Kimmo Kuhta – comeback!

  • 625 196
  • 1 791

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Loistava uutinen! Hifkin punanuttu on ainut paita mitä Kibe Kuhdan tulee Suomessa kantaa.

Oli muuten btw aika terhakas veto Kibeltä käydä lounastamassa Keklun kanssa, eiköhän tuokin vähän nopeuttanut neuvotteluita...?!?
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Jaahas...

......tuhlataan siis yksi kädellisen/jalallisen laiturin paikka Borneolaiseen Passipoliisiin. Hyh hyh hyh.
 

Kinkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kiffen

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Todella järkevä sopimus Hifk:lta. Jos yhden Hifk-pelin nähneenä pitäisi arvioida, niin kyllä minusta Kuhta olisi yksijalkaisenakin parempi kuin Barlow.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Helpottava uutinen. "Kisuli" Kuhdan paikka on IFK:ssa, ei missään muualla, kaikista viimeisimpänä meillä. Ehti jo hieman huolestua velloneista huhuista Kuhta -> Jokerit!

Samalla IFK saa Kuhdasta varman 20 maalin miehen, jos pysyy ehjänä...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
......tuhlataan siis yksi kädellisen/jalallisen laiturin paikka Borneolaiseen Passipoliisiin. Hyh hyh hyh.

IFK:n harrastamalla reagointinopeudella olisimme saaneet tänne jonkun kädellisen hampaattoman karvanaaman 1.2.2011. Ts. "snadisti" myöhässä. Sitä ennen pelataan aika helvetin monta ottelua ja eilisen kaltaista kurakiekkoa en edes minä suostuisi katsomaan kovinkaan montaa peliä. Kimmo Kuhta ei edelleenkään ole mikään seniili invalidi. Se on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että Kille on vetänyt enemmän tai vähemmän yksin treenejä koko kesän ja alku voi olla hakemista. Tai sitten ei.

On se vaan kumma, miten jo keväällä Killen jatko oli enemmän tai vähemmän selvää kaikille muille paitsi toimiston tyypeille. Säästyihän tässä euroja juu, mutta aika monella paloi hermo tähän touhuun ja Killeltä ja jengiltä meni arvokasta aikaa hukkaan. Toivottavasti jatkossa moiselta toiminnalta vältytään ja Kille saa halutessaan jatkaa uransa loppuun IFK:ssa. Ei varmaan ole kenellekään enää epäselvää, minkä muotoinen Kille sydän on... Joku mulkumpi jätkä olisi nauranut IFK:lle, kieltäytynyt sopimuksesta ja tehnyt sopparin naapurin kanssa. Enkä mä ainakaan olisi ihmetellyt.

Nyt vain Killelle täysi höyry päälle, aikaa on riittävästi kauden alkuun.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
KK

Hyvä uutinen, ehdottomasti! Nyt se Barlow pihalle ja uutta laituria/sentteriä hakemaan vaan!

Turhakkeita kuten Kousaa ja Barlowia ei kannata roikottaa. En kyllä ymmärrä pitikö Kousan kanssa tehdä heti sopimus, mutta kaikki on purettavissa!

Mutta anyway, hyvä Kille! Lapa jäihin ja menoksi!!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Nyt se Barlow pihalle ja uutta laituria/sentteriä hakemaan vaan!

Jäin miettimään tätä. En tiedä, että oltaisiinko Kuhdan kanssa muuten tehty sopparia, mutta vaikuttaisi, että sopimuksen syntyä ainakin edesauttoi Haatajan loukkaantuminen sekä Barlowin ei niin lupauksia antaneet esitykset. Jos / kun Barlow ei saa saa jatkosopimusta, niin onkohan niin, että Kille on se korvaava pelaaja eikä muita tule? Itse kyllä kelpuuttaisin tuohon hyökkäykseen vielä yhden pelintekoon kykenevän laiturin/sentterin.

Ainiin ja Kuhdan soppari on toki hieno juttu! Tuo huomattavasti maalintekopotentiaalia sekä leveyttä ykkösen alle.
 

scholl

Jäsen
Iltasanomissa linkki otsikoitu: "Kimmo Kuhdan pelit jatkuvat sittenkin sm-liigassa". Siinä sai sitten jännittää, kun linkki avautui, että missä joukkueessa. Kyllä se olisi ollut iso pettymys, jos olisi livahtanut johonkin kilpailijalle, joten hyvä näin. Toivotaan, että se 20 maalia syntyy.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HIENOA! Järki voitti! Barlowit vittuun - tervetuloa #9 !
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Jäin miettimään tätä. En tiedä, että oltaisiinko Kuhdan kanssa muuten tehty sopparia, mutta vaikuttaisi, että sopimuksen syntyä ainakin edesauttoi Haatajan loukkaantuminen sekä Barlowin ei niin lupauksia antaneet esitykset. Jos / kun Barlow ei saa saa jatkosopimusta, niin onkohan niin, että Kille on se korvaava pelaaja eikä muita tule? Itse kyllä kelpuuttaisin tuohon hyökkäykseen vielä yhden pelintekoon kykenevän laiturin/sentterin.

Laituria haettiin, senhän jopa Nybari myönsi kesän haastatteluissa. Silti tuntuisi hassulta, että juuri Kuhta oli se pelaaja jota haettiin.
Toisaalta, näinhän se menee :
Laituri hakusessa ---> Barlow try-out ---> Haataja loukkaantuu ---> Kuhta sisään ---> Barlow jatkaa ---> Haataja palaa, Barlow pelaa muualla.

Silti uskon että menee pitkälle jouluun ennenkuin uusi laituri tulee, jos tulee. Mielelläni kyllä katsoisin vielä yhtä liigajyrä sentteriä tyyliin Saarenheimo (joo, tiedetään, ei ole tulossa), mutta en usko tämmöisen tuloon.

Pakistoon katsotaan vielä yhtä, DelGrosso on yksi vaihtoehto siihen paikalle.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haatajan loukkaantuminen ja Barlowin heikot edesottamukset huomioiden hyvä liike ja onneksi ehdin kääntää asiassa pari päivää sitten takkini...No joo, Barlow lähtenee sitten himaan ja Kuhta pelaa ykkös-kakkosketjuissa ainakin niin kauan kuin Haataja on poissa. Jotenkin näkisin tossa jengissä tilaa sille monipuolisemmalle kakkosketjun laiturille - onkohan kaikki faksit menneet oikeaan paikkaan?

Ja mikä hienointa - nettisivut tiedottaa tästä asiasta otsikolla: Tiedote. Diggaan tyylistä!
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Tarkoittaakohan tämä samalla Barlowlle lentolippua takaisin kotiin?

Toivottavasti ei. Toivon mukaan siellä on oikeasti kilpailu pelipaikoista, eikä korvamerkittyjä tontteja 0+0 tehoilijoille. Loukkaantumisia tulee kuitenkin ja tryout-miesten täytyy olla halpoja, joten ei niitä kannata lähettää minnekään ennen kuin korvaajat (aikataulullisesti lue: veroraja) on tiedossa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
En kyllä ymmärrä pitikö Kousan kanssa tehdä heti sopimus, mutta kaikki on purettavissa!

Pitäähän HIFK:ssa olla pieni häivähdys Penaa edelleenkin - pitkä diili käteen ilman ainuttakaan luistimenvetoa punaisissa.

Vitun hienoa tämän Kiben case ja malliesimerkki kysynnän ja tarjonnan laeista. Kun rahaa on kiintiöity tukko, pitää olla helvetin tarkkana niiden mottipäisten summien kanssa. Kun Kibe oli aiemmin ylipalkattu ja vastuuta oli heitetty ihan liikaa hänen suuntaansa, ei vika ole ollut pelaajan, vaan maksajan. Niinpä Kiben suhteen tuli aina toistettua mantraa "oikealla hintalapulla 1-kentän alapuolella ehdottomasti tervetullut". Niinpä jo viime keväänä heti kauden jälkeen täällä liputettiin Kuhdan puolesta Villen julkistuksen jälkeen. Joku epäili silloin allekirjoittanutta "sarkasmista" ja kuittasin takaisin, että paskapuhetta. Nyt olisi säädöt kohdallaan. Kiitokset HIFK:n officelle, että sielläkin otettiin nyt järki käteen ja osoitettiin kypsyyttä asemoimalla Kuhta eri lailla kuin aiemmin. Kiitokset Kibelle, joka osoitti kypsyyttä asemoimalla palkkapyyntönsä eri lailla kuin aiemmin. Eihän tässä ole jumaleissön kuin voittajia!

Mitä tulee Hadeen, uskoisin että mies on jopa helpottunut Kuhdan signauksesta. Ensinnäkin jokainen pelimies ajattelee joukkueen etua. Toisekseen Haden mailanpuristelu ehkä vähän hellittää, kun hän tietää, että joukkueessa on muitakin käsiä. Ville, Jerry, Kibe. Mentaalisella puolella Kiben mukaantulo joukkueeseen on vahva lisä. Ville hoitaa pukukopin isähahmoroolin, Kibe on hyvä backaaja hänelle. Jos olisin Nyba, lopettaisin välittömästi laitahyökkääjien katselemisen, mukaanlukien "Hyvösen". Kyllä. Lataisin hyökkäyksen isot pelimerkit sentteriin. "Vesce" vielä sisään, niin.....niin.....no, haaveillahan aina saa!
 

Carlos

Jäsen
Helmi! Kibe kuuluu meille ja sillä selvä. Siihen vaan hyvät äijät rinnalle niin 20 häkkiä on selviö.

Ilman muuta hieno juttu Kiben soppari, Kibe nyt vaan kuuluu Hifkiin. Ja jos alkukauden Haden poissaolon takia vetää ykkösen laidalla, niin tiedä mitä siitä vielä tulee. VP ja MG varmaan tarjoilevat avopaikkoja kiitettävästi, ja eiköhän Kibe niistä ihan ok prosentilla häkkejä paukuttele. Taidot ja pelirutiini riittää siihen hienosti.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Iso käsi täältä suunnalta tälle sopparille!
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuhta on ihan helvetin hyvä lisä tuohon jengiin. Mutta toivottavasti HIFK:ssa ei ajatella että Kuhta on se jonka avulla ohitetaan jengiä moottoritiellä. HIFK tarvitsee vielä yhden kovan kiekollisen pelaajan hyökkäyspäähän, sen jälkeen materiaali on valmis.

Tällä hetkellä HIFK:ssa on yksi kovan tason maalintekijä, Haataja, sekä kolme kiekollista pelaajaa, Peltonen, Granlund ja Ramstedt. Näistäkin Ramstedt upposi jonnekin kun viereltä hävisi kiekollinen pelaaja. Kuhta ei ole se joka nostaa Ramstedtin lentoon, mutta Kuhta on se joka tuo alempiin ketjuihin tehoja jos/kun kärkiketjut yskivät. Nämä Pödet ja kumppanit saavat varmasti peliaikaa loukkaantumisten muodossa, mutta ei niitä voi ajatella oletuskokoonpanoon kun kaikki ovat terveitä.

Yhtä kiekollista siis vaaditaan. Ja vaikka mulle on periaatteessa aivan se ja sama onko tämä kiekollinen pelaaja vaikka sitten moldovalainen pakki kunhan se vaan toimii, niin onhan se melko todennäköisempää löytää tämä vaadittava pelaaja sentterimarkkinoilta.

Peltonen - Granlund - Haataja
Ahtola - Ramstedt - "kiekollinen"
Petrell - Wirtanen - Kuhta
Päärynäpallo - Töykkälä - Järvinen

Tosta ylläolevasta jo näkee että Kuhta on loistava veto, ja siis nimenomaan siinä tapauksessa että kärkiketjuihin on tulossa vielä vahvistuksia. Kuhta toisi kolmosen jolta voi odottaa kokonaisuudessaan sen +30 maalia. Joku Pöde, Pade tai Käde siihen ja tulos olisi 10 maalia. Todella iso ero.

Pelaajatyyppi "kiekollinen" voi aivan hyvin pelata keskelläkin ja Ramstedt laidassa. Lähtökohta olisi että Ramstedt - "kiekollinen" pyörittää peliä ja kolmas lenkki hoitaa omaa hommaansa ja antaa näille kahdelle mahdollisuuden toteuttaa omaa peliään. Riippuen loukkaantumisista HIFK voi lähteä kauteen periaatteessa näilläkin, mutta viimeistään verorajalla jotain olisi tapahduttava.

Pakiston isoin kysymysmerkki on taas Grosso-kaverin taidot. Jos kyseessä on liigapelaaja niin yhtä lisäukkoa kaivataan. Mutta tulija voi hyvinkin tulla vasta verorajalla. Jos Del Grosso taas ei ole liigapelaaja niin tarvitaan kaksi pakkia joista toinen sisään heti ja toinen vasta myöhemmin.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä saattaa hyvin käydä niin, että Kuhta aloittaa kauden ykköskentässä, kun Haataja on telakalla. Siinä onkin sitten se kuuluisa iskun paikka. Peltonen-X-Kuhta. Vieläkö Darren Boyko olisi saatavilla?

Onhan niitä tietysti muitakin vaihtoehtoja. Jalosen tuntien siellä saattaa viilettää, vaikka Max "joko nyt" Wärn. Tai sitten: Peltonen-Wirtanen-Granlund.
 

Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Helvetin hieno uutinen. Enää ei vituta yhtään!

Ranteet lukkoon,kylki kohti byyriä, katse hämäykseksi kulmaan / kanssa pelaajaan ja saatanan nopea skode yläpeltiin.

Tyylikäs, hallittu tuuletus ja jarrutus.

TERVETULOA Kibe!

Ugh!

Julli
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
En ollut, en missään....

Et tainnut olla eilen matsissa, jos tuollaista kirjoitat?
....Vantaan pusikoissa, mutta en ymmärrä, mitä tarkoitat kysymykselläsi. Mikäli olet lukenut aikaisempia viestejäni, ei Borneolaisen Passipoliisin palkkaaminen poista IFK-hyökkäyksen kädettömyyttä, ei siellä päinkään. Hyökkäys huutaa edelleen ainakin yhtä pelintekijää ja yhtä maalintekoon kykenevää (mielummin rightin) 1-2 ketjun laituria. Passipoliisi ei valitettavasti täytä kumpaakaan näistä "laatikoista" ensi kauden laatikkoleikissä. Kolmos-nelosketjuissa on jo tarpeeksi kädettömiä tai jalattomia laitureita. Sadomasokistijoukkueen ykkös- tai kakkosketjussa Passipoliisi on kuollutta puuta. Ei vaan riitä, ei.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Loistava uutinen todellakin ja olisi ollut karmeaa nähdä Kille jossain muussa paidassa. Varmasti ilman loukkaantumisia 20-25 maalin mies.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Helvetin hieno uutinen. Enää ei vituta yhtään!

Ranteet lukkoon,kylki kohti byyriä, katse hämäykseksi kulmaan / kanssa pelaajaan ja saatanan nopea skode yläpeltiin.

Tyylikäs, hallittu tuuletus ja jarrutus.

TERVETULOA Kibe!

Näinkö? http://www.katsomo.fi/?progId=31351

Linkin takana ensimmäinen ottelu Hampurista paluun jälkeen. Peli oli Kalpaa vastaan ja päättyi ikävä kyllä Kalpan voittoon, mutta Jullin kuvaus on aika lähellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös