Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kiitos Pekka Virta!

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Zorba, 28.03.2011 klo 21.05.

 1. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:

  No niinpä. Katellaanhan taas miten Samin johdolla touhu lähtee menemään. Ettei vaan taas soitella Paksi paikalle kun hommat on soosattu. Toivottavasti ei tule tarvetta.

  Mutta todella iso kiitos Pekalle, on mielestäni vuosien varrella niin päähän potkittu ja aiheetta haukuttu mies kun vaan voi vaikka teki koko ajan loistavaa työta niillä työkaluilla mitä oli annettu. Moni pelaaja saa kyllä kiittää urallaan eteenpäin pääsemisestä Virtaa. Ei olisi Niko Mikkola tuolla tasolla jos olisi IFK:n "valmennuksessa" ollut nämä vuodet.
   
 2. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Eiköhän oteta asiaksemme tehdä tästä jatkoajan historian pisin ketju, sen Peksi ansaitsee.

  Kiitos Pekka näistä vuosista, yhtä lailla siitä ensimmäisestä kuin tästä viimeisestä. Muistan kun silloin ensimmäisenä/-sinä vuosina rämmittiin pohjalla, jengi jo silloin puhui ja ihasteli sitä meitin pelityyliä, eihän semmosta kukaan pelannut. Ja Hakametsässä pärjättiin muistini mukaan silloin oikein hyvin (ainakin Ipaa vastaan), vaikka muutoin menestykseksi riitti silloin jumbosijan välttäminen. Ronssia juhlittiin yhdessä Espoossa.

  Muistuu mieleen tarina männävuosilta, kun työkavereina oli turkulainen ja porilainen, jotka olivat kovia kiekkofaneja myös. Noh, Pekka oli tietty ensin profiloitunut KalPalaisena ja siirtyi ensin Tepsiin ja sitten Ässiin. Sitten kun julkistettiin Pekan paluusoppari Kuopijjoon, tämä viäräleuka turkulainen lähetti sähköpostilla Musta Pekka -pelin säännöt, joissa todetaan, että se jolle jää lopuksi Pekka, häviää. Nauratti silloin joo, mutta nythän tuo vitsi ei enää oikein toimis. Aivan helevetin hienoa, että juuri Pekan vetämänä päästiin vielä tämä kokemaan. Kiitos. Niin ja jos ei tullut sitä vielä tässä sanottua, niin KIITOS PEKKA VIRTA!
   
 3. petete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Kiitos Peksi! Otetaan sinut takaisin anytime. Seuraavalla käynnillä sitten kultaa.
   
 4. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  @nahkis voisi nyt miehekkäästi astua esiin ja kiittää KalPan kaikkien aikojen parasta valmentajaa!
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Nahkis taitaa istua miehekkäästi vilttikentän/poppariosaston puolella.

  Kiitos sille kenelle se kuuluu, eli Pekka Virralle. Tuli uudelleen palauttamaan tekemisen mieningin KalPaan joka oli #halutunmuutoksen takia menemässä jo konkurssiin päin. Huono talouspuolikin ainakin viimeisellä kaudella osoittaa pitkästä aikaa plussaa.

  Kiiskisen erätauko haastattelustakin pystyi lukemaan, että ei mies ilman Pekkaa nykytilanteessaan olisi. Sanoi, että on vaativa mies ja kehittää varmasti pelaajia. Rallia ajettiin uusiks ja uusiksi kunnes onnistuu. Ja saattoipa viikon jälkeenkin kuulla, että eikö se prkl mene perille!!?

  Ilolla voi katsoa miten Virta saa Lukon liikenteeseen. Resurssit ovat aivan eriluokkaa kuin KalPassa. Voiha se jopa käydä, että Virran Lukolle poffeissa hävitään, mutta se on elämää se.
   
 6. Keskiviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion KalPa
  Pekka Virta sopii KalPaan jostain syystä erinomaisesti, mutta olen skeptisempi miten menestyy valmentajana muualla. Mielenkiintoista kyllä seurata, että saako Lukon vastaavaan lentoon. Onhan tuo myös pelaajistosta paljon kiinni, että onko sellaisia pelaajatyyppejä tarjolla jotka sopivat Virran pelifilosofiaan ja onko esim. Lukon sikariportaalla kärsivällisyyttä odottaa tulosta kauemmin kuin yksi vuosi. Epäilen ettei ole samanlaista mahdollisuutta rakentaa menestystä pitkän kaavan kautta kuin KalPassa oli ja silloin Virta ei ole omalla mukavuusalueella.

  Ps. joskus vuoden 2010 kieppeillä, kun Virta oli edellisen kerran KalPan koutsi, niin näin hänet kesällä Turun yössä hoipertelemassa kadulla klo 04.30. Baarista oltiin molemmat tulossa. Oli hiuskarvan päässä etten olisi mennyt juttusille, mutta en ilennyt.
   
 7. Filimonov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Nurmeksen Sepot
  Kiitos ja kumarrus mestarille!
   
 8. Limeton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa mitalikannassa 2016-2017
  Lainaus:
  Nahkis istuu ja mököttää siellä peräkammarin nurkassa nuolemassa haavojaan.
   
 9. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kiitos Pekka Virta. Virran joukkue oli jälleen enemmän kuin osiensa summa. Virralta taas tänä keväänä hyvää kuittailua - ja kiitoksia sateli myös yleisölle. Virta teki hienon comebackin tänne. Toivon todella Virralle onnistumisia Raumalla ja minne ikinä tie viekään. Hieno valmentaja, joka vaikuttaa myös ajattelevalta ja ensimmäistä visiittiään levollisemmalta mieheltä, joka tekee työtään tunteella.
   
 10. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Täältäkin suunnasta katsottuna, tehnyt hyvää työtä Kuopiossa ja onnea sekä menestystä jatkoon.
   
 11. Mane Schimanski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, ManU, BM, RM, PuhtiPois
  Kiitos Peksille! Tällä kertaa mentiin vielä pidemmälle. Seuraavalla kerralla loppuun asti, jos seuraava kerta vie tulee?!
   
 12. Dragon's Den Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS
  Isot kiitokset Pekka Virralle!

  Muistan saaneeni tällä palstalla isosti lunta tupaan, kun menin aikanaan kehumaan KalPaa että ottivat Virran takaisin puikkoihin. Pidin ratkaisua onnistuneena. Olin oikeassa.
   
 13. MetalT75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olihan Peksin takaisin ottaminen hyvä asia. Toinen eli viime kausi ei vain mennyt oikein putkeen, vaan tarjosi unettavinta lätkää ikinä. Tämä kausi puolestaan oli täysi 10, josta varmasti on osaltaan kiittäminen myös Samia. Ei voi olla jossittelematta tilanteella, että näin olisi jatkettu edelleen ja saatu pari kolme helmikärkeä.

  Tuolla Lukon puolella jo kyselin, miten mahtaa Lukolla olla kärsivällisyyttä odottaa tuloksia pari kolme vuotta. TPS:ssa ja Ässissä sitä riitti yhden kauden. Vähän veikkaan, ettei Lukossakaan riitä tarpeeksi pitkään. Saa nähdä. Peksille kuitenkin toivon menestystä uralla vastedeskin, kunhan valmentamansa joukkue pysyy tiiviisti KalPan takana.
   
 14. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Veljmiehiä lainaten kiitokset Pekalle:

  (Ukko Nooa)
  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä
  Kun hän haastoi maalin, se katkas pelikaanin
  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä

  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä
  Kun hän luotti Lukkaan, seiskassa veljelle tukkaan
  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä

  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä
  Kun hän meni saunaan, istui melkein Kanada-Maljaan
  Pekka Virta, Pekka Virta oli kunnon äijä
   
 15. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Nyt kun tässä on peräkammaritkin otettu esille (siitä kommentista hieman kyllä tuli suru) ja nahkista huudeltu esiin, niin olkoon menneeksi:
  Tällä päivämäärällä, näiden todistajien läsnäollessa ja pyhän hengen virratessa näppäimistöni lävitse, tunnustan sen mitä en koskaan olisi uskonut tunnustavani. Annan nimittäin arvostukseni hänelle, jolle se kuuluukin. Laittakaa nämä sanat ylös rakkaat siskot ja veljet:

  Sami Kapanen teki aivan uskomattoman hienon työn paikatessaan Pekka Virran virheitä ja heikkouksia pitkin kautta ja nostaessaan KalPan finaalijoukkueeksi. Organisaatio ei ole kuitenkaan yksi ihminen, joten:

  Kiitos KALPA!
   
 16. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Ei tämä ketju nyt sitten lähtenytkään siihen lentoon kuin arvelin ja toivoin, mutta uskoakseni liittyy isosti siihen vitutukseen, jota finaalitappio aiheutti (absurdia, mutta ymmärrettävää). Kiitos Pekka nyt vielä, jos ei sitä ei vielä tullut mainittua. Ja sori nimimerkki jota en nyt tässä viitsi mainita, mutta nyt viimeistään paljastit itsesi ( jääköön ip-osoitteiden vertailu muille).
   
 17. -40 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kale ja Veljmiehet, Failers sekä Flyersin Ville.
  Lainaus:
  Nyt on sen verran mystinen, että kerro toki lisää! Ja luulen että et halua viedä kunniakasta Virran keskustelua offtopiciksi, joten oletko onnistunut paljastamaan itse Pekka Virran nimimerkin?
   
 18. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Vuoden valmentaja, niinkuin otteiden perusteella oli määrä ollakin. Kiitos Pekka ja onnea kaikkiin tuleviin haasteisiin! Herra tietää vaikka maajoukkue joskus pelais sun kiekkoo.
   
 19. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Lainaus:
  Mielestäni ei voi olla sattumaa, että Trumpia ja Virtaa höykytetään samaan aikaan samoilla argumenteilla, Onko kukaan selvittänyt KalPan Venäjä-kytköksiä ja jos ei, mitä yritetään salailla?
  Edit, Comey sai kenkää samaan aikaan, sattumaa?
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2017 klo 01.33
 20. Kurmuuttaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalikka
  Ip-osoitteista selvisi vain vesiperän verran, harmi. Olennainen kysymys lienee nyt, miten Peksi saa Lukon aika pitkälti erilaisen materiaalin pelaamaan omalla tavallaan. Ja mikä lopulta on Peksin pelitapa nyt, kun omistaja ei ole hönkimässä selän takana? Ei tarvitse olla Nostradamus ennustaakseen, että ihan vielä ensi kaudella Virta ja Lukko eivät ole mestaruustason yhdistelmä. Ja kun peräänkuulutetaan organisaatiotason panosta, niin sekään ei Lukon osalta edelleenkään vakuuta. Peksistä se ei uskoakseni jää enää kiinni, Turun ja Porin visiitit saattoivat hyvinkin ainakin osin jäädä, mutta selkeää taktista viisastumista sen jälkeen on tapahtunut. Vielä kun osaisi ymmärtää, että tuomaripeliin on turha kiinnittää määräänsä enempää huomiota.