Kimmo Kuhta – comeback!

  • 625 493
  • 1 791
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siellä taidetaan taas mitata pelaajan kärsivällisyyttä neuvotteluissa, pyritään minimoimaan kustannukset. Aika mielenkiintoista toimintaa, kun Kuhta pelannut kuitenkin TODELLA hyvän kauden tähän mennessä ja soppari taitaa olla tämän kauden osalta jo edullinen. Sitähän me ei voida tietää, miten Kuhta on itsensä hinnoitellut tämän kauden näyttöjen perusteella? Mutta, kyllä ensi kauden sopparissa pitäisi huomioida tämän kauden näytöt ja näin ollen palkan pitää olla kohdillaan (en tarkoita mitään penamaista diiliä).
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Seuraikoni, yksi ainoista lajissaan enää. Sekä piste- että maalipörssin top-10 äijä. Fanien suosikki. Tom of finland tarjoaa jämädiiliä. Kuka tämä jannu luulee olevansa?

Jos tomppa saa Kiben perseiltyä Lahteen saa hän Matti Virmasenkin näyttämään nerolta rinnallaan.

Usko pois, mutta sun jumaloima Kekäläinen on vielä vittumaisempi mitä tulee sopparien byggaamiseen ja kokonaisuuksien ajatteluun. Vieläkin. Edellisellä kerralla se oli pistämässä sen ajan ikonia, Kölli Kortelaista, kesken kauden mäkeen, mutta asiasta nousi polemiikki ja untuvikko perääntyi. Asiat eivät ole noin simppeleitä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Kibelle jatkodiili...

...mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Mitään 250k liksoja ei. Tietenkin pitää kartoittaa ulkoinen tarjonta. Mutta jos Kibe ei hinnoittele itseään nyt ihan pilviin, niin VAADIN Kibelle jatkodiilin. Papat rules!
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta, kyllä ensi kauden sopparissa pitäisi huomioida tämän kauden näytöt ja näin ollen palkan pitää olla kohdillaan (en tarkoita mitään penamaista diiliä).

Tämän kauden näytöt on aivan varmasti otettu huomioon, mutta meidän pulliaisten on vaikea sanoa asiasta yhtään mitään, koska meiltä puuttuu kaikki relevantti tieto.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
haluaako tuleva valmentaja jotain muuta?
Mä isken tähän kiinni koska näin sen kyllä pitäisi mennä. Valmentajan tulee saada käsiinsä jengi joka on hänen toiveidensa mukainen eikä jonkun muun, ja tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää. Kuhta, Hamilton ja Ramstedt ulos ja esim. Tuomainen, Luttinen ja "jokuvastaava" sisään?
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kannattaa arvon leidi muistaa, että joukkueen sopimuksista päättävän pitääkin olla sopivasti vittumainen ja kaikkea muuta kuin pelaajien ja fanien ylin ystävä. Tämän tuloksena ylipäänsä Kuhta pelaa meillä ja lisäksi on saatu seurauksena ( vertaa Hei Kibe tossa sulle 200k€ vs. jos me tälle kaudelle lähdettäisiin 120Ke liikkeelle...)joukkueeseen käytettyä enemmän fyrkkaa laajemmin. Nybari teki tälle kaudelle suorastaan erinomaista duunia Killen sopparin kanssa. Nyt pitää myös muistaa, että meillä ei ole kaikki osatekijät läheskään tiedossa; mikä on Killen pyyntö, miten paljon on rahaa jo sidottu ensi kauden joukkueen huippuihin (soppareita on, mutta ei ole vielä julkaistu), haluaako tuleva valmentaja jotain muuta? Ja listaa voi vielä jatkaa. Mä en keksi miten tällä hetkellä on ede mahdollista syyllistää Kuhdan tilanteesta (mikäli mitään tilannetta on edes olemassa) yhtään ketään?

Sopivasti vittumainen ei taida sitten kuitenkaan olla se Nybondaksen juttu. Eiköhän se mene sinne toiseen ääripäähän tämän pikkudinon kohdalla. Seuraikoneille ei olla sopivasti tai millään muullakaan tavalla vittumaisia. Olen siinä suhteellisen valistuneessa uskossa, että Kimmo Kuhta pelaa IFK:ssa siksi, että haluaa pelata. Ei siksi, että kukaan muu ei ollut kiinnostunut. Mä en osaa pitää Nybondaksen toimia Kimmo Kuhdan kanssa erinomaisena duunina, päinvastoin. Saatan pitkin hampain viime kesäisen vielä jotenkin ymmärtää, vaikka en samaa mieltä ole missään vaiheessa ollutkaan. Mutta tämän kauden esitysten jälkeen en missään nimessä hyväksy tai ymmärrä mitään "sopivan vittumaista lähestymistapaa". Käydään niissä peleissä.

Täälläkin on kerrottu, että Kuhta kyllä kiinnostaa ulkomaita myöden. Täällä on myös kerrottu, että Kimmo Kuhta itse haluaisi kuitenkin kaikkein eniten Kilpipaidassa pelata. Nyt ei ratsasteta vanhojen kausien näytöillä, vaan Killellä on esittää tältä kaudelta erinomaiset tulokset pöytään. Tämä on ammattilaisurheilua, missä tulokset ratkaisee. Tämä on kuitenkin myös tunteisiin perustuvaa viihdettä, jota yleisö tulee katsomaan ja rahalla siitä maksaa. Jos tämä perustuisi pelkkiin tuloksiin, Nordis olisi ollut autio jo vuosikaudet. Mun on vaikea keksiä, kuka olisi se pelaaja, joka voisi Kimmo Kuhdan yleisölle korvata.

Kimmo Kuhta ei mielestäni kuulu niihin pelaajiin, joille aletaan näyttää kaapin paikkaa ja kerrotaan kuka käskee. Voin vain kuvitella, miten vittumaista on pelaajalle, jonka sydän sykkii seuralle ja joka yhä edelleenkin on tämän valtakunnan huipulla, kohta 36-vuotiaana, kun seuran puolelta heitetään pähkinöitä pöytään.

Sanon saman, minkä sanoin viime kesänä, nyt säästetään väärässä kohdassa. Todella väärässä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Mä isken tähän kiinni koska näin sen kyllä pitäisi mennä. Valmentajan tulee saada käsiinsä jengi joka on hänen toiveidensa mukainen eikä jonkun muun, ja tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää. Kuhta, Hamilton ja Ramstedt ulos ja esim. Tuomainen, Luttinen ja "jokuvastaava" sisään?

Mä kommentoin myös tähän. Eli jos tilanne on tosiaan näin niin varsinainen puusilmä täytyy kyllä Matikaisen olla. Hienoahan se on, jos laidat ryskyy ja on kivaa, mutta kun noilla äijillä ei ole mitään tekemistä maalia tekevien pelaajien joukossa. Heidän vahvuudet ovat jossain aivan muualla. Ja vastaavasti nuo mahdollisesti lähtevät ovat juuri noita maaleja tekeviä pelaajia. Tuomaisella esim. täytyy olla perkeleesti piileviä kykyjä, jos hänestä jotain maalaria haetaan. Kuulostaa samalta kun aikoinaan hommattiin Jonni Vauhkonen tekemään meille maaleja. Toisaalta Vauhkonen nyt ei tuonut kyllä mitään muutakaan.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Nybondas voisi laittaa samaan Lahden dösään Kojon kanssa! Omat jätkät ulos ja pöndeläisiä tilalle. Voi sviddu! Killelle jatkoa!!
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Kuhdalleko ei nähdä käyttöä ensi kauden IFK:ssa?

Mä oikeasti alan kohta vaatia Nybondakselle kenkää, jos tällainen moukkamainen perseily jatkuu. Kohta nousen barrikaadeille ja pistän tuulemaan, jos tähän Kuhdan kyykyttämiseen ei tule loppua. Törkeää, moukkamaista ja turhaa. Näin ei kohdella omaa jätkää, joka kaiken lisäksi on joukkueensa tärkeimpiä pelaajia.

Tom Nybondas, käytkö itse koskaan peleissä? Seuraatko tilastoja ja tuloksia kentällä missään muodossa? Häpeä, Tom Nybondas. Minä häpeän sinua.

Kimmo Kuhdalle asianmukainen jatkodiilitarjous pöydälle välittömästi tai mä tulen sun uniin, Tom Nybondas.

Siitä asti, kun Tom " juustonpurija, tiedote , emme kommentoi " Bondas otti urheilutoimen pestin vastaan, siitä asti olen kritisoinut häntä. Hänellä oli myös puolesta puhujia ja on varmaan vieläkin tällä foorumilla. Vaikka IFK toivon mukaan vie kannun niin en edelleekään ole ensimmäisenä onnittelemassa mr Bondasta ja syitä siihen on monia. DDR staili kertoa asioista sekä ylimielisyys esimerkkeinä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kimmo Kuhta ei mielestäni kuulu niihin pelaajiin, joille aletaan näyttää kaapin paikkaa ja kerrotaan kuka käskee. Voin vain kuvitella, miten vittumaista on pelaajalle, jonka sydän sykkii seuralle ja joka yhä edelleenkin on tämän valtakunnan huipulla, kohta 36-vuotiaana, kun seuran puolelta heitetään pähkinöitä pöytään.

Sanon saman, minkä sanoin viime kesänä, nyt säästetään väärässä kohdassa. Todella väärässä.

Nyt ei ole näyttöä paljonko säästetään ja missä. Jokainen pelaaja on pöydässä lähtökohdiltaan samassa asemassa, kun keskustellaan rahasta. Sillä rahalla rakennetaan joukkue ja se raha pyritään joukkueen sopimusvastaavan johdolla rakentamaan mahdollisimman kustannustehokkaasti. Ehkä nämä ovat näkemyseroja, mutta uskon ammattimaisten toimijoiden, kuten Kekäläisen vetävän ihan samoilla linjoilla. Jos mä nyt kerron, että Kuhta haluaa liksaa 275000 euroa ensi kaudesta, niin miten siihen reagoidaan? Valitettavasti mielestäni esim. samalla summalla saa riskittömämpää, nuorempaa, potentiaalisempaa ja monipuolisempaa kamaa ja kyseinen summa ei ole vain nyanssi, kun rakennetaan useista palikoista JOUKKUETTA. Ja HIFK on tarkoitus rakentaa menestyväksi, ei yhdenkään pelaajan c-clubiksi. Ja mä pitäisin Killen mielelläni kokoonpanossa, mutta mun on turha nyyhkiä mitään, koska en tiedä mitään konkreettista - en edes sitä onko miehellä jo soppari HIFK:n kanssa. Nythän meillä ei ole yhtään enempää tiedossa kuin tuo mitä lehdessä kirjoitetaan. Samalle viivalle voidaan laittaa vaikka hatusta temmattu Kuhdan 275k euron pyyntö.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Palopostin pudotuspelitilastoissa on taas maalisarake nollassa niin aivan sama vaikka tämä jatkaisi pelaamistaan jossain muualla. Luulen että tästä on sopimusongelmat Nybarin kanssa johtuneet. Ja ihan oikein että onkin, sillä turha levitellä setelinippuja pelaajien edessä jotka katoavat kuvasta maalis-huhtikuussa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Periaatteessa olen ihan samaa mieltä. Ainoa vain, että Kimmo Kuhta ei ole kuka tahansa nobody juntti, joka tulee jostain hevonvitunhollolasta yhden hyvän kauden näytöillä. Näin ollen Kimmo Kuhta ei ole samalla viivalla kuin muut mahdolliset saman ruudun pelaajat. Seurassa korostetaan perinteitä ja perheyhteisöä, mutta silti se näyttää olevan sanahelinää. Kimmo Kuhdassahan meillä yhdistyy sekä perinteet että vahva IFK-tausta. Mä nyt oletan, että tämä "perhe" tarkoittaa näissä IFK:n höpinöissä itse seuraa eli HIFK:ta. Kimmo Kuhta ei ole mikään säälittävä has been, vaan elämänsä kunnossa oleva, vahvan IFK-taustan omaava ja joukkuetta selkeästi vahvistava pelaaja. Mikä helvetti tässä on niin vaikeaa tajuta?

Katsotaanpa vaikka pistepörssin TOP20 tämän kauden osalta, löytyy tästä. Kenet sieltä ottaisit Kimmo Kuhdan tilalle? Kuka heistä on vapaana? Kenellä heistä on IFK-sydän? Kuka on selvästi hinta-laatusuhteeltaan Kimmo Kuhtaa parempi? Kuka heistä herättää yleisössä hyviä viboja? Kenen pelipaitaa luulet yleisön ylpeydellä katsomossa kantavan?

Hiljaista on. Ja aivan yhtä hiljaista on Kimmo Kuhdan lähes 300k€:n palkkapyynnönkin kanssa. Vaikka en faktoja tiedäkään, laitan tästä pääni pantiksi. Jos olen väärässä, sen pään voi sitten lahjoittaa Tom Nybondakselle yöpöytälamppua varten.

Sledge Hammerille tiedoksi, että käsittääkseni Kimmo Kuhdalla ei ole vielä ainuttakaan pleijarimatsia takanaan, kuten ei muillakaan. Ihan mielenkiintoinen lähestymistapa, koska kun joidenkin pelaajien kanssa aletaan vääntää joskus marraskuussa, niin minkäs maalitakuun he pystyvät pleijareiden osalta antamaan? Mitäs jo tämä tulijakin jää pleijareissa nollille? 300k€:n soppari on kuitenkin taskussa. Saadaanko alea? Tälle kaudelle Kimmo Kuhtaa ei sitäpaitsi edes hankittu ykköskentän maaliruiskuksi, mutta kappas vain, kuinkas kävikään.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kyllä mun mielestä fanien olisi hyvä näyttää mielipiteensä asiasta, muutenkin kuin sähköpostitse Mr. Nybondakselle. Jotain banderollia koskien Kibeä ja jatkoa?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Matikainen ei halua Kuhdan tyyppisiä pelaajia joten ne rahat sijoitettiin Lukon neljän maalin Tuomaiseen. Petu tykkää rouhijoista.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä helvetti tässä on niin vaikeaa tajuta?

Rakas BOL, ei mikään. Mutta tällä hetkellä keskustelu menee urpoiluksi ilman faktoja. Fakta on, että tälle kaudelle HIFK on rakennettu helvetin leveäksi - leveämmäksi hyökkäyksestä kuin juuri koskaan - ja siitä kiitos joukkueen rakentajille ja rahan käytölle. Kimmo Kuhta, ikoni, pelasi aikanaan jättipalkalla HIFK:ssa - tästähän on faktaa jo verotietojenkin perusteella - ja jälkikäteen ajateltuna noilla summilla, mitä Pena muutamalle pelaajalle (Kibe mukana) kiinnitti, olisi ollut mahdollista hankkia pelaajia, jotka olisivat pystyneet vastuun kantoon johtavina pelaajina, kuten Ville Peltonen. Vaikka olisi kuinka ikoni, niin joukkueen rakennus menee edelle tai toivottavasti menee nykyään. Ja edellä en kritisoi Kuhdan pleay-off suorituksia, vaan pelaajatyyppiä ja Kuhta ei ole tällainen taitoja omaava johtaja, vaikka sille on vastaavia summia maksettu.

Ja noista pistepörssin TOP20 nimistä ottaisin samoilla liksoilla menestyspohjalta, en retroilupohjalta, Pihlströmin, Lahden, Perrinin, Lindgrenin, Pulkkisen ennen Kuhtaa. Valitettavasti. Mutta hinnann mennessä tarpeeksi alas, tulee myös kompensaatiota seuraikoniuudesta, kuten tämän kauden sopparin kohdalla. Ja pitää muistaa, että siellä on sopimus Villen kanssa, luultavasti Miken kanssa ja mahdollisesti on myös nimiä sekä ylös että alas, jotka ovat tuota kovaa kalibeeria.

Edit. Ja kun otetaan huomioon Kuhdan kauden esitykset, niin mies oikeutetusti pyytää reilusti lisää liksaa. Ykkösketjun laiturille kuuluvaa. Huono homma voi olla se, että joukkueen kaksi ensimmäistä ketjua saattaa olla jo lukossa ja vaikka olisi ikonien ikoni, ei järkevää rahaa ole enää taskussa sijoittaa kyseiseen pelaajatyyppiin.

Edit2. Ja olisi upeaa, jos Kibe voittaisi tänä vuonna kannun HIFK:n paidassa. Yksi nyannsi mahdollisesti keväällä, josta iloita. Tuostahan olisi sitten kivempi jatkaa matkaa, jos seuranvaihto eteen sattuisi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Sledge Hammerille tiedoksi, että käsittääkseni Kimmo Kuhdalla ei ole vielä ainuttakaan pleijarimatsia takanaan, kuten ei muillakaan. Ihan mielenkiintoinen lähestymistapa, koska kun joidenkin pelaajien kanssa aletaan vääntää joskus marraskuussa, niin minkäs maalitakuun he pystyvät pleijareiden osalta antamaan? Mitäs jo tämä tulijakin jää pleijareissa nollille? 300k€:n soppari on kuitenkin taskussa. Saadaanko alea? Tälle kaudelle Kimmo Kuhtaa ei sitäpaitsi edes hankittu ykköskentän maaliruiskuksi, mutta kappas vain, kuinkas kävikään.

No Kuhtahan on tunnettu rikoksenuusija suhteessa pudotuspeleihin (viimeisessä 19:sta ottelussa mahtavasti yksi maali) ja muistissa on miten C poltti rintaa aikanaan. On helpompaa pelata alemmissa ketjuissa pienemmällä palkalla paineetta kuin olla se tyyppi joka erottaa tärkeässä ottelussa voiton ja häviön ja jolta odotetaan sitä ensin pitkä runkkari ja pudotuspelit päälle. Kuhdalle tuo yhtälö ei vain koskaan sopinut vaikka ihan kelpo pelaaja runkosarjassa ollutkin. Baxterin mantra oli aina että "our best players need to be the best players". Tässä vertailussa ei ole KK pärjännyt silloin kun on ollut ns. top 6 hyökkääjä. Kenelläkään ei varmasti ole jatkosopimusta vastaan jos palkka edes jollain lailla kohtuullinen....tai sitten jos mies voittaa meille vaikka edes yhden pudotuspelisarjan!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rakas BOL, ei mikään. Mutta tällä hetkellä keskustelu menee urpoiluksi ilman faktoja. Fakta on, että tälle kaudelle HIFK on rakennettu helvetin leveäksi - leveämmäksi hyökkäyksestä kuin juuri koskaan - ja siitä kiitos joukkueen rakentajille ja rahan käytölle. Kimmo Kuhta, ikoni, pelasi aikanaan jättipalkalla HIFK:ssa - tästähän on faktaa jo verotietojenkin perusteella - ja jälkikäteen ajateltuna noilla summilla, mitä Pena muutamalle pelaajalle (Kibe mukana) kiinnitti, olisi ollut mahdollista hankkia pelaajia, jotka olisivat pystyneet vastuun kantoon johtavina pelaajina, kuten Ville Peltonen. Vaikka olisi kuinka ikoni, niin joukkueen rakennus menee edelle tai toivottavasti menee nykyään. Ja edellä en kritisoi Kuhdan pleay-off suorituksia, vaan pelaajatyyppiä ja Kuhta ei ole tällainen taitoja omaava johtaja, vaikka sille on vastaavia summia maksettu.

Ja noista pistepörssin TOP20 nimistä ottaisin samoilla liksoilla menestyspohjalta, en retroilupohjalta, Pihlströmin, Lahden, Perrinin, Lindgrenin, Pulkkisen ennen Kuhtaa. Valitettavasti. Mutta hinnann mennessä tarpeeksi alas, tulee myös kompensaatiota seuraikoniuudesta, kuten tämän kauden sopparin kohdalla.

Miksi joukkueen kokoojan pitäisi ensi kaudeksi kasata yhtään kapeampaa hyökkäyskalustoa? Onko Kimmo Kuhta sellainen pelaaja, joka pitäisi ensimmäisten joukosta pistää etsimään itselleen uutta seuraa? Onko Kimmo Kuhdan tekemät pisteet ns. väärin tehty? Kenen tekemät pisteet ovat arvoasteikossa tärkeämpiä? Kimmo Kuhta on tehnyt tällä kaudella 5 voittomaalia. Ainoastaan kolme pelaajaa on pystynyt parempaan suoritukseen. Heidän joukossaan mm. Ville Peltonen, joka on tehnyt peräti yhden voittomaalin enemmän!

Se, että Kimmo Kuhta pelasi Penan aikana ei liity tähän mitenkään. Edelleen, viimeisimmät näytöt ratkaisevat. Pena halusi Kimmo Kuhdan aikoinaan IFK:hon ja niin halusi moni muukin jengi. Pena joutui tarjoamaan pitkää ja rahakasta sopimusta saadakseen Kuhdan tänne. Ja kuulkaas, siihenkin oli syynsä. Ei se liksa silloinkaan mihinkään tikanheittoon perustunut, vaan oletusarvoon, joka taas perustui viimeisimpiin näyttöihin. Mitäs ihmeellistä siinä on? Näin se homma toimii. Jälkikäteen viisastelu on hienoa, mutta jokainen voi kuvitella, miltä olisi tuntunut, kun Kimmo Kuhta olisi vetänyt esim. Tapparan porkkanapöksyissä huikeita kausia. Varmaankin todella hienolta. Penan aikoihin palaaminen on muutenkin täysin turhaa, koska niin moni asia oli tuolloin aivan päin helvettiä. Mä en oikein käsitä, miksi Kuhdasta on tehty IFK:n menestymättömyyden keulakuva ja syntipukki. Tsiigatkaa niitä jengejä, koutseja ja koko organisaation tilaa! Hyvin meni, perkele.

Ville Peltoseen vertaaminen on kaikenkaikkiaan epäreilua, koska Ville Peltonen on pelaaja, joita ei liikaa ole maailmassa kuleksimassa. Se, että joku ei ole kuten Ville Peltonen ei voi olla miinus, vaan korostaa enemmänkin Villen ainutlaatuisuutta. Kukaan ei ole kuin Ville Peltonen!

Miksi seuraikonin pitäisi tyytyä pelaamaan halvemmalla kuin jonkun ulkopuolelta tulevan "huikean vahvistuksen". Killestä tietää mitä saa ja Stadin valot ei paljon häikäise.

Noista luettelemistasi nimistä kukaan ei vain taida olla vapailla markkinoilla. Ja se on kuitenkin aika ratkaiseva tekijä, kun kasataan jengiä. Pelaajan pitää olla vapailla markkinoilla. Kyllä varmaan kenet tahansa noista pelaajista saa ostettua sopimuksistaan ulos, mutta kalliiksi se tulee. Voisin kuvitella, että jollekin Pulkkiselle tulisi hintaa vähintään 500k€/kausi, tuskin riittää sekään. Tuskin sieltä kukaan muukaan halvemmalla lähtee. Ja sehän olisikin sitä fiksua joukkueen rakennusta.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Hohhoijaa

Verenkierron kannalta taas huolestuttavia juttuja, sillä vituttaa niin ettei veri kierrä.

Tuossa on mukana kuitenkin aika paljonkin toimittajan omaa spegulointia, jolla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Kokoajan ollaan kuitenkin lähempänä sitä tilannetta, että HIFK:n kauden viimeisen pelin jälkeen yksi aika Suomen kiekkohistoriassa on ohi ja punainen ysi lyö luistimet naulaan. Tiedän tämän kuulostavan aivan hullulta tämän kauden näytöillä. Silti se on todennäköisempää, kuin pelaajan siirtyminen toiseen liiga-joukkueeseen. Jo täksi kaudeksi, kuten niin monena muunakin kautena, Kille olisi saanut paremman sopimuksen muualta.

Toivon, että järki vielä voittaa. Rahasta tässä ei ole kysymys.

Ps: Olen Bollin kanssa täsmälleen samoilla linjoilla. Tässä ei ole nyt kyse jostain vitun junantuomasta raakista, jonka kanssa on lopulta aivan sama syntyykö sopimus vai ei.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi joukkueen kokoojan pitäisi ensi kaudeksi kasata yhtään kapeampaa hyökkäyskalustoa?

Nimenomaan tästähän on kyse. Jos tarkoitus on kasata yhtä leveää kalustoa, niin Kuhdan mahdollinen ja jopa todennäköinen palkkapyyntö katsoen kauden esitykset saattaa olla yli 100k euroa korkeampi, kuin tämän kauden vastaava. Silloin se vähentää rakennuspalikoita, jos mahdollisesti kaksi ekaa ketjua on jo lukossa tai suunnilleen. Kuhdan edulliseksi osoittautunut soppari on iso tekijä tällä kaudella, joka on mahdollistanut leveyden. Tähän sarkaan pitää löytää jotain vastaavaa ensi kaudeksi, jos yhtä leveä matskua halutaan. Luultavasti. Mikäli rahan määrä on kasvanut reilusti ja tulevalle kaudelle on budjetoitu reilusti enemmän, saattaa tilanne olla toinen. Mutta se tästä aiheesta osaltani. Ymmärrän kaikkia näkemyksiä, mutta todellisuudessa saatamme puhua täysin huuhaa -asioita, koska faktaa ei ole. Kuka on muuten Kiben agentti? Tämä on jo kolmas kerta, kun Kiben sopimustarjoutkset on vuodettu julkisuuteen, jos näin tällä kertaa on. Parin kauden jälkeen kesähelteillä ja nyt ennen kauden loppua. Harvinaisen vuotava agentti, koska noin suurella prosentilla en muista vastaavasta yhdenkään muun pelaajan kohdalla lukeneeni edes juorutasolla. Mä en hirveästi anna pisteitä tälle anellaan lehdessä toiminnalle. Eri asia on nostaa kilpailua pelaajasta uutisointien kautta, mutta Kiben agentin kohdalla on selvä anelu- ja syyllistämislinja. Ja se on paskahousutouhua se.
 
Viimeksi muokattu:

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi seuraikonin pitäisi tyytyä pelaamaan halvemmalla kuin jonkun ulkopuolelta tulevan "huikean vahvistuksen". Killestä tietää mitä saa ja Stadin valot ei paljon häikäise.
Mielestäni tämä koko keskustelu on turhaa niin kauan, jos (/kun) kenelläkään ei ole faktatietoa siitä, että:

a) paljonko Kuhta saa liksaa kuluvasta kaudesta?
b) paljonko Kuhta on mahdollisesti pyytänyt palkankorotusta tai onko IFK esittänyt palkanalennusta?
c) paljonko IFK on määritellyt hinnaksi saman "laatikon" pelaajille, eli ts. paljonko ulkopuolelta tuleva (vrt. Haataja) saa liksaa?
d) edelliseen liittyen, paljonko on asiallinen "ikonilisä" palkassa?
e) onko huhutussa jatkosopimuserimielisyydessä edes kyse rahasta vai esim. sopimuksen pituudesta? Nybondashan on ihan julkisestikin todennut vierastavansa pitkiä, yli 2v soppareita.

jne, jne.

Melkoinen myrsky nousi vesilasissa taas tästäkin Veikkaajan uutisoinnista.

Kyllä itsekin soisin Kuhdan jatkavan joukkueessa myös ensi vuonna, mutta ei tällaisesta jutusta nyt kannata verenpainettaan nostattaa. Kyllä Kibe varmasti saa asiallisen liksan HIFKlta myös ensi kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Melkoinen myrsky nousi vesilasissa taas tästäkin Veikkaajan uutisoinnista.

Se kuka tämän uutisen on sinne vuotanut, on varmasti myös tiedostanut tämän tapahtuvan. Nythän tämän uutinen on saanut palstatilaa ihan mukavasti ja laittaa Nybondaksen fanien silmissä huonoon valoon. Laitetaan painetta sopimusneuvotteluihin median kautta, ei ole ekakerta...
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Kuka on muuten Kiben agentti? Tämä on jo kolmas kerta, kun Kiben sopimustarjoutkset on vuodettu julkisuuteen, jos näin tällä kertaa on. Parin kauden jälkeen kesähelteillä ja nyt ennen kauden loppua. Harvinaisen vuotava agentti, koska noin suurella prosentilla en muista vastaavasta yhdenkään muun pelaajan kohdalla lukeneeni edes juorutasolla. Mä en hirveästi anna pisteitä tälle anellaan lehdessä toiminnalle. Eri asia on nostaa kilpailua pelaajasta uutisointien kautta, mutta Kiben agentin kohdalla on selvä anelu- ja syyllistämislinja. Ja se on paskahousutouhua se.

Voisiko olla niin, että toimittajat kyselevät aika helvetisti näitä juttuja, koska tilannehan on aivan päätön? Kaksi kertaahan tätä on kysytty jopa otteluhaastatteluissa. Kuhta on vastannut, ettei olla keskusteltu sopimuksesta. Piste. Eri asia on sitten, mitä agentti katsoo viisaimmaksi vastata kysyttäessä. Tästä ei kuitenkaan voitane pelaajaa syyttää?

Jos joku pelaaja tätä mediaa käyttää, niin hän on Karalahden Jere. En muista häntä asiasta koskaan kritisoitaneen.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös