö kukan ole bongannu tätä iltalehden sivuilta;
Kimmo Kuhta testasi formula-autoa Mika Salon ohjauksessa | IL-TV Urheilu | Iltalehti.fi

Jos se "vanhoilla päivillään" pystyy taltuttamaan Jaguarin F1-auton - eiköhän se muutaman häkin vielä ens kaudella pysty kakkos-kolmoskentästä heittää..?

Lakki kouraan Nybari ja kunnon lappu kouraan Kibelle - kiitos!
En jumalauta halua nähdä Kiben lopettavan uraansa missään blegissä.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Mikä maksaa??!!

Missä viipyy Kuhdan sopimuksen julkaisu? En suostu ottamaan kuuleviin korviini vaihtoehtoa, ettei Kille jatkaisi kotona. Ei toi jengi nyt niin hyvä ole.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Sinänsä huvittaa, että eikös tätä täysin samaa spekulaatiota käyty vuosi sitten kun sopimusta pantattiin...

Oli kaksi vuotta sitten. Viime keväänä Kilpuri julkisti jatkosopimuksensa puheessaan mestaruusristeilyllä.

Muuten olen samaa mieltä kuin useimmat. Nyt slabaria handuun ja vähän äkkiä!


- Snadi
 

Rannanjärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tsekkasin äsken ton videon Kibestä formulassa. Propsit kyl, on toi aika sähäkkä peli. Kaukaa haettu mutta kuitenkin; vakuutukset? Eikös pelaajilla ole aika tarkkaan määritelty mitä saa vapaa-ajalla harrastaa ja mitä ei? Entäs jos meni omalla vastuulla? Jos Kibellä ei ole sopimusta niin olisiko testannut? No ehkä kuitenkin, harvoin varmaan tulee moiseen tilaisuus. Loukkaantuminen/vakuutus ajatusleikillä voi myös päätellä että ura on ohi. Tulipahan mieleen.

Kantani siis on että ehdottomasti sopimus Kibelle! Viime vuoden pisteet olivat erittäin hyvät siihen nähden että loukkaantui, Kuhdan ikäisellä kuntoutuminen kestää aina kauemmin. 2-kentän laituri edelleen, loukkaantumisen sattuessa voi tuurata ykkösessäkin, helposti.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seurauskollisuus on niin katoava kansanperinne, että tekee oikein pahaa ajatellakin ettei Kibe enää kuuluisi IFK:n suunnitelmiin... Luonnollisesti toimistolla mietitään asioita menestyksen eikä tunneseikkojen kannalta, mutta tosiaan viime kausien pisteillä mies sopisi kakkosen laitaan kuin nyrkki silmään. Uskon ja toivon, että Kibe vain itse miettii uransa jatkoa eikä pidä kiirettä sopimuksen kanssa. Pari kautta vielä, seuraava mestaruusviiri joukon jatkoksi ja muutaman vuoden päästä punaista ysiä kattoon, kiitos.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tsekkasin äsken ton videon Kibestä formulassa. Propsit kyl, on toi aika sähäkkä peli. Kaukaa haettu mutta kuitenkin; vakuutukset? Eikös pelaajilla ole aika tarkkaan määritelty mitä saa vapaa-ajalla harrastaa ja mitä ei? Entäs jos meni omalla vastuulla? Jos Kibellä ei ole sopimusta niin olisiko testannut?

Näillä perusteilla mm. Jokerien Eero Kilpeläisellä ei olis sopimusta... Kaukaa haettu ihme lätinää...

On se kyllä kumma kun ei Kibelle ole vielä sopparia sorvattu. Näitä pelaajia ei ole missään sarjassa liikaa. Nyt prkl sitä lappua kouraan.
 
Suosikkijoukkue
IFK
On se kyllä kumma kun ei Kibelle ole vielä sopparia sorvattu. Näitä pelaajia ei ole missään sarjassa liikaa. Nyt prkl sitä lappua kouraan.

Kyllä porukka jaksaa täällä spekuloida Kiben jatkoa. Kille ei jaksa juosta poikien kanssa kesällä vaan reenailee mielummin itekseen ja ilman sopparia. Elokuun alusta kun jengi menee jäille niin varmasti tuttu #9 on taas mukana ja sopimusneuvottelut täydessä käynnissä.

Sama kaava kun aikasemminkin. Palkassa joutuu Kibe varmaan vähän tinkimään, mutta mun mielestä tää on hyvä ratkasu kaikille, myös faneille ;)
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Sama kaava kun aikasemminkin. Palkassa joutuu Kibe varmaan vähän tinkimään, mutta mun mielestä tää on hyvä ratkasu kaikille, myös faneille ;)

Tämä vaatii mielestäni hieman perusteluja. Miten se on hyvä ratkaisu Kuhdalle, että on ainakin kesän ilman palkkaa ja millä perusteella faneille, jotka käyvät aika lämpöisenä ikonin kohtelusta? Mina ei hjummarra...
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä porukka jaksaa täällä spekuloida Kiben jatkoa. Kille ei jaksa juosta poikien kanssa kesällä vaan reenailee mielummin itekseen ja ilman sopparia. Elokuun alusta kun jengi menee jäille niin varmasti tuttu #9 on taas mukana ja sopimusneuvottelut täydessä käynnissä.

Tästähän Kibelle on tullut sanomista, kun kuulemma itekseen se reenaaminen jää vähän vähemmälle. Sormusen suusta kuulin tästä vähän laiskasta harjoittelusta, mutta tuskinpa se sopimusneuvotteluihin liittyy millään tavalla. Tai ehkä valmennus & Nybari haluavat tietää minkälaisessa kondiksessa Kibe heinäkuun jälkeen on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös