Kimmo Kuhta – comeback!

  • 624 860
  • 1 791
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Lisäksi rollaattorikaksikko Ville & Kibe (kuulostaa ihan räppiduolta!) on käynyt HIFK-sopimuksen edellyttämässä lääkärintarkastuksessa. En mä näe muuta estettä diilille kuin se, että lääkäri sanoisi ei käy.

Onko näissä lääkärintarkastuksissa eroa pelaajien ikä huomioon ottaen? Esim. rollaattoriduolla tarkastatetaan ensiksi verenpaine ja seuraavaksi tekonivelet. Tämän jälkeen katsotaan tahdistimen kunto ja lopuksi tsekataan itse rollaattorin kunto, vaatiiko jotain virityksiä? :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onko näissä lääkärintarkastuksissa eroa pelaajien ikä huomioon ottaen?

Lääkärit väittävät, että rutiininomainen tarkastus ei sisällä minkäänlaista ikädiskriminointia. Mutta useampikin +35-v pelaaja on ihmetellyt, että miksi juuri hänen ympärillään häärii Lucky Luke -sarjakuvistakin tuttu kaveri mittanauhan kanssa haalarissa, jonka selässä lukee: "Elannon hautauspalvelu".
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko näissä lääkärintarkastuksissa eroa pelaajien ikä huomioon ottaen? Esim. rollaattoriduolla tarkastatetaan ensiksi verenpaine ja seuraavaksi tekonivelet. Tämän jälkeen katsotaan tahdistimen kunto ja lopuksi tsekataan itse rollaattorin kunto, vaatiiko jotain virityksiä? :D
No ainakin futiksen puolelta tiedän että tällainen ikäfaktori on käytössä. Klubin lääkärit tekevät muille pelaajilleen läpikotaiset terveystarkastukset talvitauon sekä kauden aikana urheilulääkäriasemalla viimeisen päälle tutkien, sen sijaan Litmasen osalta katsovat kerran kesässä treenien yhteydessä että mies saa Soneran tekonurmella juostua muutaman kentänmitan ilman vammoja. Kuten tiedetään aina ei tämäkään ole onnistunut ja on nasahtanut pallo päähän. Viime keväänä jatkopaperiin riitti selviytyminen liigacupin matsin jälkeisestä kovakouraisesta hieronnasta.

Hieno asia tämä Villen ja Kiben mahdollinen ja kenties todennäköinen jatko. Suoritustaso molemmilla riittävä, kokemustekijät ja seuraikonius vielä sitäkin kovemmalla tasolla ja kohta se väistämätön on edessä ja näitä jätkiä ei enää koskaan nähdä jäällä minkään värisessä paidassa.

Eli ei muuta kun Kibe siihen suosikkipaikalleen kaarelle laittamaan yv-maaleja ranteella sisään.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta useampikin +35-v pelaaja on ihmetellyt, että miksi juuri hänen ympärillään häärii Lucky Luke -sarjakuvistakin tuttu kaveri mittanauhan kanssa haalarissa, jonka selässä lukee: "Elannon hautauspalvelu".
Ehdottomasti pitäisi kyllä antaa näille vanhemmille pelaajille erivapauksia. Eihän tuollaiset Kiben ikäiset veteraanit enää mitenkään jaksa polkea nuorten kanssa kilpaa, eikä se varmasti ole tuossa iässä ihan terveellistäkään. Tulee rytmihäiriöitä ja suonikohjuja. Täysin vastuutonta mielestäni antaa noin vanhojen miesten pelata valtakunnan kovinta kiekkosarjaa nykyisellään. Siispä ehdotan, että lääkärintodistuksen kautta vanhemmille pelaajille annettaisiin erinäisiä vapauksia ja helpotuksia uransa jatkamiseksi:

-28-32-vuotiaat pelaajat laitettaisiin käyttämään ylimääräisiä suojia taklausten vastaanottamiseen, sekä ohuet muutaman sentin mittaiset partaveitsenterät kiinni olkapää- ja kyynerpääsuojiin taklaustehon maksimoimiseksi hitaammillakin vauhdeilla

-32-36-vuotiaille pelaajille annettaisiin em. varusteiden lisäksi oikeus käyttää erillistä avustajaa, joka kuulokemikrofonin kautta voisi jakaa pelaajille ohjeita. Lisäksi tämän ikäisille pelaajille jaettaisiin vaaleanpunaiset hihamerkit sen merkiksi, että ko. pelaajien taklaamisesta tulee automaattinen ulosajo ja kolmen ottelun pelikielto.

-36-40-vuotiaille pelaajille tarjottaisiin edellä mainittujen helpotusten lisäksi pienet rakettimoottorit luistinten kantapääosaan, jotta pappojen ei itse tarvitsisi polkea vauhtia. Moottoreita ohjattaisiin leukalihaksia liikuttelemalla, vähän kuten Timo T.A. Mikkonen käyttää tietokonetta.

-Yli 40-vuotiaat pelaajat saisivat automaattisesti pelatessaan yhden rangaistuslaukauksen per erä, sekä täydellisen suojan kiekonriistoilta. (merkitään kanariankeltaisella hihamerkillä) Maalivahti saisi torjua yli 40-vuotiaiden pelaajien laukaukset ainoastaan vasenta patjaa käyttäen, minkä tahansa muulla ruumiinosalla torjunta johtaa 5 minuutin alivoimaan maalivahdin joukkueelle. Aina yli 40-vuotiaan pelaajan tullessa vaihdosta kentälle, peli vihelletään poikki ja aloitus siirretään keskialueelle, jotta vanhuksen ei tarvitse kiirehtiä raihnaisten kinttujensa kanssa yhtään mihinkään.

Mielestäni nämä uudistukset veisivät jääkiekkoa hyvin paljon eteenpäin. Vanhusten sorron on loputtava, ja olen valmis astumaan barrikadeille hyvän asian puolesta.
 
Viimeksi muokattu:

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Koville ottaa kentillä ja katsomoissa....

Käsitykseni mukaan tämä Aurinkotuulen suosikkipelaaja jatkaa meillä ensi kaudellakin. Mä tykkään!

.....ja kärsimys jatkuu. Mikäli tämä "ilouutinen" ja Hra Erikssonin värvääminen pitävät paikkansa, voi IFK sadomasokistiliigassa menestymisen asemesta keskittyä rauhassa veteraanien SM-kisoihin. Sen jälkeen ainoa puuttuva "ratas" on valtavan menestyskertoimen omaavan "Latvian Litmasen" hankinta takaisin. Ketjuna Kuhta - Eriksson - Cipruss voisi vetää vertoja ikiaikaiselle suosikkitriolle (?) Kölli - Cipruss - Läski-Veikko.

Onni yksillä, kesä kaikilla. Gone fishin´ (siirryn elokuuhun saakka "Muu urheilu" -osastolle). Kansi kiinni ja kuulemiin!
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Ikoni. Kimmo Kuhta. On kyllä kevään hienoin uutinen jos Kibe on skrivannut nimen jatkopahviin. Taas takuuvarmat +30 pojoa. Vittu, että diggaan. Kiitos!

Ei se nyt ehkä lopulta hienoin uutinen ole. Mutta onhan tämä helvetin hyvä uutinen. Pisteet riittää hyvinkin, kunhan tuo asenteensa hallille. Se on tärkein osa joukkueessa kuin joukkueessa.
 

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Mikäli Killen jatkopahvissa on nimet, niin ainakin meikäläinen diggaa...!
Kibe vielä ainakin yrittää puhua oikeesti stadilaisittain...siitäkin plussaa.

Jotta joukkueen perinteitä, taistelutahtoa ja kunniaa halutaan liputtaa, niin lisää Kiben kaltaisia kundeja jengiin!

Mutta odotetaan kuitenkin toimiston tiedotetta asiassa...
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ketjuna Kuhta - Eriksson - Cipruss voisi vetää vertoja ikiaikaiselle suosikkitriolle (?) Kölli - Cipruss - Läski-Veikko.
Kuka on Läski- Veikko? Mika Nieminen se ei voi olla, koska tuollaista ketjua ei koskaan ole ollut.

Allekirjoittaneelle Kuhdan jatko ei oikein aiheuta, mitään "hurraa-huutoja". Kai Kiben voi tuolla joukon jatkeena pitää, kunhan ei ajaudu Lindin ja Variksen tyyppiseksi vitsiksi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ikävä olla ilonpilaaja, mutta toistaiseksi IFK ei ole Kimmo Kuhdalle sopimusta tarjonnut. Älkää kysykö miksi, koska en sitä itsekään ymmärrä. Ilmeisen kovaa nippua ollaan ensi kaudelle kasaamassa, kun mitään mielenkiintoa Kuhdan pelipanokselle ei ole osoitettu. Kovia nimiä on siis tultava ovista ja ikkunoista. Vuosikymmenen nippu.

VMP!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko joukossamme ketään risteilylle menijöitä? Siellä kevyesti organisoitu, mutta lähes spontaani mielenosoitus voisi olla paikallaan, jos ei Kiben diiliä kuulu. Kamera messiin ja flash mob (kielitoimiston suositus äkkiryhmä) Kiben puolesta?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ikävä olla ilonpilaaja, mutta toistaiseksi IFK ei ole Kimmo Kuhdalle sopimusta tarjonnut.

Minä kiitän tästä surullisesta päivityksestä. Hieman keulin liikaa, kun luulin että reissu Villen kanssa merkitsi jotain. Ei se sitten merkinnytkään. Tätäkö tämä nyt on? Somervuoren 2v diilin takia Kille jää rannalle? Vielä kerran pahoittelen, ettei valistunut veikkaukseni ollut oikea.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vielä kerran pahoittelen, ettei valistunut veikkaukseni ollut oikea.

Voisivat siellä toimiston puolella lukea tätäkin ketjua. Ihan vaikka ajatuksella. Täällä sitä pyydellään jo anteeksi, kun toiveet ja huhuntyngät eivät pidäkään paikkaansa. Mitäpä, jos vaan heitettäisiin Kibelle lappu naaman eteen ja nimi alle? Olisko liikaa vaadittu?

IFK on sydämen asia. Harva pelaaja täällä lopulta kuitenkaan syvästi koskettaa meikäläisten sydämiä. Kimmo Kuhta on yksi sellaisista pelaajista. Eipä tossa ensi kauden jengissä niitä jonoksi asti ole. Ikoneita. Jätkiä, jotka ovat pelaamisella ja omalla persoonallaan antaneet kasvot niin hyvässä kuin pahassakin IFK:lle. Kyntäneet syvällä meidän kanssamme ja lopulta nousseet suosta ylös ja nostaneet kannun käsilleen.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Somervuoren 2v diilin takia Kille jää rannalle? Vielä kerran pahoittelen, ettei valistunut veikkaukseni ollut oikea.

Tuo Somervuori on muodostunut vähän kinkkiseksi tapaukseksi. Kaveria on todella vaikea roolittaa mihinkään ketjuun tämän heikon kaksinkamppailupelaamisen takia ja nyt vielä kaiken kukkuraksi tämä 2-vuoden pahvi on (ilmeisesti?) viemässä pelipaikan Kimmo Kuhdalta. Viime vuonna meidän jengissä oli aivan liikaa näitä orapartiolaisia ja toivottavaa olisikin, että näiden kiintiö tippuisi huomattavasti ensi kaudeksi, mutta kyllä minä Killen joukkueessa pitäisin, silläkin uhalla, että meillä olisi liikaa näitä kurreja.

Olen muuten sitä mieltä(ketjun aihetta sivutakseni), että Eerolle olisi hyvä alkaa etsiä uutta joukkuetta. Ei oikein sovi Petun ja HIFK:n nippuun minun mielestäni vaikka ihan hyvä pelaaja onkin. Minun rankingeissani Ville, Kille, Arttu, Talaja, Pakarinen, Liivik, MaG ja Eriksson menevät Eeron ohi ja alemmissa kentissä kaverista ei ole hirveästi iloa... Kuten sanoin niin kinkkinen tilannehan tuosta Eeron-casesta on kehkeytynyt...
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Olen muuten sitä mieltä(ketjun aihetta sivutakseni), että Eerolle olisi hyvä alkaa etsiä uutta joukkuetta. Ei oikein sovi Petun ja HIFK:n nippuun minun mielestäni vaikka ihan hyvä pelaaja onkin.

Only among HIFK fans... Siis mies joka teki runkosarjassa joukkueesta 2. eniten maaleja (23), eniten YV-maaleja (9) sekä voittomaaleja (6) ja omasi vielä puhtaista snipereista parhaimman laukaisu-%:n (9,1% vs. Kille 5,4%) pitää kenkiä pihalle, ja edelle menee 8 muuta pelaajaa... Liigasta löytyi muuten vain 2 pelaajaa jotka tekivät enemmän YV-maaleja ja myös 2, jotka tekivät enemmän voittomaaleja.

Tietysti kun mennään tunteella ja lujaa, voidaan perustella Kiben paremmuus. Kyllä mielestäni näitä runkosarjan tasaisia suorittajiakin tarvitaan. Ja varsinkin niitä, jotka pysyvät kasassa mieluummin yli 50 ottelua (Somervuori oli sivussa vain yhden pelin, Söde oli ainoa joka pelasi kaikki ottelut. Muista hyökkääjistä Wirtanen pelasi 55 ottelua).
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
henkke: Kibe on HIFK-mies, Somervuori narritaustainen palkkasoturi. Jos pelaajat ovat tasaveroisia, pitää ykkösklausuulilla mennä ohi ja lujaa! Mutta tätähän tapahtuu tietenkin vain meidän fantasioissa. Tosiasia on se, että Somervuorella on diili kevääseen -13, Kibellä ei.

Tein lähes uskonnollismytologisen syvääluotaavan tutkimuksen Kibestä. Kun otan JÄRJEN käteen, TIEDÄN että HIFK:n tikutaku-kiintiö on pitkälti täynnä Villen, Eeron ja MaG:n muodossa. Joukkue huutaa 1-2 -ketjuihin Luttisia ja Talajoita, joilla on röyhkeyttä ajaa maalille. Niinpä järki sanoo, että kun uusia tulijoita on olemassa, Kiben poistuminen on asia, jonka kanssa pystyisin elämään. Koska HIFK ei ole Stigan valmistama pöytälätkäjoukkue, emme voi nostaa sieltä Eeroa ulos ja Kibeä sisään, vaikka kuinka mieli tekisi. Mutta mitä sanoo TUNNE? Ilman muuta sopimus Kibelle. Miksei hänestä voi tehdä 3-ketjun kaveria, jolla on kädet? Okei, puolustaminen ei ole ihan Kiben parhaimmistoa, mutta jos vieressä olisi tuleva ikoni Simo ja toisella laidalla vaikkapa Nyholm entisessä kunnossaan, Kibe menisi ihan heittämällä toisen laidan "piilotykiksi". Peliaikaa tulisi vähemmän, mutta en usko sen olevan Kibelle ongelma. Missään muussa SM-liigajengissä en häntä haluaisi nähdä. Lisäksi hyviä runkosarjapelaajia tarvitaan aina. Nythän meille on tulossa oletettavaa tilkettä playoffpelaajien kalustoon. Päädyn kaikkiaan ratkaisuun: Minä tekisin Kibestä 3-ketjun pelaajan todella mielelläni. Mutta kun en päätä tätä asiaa, pystyn elämään senkin kanssa, että Kiben passia ei leimata. Vaikka itse sen leimaisinkin. Dämn!
 

scholl

Jäsen
Kuhtan tapauksessa on samantekevää mahtuuko hän kokoonpanoon tai onko hänelle valmiiksi katsottu roolia. Hänen roolinsa on nimittäin olla IFK:n raimohelminen. Takuulla pelaajia loukkaantuu, takuulla pelaajia floppaa, jolloin Kibe tulee ja ratkaisee. Nyt pitää tehdä loppu-uran sopimus tai sitten vaihtoehtoisesti Kiben kannattaa lähteä pariksi vuodeksi Keski-Eurooppaan ja laittaa sitten ura pakettiin. Ei tuota uran lopetusta saa sössiä jollain Espoon keikalla.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ei tuota uran lopetusta saa sössiä jollain Espoon keikalla.


Kibehän on espoolaistunut, mutta ei se mikään syy ole tunkea miestä Espoon Bluesiin. Mua vituttaa, jos HIFK jättää tarjoamatta sopimusta tässä vaiheessa siksi, että saisi hintaa vedätettyä alemmaksi. Tän tyyppisille ikoneille pitäisi olla oma sopimuspaperi, jossa lukee: "Kohtuupalkalla diili niin kauan kuin pelaaja itse haluaa". Musta Kibe oli paikoitellen helvetin hyvä kuluneella kaudella, mutta jos hänelle ei pelata vetopaikkoja, ei paljon pysty verkkoa heiluttamaankaan.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Schollin kanssa samaa mieltä, oma "raipe". Ehdottomasti diiliä käteen, aina löytyy joku rooli. Kibe oli minusta kauttaaltaan parempi kuin koskaan aiemmin. Ennen Kille eli maaleista, nyt oli enemmän peliätekevänä, syöttöpinnat tosin edelliseen kauteen verrattuna lähes identtiset, börsät jäivät vajaaksi.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Ei sillä eikä millään, mutta mä en nyt oikein tajua kuinka menneellä kaudella miesten peleissä laiturin paikalla pelannut fyysisesti täysi lapanen voisi olla HIFK:n kakkos- tai kolmossentteri? Kaikki kunnia Markukselle, kehittyvä poika josta tulee varmasti kelpo liigapeluri, mutta kyllä sen paikka ensi kaudella on edelleen laidassa...

Tai vaihtoehtoisesti pitää mennä sapluunalla Philly ja D.Brière / V.Leino jossa Danny-boy oli sentteri hyökkäyssuuntaan ja Ville puolustussuuntaan?
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotenkin perverssiä miten Kipen jatkosopparia joutuu taas jännittämään. Tämän kun pitäisi olla itsestään selvyys. Eiköhän Kipen skode viuhu ensi kaudellakin hyvin ja 500 tehopisteen raja saattaa paukkua.

Kun toimistolla otetaan Kipen soppari käsittelyyn, luulisi ratkaisun olevan iisi. Soppari käteen ja salkullinen fyrkkaa kotiin viemiseksi. Vieköhän nenän kaivuu kaiken ajan vai miks tätä ei oo voitu jo hoitaa? Tätäkään viestiä ei ois tarvinnu kirjottaa sikälimikäli asiat olisivat jo menneet niinkuin niiden kuuluu...
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Nimi perusmuodossaan Kibe. Kille julkaisee oman diilinsä, jo perinteeksi muodostuen, laivalla. Hope so.

Paitsi että Kibe ei mun tietojen mukaan edes tule laivalle... =(
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
Ikävä olla ilonpilaaja, mutta toistaiseksi IFK ei ole Kimmo Kuhdalle sopimusta tarjonnut. Älkää kysykö miksi, koska en sitä itsekään ymmärrä. Ilmeisen kovaa nippua ollaan ensi kaudelle kasaamassa, kun mitään mielenkiintoa Kuhdan pelipanokselle ei ole osoitettu. Kovia nimiä on siis tultava ovista ja ikkunoista. Vuosikymmenen nippu.

VMP!

Tuli vaan tässä sellanen juttu mieleen, että jos kysymys onkin siitä, että Kibe ei sovi paskansyöjän sapluunaan??
 

Siiklake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimi perusmuodossaan Kibe. Kille julkaisee oman diilinsä, jo perinteeksi muodostuen, laivalla. Hope so.

Aivan, Kibehän se on. Tämän tiedostaen tulee silti lausuttua usein Kipe. Täytyy varmaan silti koittaa pitää kiinni tuosta Kibe -nimestä, luulevat vielä maalaiseksi jos Kipettelen.

Näinkin hyvä pelaaja kuin Kibekin on, ihmettelen miksi Kibe t-paitoja ei olla painettu. KSB Sportissa on kyllä Ville, Mikke ja Lennu t-paitoja, luulisi Kuhdankin t-paidoilla olevan kysyntää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös