Kiitos Janne Lahti!

  • 74 168
  • 163

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Lahdella ei taida omaa ketjua olla, joten avaanpa sellaisen. Kiitos Lahti neljästä Jokerikaudestasi, erityisesti huikeasta kaudesta 2010-11 jolloin kannoit joukkuetta ja onnea tulevalle KHL-uralle!
 

Advertius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Itsemoderointi
Kiitos myös täältä Jaskalle. Hieno mies ja varmasti kova latomaan häkkejä.

Ps Keklu: Nyt vain sellainen soppari pöytään, että Suomeen palatessaan tulee Jokereihin..
 

Iiro#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, (HCK, K-Vantaa)
Oli kyllä hienoa, että Janne kävi kiittämässä faneja vielä erikseen. Kiitos Janne menneistä kausista ja toivottavasti vielä sinut nähdään Jokeri-paita päällä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset myös täältä susirajan tuntumasta! Hieno mies ja kova latomaan maaleja. Toivottavasti nähdään Jaska vielä narrinutussa, mahtuu mun Jokereihin milloin vaan.
 

nisque

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jaskaa tulee kyllä ikävä. Vielä tää kausi saatiin nauttia. Harmi, et tuli loukkaantuminen. Toivottavasti pelaat vielä joskus Jokereissa.

Olet upea pelaaja Janne Lahti. Kiitos!
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kiitos Janne menneistä 4 kaudesta!

Todella minun Jokereiden näköinen pelaaja. Jos takaisin liigaan matka käy niin toivottovasti määräasema löytyy Ilmalasta!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kiitos Janne! Kaksi ensimmäistä kautta meni loukkaantumisten kanssa taistellessa, mutta kolmannelle (10-11) täydellinen onnistuminen ja siitä MM-ryhmään ja kultamitali kaulaan! Tämä kausi ei tietenkään ollut yhtä napakymppi kuin edellinen, mutta kyllä Lahti on osoittanut olevansa tämän sarjan parhaimpia hyökkääjiä. Ehdottomasti takaisin Jokereihin Venäjän reissun jälkeen. Toivottavasti ei vaan veri vedä takaisin Hämeenlinnaan. :)
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Janne!

Kuten ylhäällä todettiin pari ensimmäistä kautta meni loukkaantumisten kanssa tuskaillessa ja valtava potentiaali ei noussut esille kuin ajoittain. Viime kausi oli sitten täysosuma. Tälläkin kaudella oli hieno katsella Lahden pelaamista. Kaveri taistelee, vääntää ja antaa kaikkensa joukkueelle.

Hieno mies! Toivottavasti pelaat vielä Jokereissa! Kaikkea hyvää uran jatkolle!
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Voi voi. Nytkö tämäkin hetki koittaa kun Jaska lähtee? Ei kai tässä voi muuta kuin toivottaa onnea matkaan ja miljoonia tilille. Olet sitten Jaska aina tervetullut takaisin Jokereihin ja toivottavasti kun ulkomaankierroksesi päätät tulet takaisin Ilmalaan. Huikea pelaaja ja huikea maalintekijä!

Kiitos Jaska ja vuoleppa Venäjän maalta ihan helvetinmoinen tili parissa kaudessa, niin sitten voikin tulla Jokereihin loppu-uraksi!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yhdyn myös kiitoksiin, Janne on hieno pelaaja jolle toivon kaikkea hyvää ja olet ansainnut esityksilläsi paikan Jokereissa jos vain tänne haluat palata. Sen lisäksi onnea ja menestystä uusiin haasteisiin jos ja kun se nyt on edessä, toivottavasti velivenäläinen ymmärtää antaa pelimiehelle kunnon tilin pelaamisesta sillä noilla esityksillä Jaska on ne ansainnut.

Ei kun kultaa vuolemaan ja olet aina tervetullut takaisin, kiitos Jaska!
 
Kiitos Jaska. Helvetin hienot vuodet vietit täällä, oli ilo olla todistamassa niistä jokaista. Hieno pelaaja ja mukava mies, mun Jokereihin mahdut ihan milloin vaan. Toivottavasti pääset hyvään lentoon KHL:ssä! Tervetuloa myös takaisin meille, kun on Venäjä nähty.

Hyvä, että Areena antoi tänään Jaskan ansaitsemat jäähyväiset. Kiitos ja kumarrus.

JANNE, JANNE LAHTI!
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Janne Lahti kuuluu siihen harvalukuisten pelaajien joukkoon, joka on pelannut tilastojen valossa uransa parasta peliä Jokereissa.

Neljä kautta Jokereissa: 189o; 79+52=131; 0.69p/ott
Edelliset neljä kautta: 224o; 44+45=89; 0.40p/ott
(TILASTOT: Hockeydb.com, runkosarja)

Mikäli jatkaa matkaansa tukevampien lihapatojen ääreen, kiitokset Jannelle hienoista kausista.

Kekäläisen haasteena on sitten löytää vastaavanlainen, eteenpäin mielivä, n. 25 vuotias maaliahne hyökkääjä joukkueeseen. Joukkueen sisällä tuota profiilia ei taida oikein löytyä*.

Harmi, että Vili Sopasella taitaa olla jo sopimus ensi kaudesta. Ehkä korviketta edustaakin, jonkun täällä pyörittelemä J.Koskiranta. Toki Jarnon viime kausien pistekeskiarvo on Lahden Jokeriaikaa edeltänyttä parempi, eikä mies ole yhtä puhdas maalintekijä...

*Ainakaan sellaista joka voisi pysyä Jokereissa seuraavat 3-4 kautta. Eli pidempiaikaista runkopelaajaa haetaan, jolloin nouseva 20-vuotias ei oikein käy, kun onnistuessa tie vie nopeasti eteenpäin.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Janne Lahti kuuluu siihen harvalukuisten pelaajien joukkoon, joka on pelannut tilastojen valossa uransa parasta peliä Jokereissa.

Neljä kautta Jokereissa: 189o; 79+52=131; 0.69p/ott
Edelliset neljä kautta: 224o; 44+45=89; 0.40p/ott
(TILASTOT: Hockeydb.com, runkosarja)

Lahti on varmasti pelannut uransa parasta peliä Jokereissa, mutta tilastojen käyttäminen todisteena on aika kyseenalaista, kun varsinainen läpimurtokausi liigassa tapahtui kaudella ennen Jokereihin siirtymistä (tai oikeastaan edelliset pleijarit Lahti oli jo hyvällä tasolla).
 

gorilla2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereitten ehdottomasti parhaita pelaajia viime sekä tältä kaudelta. Hirveä shokki oli lukea se uutinen, että Lahti olisi siirtymässä KHL:ään, mutta kyllä tää kaveri täysin on ansainnut paikkansa sinne.

Odotan suurella innolla sitä kuka tulee paikkaamaan Lahden paikan ensi kaudella. Suuren kolon jättää kyllä. Kiitos Janne Lahti.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hirveä shokki oli lukea se uutinen, että Lahti olisi siirtymässä KHL:ään, mutta kyllä tää kaveri täysin on ansainnut paikkansa sinne.
Niinno ei Lahden lähtö itselle ainakaan kyllä yllätyksenä tullut, oli itseasiassa suuri ihme että jatkoi vielä tämän kauden SM-liigassa huikean viime kauden jälkeen.

Kaikkea hyvää Lahden Jannelle ja kiitos hienoista vuosista!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Danke Janne näistä kausista, sinua tullaan todellakin kaipaamaan isosti ensi kaudella. Nyt vaan idän maaliverkot tötterölle, isot massit taskuun ja sen jälkeen takaisin kotiin Ilmalaan (Disclaimer nillittäjille: Kun Jokereissa kerran pelaa niin se on sen jälkeen kaikille loistaville pelureille koti).
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kiitos Jaska ja tsemppiä jatkolle maailmalla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos Jaska!

Yli kolmekymmentä vuotta olen Jokereita aktiivisesti seurannut ja jokusen vahvistuksen ja toisaalta "vahvistuksen" nähnyt. Jaska menee esityksillään ja toiminnallaan ihan kärkipäähän. Iso Kiitos Jaskalle, kaikkea hyvää jatkoon ja on sanomattakin selvää, että aina olet lämpimästi tervetulut takaisin !
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kiitos Janne Lahti. Olit meidän joukkueelle todella tärkeä pelaaja, mahtava ihminen, autoit Jokereita hyvin. Tsemppiä KHL:ään
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Jaska on pelaaja, jota on vaikeaa - jopa mahdotonta korvata. Valmentajan luottomies niin yli-, kuin alivoimilla, nöyrä raataja, joka omaa sen lisäksi poikkeuksellisen maalinälän. Parhaimmillaan viime kaudella liigan dominoiva pelaaja. Yksi Virmasen parhaita hankintoja ikinä. Ikävä tulee, mutta toivotetaan onnea ja menestystä KHL-uralle!

Mahdottoman hieno mies!
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Janne Lahti, hieno pelaaja. Kiitos neljästä vuodesta, harmi ettei sitä kirkkainta palkintoa saatu. Omissa papereissani liigan kovin laituri, jonka korvaaminen tulee olemaan äärimmäisen vaikeaa. Onnea ja menestystä jatkoon, minne tie sitten viekin.

Hienoja muistoja.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kiitos Jaska! Olit alusta loppuun mukana täydellä sydämellä ja usein kannoit joukkuetta, kun muut eivät siihen pystyneet. Olet koska tahansa tervetullut takaisin! Jotenkin on sellainen mukava fiilis, ettei eilinen totutun vahva ottelusi jäänyt suinkaan viimeiseksi Jokereissa.
 

gorilla2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinno ei Lahden lähtö itselle ainakaan kyllä yllätyksenä tullut, oli itseasiassa suuri ihme että jatkoi vielä tämän kauden SM-liigassa huikean viime kauden jälkeen.

Joo ei mullekaan yllätyksenä tullut. Pitkäähän siitä oltiin puhuttu ja ennakoitu. Enemmänkin shokki johtui siitä, kun olin niin asennoitunu ja tottunu siihen, että Lahti meillä pelaa. = D

Saa nähdä kauan siellä KHL:ssä pelaa, että onko yhden kauden, kuukauden, vai kenties uransa loppuun asti. Tässähän on aina perhekin ollut iso tekijä päätöksissä, lähteekö mukaan, jääkö Suomeen. Ihan esimerkkinä Antti Miettinen, visiitti oli ihan pikainen ja palas änäriin. En kyllä muista pelasiko yhtäkään peliä KHL:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Ihan esimerkkinä Antti Miettinen, visiitti oli ihan pikainen ja palas änäriin. En kyllä muista pelasiko yhtäkään peliä KHL:ssä.
Kyllä pelasi. Miettinen pelasi 20 ottelua tehoilla 2+6=8.

Yleisenä huomiona vielä se, että Lahden uusi seura Astana sijaitsee Kazakstanissa, ei Venäjällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös