Kimmo Kuhta – comeback!

  • 624 980
  • 1 791
Tänään oli selkeästi Kimmo Kuhta feat. Jan Lundell vs. Espoon Blues. Aivan huikea peli Kuhdalta, harmi vain, että muu jengi oli ihan perseestä.

Kille jatkakoon samaan tapaan! Panin koko "palstauskottavuuteni" (heh) Kimmo Kuhdan puolesta likoon vaatiessani hänelle jatkosopimusta, eikä ole sekuntiakaan tarvinnut katua! Vanha mies, nuoren pojan metkut! Skode lähtee edelleen helvetin äkäisesti ja tarkasti. Toivon, ettei ensi kauden sopparista tarvitse käydä samanlaista pelleilyä läpi kuin viime kauden päätteeksi. Kimmo Kuhdan sydän on IFK:n muotoinen, hän antaa 110% itsestään kentällä ja tekee tulosta. Enempää ei voi kukaan vaatia.

I rest my case.

Eipä tuota juuri paremmin voi sanoa, itse olin myös (yllättäen) Kiben jatkosopparin puolella ja kyllä tekee jätkä kovaa tuhoa, viimeaikojen paras pelaajamme. Pistepörssin seitsemäs, tehotilastossa koko liigan jaettu viides, HIFK:sta eniten plussalla yhdessä Söderholmin kanssa. Sanotaan mitä sanotaan, niin on se kyllä helvetin paljon hienompaa, että nämä "omat jätkät" Kiben ja Söden muodossa saavat niitä onnistumisia ja ovat joukkueen kantavia voimia.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kibe on ollut paras pelaajamme viimeisissä peleissä, mutta tehot ovat sangen epä kuhtamaiset. 6+11=17. Koskahan viimeksi Kuhdalla on ollut enemmän syöttöpisteitä kuin maaleja? Aika erikoinen juttu. Mutta hyvä, että Kibestä löytyy myös se playmaker puoli myös.

Alkaa olla Kuhdan sopimusta vastustaneilla argumentit aika vähissä. Hienoa, Kilpuri!
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Mutta Veetihän pelaa Bluesin junnuissa.
Johtuukohan tämä ihan siitä, että kun Kibe asuu Espoossa niin olisi liian työlästä ajaa poika Helsinkiin IFK:n harkkoihin?

Eiköhän. Ja oletettavasti myös kavereista, jotka pelaavat Bluesin junnuissa.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Noh, ei sitä aina voi onnistua. Ehkä sitten tauon jälkeen...

:D
 

Cover

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rikollislauma
Noh, ei sitä aina voi onnistua. Ehkä sitten tauon jälkeen...

:D

Jep.. Nyt kun vielä joku valopää tulee karjumaan että "ei me Kibeä syöttelijäksi palkattu" :D

Kimmo Kuhta 20 6+16=22 +13 Peliaika n. 15min per. ottelu.
 
Suosikkijoukkue
HIFK ja brändin juojat. NP#35.
"ei me Kibeä syöttelijäksi palkattu"

Juuri näin. Kyllä joku "äärinegatiivisuusosastonalajaostonedustaja" tulee kertomaan että ei näin. Kibe pelasi tosi hienon pelin ja antoi kyllä nättejä passeja. Peltosen maalin jälkeen Ville katsoi Kibeä ja ilme oli luokkaa "ei noin hyvään paikkaan saa syöttää" ;-)
Kyllä Kibe on paikkansa joukkueessa 110% ansainnut ja pelaa/liikkuu todella hienosti. Great!
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kyllä Kibe on paikkansa joukkueessa 110% ansainnut ja pelaa/liikkuu todella hienosti. Great!

Tähän voisi laittaa klassisen onlinerin: sama.

Tehot 0+4 hieman yllättää, mutta kaikki kelpaa. Niiden ekan seitsemän vaisun pelin jälkeen Kuhta on ollut pelistä toiseen loistava! En nähnyt tämän päivän peliä mutta uskallan silti väittää, että Kuhadan suoritus oli vähintäänkin onnistunut. :)

Mietin ennen peliä, että pitäisikö tulla toivomaan tänne Kuhdalle onnistumisia. No, ihan sama. Pelasiko kibe muuten Peltosen kanssa samassa ketjussa Hamiltonin loukkaantumisen(?) jälkeen?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Pelasiko kibe muuten Peltosen kanssa samassa ketjussa Hamiltonin loukkaantumisen(?) jälkeen?

Kyllä pelasi ja Peltonen-Wirtanen-Kuhta oli aika pirun vaarallinen kolmikko. Taisi Kojo kierrättää Hadeakin siinä ketjussa ja muutenkin koostumukset nelosta lukuunottamatta elivät jonkin verran. Kimmolta etenkin esityö Peltosen maaliin oli upea. Hieno peli hienolta pelaajalta, maalikin oli lähellä monta kertaa.
 
Viimeksi muokattu:
Mietin ennen peliä, että pitäisikö tulla toivomaan tänne Kuhdalle onnistumisia. No, ihan sama. Pelasiko kibe muuten Peltosen kanssa samassa ketjussa Hamiltonin loukkaantumisen(?) jälkeen?

Pelasivat reilusti vaihtoja yhdessä, mutta ei Kibeä sen kummemmin nostettu Peltosen viereen, ketjut menivät viimeiset kaksi erää miten sattui. Sinänsä mielenkiintoinen ilta Kibeltä, että syötti neljä maalia ja kaikki maalit viimeisteli eri ketjun pelaaja (joskin ketjut tosiaan menivät miten sattuu pelin edetessä): Peltonen ykkösestä, Wirtanen kakkosesta, Haataja kolmosesta ja Liivik nelosesta, ei voi ainakaan sanoa, että Kibe olisi riippuvainen tietystä ketjukaverista.

Viimeisessä 6:ssa pelissä 2+10, tästä on hyvä jatkaa!

Edit: Hidas
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on Kiben liike parantunut huimasti kauden avauksesta. Silloin syyskuussa puuskutti jo toisessa erässä niin ettei puhe meinannut kulkea.

Nyt on viime pelit jäällä ollut energinen ja ahnaasti maalille menevä Kuhta. Virtaa riittää ja tulostakin tulee, ilo silmälle kaikinpuolin.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Kimmo Kuhta 20 6+16=22 +13 Peliaika n. 15min per. ottelu.

Joo, voisi olla aika rumat lukemat taulussa elleivät 6-7 ensimmäistä peliä olisi menneet enemmän tai vähemmän perseelleen. Tehojahan niissä ei tainnut tulla, kuin 0+1. Aika liekeissä on meidän Metusalem sen jälkeen ollut. Hyvä niin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuhta pelaa tällä hetkellä ehkä uransa parasta lätkää sitten sen kauden, jolloin Pärssinen-Harkins-Kuhta -ketju dominoi liigaa. Mies jakelee ketjukavereilleen namupasseja liukuhihnalta - kuka sanoi, ettei Kibeltä suju pelinrakentaminen? - ja heittää aina välillä itsekin kiekon verkkoon. Tänään sitä maalia ei nähty, mutta lähellä oli, kun yritti ohjata kiekon Lassilan längistä sisään seisten maalin edessä selkä verkkoon päin. Siitä olisikin tullut illan hienoin maali.

0+4 tänään ja 6+16 koko kautena - vetää kyllä sanattomaksi.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Kibe pilaa oikeasti parempien pelaajien mahdollisuudet

Tää on just niin tätä. Kibe pelaa taas hyvin runkosarjassa ja floppaa pleijareissa. Just tyypillistä. Kibe pilaa mahdollisuudet oikeasti hyviltä pelaajilta tekemällä itse kaikki pisteet ja parempien jätkien itseluottamus laskee. Tällä tavalla Kibe tekee hallaa koko joukkueelle!

Näinhän se meni Lundelinkin kohdalla, kun piti joukkuetta pystyssä silloin, kun Juusosta ei vielä siihen ollut.

Pitkällä tähtäimellä haitallisia HIFKille molemmat :)
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalonen totesi lehdistötilaisuudessa hienosti, että hänen aikanaan on Kimmo Kuhdasta pyörinyt paljon puheita, mutta hän on edelleenkin sitä mieltä, että on kova jätkä. Näin siis vapaasti lainattuna.

Täytyy kyllä arvostaa Killeä siitä, miten upealla asenteella hän jaksoi painaa myös silloin, kun peli oli jäykkää. Vaikka kauden alussa pelit meni tilastojen valossa alakanttiin, yrityksen puutteesta Kuhtaa ei kyllä voinut syyttää tuolloinkaan. Ja lieventävänä asianhaarana tuolloin oli se, että oli vasta liittynyt joukkueen muonavahvuuteen. Kyllä se oman aikansa aina ottaa, että pääsee muiden kanssa samalle levelille.

Kyllä Kibe on joukkueelle monella tavalla järkyttävän tärkeä pelaaja. Nythän hän on vieläkin vaarallisempi, kun on wanhoilla päivillään innostunut rakentamaankin peliä ja vieläpä varsin mallikkaasti. Onneksi mun ei tarvitse siellä kentällä miettiä, kumpaa Senor Kuhta ajatteli tehdä, syöttää vai skodata :).
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Sydäntä lämmittää... <3 Meidän "pappa" vetää kyllä semmoisella draivilla että oksat pois! Ei voi olla arvostamatta tätä ISON IFK-sydämen omaavaa peluria! Aivan loistavaa duunia päivästä toiseen tehoja unohtamatta. Onhan se Kibe aina osannut peliä lukea, siitä ei allekirjoittaneella ole koskaan ollut epäilystä. Nyt taitaa vaan olla sellainen henki (iso kiitos Villelle!) kentällä, että kandee myös syöttää ja ei tartte itse aina ratkoa... ; ) Ja nyt saavat vastustajat olla entistä enemmän varuillaan, kun eivät voi ennakoida mitä Kille tekee. =) Olipas muuten aivan upea maalin rakentelu tänään. Kiekko Lassilan maalin takaa luistimella mukaan, jonka jälkeen kiekko lapaan ja katse ylös mitä tehdä. Okei, Ville tuolla jo odotteleekin, eikun syöttö avopaikkaan ja maali.

Ottelun jälkeisessä haastattelussa mies sanoi itsekin ihmetelleen alkukaudesta, että mikä on kun peli ei kulje ja luistelu tuntuu tosi tahmealta, vaikka äijä on kunnossa. Meinasi jo hiukan hermostua tilanteeseen, mutta onneksi homma lähti toimimaan.

Kiitos Kille, jatka samaan malliin!
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kuhta viilettää kohti pistepörssin kärkipaikkaa. Ja kun(!!) se tapahtuu, kävelen paikalliseen ja tilaan ison kolmosen.

Täytyy kyllä sanoa, että IFK:n hyökkäys on ollut jäätävä. Todella hyvin pelaavan nelosen lisäksi on kentälle laittaa kolme tasapainoista hyökkäävää ketjua. Tästä osoituksen joukkueen kolme parasta pistemiestä pelaavat eri ketjuissa. Mikäs sen mukavampaa...
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kuhta viilettää kohti pistepörssin kärkipaikkaa. Ja kun(!!) se tapahtuu, kävelen paikalliseen ja tilaan ison kolmosen...

Nyt on kyllä niin iso lupaus, että mahdatko pystyä tuota oikeasti toteuttamaan? ;)

Hemmetin hyvä peli Kibeltä(kin) tänään. Kyllä toimii, kun ei tavitse olla 1-ketjun "pakkopistelinko" enää väkisin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt se on pistepörssissä jo viidentenä! -5. Kuhta Kimmo, HIFK 22-
Gilbert on ihan käsittämättömässä vedossa.

Voipa olla, että nimimerkki HJL joutuu vielä lunastamaan tuon äärimmäisen vaativan lupauksensa.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huvittavaa oli SM-liigan syöttöpörssiä tsiigaillessa huomata, että Kibe on kolmannella sijalla. Hetken tuossa joutui hieromaan silmiä, mutta tottahan se oli.

Ei tietenkään mitään Kibeltä pois! Hienosti on pelannut ja ei sillä ole väliä kuka ne maalit tekee. Upeita syöttöjä on jaellut.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, uskomatonta, että paloposti on oppinut tekemään peliä! Täytyy ihan rehellisesti tunnustaa, että en olisi uskonut, että vielä 35-vuotiaana onnistuu tällainen uusien ulottuvuuksien hankkiminen omaan peliin. Ahh, niin kliseistä, mutta kyllähän tässä sanattomaksi menee.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sydäntä lämmittää... <3 Meidän "pappa" vetää kyllä semmoisella draivilla että oksat pois!

Kyllä. Kibe näytti tänään joltain puolivuotiaalta aropupulta. Harmi, että höntsätauko tuli tähän vaiheeseen, kun kiima on parhaimmillaan.
 

Carlos

Jäsen
Jep, uskomatonta, että paloposti on oppinut tekemään peliä!

Noh, kyllähän noiden ketjukavereiden kanssa palopostikin saisi 40 syöttöpistettä kaudessa, ihan vaan vahingossa, vaimitensenytmeni.

Ei nyt millään pahalla ketään kohtaan, mutta Granun poissaollessa Kibe on HIFK:n 1. pelinrakentaja. Missä mentäisiin ilman tätä turhaketta, joka floppaa aina joka paikassa?

Kibe ja Jalonen taitaa olla hyvä parivaljakko, meinaan että Jalonen taitaa osata jalostaa Kibestä entistä paremman. Ikä ei tunnu eikä näy missään.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Kyllä pelasi ja Peltonen-Wirtanen-Kuhta oli aika pirun vaarallinen kolmikko.

Tämä kenttä oli tänään kasassa ja tulosta tuli. Löytyisikö tästä tosiaan uusi tehokolmikko.

Mitä tähän pystyy enää sanomaan:

Kimmo Kuhta. Pistepörssin nelonen. 6+18=24.
Sen lisäksi tehot on tulleet pienimmällä peliajalla top-10 pelaajista. 15.07.

Go Kibe! Kannua hakemassa.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Meinasi suussani ollut juoma lentää päin näyttöä, kun huomasin Kiben olevan koko liigan syöttöpörssin kakkosena. Aika monta puhdasta pelinrakentajaa jää siis taakse ja edessä vain Lindgren. Mitä on tapahtunut?

Niin, ja syötöistä huolimatta Kuhta on siinä 20 maalin tahdissakin kevyesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös