Kimmo Kuhta – comeback!

  • 625 521
  • 1 791

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisin kovasti toivonut H&H-akselin purkumuuvia ennen kuin Haatajalle tehtiin jatkoa. Olisi ehkä antanut vähän lisätietoa. En oikein innostu näistä kavereista, jotka toimivat vain 'parina' ja Haatajalla on paha kyllä taakkanaan sellainen ominaisuus. Tyyppinä pidän kyllä, energinen ja öhh... pirteä kaiffa. Se vain ei aina riitä :)

Kibe taas on helpompi keissi. On vanhemmiten laajentanut repertuaariaan ja lisänä tuttu ja turvallinen ympäristö.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäitä hattuun? My ass :-)

Jokainen silmät omaava näkee

Näkee näkee. On mullakin silmät päässä ja olen huomannut, että Kibe on hyvässä tikissä tällä hetkellä, viimeiset viisi peliä tehoilla 4+2=6. Haatajan viisi edellistä peliä 1+3=4. Melkoiset vaatimukset täällä on pelaajille, kun noinkin hyvä saldo tuottaa floppileiman otsaan. Se ehkä hämää, että Hade hankittiin kai lähinnä tekemään maaleja Hirson syötöistä eikä toisin päin. Ja senkin olen omin silmin nähnyt, että Hade tuhlaa hirveän määrän paikkoja. Siinä Kibe on selvästi edellä.

Toivottavasti pleijarit tuovat asiaan muutoksen ja Hade alkaa osua a) kiekkoon ja b) tolppien väliiin.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Se ehkä hämää, että Hade hankittiin kai lähinnä tekemään maaleja Hirson syötöistä eikä toisin päin.

Täytyy aina muistaa, että siitä Haatajan syöttöpinnasta on tullut maali. Ei se itsestään sinne pinnasarakkeeseen siirry. Se on nyt yks ja sama kuka ne maalit tekee, kunhan joku tekee. Joukkuueen menestyminen on tärkeintä, ei tietyn pelaajan pinnat tai tekemiset omassa roolissaan.
Mulle on yksi lysti, vaikka roolit käännetään toisin päin: Töykkälä tekee pleijareissa 10+5=12 ja Turre 8+9=17 sekä Hirso 1+2 +6/-1 Haataja 4+1 +6/-0, kunhan joukkue menestyy.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy aina muistaa, että siitä Haatajan syöttöpinnasta on tullut maali. Ei se itsestään sinne pinnasarakkeeseen siirry.

Kyllä se siirtyy, kun Hade puhuu itselleen syöttöpinnoja ihan kuten Hirso viime kaudella. Siksi Kimin pisteet on vähentyneet tällä kaudella.

No ei, mutta jos jätetään höpötys puhutuista pisteistä, niin arvelin tuossa edellisessä viestissäni ainoastaan syitä, miksi Haatajaa pidetään niin suurena floppina, vaikka pisteitä on tullut vähintään kohtuullisesti. Munkin mielestä on paljon parempi niin, että pisteet jakaantuvat tasan kolmen kärkiketjun kesken ja jarruketjukin saa oman osansa, kuin niin, että ykkösketju tekee yhtä paljon pisteitä, kuin kolme muuta ketjua yhteensä, mikä on ollut tilanne IFK:ssa koko 2000-luvun ajan. Joukkueen menestys on tärkein. Aivan sama vaikka Liivik tekisi kaikki IFK:n maalit keväällä, jos kauden jälkeen keitetään nakkeja. Ei siis kaurapuuroa, koska tää ei ole Haden ketju.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Niin mullekin on täysin sama kuka ne IFK:n maalit iskee ja miten, vaikka Kille-fani olenkin. Pääasia on, että jengi pärjää! Tässä Kille-casessä on ehkä enemmänkin kyse "hallituksesta ja oppositiosta". Killeä on moni ajanut pois jengistä milloin liian kalliina, milloin "kehäraakkina" tai milloin mistäkin syystä. Eikä siinäkään mitään kummempaa toki ole. Kaikilla on omat mielipiteensä. Tämä ajoittain liiallinenkin (siis omasta mielestäni) Kiben dissaaminen ja kritiikki aiheuttaa vaan ihan luonnollisesti vastareaktion "oppositiossa" (johon minäkin toki kuulun).
Hade ei ymmärtääkseni ole mikään halpa mies pisteisiinkään nähden. Oli loukkaantuneena kyllä juu ja kemiat eivät ehkä ihan natsaa ketjukamujen kanssa parhaalla tavalla jne... Sitten kun samat perustelut annetaan Killen kohdalla- ei kelpaa.
Nyt kun Kille on täysin terve ja homma skulaa niin ollaan tyytyväisiä tai ainakin hiljaa. Kille pelasi koko loppukauden häpyluu murtuneena, koittakaapa arvon palstaveljet siskoista puhumattakaan samaa! Voidaan toki kysyä miksi näin. Ehkä siksi että diagnoosi meni alkuun vituralleen ja ehkä siksi että Killeä pidettiin edelleen erittäin tärkeänä palasena joukkueelle. Ihan tarkkoja yksityiskohtia en tiedä. Pointti on kuitenkin siinä, että täällä dissataan pelaajia ajoittain todella mauttomastikin. Ihan näin yleisesti siis. Tunnetta saa ja pitää olla, ja kriitiikkiäkin pitää voida antaa, mutta hyvän maun rajoissa. Ja aikuiset kirjoittajat kyllä tietävät missä se raja menee... Pitäkää vaan mua päänsilittelijänä. ; ) Tasapuolisuutta vaadin mä! Mulle ei henk. koht. ole mikään yllätys että Kille pelaa noin hyvin. Mies on täysin terve ja silloin lähes poikkeuksetta tehokas. Kuntoharjoittelukin näyttää maistuneen saksanmaalla.

Tähän loppuun vielä: Mä todella toivon että Hade saa paikoista tehokkaammin sisään (vaikka välillä tilanteita kiroankin toki, niin kuin muidenkin hukattuja mestoja) ja edelleen jees että jatkaa ens kaudenkin meillä. Mikäs hienompaa kuin Haden tykki laulais vikassa finaalissa ja:lla ja me juhlittais kaurahiutalesateessa! 0/

Nyt jatkuu duunit... Peace and love! =)
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Oli mielestäni hieno ele kun Kibe olisi saanut tehtyä hattutempun tyhjiin mutta antoi vielä syötön.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Tämän kevään Kuhta saisi minulta jatkodiilin ihan iisisti, kun vaan ehdoista päästään sopuun ja Kuhta itse haluaa jatkaa meillä pelaamista. Baxterin aikana Kuhtaa rasitettiin osan aikaa C:n hommilla pelaamisen lisäksi ja Kuhta ei ole koskaan pelannut parasta peliään HIFK:n kapteeninia, jonka kaikki tietysti muistavat. Nykyinen tasapainoinen HIFK-joukkue, jossa terveinä ollessaan 4 hyvää ketjua, on varmaan Kuhallekin sopivin mahdollinen HIFK-joukkue, myös jatkossakin. Ei kasata "penamaista" superketjua ja kolmea kolmos-nelosketjua ja kaikki paine ratkaista pelit ykköselle. Ei tällaistakaan rasitetta enää Kuhdalle osana "superketjua", niin Kuhta voi jatkaa vielä vuosia HIFK:ssa yhtenä monista hyvistä hyökkääjistä, kun vaan terveyttä riittää.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Liputus on tuottanut tulosta. Kibe on Nordiksella ;) WUHUUU!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Mahtavuutta! Kiitos IFK! <3
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
8.3.2010:
Tämän kevään Kuhta saisi minulta jatkodiilin ihan iisisti, kun vaan ehdoista päästään sopuun ja Kuhta itse haluaa jatkaa meillä pelaamista. Baxterin aikana Kuhtaa rasitettiin osan aikaa C:n hommilla pelaamisen lisäksi ja Kuhta ei ole koskaan pelannut parasta peliään HIFK:n kapteeninia, jonka kaikki tietysti muistavat. Nykyinen tasapainoinen HIFK-joukkue, jossa terveinä ollessaan 4 hyvää ketjua, on varmaan Kuhdallekin sopivin mahdollinen HIFK-joukkue, myös jatkossakin.

Juu, wb taas kerran Kuhta, jos "paluu" on totta ja kai se on. HIFK:ssa oli selkeästi tilaa +20 maalin sniperille ja hintalappukin lienee nyt kohdallaan.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Liputus on tuottanut tulosta. Kibe on Nordiksella ;) WUHUUU!

Nyt kaivattaisiin vähän tarkempaa tietoa. Onko Kibe siis

a) ehkä nähty Nordiksella

b) istunut munalikööripullo kädessä örveltämässä Nordiksen parkkiksella

c) treenaamassa joukkueen mukana vai

d) nähty allekirjoittamassa papereita ja heiluttelemassa uuden auton avaimia Nordiksen parkkiksella?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Liputus on tuottanut tulosta. Kibe on Nordiksella ;) WUHUUU!

Mitä tarkoittaa "silmänisku" ;) tässä viestissä?

Onko tämä lause joku typerä heitto, vai ihan faktaa siitä, että Kuhdan kanssa on nyt soppari?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tervetuloa Kibe kehiin. Ehdottomasti miehellä on paikka joukkueessa. En olisi surrut vaikka aikakausi olisi tullut päätökseen, mutta olen erittäin iloinen jatkosta. Nyt on intressit kohdanneet ja siinä on palanen 2. ketjuun, joka voi tarvittaessa paikata helposti ykkösketjun saitsukavereita. Ja tällä mä en halua vähätellä Kiben taitoja - meillä on vain helvetin kova ykkönen.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyäv homma! Toivottavasti Kibe on pitänyt kunnostaan edes jonkinlaista huolta, vaikka tietysti kauden alkuun on vielä aikaa. Kesällä joissain urheilusivujen futiskuvissa Kuhta oli veilä aika pulskassa kunnossa.

Kausi alkanee ykkösen laidassa, jos Haatajalta jää ensimmäiset viikot sormivamman takia väliin.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Helvetin hyvä homma, ei Killeä pidä päästää minnekään maakuntiin jäähdyttelemään. Tarkoittaakohan tämä samalla Barlowlle lentolippua takaisin kotiin?
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Helvetin hyvä homma, ei Killeä pidä päästää minnekään maakuntiin jäähdyttelemään. Tarkoittaakohan tämä samalla Barlowlle lentolippua takaisin kotiin?

IFK:n tiedotteen mukaan Haataja on sormivamman takia ennalta 4-6 viikkoa saikulla eli pari ensimmäistä liigaviikkoa voi mennä mieheltä ohi. Laituriosasto on mitä on, joten ehkä Barlow'ta pidetään mukana vielä tuohon asti ja Kibe paikkaa ykkösen laidalla Hadea.

Kannattajana tietysti toivon, että IFK heivaa Barlow'n vi*tuun ja hankkii vielä jonkun kovemman tason laiturin tilalle. Tähän ei kuitenkaan taida olla Nordiksen kirstussa tarpeeksi €€€...
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Aivan mahtava uutinen jo valmiiksi hyvin alkaneelle päivälle!!!

Uskon vakaasti, että tässä diilissä ei ole yhtään häviäjää. Onneksi Kuhdan sainaaminen oli ylipäänsä mahdollista, vaikka toimistolla pitkät piuhat onkin.

Lauantaina katsomaan, kun #9 skodaa komeroita =).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös