Kim Hirschovits - Flopin/gladiaattorin paluu Nordikselle

  • 600 058
  • 1 637

TheJackal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Kyllä Kimillä varsinkin ekassa erässä luistin liikkui PALJON paremmin verrattuna kauden ekoihin peleihin. Hieno maali, hieno tuuletus ja hieno peli Kimiltä! Toivottavasti kasvattaa itseluottamusta nytten Kimillä tämmönen peli ja loppuis kaikki iltaroskapaskalehtien spekulaatiot Kimin myymisestä sinne ja tänne.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oi mä olen niin onnellinen, että natsasi! Kyllä siinä vielä vähän hiomisen varaa on, mutta 'eteenpäin ollaan menty' :) Hyvä Kimi!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Olisikohan ensimmäisessä erässä ollut pientä yliyrittämistä ja mailanpuristusta, joka näkyi sitten jäähyinä? Oli miten oli, ottelun edetessä pelasi mielestäni paremmin koko ajan ja ihan eri tavalla pystyi peliä Peltoselle ja Somervuorelle rakentamaan kuin Wirtanen.

Tänään oli muutenkin kokoonpano kohdallaan, Wirtanen sopi kolmoseen hyvin puurtamaan ja Liivikin ketju pelasi energisesti ja hyvin.

Seuraavassa pelissä mennään toivottavasti samoilla kokoonpanoilla.
 

Stigu

Jäsen
Kyllä Kimillä varsinkin ekassa erässä luistin liikkui PALJON paremmin verrattuna kauden ekoihin peleihin..
Kyllä, edistystä on tapahtunut, mutta melko pitkä matka on vielä siihen, että Kimin voisi sanoa olevan vahvistus joukkueelle. Maali toivottavasti nosti itseluottamusta. Vauhtia ja asennetta vielä puuttuu aika paljon, mutta kyllähän pelissä oli jo väläytyksiä siitä parhaiden aikojen Hirsosta.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Bang Bang!!!!

Hienoa Hirso, toivotaan että apina karisi selästä ja pistetehtailu jatkuu. Ei todellakaan Kimiä myyntiin, katsellaan sitten vuodenvaihteessa tilannetta uudestaan.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaihteeksi Hirsolta onnistumisia. Ihan pirteää peliä jo ennen tuota maaliakin, esim pari hyvää passia josta Villen ja Eeron paremmalla viimeistelyllä Kimi olisi saanut syöttöpisteitäkin plakkariin sekä 2-1tilanne, jossa Kimi yritti ehkä hieman turhaankin hakea vielä sitä syöttöä Peltoselle.

Pari jäähyä ekaan erään, jotka jäähyinä olivat periaatteessa selviä. Ensimmäisessä tosin jäähy olisi pitänyt viheltää ensin kärppäpelaajalle, mutta dumari näki tällä kertaa vain Hirson kevyen vastakoukkaisun. Jälkimmäinen kakkonen näytti puhtaalta vahingolta missä jalat osuivat tahattomasti yhteen.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Tuat noin.... Maali oli todella mukava homma ja Kimi tuuletti kuin miehet, mutta ollaankos täällä nyt aika lailla voiton huumassa? Hirson peli ei missään tapauksessa ollut hyvää (omaa tasoaan), vaan kaukana siitä. Pienin askelin, pienin askelin jos ylhäällä hermoja riittää. Toivottavasti saa jatkaa näyttämistä, mutta, mutta... Tämän perusteella Petu on oikeassa. Ikävä kyllä. Sanotaan vielä, että yhden pelin analyysi vaikeassa paikassa on erittäin epäreilua Kimille. Toivottavasti nähdään lisää ja mies vastaa huutoon. Tämä peli ei ollut kyllä ihan aidosti mieheltä kummoinenkaan.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä peli Kimiltä. Varmaa kiekollista peliä ja syötöt aina harkitusti omille. Tuollaista on kiva katsella kaiken alkukauden roiskimisen jälkeen. Vielä vähän itseluottamusta ja sitä kautta terävyyttä, niin hyvältä näyttää.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Peliä en nähnyt. Kumpi on oikeassa? Ei mikään erikoinenpeli vai oli ihan hyvä? Joku Iltapulu osasi kertoa, että maalista huolimatta oli mitäänsanomaton esitys. Mutta hyvä, että osui maalipuiden väliin. Maali helpottaa AINA!
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peliä en nähnyt. Kumpi on oikeassa? Ei mikään erikoinenpeli vai oli ihan hyvä? Joku Iltapulu osasi kertoa, että maalista huolimatta oli mitäänsanomaton esitys. Mutta hyvä, että osui maalipuiden väliin. Maali helpottaa AINA!

No ei se nyt mikään kummoinen peli ollut Kimiltä, mutta kyllä pelistä huomasi kuinka älykäs pelaaja hän oikeasti on. Vaikka siis otteista huokui vielä itseluottamuksen puute niin silti Kimi sai parikin maalipaikkaa ja ja muutaman ylivoimahyökkäyksen kaverin kanssa Kärppien päähän. Miksikö? No koska Kimillä on poikkeuksellinen pelinkäsitys ja hän vain haistaa tämmöiset tilanteet normaalia liigapelaajaa paremmin.

Jos vain kaverille annetaan jatkossakin ihan aidot mahdollisuudet näyttää kykynsä niin kyllä se sieltä tulee.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Peliä en nähnyt. Kumpi on oikeassa? Ei mikään erikoinenpeli vai oli ihan hyvä? Joku Iltapulu osasi kertoa, että maalista huolimatta oli mitäänsanomaton esitys. Mutta hyvä, että osui maalipuiden väliin. Maali helpottaa AINA!

Hyvä peli Kimiltä. Eilen matsia sohvalta tsiigatessani ainoat suuret riemunkilhahdukset ja JES!-huudot tulivat juuri tämän Kimin maalin muodossa. Mulla on ollut tapana seurata Kimiä aina todella tarkasti. Verrattuna edellisiin matseihin, Kimi oli eilen pirteä ja itsevarma, antoi lähes jokaisen omille tarkoitutun syötön kovana lapaan, rakensi pari maalipaikkaa ja teki maalin. Kimi tulee vielä. Vielä kun saadaan se oikeanmallinen rauhallisuus ja itseluottamus kiekon kanssa, niin tästä kaverista tulee meille jälleen todellinen hyökkäyspelote.

Pesonen - Granlund - Kuhta
Peltonen - Hirschovits - Somervuori
Rajamäki - Wirtanen - Granlund
Järvinen - Liivik - Tuomainen

...kun terveystilanne sallii.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vaikka IFK aina lehtien palstoilla keikkuukin (ja hyvä että näin on), niin Iltapulut yms. voisivat pikkuhiljaa rauhoittua tuon Hirson suhteen, ja antaa työrauhaa pelaajalle. Eihän ne muistakaan yksittäisistä pelaajista tollasia juttuja revi koko ajan. Ja jos repii, niin ne ovat vain positiivisia otsikoita, kuten Granlundi(e)n tapauksessa.

Kylmäpäinen maali Hirsolta, vaikka pääkopassa kiehui varmasti ja kovin. Huomioikaa se, että TÄMÄ OLI ENSIMMÄISIÄ PELEJÄ, jossa Hirso sai kunnon laiturit, eli Peltosen ja Somervuoren. Pikkusen ihmettelen vieläkin tuota IFK:n peluutusta. Mikä siinä kesti rakentaa 2 hyökkäysvoimaista ketjua, Petu? Alusta asti kun olisi vedetty näin, niin Hirso olisi todennäköisesti jo sellaisella tasolla, kun pitääkin olla.

Toivon todella, että huomiseen peliin ei enää tehosekoitin käynnisty ketjujen suhteen, vaan lukitaan nuo eiliset. YV:t ja AV:t ovat asia erikseen tietenkin. Niissä sovelletaan sitten.
 

Islanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No ei se nyt mikään kummoinen peli ollut Kimiltä,

Ei kummonen, mutta paljon parempi kuin 10päivää sitten. Pari pointtia aiheesta Kim Hirschovitsin eilinen peli.

-Kimi haki kiekkoa ihan jopa oman maalintakaakin.
-Ei harhasyöttäjä muttei mitään hirveän maagistakaan.
-Ekan erän jäähyt olivat vähän kevyitä/vahinkoja, joten niistä en paljoa kritiikkiä Kimille antaisi.
-Koitti jotain ilmaveivimäistä jalkakynää, joka epäonnistui.
-Jäätyi 2-1 hyökkäyksessä Somervuoren kanssa.
- Ihan hyvä peli ja maalinjälkeisistä tuuletuksista näkyi miten apinat ropisi selästä.

- Jatkossa saisi tosissaan hanakammin laukoa, eikä aina hakea syöttöä. Kuten Scholli tuolla otteluseurantaketjussa totesikin, teki Sheddenin kausilla paljon maaleja viivasta. Kimillä on ihan tarkka skode, joka toimii lähietäisyyksiltä hyvin.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Pakko se on myöntää, että helvetin hyvältä tuntui Hirson onnistuminen. Vaikka pidän ukkoa täytenä leidinä, niin en ulkoistaisi tuollaisia käsiä. Toivottavasti osuma toi lisää itseluottamusta ja sen mukana lisää onnistumisia, niitä Kimi tarvitsee.

IFK!!!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pakko kyllä myöntää, että Hirson onnistuminen ja maali jälkeinen tuuletus lämmiti mieltä täälläkin. Hirso on kaikesta huolimatta HIFK:n jätkä, jolla on potentiaalia olla kiekon kanssa maaginen. Hänen vaihtaminen johonkin kanukkisentteriin ei vain nyt tunnu oikealta ratkaisulta, koska HIFK:ssa ei ole tällä hetkellä liikaa avainroolissa pelaavia omia kasvatteja, vaan tuontitavaraa kipukynnyksen rajoille asti. Lisäksi Hirso ei alkukaudesta saanut sellaisia laitureita, jotka olisi pitänyt alusta astikin siinä olla. Nyt Hirsolla on laidoilla Somervuori ja Peltonen, eli parempia laitahyökkääjiä ei tässä liigassa voi edes toivoa. Ensimmäisessä paluuottelussaan Hirso pelasi peruspeliä, eikä lähtenyt vielä yrittämään kuuta taivaalta ja tämän takia peli näytti vielä vähän varovaiselta, mutta paljon siinä oli hyvääkin. Hirsolla on kyky kiekkoa pitämällä imeä pelaajia itseensä ja sitten taito oikealla hetkellä luopua kiekosta, jolloin laitahyökkääjät saavat tilaa ja aikaa ja nyt siellä on sellaiset laitahyökkääjät, jotka osaavat käyttää sen hyväkseen. Esimerkiksi Wirtaselta tämä taito puuttuu. Wirtanen on hyvin kahteen suuntaan pelaava runttaaja, joka itse asiassa pelaa paremmin juuri siinä roolissa, jossa eilen pelasi, eli kolmosen keskellä vähän puutäkistemmän kavereiden kanssa, jolloin hän pääsee pelaamaan enemmän suoraviivaista omaa peliään ja tekee siinä sivussa pisteitä hyvään tahtiin. Kiekollisemmassa kentässä Wirtanen alkaa pelaamaan sellaista peliä, joka ei ole häntä omimmillaan ja jota hän ei niin hyvin osaa.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Pakko se on myöntää, että helvetin hyvältä tuntui Hirson onnistuminen. Vaikka pidän ukkoa täytenä leidinä, niin en ulkoistaisi tuollaisia käsiä. Toivottavasti osuma toi lisää itseluottamusta ja sen mukana lisää onnistumisia

Muuten samaa mieltä, vaikka Hirso on aina ollut taitava. Petu laittoi vähän koppiin ja nyt onnistumisten kautta kohti voittoa koko jengi.

Tästä on hyvä jatkaa.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoaika näyttää olevan täynnä Hirsofaneja, mutta kun hallille menee, sieltä ei tunnu löytävän yhtään. Ei pysty käsittää miten asia on näin? Omaa pelaajaa huoritellaan, haukutaan ja paskaa tulee niskaan joka rööristä.

Kyllähän tosta Hirson maalista tuli helvetin hyvät fiilikset. Tuli varmasti itsekin tuuleteltua eniten tuota maalia ja tuuletus kruunas kaiken. Sitä en tajua, miten niin moni täälläkin kulkee silmät perseessä ja lukee ainoastaan jotain IS-Veikkaajan veikkauksia. Hirsohan ei ole missään vaiheessa ollut kaupan, eikä tule olemaankaan. Niin kuin Petukin totesi, hän sanoi uskovansa Kimin uuteen nousuun. Ja mä ainakin diggaan tosta tyylistä, että tähtipelaajankin voi kylmästi penkittää, jos pelaaminen ei kiinnosta. Hirso on nyt läksynsä oppinut ja antaa varmasti joka ilta 110% IFK:n eteen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jatkoaika näyttää olevan täynnä Hirsofaneja, mutta kun hallille menee, sieltä ei tunnu löytävän yhtään. Ei pysty käsittää miten asia on näin? Omaa pelaajaa huoritellaan, haukutaan ja paskaa tulee niskaan joka rööristä.

Nordiksella(kin) majailee myös aika monta sellaista tyyppiä, jotka eivät ihan oikeasti lätkästä juurikaan mitään ymmärrä. En mä sitä sano, että itse muka olisin joku jääkiekon tietoviisas, mutta onhan se näiden vuosikymmenien aikana ihmettelyä herättänyt, että miksi jotkut edes käyvät peleissä, kun lopputulos ei näköjään kiinnosta, ja kaikki tarmo käytetään omien dissaamiseen. Kerran oltiin yhden "super-anti-Hirson" vieressä, ja oikeasti teki mieli vetää sitä pannuun ihan kympillä. Mutta en sitten vetänyt.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Jatkoaika näyttää olevan täynnä Hirsofaneja, mutta kun hallille menee, sieltä ei tunnu löytävän yhtään. Ei pysty käsittää miten asia on näin? Omaa pelaajaa huoritellaan, haukutaan ja paskaa tulee niskaan joka rööristä.

Tämä oli muuten jossain vaiheessa kääntäenverrannollinen Kuhdan Kiben kanssa. Hallilla digattiin ja paitaa tuli vastaan solkenaan, mutta täällä tuli paskaa ja vähättelyä milloin mistäkin.

Täällä toivotaan, että Hirso pääsisi vielä omalle tasolleen. Matka on vielä pitkä, mutta ei ehkä mahdoton. Jos Kimillä olisi aikaa ja tilaa niin kyllä lätty putoaisi. Nyt sitä ei ole. Yhtään. Tsemppiä!

Ps: Vittu, että vituttaa, kun yksi pelaaja otetaan hampaisiin ja sitä solvataan illasta toiseen. Olen itsekin joskus "tiloissa" huutanut jotain Lasse Korhosta vattuun sieltä, jotan en voi heittää ensimmäistä stemua. Ymmärtänet kuitenkin mitä tarkoitan, etenkin Hirson kanssa, joka on saanut kuulla tuota paskaa jo helvetin pitkään. Pelasi kuinka vaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Hyvä Kimi,

mä pistän sut tänään vihdoin kunnon laitureiden kanssa pelaamaan. Kovasti on ollut puhetta sun ympärilläs. Mä muuten lupasin yhdessä pressissä, että sä tulet vielä. Viime pelit on mennyt aika päin persettä koko jengiltä, että nyt tarvittais pinnojakin aika lailla.

Mee kentälle ja näytä. Kaikki varmaan katsoo sua suurennuslasilla, mut hei rentouden kautta. Pidä järki mukana ja toivottavasti saat Villenkin taas pisteiden valossa hyvää lentoon. Pari vikaa peliä on mennyt silläkin kiikareilla. Tehotilastoissa jopa pakkasella. Mutta hae sellainen paineeton tila ja painele menemään.

Sinua hellästi syleillen,

Sun Petusi"


Joo-o. Ei kai kukaan odottanut, että sieltä olisi tullut joku pikakiituri-Kimi, joka laittaa pelkällä olemassaolollaan koko jengin pelin kuntoon?

Mun mielestäni olosuhteista huolimatta hyvä peli. Tottakai parannettavaa jäi Kimilläkin, mutta kausi on vasta alussa ja pelaamattomuus näkyy sekin. Silmätikkuna oleminen ei varmaan rentouta yhtään, joten mun mielestä hyvin meni.

Jospa nyt vaan annetaan Kiminkin toistaiseksi olla joukkueen toinen kiekollinen sentteri. Yksi muista.
 

Carlos

Jäsen
Kimi on kiekollinen sentteri, ja hyvä sellainen. Ilman muuta täytyy pitää jengissä, on päivän vire nyt sitten mitä tahansa.

Nyt löytyi aika hyvät ketjut, niin ei hemmetti rikota niitä. Anna mennä Kimi!
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaikka Kimillä on vain 1+3=4 tehopistettä 10 matsista, on itselle jotenkin jäänyt mieleen, että huonosta pelistäkin huolimatta pisteitä on tullut ok tahtiin kuitenkin aina silloin, kun laidoilla on ollut tasokkaita pelaajia. Eli puukäsikentässä ei pisteitä juurikaan tullut. Listasin huvikseen tilastot kaikista kimin matseista ja samaan yhteyteen kimin ketjukaverit:

Ottelu: tulos Kimi tehot Kimin ketju
Jokerit - HIFK 5-3 0+1 19-44-33
HIFK - Blues 6-3 0+0(hylätty maali) 19-44-33
HIFK - Tappara 6-0 0+2 19-44-33
KalPa - HIFK 4-1 0+0 19-44-33
HIFK - JYP 2-5 0+0 21-44-33
Ässät - HIFK 3-2 0+0 21-44-16
HIFK - Kärpät 3-2 VL 0+0 (VL) 31-44-71
Ilves - HIFK 0-6 0+0 31-44-71
TPS - HIFK 3-2 0+0 31-44-71
Jokerit - HIFK 3-4 ei kokoonpanossa
HIFK - KalPa 1-4 ei kokoonpanossa
Lukko - HIFK 3-1 ei kokoonpanossa
Kärpät - HIFK 3-6 1+0 16-44-33


Okei, eli hiukan väärin muistin "tasokkaat" ketjukaverit, olihan siinä kauden alussa pitkään järvinen toisella laidalla. Mutta silti ensimmäiset pelit piste-per-peli tahtiin. Sen jälkeen alkaneen ketjuruletin jälkeen ei pisteitä tullut, kunnes eilen, jolloin sai laidalleen tasokkaat pelimiehet.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä Hirson dissaaminen on kyllä vittumainen ilmiö. Taisin Turun megamatkan jälkeen baarissa aika kovaäänisesti avautuakin asiasta muutamalle kanssafanille pienessä laitamyötäisessä. Eli siis, Hirsolla on ollut tietty anti-fanclub jo ennen narrisiirtoaan, mutta tuon loikan jälkeen homma on lähtenyt ihan käsistä. Yhtä ainutta peliä ei voi seisomakatsomossa viettää, ilman että joltain suunnalta tulisi jatkuvaa loanheittoa Kimille. Ja tämä paskan heittäminen yhden pelaajan niskaan ei ole edes mitenkään peliesityksistä kiinni, joskin heikko alkukausi on lisännyt kivasti bensaa liekkeihin asian suhteen. Ei minullakaan ymmärrystä riitä fleguilun suhteen, (ja flegulta alkukauden Hirso on näyttänyt) mutta omien haukkumiseen vedän rajan. Se on kuitenkin vähän eri asia arvostella pelaajan esityksiä, kun huudella "lähe vitun narrihuora himaas" -tyyliin entiselle kapteenillemme. Tuon tasoista skeidaa en haluaisi koskaan kuulla keneltäkään joka itseään nimittää IFK:n kannattajaksi - kaikkein vähiten niiltä, jotka fanikatsomosta pelinsä katsovat.

Sitten pähkinä, johon en oikein koskaan ole saanut selventävää vastausta: Miksi juuri Hirso on se punainen vaate niin monelle? Onhan tuolla narriloikkareita Riksman ja Peltonenkin, mutta Juusosta en ole kuullut juuri mitään ja Villestäkin hyvin vähän parran pärinää. Onko se sitten se menestys missä se loikkarin arvo mitataan? Noh, muuan Kim Hirschovits tuli narriloikkansa jälkeen takaisin punapaitaan voittamaan pistepörssin jos siitä lähdetään. Ja nämä kaverit ovat sentään lähteneet IFK-paidasta, toisin kuin mm. Jokela, Kankaanperä ja *gulp* Somervuori. Eero on vielä todella Jokerien näköinen pelaaja ja joukkueen kasvatti, missä dissaus?

En itse kuulu Hirson suurimpiin kannattajiin, enkä myöskään tosissani toivo kenenkään viljelevän alatyylin ilmaisuja em. pelaajista, mutta jotain logiikkaa olisi kiva nähdä siinä omiin pelaajiin kohdistuvassa loanheitossakin. Mutta Hirso on Hirso, ja todennäköisesti saa paskaa niskaansa omilta vielä uransa jälkeenkin, vaikka väliin mahtuisi muutama mestaruus ja pleijareiden MVP-palkinnot. Ihan vaan koska selässä on #44 ja se luistelee flegusti.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän se joillekin riitä, että Hirso on persoonallinen kaveri. Ei saa erottua massasta, tiäks.

Toisaalta siinä tapauksessa HIFK on vähän väärä jengi kannatettavaksi :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös