Kimmo Kuhta – comeback!

  • 624 980
  • 1 791

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Vain vittu IFK-faneilta voi kuulla tällaista itkemistä. Jumalauta, oma kasvatti on saatu jälleen takaisin ja täällä itketään "ei se ole pleijareissa pärjänny"-paskaa. Hohhoijaa.

Olisit ottanut Flopin mielummin takaisin? Ja minkähän takia Matias Loppi ansaitsee sinun varauksemattoman arvostuksen, mutta Kuhta ei?

Kuka on mistään "varauksettomasta arvostuksesta" puhunut missään yhteydessä? Jos kahdesta ylipalkatusta, tehottomasta surffailijasta on pakko valita, ottaisin ehdottomasti sen nuoremman ja halvemman... jolla mahdollisesti on jäljellä jotain kehityspotentiaalia. Kuhdan tehot ja panos ratkaisuotteluissa (yhtä kautta lukuunottamatta) on ollut käytännössä nolla. Ura on myös ollut vahvasti laskujohtoinen.

En mä ymmärrä, miksi pitäisi hankkia joku sen takia takaisin joukkueeseen, että se on "oma kasvatti". Pudotuspeleissä kai se kauden päätavoite on, ja Kuhdasta ei niitä pelejä ole ratkaisemaan. Kuhdasta ei myöskään ole minkäänlaiseen fyysiseen peliin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
kristian kirjoitti:
Kuka on mistään "varauksettomasta arvostuksesta" puhunut missään yhteydessä?

Tuo oli typerä kärjistys minulta, myönnän.

kristian kirjoitti:
Jos kahdesta ylipalkatusta, tehottomasta surffailijasta on pakko valita, ottaisin ehdottomasti sen nuoremman ja halvemman... jolla mahdollisesti on jäljellä jotain kehityspotentiaalia. Kuhdan tehot ja panos ratkaisuotteluissa (yhtä kautta lukuunottamatta) on ollut käytännössä nolla. Ura on myös ollut vahvasti laskujohtoinen.

Kuhta oli ylipalkattu suurimman osan urastaan tähän mennessä, sitä tuskin kukaan kieltää, mutta tässä casessa on nyt tällä kertaa se pointti, että IFK ei tällä kertaa tästä Kuhdan kovasta hinnasta joudu kärsimään, kun Hampurilaiset toimivat maksumiehinä.

Eli tässä valossa aika win-win hankinta meille. Käytännössä ilmainen kaveri ja tässä tilanteessa erittäin käyttökelpoinen. Tarkoitan siis sitä, että nyt hyökkäyksessä on oikeasti leveyttä, eikä kaikki lepää Kuhdan harteilla. Tarjolla on nyt myös erinomaisia tarjoilijoita, joidenka passeista Kuhta voi laittaa kiekon reppuun.

Ja vielä tuosta ikuisesta playoffhistoriasta; mainitkaapa joku IFK-peluri (muu kuin Rem Murray), joka ei ole poffeissa dyykannut näinä kausina kun Kibekin sen teki? Niinpä.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Tuota "ura laskusuunnassa"-kommenttia en suostu purematta nielemään. Perustelut:

Kausi 07-08 38 pistettä.
-Baxterin jengin paras(?) pistemies. Joukkue, jolla ei todellakaan ollut pelitapaa.

Kausi 08-09 24 pistettä.
-Oli syksyn kovemmassa kunnossa kuin pitkään aikaan, pelasi piste/peli keskiarvolla. Loukkaantumisen jälkeen ei enää päässyt samaan vauhtiin, koska vamma ei ollut kunnolla parantunut. Tästä kertoo se, että kauden jälkeen Kuhta meni uudestaan leikkuriin.

Kausi 09-10 19 pistettä
-Kuntoutti itsensä Hampurissa tehden 32 pelissä 14 maalia. Ei paha. Vai???
 

scholl

Jäsen
Eihän nyt kukaan herregud Kuhtaa ja Floppia voi verrata. Kuhta on kuitenkin pelaaja, joka on tehnyt hyvät tehot IFK:ssa uransa aikana. Floppi korkeintaan "joonasvihko".

En tajua miksi pitää verrata hankintoja johonkin Jyppiin. IFK:lla on parempi materiaali, joten on ihan sama mitä ex-hpk-jengiä sinne nyt roudataan. Pääasia on se, miten saadaan nyt se potentiaali Hirsosta, Haatajasta, Lupasta, Clarkesta, Södestä ja Norosesta esiin. Kyllä tuolla IFK:n nykyrosterilla pitää pärjätä.

Rosteri oli nimittäin nyt hyvä jo alunperin ja kesken kautta reagoitiin tuomalla pakki mitä toivottiin (Lupa), mv mitä toivottiin (Noronen) ja sitten vielä hyökkäykseen iän tuomaa kokemusta (Kuhta) tasapainottamaan nuoria kundeja. Periaatteessa kaikki on tehty, mitä fanit ovat halunneet ja silti ei olla tyytyväisiä mukamas tuohon ryhmään. Hitto se on nyt pelaajista ja Jalosesta kiinni menestyä. Ei sinne tarvita yhtään ukkoa lisää.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Eli tässä valossa aika win-win hankinta meille. Käytännössä ilmainen kaveri ja tässä tilanteessa erittäin käyttökelpoinen. Tarkoitan siis sitä, että nyt hyökkäyksessä on oikeasti leveyttä, eikä kaikki lepää Kuhdan harteilla. Tarjolla on nyt myös erinomaisia tarjoilijoita, joidenka passeista Kuhta voi laittaa kiekon reppuun.

Jos Kuhdan hintalapussa ei tällä kerralla ole kovaa lukemaa, niin miksei... Tässä vaan huolestuttaa se, että kun muut joukkueet vahvistuvat Nylandereilla, Pihlströmeillä ja muilla ainakin lähes maailmanluokan pelaajilla, HIFK hankkii "oman pojan" suojatyöpaikkaan surffailemaan.

Mulle Kuhta edustaa samaa sarjaa Kari Kalton, Jari Laukkasen, Markku Hurmeen ja monien muiden vastaavien fyysiseen peliin kykenemättömien pienikokoisten pelaajien kanssa... miehiä, joilta aina odotettiin edes jonkinlaista panosta pisteiden muodossa, kun vuoden tärkein hetki koettaa. Sen jälkeen, kun playoffeissa on tullut tuttuun tyyliin 1. tai 2. kierroksella pataan (lue: Lähes joka vuosi), niin em. pelaajista ei ole jäänyt mitään mieleen (tai tilastoihin).

Voi olla, että Kibe on noita kavereita huomattavasti parempi, mutta mielikuva on samanlainen. Runkosarjassa tekee maalin silloin tällöin, mutta kun fyysisemmät pelit alkavat, niin saldo on ollut todella laiha. Anteeksiantamattomaksi noi Kiben tilastot tekee se fakta, että miehen piti viimeiset kolme kautta olla lähestulkoon IFK:n "ykköspyssy".
 

scholl

Jäsen
Kausi 07-08 38 pistettä.
-Baxterin jengin paras(?) pistemies. Joukkue, jolla ei todellakaan ollut pelitapaa.

Kuhta olisi ollut tuolla kaudella nähdäkseni paljon parempi, jos olisi ollut asiallinen sentteri. Hän keskittyi nimittäin silloin pelintekoon ja pyöri kulmissa, kun olisi pitänyt olla joku, joka hänelle syöttää vetopaikkaan. Se, mikä Kuhdassa on parempaa kuin yhdessäkään muussa joukkueen nykypelaajassa on mielestäni se yllätyksellisyys. Hän vetää pienestäkin kulmasta niitä maaleja. Ei tarvitse olla mikään tuhannen taalan granlundin syöttö, vaan syöttö kun syöttö niin kokeilee ja nopea veto niin se on usein siinä.

Hirsosta tuli muuten mieleen, että minne hänen laukauksensa on kadonnut. Sheddenin aikana oppi vetämään viivasta, Jokereissa tuli huikeat tehot maalien muodossa ja nyt tuntuu, ettei enää sellaista laukausta ole kuin pari vuotta sitten. Ehkä on Christian Ruutun sanoin masentunut.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En minä voi sille mitään, että toiset hommaavat vahvistuksia ja toiset näitä adoptioedarijätkiä, jotka juuri kesällä potkittiin vittuun jengistä liian kalliina.

Tää adoptioedarijätkä on edelleen tehnyt 2000-luvulla liigassa eniten maaleja. Tän adoptioedarijätkän hinta ei tällä kertaa ole sillä mallilla, että häneltä odotetaan johdatusta mestaruuteen. Toi adoptioedarijätkä on pelannut sellaisissa HIFK:n joukkueissa, jotka on loppujen lopuksi ollut ihan paskoja hyökkäyskalustoltaan lukuunottamatta toiminutta vuotta 2004 - sieltä voi näyttää ne oikeat ratkaisijapelaajaat hyökkäyksessä, jos kykenee. Se onkin sitten jonkun muun kuin Kuhdan ongelma, jos on kaverilta odottanut jotain liigan ykköshyökkääjän suorituksia. Noi meidän muut hyökkääjät tällä kaudella on jo odotusarvoltaan sen verran laadukkaita, että Jyp pääsi nyt tasoihin hyökkäyksen suhteen hankkimalla Makkosen, Kariyan ja Pihlströmin. Meillä ei ollut käyttöä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Runkosarjassa tekee maalin silloin tällöin, mutta kun fyysisemmät pelit alkavat, niin saldo on ollut todella laiha. Anteeksiantamattomaksi noi Kiben tilastot tekee se fakta, että miehen piti viimeiset kolme kautta olla lähestulkoon IFK:n "ykköspyssy".
Piti itse esittää eräs olennainen kysymys, mutta Rocket Richard ehti ensin pukea samat ajatukset sanoiksi:

Ja vielä tuosta ikuisesta playoffhistoriasta; mainitkaapa joku IFK-peluri (muu kuin Rem Murray), joka ei ole poffeissa dyykannut näinä kausina kun Kibekin sen teki? Niinpä.
Joten, kristian, tai kuka tahansa muu, eiku nimeämään IFK:n onnistujia pudotuspeleissä esim. viimeisten 5 vuoden aikana. Kuhta ei ole ehkä kyennyt nousemaan riittävästi esiin tehojen muodossa, mutta eipä hän ole muuta joukkuetta huonompikaan ollut. Samaa paskaa koko jengi.
 
Toisin sanoen Hirson ja Haatajankaan kausi ei ole niin kuralla, että Kuhtaa sitä taustaa vasten tarvittaisiin. Jos HIFK olisi nyt yhden ketjun (Ramun) jengi, se ei tekisi liigan eniten maaleja.

Se ei teekään. Jos katsotaan esimerkiksi otteluita 1.12 alkaen, tuossa ajassa HIFK on pelannut 16 ottelua, joissa tehnyt varsinaisella peliajalla 38 maalia, eli 2,3 maalia/ottelu. Mikäli tahti olisi ollut koko kauden sama, niin vähemmän maaleja olisi tehnyt ainoastaan HPK, yhden vähemmän, kaikki muut ovat tehneet yli 100. Noissa 16 ottelussa HIFK on tehnyt 2 maalia tai vähemmän 9 kertaa, vieläkö joku ihmettelee, miksi olemme hävinneet?

Hirso, 36 matsia, 26 p, pka 0,72 > tällä vauhdilla 42p
Haataja, 28 matsia, 20p, pka 0,71 > tällä vauhdilla vastaa 41 pinnan kautta. Haatajahan on ollut pitkään sivussa, joka vääristää lukuja, mutta pka:n mukaan tuo on laskettu. Lisäksi molemmat ovat olleet hieman piristymään päin.

Kibe oli viime kaudella ennen loukkaantumistaan pinna/peli -vauhdissa, Kiben loukkaantuneena pelaaminen on kuitenkin ok sivuuttaa? Lisäksi molemmat ovat piristymään päin? Haataja säheltää aivan samalla tavalla, kuin koko kauden ja viimeisen 10 ottelun tehot 4+2, ok edellisessä kahdessa ottelussa tehnyt pinnoja, mutta muuten peli on ollut aivan samaa, kuin lähes heti saikulta palattaessa. Hirsolla edelliset 10 matsia 4+1 - mulle henkilökohtaisesti ei merkkaa todellakaan mitään piristymistä, jos parissa pelissä onnistuu pisteidenteossa ilman mitään piristymistä kentällä.

Eli ei sieltä nyt sentään itse Jehova ole tulossa, eikä hänellä ole näyttöjä kahteen ensimmäiseen ketjuun.

Jehovaa ei ole tulossa ja mulle on ihan sama missä ketjussa pelaa, kunhan pelaa YV:tä. Palataan jälleen tilastoihin joulukuusta eteenpäin: 16 ottelua, noista viidessä HIFK on onnistunut ylivoimalla maalinteossa, 11 ottelussa ollaan jääty siis ilman ylivoimamaalia ja eikös Kibe ole aina ollut juuri liigan parhaita ylivoimapelaajia? Itse en ainakaan odota mitään sateentekijää, mutta sopivalla hinnalla (vai tuleeko pelkästä loppukaudesta yli 300k€ käteen?) juuri sopiva pelaaja tuomaan leveyttä maalinteko-osastolle.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja vielä tuosta ikuisesta playoffhistoriasta; mainitkaapa joku IFK-peluri (muu kuin Rem Murray), joka ei ole poffeissa dyykannut näinä kausina kun Kibekin sen teki? Niinpä.

Tuo on mielestäni aika ontuva argumentti Kuhdan puolustukseksi. Minun puolesta voidaan antaa kaikille nykyisille playoffkiikarimiehille potkut(roolista riippuen silti... ei tarvitse tuohon tarttua) ja eikä tarvitse palkata aiempia epäonnistujia enää uudestaan epäonnistumaan.

Mutta joo kuten sanoin, niin Kuhdan palkkaaminen tähän tilanteeseen oli ihan ok-juttu leveyttä tuomaan. Sitten taas, kun katsoo esim. Pihlströmin olleen markkinoilla niin olisin mieluummin häntä HIFK:ssa katsellut kuin moneen otteeseen epäonnistunutta Kuhtaa, vaikka onkin ikonikasvattijamikälievielä.

[Semi OT] Tässä muuten, kun tiirailee HIFK-pelaajien sm-liigan playoffhistoriaa niin parhaimmat pistemiehet ovat:

Järventie 85 7+16 = 23
Kuhta 49 13+5 = 18
Hirso 53 7+10 = 17
Järvinen 51 6+9 = 15
Luttinen 39 8+4 = 12
Haataja 60 5+7 = 12

Aivan järkyttävän näköistä kyllä... Tuosta voi jokainen kiskaista omat johtopäätöksensä[Semi OT]
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Piti itse esittää eräs olennainen kysymys, mutta Rocket Richard ehti ensin pukea samat ajatukset sanoiksi:

Joten, kristian, tai kuka tahansa muu, eiku nimeämään IFK:n onnistujia pudotuspeleissä esim. viimeisten 5 vuoden aikana. Kuhta ei ole ehkä kyennyt nousemaan riittävästi esiin tehojen muodossa, mutta eipä hän ole muuta joukkuetta huonompikaan ollut. Samaa paskaa koko jengi.

Tottahan tämäkin on. Mutta Kuhta joukkueen ykköspyssynä oli iso ja keskeinen osa juuri sitä kyseistä paskaa.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Makkonen ja Pihlström > Kimmo Kuhta.

Olet oikeassa, mutta katsotaanko koko kautta?

JYP: Kariya, Makkonen, Pihlström

HIFK: Lupaschuk, Noronen, Kuhta

En tulisi yhtään keulimaan. Kariya ei ole esittänyt mitään ihmetekoja, Makkosesta puhumattakaan ja Pillu nyt on näyttänyt sitä perusvarmaa energistä peliä Elitserienissä, mutta kyllä pisteitä voisi olla enemmän.

Outo näkökulma sinulla, kun HIFK:n pitäisi tehdä kaikki "kovat" hankintansa juuri ennen siirtorajaa, mutta alkukauden hankintoja ei lasketa mukaan. Okei, Noronen ei nyt niin alkukaudesta ollut, mutta joulutauon tienoilla kuitenkin.

EDIT: Tiedän muuten kyllä, että Makkosella on tällä hetkellä 2 maalia tilillään ensimmäisessä JYP-ottelussaan.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Vain vittu IFK-faneilta voi kuulla tällaista itkemistä. Jumalauta, oma kasvatti on saatu jälleen takaisin ja täällä itketään "ei se ole pleijareissa pärjänny"-paskaa. Hohhoijaa.

Kuhta on toki vahvasti profiloitunut IFK-mieheksi, muttei oma kasvatti kuitenkaan. Kibe pelasi koko junnu-uransa Karhu-Kissoissa viimeistä A-kautta lukuunottamatta, jolloin oli Kiekko-Espoon mukana päästen debytoimaan liigassakin. Siirtyi sitten IFK:hon 21-vuotiaana kun sieltä ei tarjottu liigasopimusta.

Eipä mitään suuria tunnekuohuja puoleen tai toiseen henk.koht. Kiben paluu aiheuta, koska kuten jo moneen kertaan tässäkin ketjussa todettua, hyökkäys ei ole ollut IFK:n ongelma tällä kaudella. Toivottavasti siis pelimerkkejä vielä riittää puolustuksen vahvistamiseen.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Outo näkökulma sinulla, kun HIFK:n pitäisi tehdä kaikki "kovat" hankintansa juuri ennen siirtorajaa, mutta alkukauden hankintoja ei lasketa mukaan. Okei, Noronen ei nyt niin alkukaudesta ollut, mutta joulutauon tienoilla kuitenkin.

HIFK teki kovat hankintansa jo osaksi ennen kauden alkua ja lisää tuli kauden aikana.

Noronen oli JYPissä kohtuu kuuma. Viisi voittoa kuudesta pelistä. Pelit HIFK:ssa ovat olleet kuitenkin vuoristorataa. Niukkoja voittoja ja hirveitä romahduksia. Osa menee tietysti puolustuksen koomailujen piikkiin(esim.Lupachuk).

Lupachuk ekoissa peleissä liekeissä, kuten JYPin Makkonen nyt, Katsotaan loppukausi miten menee.

HIFK ei olisi tarvinnut Kuhtaa, varsinkin kun paloposti lähti itkujen kera kesällä Saksaan.

Laittakaa nyt se puolustuspeli kuntoon. JYPillä yhdeksän pelin pisteputki, vaikka peli on ollut enemmän tai vähemmän kuraa. Puolustus toiminut hyvin, hyökkäys ei niinkään, mutta repsahduksia ei ole tullut. Huomenna katsotaan Lukkoa vastaan missä mennään. Epäilen että tulos olisi 6-2...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
kristian kirjoitti:
Anteeksiantamattomaksi noi Kiben tilastot tekee se fakta, että miehen piti viimeiset kolme kautta olla lähestulkoon IFK:n "ykköspyssy".

No, sehän nyt taas ei ole Kimmo Kuhdan vika, vaan sen joukkueen kokoajan. Niin suuri Kimmo-fani en ole minäkään, ettenkö voisi myöntää, että joukkue on koottu vituiksi, jos lasketaan kaikki hyökkäystehot Kuhdan varaan. Kuhta on hyvä maalintekijä, mutta ei mikään joukkuetta kantava voima kuitenkaan, niin kuin on monta kertaa todistettu.

Nyt joukkue on rakennettu hyökkäyksen osalta ainakin aivan oikein, ja Kuhta pääsee iskemään uskoakseni paikalta, joka hänelle on luontaisempi. Eli häneltä ei odotettakaan mitään koko joukkueen kantamista, vaan se perus tekeminen riittää. Pääsenee pelaamaan paljon ylivoimaa mm. Granlundin ja Hirson kanssa, ja sieltä niitä tehoja on odotettavissa.

Niin ja ymmärtäisin joitakin kirjoittajia paljon paremmin, jos olisi nyt julkaistu joku Markku Hurme tai Carlo Grunn. Molemmat "omia" jätkiä, mutta eivät tuo joukkueelle mitään lisäarvoa. Kimmo Kuhta sitä tuo.

McBean kirjoitti:
Kuhta on toki vahvasti profiloitunut IFK-mieheksi, muttei oma kasvatti kuitenkaan.

Toki näinhän se asia on. My bad.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noronen oli JYPissä kohtuu kuuma. Viisi voittoa kuudesta pelistä. Pelit HIFK:ssa ovat olleet kuitenkin vuoristorataa. Niukkoja voittoja ja hirveitä romahduksia. Osa menee tietysti puolustuksen koomailujen piikkiin(esim.Lupachuk).

Tämä on kyllä aivan väärä ketju Norosen käsittelyyn, mutta nyt on pakko oikaista väärinkäsitys: HIFK ei ole kaatunut Norosen "romahdukseen" kertaakaan tämän ollessaan maalilla. Se on aivan sama mitä olet lukenut joiltain muilta Jatkoajan kirjoittajilta tyyliin, että "Noronen ei olisi se voittava maalivahti ym ym". Noronenkin olisi voinut tietyissä matseissa pelata jokusen tilanteen huolellisemmin, mutta näitä sattuu aivan jokaiselle maalivahdille ja Noronen on parantanut jatkuvasti peliään.

Todellisuudessa ne jotka ymmärtävät vähääkään jääkiekosta ja osaa katsoa kokonaisuutta kentällä huomaa, että HIFK:lla ei ole koko kaudella ollut minkäänsortin maalinteko- tai maalivahtiongelmaa. Puolustuspeli on niin järkyttävällä tasolla, että vaihtaisin sen melkein lähes kenen tahansa liigajoukkueen puolustukseen ja tätä kirjoittaessani olen n. 110% vakavissani.

En edes jaksa toistaa sitä enää, että HIFK:lla on paperilla liigan kovimmista ellei kovin puolustusmateriaali (toistin jo), mutta tositoimissa se on liigan huonoimmista. Epäilen, että kukaan väittäisi toista.

Jottei tämä nyt aivan karkaa käsistä niin olisi mukava tietää, jos jollain olisi jotain sisäpiiritietoa mahdollisesta Kuhdan avausottelusta. Onko jo kehissä huomenna Kärppiä vastaan?
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jussi Makkonen KHL 21 2+6=8 ja kenkää SEL 9 0+1=1 ja kenkää.
Antti Pihlström SEL 43 4+6=10 ja kenkää.
Kimmo Kuhta DEL 32 14+5=19.

En nyt varsinaisesti kumpaakaan noista JYPin kavereista menisi kovin varmoiksi tapauksiksi väittämään. Hyökkäykseen IFK tarvitsi (siis jos jotakin nyt tarvittiin) nimenomaan suoraviivaista maalintekijää ja sellainen me saatiin. Ainoat ihan aikuisten oikeasti kovat ja otteluita yksin ratkaisemaan kykenevät pelimiehet jotka tähän mennessä ovat tulleet ovat Kärppien Lehtonen ja Jokereiden Nylander.

Niin ja vaikka Makkonen ja Pihlström ovat nuoria ja potentiaalisia, niin silti otan paljon mieluummin Kuhdan kuin heidät. Vaikka Makkonen&Pihlström>Kuhta. Eihän meille edes olisi mahtunut kahta uutta kaveria.
 

honkamar

Jäsen
Jussi Makkonen KHL 21 2+6=8 ja kenkää SEL 9 0+1=1 ja kenkää.
Antti Pihlström SEL 43 4+6=10 ja kenkää.
Kimmo Kuhta DEL 32 14+5=19.

En nyt varsinaisesti kumpaakaan noista JYPin kavereista menisi kovin varmoiksi tapauksiksi väittämään. Hyökkäykseen IFK tarvitsi (siis jos jotakin nyt tarvittiin) nimenomaan suoraviivaista maalintekijää ja sellainen me saatiin. Ainoat ihan aikuisten oikeasti kovat ja otteluita yksin ratkaisemaan kykenevät pelimiehet jotka tähän mennessä ovat tulleet ovat Kärppien Lehtonen ja Jokereiden Nylander.

Niin ja vaikka Makkonen ja Pihlström ovat nuoria ja potentiaalisia, niin silti otan paljon mieluummin Kuhdan kuin heidät. Vaikka Makkonen&Pihlström>Kuhta. Eihän meille edes olisi mahtunut kahta uutta kaveria.

Olet oikeassa JYPin hankintojen riskin suhteen.

Mutta DEL ei ole Elitserienin tai KHL:n tasoinen laatikkoleikki....
Se niistä pistevertailuista ;)
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Suosikkijoukkue
HIFK
Jussi Makkonen SM-Liiga 1 2+1=3, ei kenkää. Ihan paska. Bob Hope 2?
JYP-Ilves 3-2, Makkonen 2+1. Joko SM-liiga on aivan paska, tai sitten vaan Ilves. Koska Makkonenhan on joka tapauksessa floppi vätys. Kimmo Kuhta ottaa liigan haltuunsa heti ekasta pelistä lähtien. Vapise Puola.

Ei niin, mutta saitte kuitenkin kaksi floppia ja me yhden maalin tekijän :D.
Täh, ettäkö Kibe tekee vain yhden maalin?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)

#76

Jäsen
Sitten taas, kun katsoo esim. Pihlströmin olleen markkinoilla niin olisin mieluummin häntä HIFK:ssa katsellut kuin moneen otteeseen epäonnistunutta Kuhtaa, vaikka onkin ikonikasvattijamikälievielä.
Pihlström oli markkinoilla, mutta olisiko ollut pelaajalla kiinnostusta tulla HIFK:hon ja olisiko HIFK:lla ollut taloudellisia resursseja pelaajaan? Kuhta ymmärtääkseni huokea hankinta, joten low risk low cost-hankinta.

Paljon on ollut hyvää Kuhdan peleissä HIFK:ssa ennen ja paljon on jäänyt myös toivomisen varaa. Kokonaisuus silti selvästi plussan puolella.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laittakaa nyt se puolustuspeli kuntoon.

Tottakai. Kenen btw epäilet esiintyvän täällä Nokkana :)?

Kibe on rosterissa halusimme tai emme ja omia kannatetaan. Hihkun ja taputan herran luistellessa kentälle, se on minun tehtäväni tässä organisaatiossa. Ja stadilainen kaiffari kumminkin :)

Phillun aika tulee ensi kaudella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös