Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 02.03.2019 klo 10.02.

 1. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Aloitetaan tämä jo nyt, koska tänään julkaistaan tulevan kauden sopimuspelaaja teemalla ”Iso Kala”. K-Vantaan somen mukaan julkaisu tapahtuu päivän pelissä 1. erätauolla.

  Olisin olettanut joukkueen kasaamisen alkavan valmentajien julkaisemisesta?
   
 2. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  "Iso Kala" oli Joel Sund. Tärkeä palanen joukkueen rakentamisessa. Nyt odotellaan miten K-Vantaa alkaa rakentamaan 25v.juhlakauden joukkuetta? Yhteistyö Jokereiden kanssa, jatkuuko? Valmennusta odotellessa!
   
 3. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin oma mielenkiintoni riippuu hyvin paljon noista asioista. Tein pari vuotta sitten hopeakauden jälkeen päätöksen, että niin kauan kun rinnassa on Jokereiden logo, pelataan Jokereiden väreissä ja sanotaan ääneen, että ollaan Jokereiden farmi, niin minä en hallille mene. Enkä ole ainoa; K-Vantaalla oli kolmanneksi huonoin yleisökeskiarvo 436, takana vain KeuPa ja LeKi.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei tuosta nyt ehkä yleisömäärien suhteen ainakaan hyötyä ole tosissaan ollut, mutta oheisen graafin mukaan lopputulos olisi voinut olla joka tapauksessa sama. Jokseenkin kaavamaiselta ilmiöltä nimittäin vaikuttaa, että katsojamäärät Vantaalla pienenevät vuosi vuodelta.

  Liitteenä yleisökeskiarvo tältä vuosikymmeneltä. Kauden 2012-2013 keskiarvo jäi meikäläiseltä löytämättä, joten jos jollain on esim. jääkiekkokirjat lähettyvillä, niin voisi sen ilmoitella.
   

  Liitetyt tiedostot:

 5. Lapa7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
  Jokerit yhteistyö jatkuu myös ensi kaudella. Valmentajiksi nimetty Jesse Welling ja Kari Haakana.
   
 6. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Hiljaista tuntuu K-Vantaalla olevan. Valmentajat siis Welling ja Haakana. Pelaajien julkistettuja sopimuksia vain kaksi Joppe Sund ja V-V Mustonen
  Jokereista mahdollisesti Ex-lohi W.Ignatjew ja Jokereiden A.n ja lohen väliä ravaa E.Mäki, R.Lahnaviik , K.Hirvonen ja M.Luoto?
  Ovat tosin nuoria pelaajia joten pelipaikka varmasti ratkeaa vasta kauden aikana ja vaikuttaahan siihen mahdolliset uudet lainasäännötkin.
  Toivottavasti Lohi nyt panostaa yleisön takaisin saamiseen juhlakaudella ja alku voisi olla Narrien logon pois jättäminen pelipaidasta vaikka yhteistyö muuten jatkuukin! Paidassa ei vaan voi olla kahden seuran logoa vaikka muuten samanlaisilla paidoilla pelattaisiinkin jo siinäkin on tarpeeksi uistimen koukun nielemistä!
   
 7. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  K-Vantaan joukkueen kokoamisen päivitys!

  Valmentajat: Jesse Welling (Lukko) ja Kari Haakana (Hermes)

  Maalivahdit: Niku Halla-Aho (Muikut)

  Puolustajat: Mika Heiskari (BluesU20), Erno Hopponen (KooVee), Samuel Sikstus (Hermes)ja Ville Rautiala (BluesU20)

  Hyökkääjät: Joel Sund (Jatko), Ville-Valtteri Mustonen (JokeritU20), Markus Lahtinen (BluesU20), Petteri Villanen (BluesU20) ja Joonas Niemelä (Hermes)

  Tryout pelaajat: Ville Österman, Tomi Turunen, Oliver Kiljunen, Samu Poutanen ja Niko Lottanen kaikki Muikuista eli K-VantaaU20
  lisäksi Huntersista tulleet Miska Varjosaari ja Nico Björkbacka

  Lisää odotetaan ja olisi mielenkiintoista tietää moniko pelaaja jatkaa, vaihtaa joukkuetta ja montako vielä menee liigaan?
  Jokereista varmasti tulee ainakin yksi maalivahti W.Ingnatjew? kolmesta viiteen kenttäpelaajaa riippuen lainasäännöistä joita ei ole vielä viralliselta taholta vahvistettu.
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2019 klo 10.15
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Taitaa olla K-Vantaan joukkueen kasaus jopa poikkeuksellisen hyvässä mallissa. Voin toki olla väärässäkin, mutta mulle on jäänyt sellainen muistikuva, että viime vuosina joukkue on alkanut muodostua vasta harjoituspelien alkaessa.
   
 9. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onko siis Joel Sundilla soppari K-Vantaan kanssa kun eliteprospect sivulla ei näy että olisi sopimus?
   
 10. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Kiekko-Vantaan kapteenistoon kolmen edeltävän kauden aikana kuulunut Joona Harjama näkyy SJL:n pelaajasiirto-sivuston mukaan siirtyvän jatkossa jäähdyttelemään 3. divisioonassa pelaavien Hernesaaren Näätien riveihin.

  Näinköhän miehen opiskelut alkaisivat olla siinä pisteessä, että jääkiekko saa jäädä enää vain harrasteluksi ja työelämä kutsuu?
   
 13. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 14. Linnankundi Jäsen

  Vetoa en uskalla lyödä, mutta jos pärjää hyvin pistepörssissä, niin ketjukavereiden siivellä. On tuo niin monta vuotta jo yrittänyt Mestiksessä ilman suurempaa menestystä.

  Edit. Nyt tais muisti pettää, ei tuo ole pelannut Mestistä kuin SaPKossa pari kautta sitten ja viime talven KooVeessa. SaPKossa ei mitään ihmeitä esittänyt, mutta viime kausi KooVeessa oli kohtuullinen. Eli saattaa Everton olla oikeassa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2019 klo 16.23
 15. Hikiset kyynärit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Valtonen kova kaveri mestiksessä ensi kaudella ja tulee tekemään 45p. vähintään. Sitä seuraavaksi kaudeksi uskon nappaavan liigapaikan kun lyö lopulliset näytöt mestiksessä pöytään. Omaan silmään miellytti jo menneellä kaudella ilveksessä ja tykkäsin pelityylistä. Harmi ettei vaan päässyt enempää pelaamaan. Ainoa heikkous on pelikäsitys, mutta muuten edelleen hyvä kehittyvä aihio liigapeluriksi.
   
 16. kagekomarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Alasarjat
  Valtonen on Mestikseen kova kiinnitys. Kädet sekä jalat liikkuu kivasti ja on myöskin vähän maalintekijän vikaa. Aikasemmilla kausilla joutunut kuitenkin Liigan ja Mestiksen väliseen hissiin, mikä ei todellakaan ole pelaajalle ihannetilanne.

  Uskon, että kun pystyy panostamaan ja sitoutumaan täysillä yhteen seuraan, niin tulee tekemään ensi kaudella kovaa tulosta. Veikkaan, että paukuttaa itsensä Mestiksen pistepörssin kärkipäähän.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 18. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pari mielenkiintoista hyökkääjähankintaa lisää. Eilen uutisoitu Harri Kainulainen ja tänään Mikael Saha. Sanoisin, että molemmat ovat Mestikseen joko hyviä tai todella hyviä pelaajia.

  Eroavat myös vähän siitä perinteisestä reitistä, millä Mestikseen nykyään tullaan. Kainulainen toki pelannut kourallisen Mestis-pelejä lainalla, mutta käytännössä molemmat nousseet A-junnuista liigamiehistöön ja ottaneet siitä jopa jonkinlaisen vakioroolin. Ikääkin 23-24 vuotta, eli taatusti ns. varmempia arpoja kuin ne nuoret kaverit joita Mestikseen liigaorganisaatioista yleisemmin tulee.

  Huonoimmillaankin molemmat tulevat naputtamaan jonkun 25-30 pinnaa ja ovat sen lisäksi tärkeitä palasia joukkueessa. Parhaimmillaan puolestaan pistepörssin kärkinimiä kumpainenkin. Molemmat vetivät kuiteenkin vikalla junnukaudella yli pinnan/peli-tahdilla.
   
 19. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Ihmeiden aika ei ole ohi, Mikael Saha menee kuin meneekin Mestikseen :D

  Lähinnä siis viittaan siihen, että mies on pelannut jo viisi vuotta Ässien liigajoukkueessa, kiltisti vuodesta toiseen aivan samassa roolissa eli kokoonpanon täytepalasena ja puolet ajasta katsomossa istuvana. Olen aina ihmetellyt, miten häntä ei ole koskaan lainattu Mestikseen. Nyt juuri tuossa hänen ehkä pitkäaikaisin taistelijaparinsa Matias Varttinen meni ensi kaudeksi Jokipoikiin, ja koska näytti siltä että myös Sahan pelit liigassa ovat toistaiseksi ohi, niin odotinkin myös hänen päätyvän Mestikseen. Ensin ajattelin juuri Joensuuta hänellekin, mutta Vantaalle kävikin tie..

  Sahan ominaisuudet riittävät kaikilta osin liigaankin (siis sinällään), mutta johtuen varmaan paljon myös tuosta hänen roolistaan, hän on polkenut vuodesta toiseen aivan samaa tyhjää. Kehitys ei ole mennyt kerta kaikkiaan eteenpäin eikä taaksepäin, ei ole toki itsekään pystynyt ottamaan tuon kummempaa roolia. Aina sama pieni määrä tehopisteitä samassa roolissa, hän on käynyt tässä vuosien varrella läpi varmaan kaikkien ketjujen kaikki pelipaikat, paikaten milloin ketäkin. Ja homma on kyllä aina tullut hoidettua, eli paikka täytettyä niin ettei ole mutinoita jäänyt, ja ei häneltä kukaan varsinaisesti tehoja odottanutkaan. Vakituisin rooli tässä vuosien varrella hänellä on ollut nelossentteri, mutta tosiaan Saha on paljolti ollut aina juuri se palanen, jota on tarpeen mukaan ensimmäisenä siirrelty pelipaikkojen välillä..

  Nyt hänestä kait tulee aika isolla varmuudella ykkössentteri, niin on todella mielenkiintoista seurata miten homma sujuu. Onnistuessaan edellytykset ovat varmaan jopa sellaisiin joonamonto tason pisteisiin, Vantaalla on kuitenkin pistää myös hyviä pelimiehiä rinnalle
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 18.28