Kiekko-Vantaa 2019–2020

  • 24 211
  • 47

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Aloitetaan tämä jo nyt, koska tänään julkaistaan tulevan kauden sopimuspelaaja teemalla ”Iso Kala”. K-Vantaan somen mukaan julkaisu tapahtuu päivän pelissä 1. erätauolla.

Olisin olettanut joukkueen kasaamisen alkavan valmentajien julkaisemisesta?
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
"Iso Kala" oli Joel Sund. Tärkeä palanen joukkueen rakentamisessa. Nyt odotellaan miten K-Vantaa alkaa rakentamaan 25v.juhlakauden joukkuetta? Yhteistyö Jokereiden kanssa, jatkuuko? Valmennusta odotellessa!
 

Lohipoika

Jäsen
Nyt odotellaan miten K-Vantaa alkaa rakentamaan 25v.juhlakauden joukkuetta? Yhteistyö Jokereiden kanssa, jatkuuko? Valmennusta odotellessa!

Ainakin oma mielenkiintoni riippuu hyvin paljon noista asioista. Tein pari vuotta sitten hopeakauden jälkeen päätöksen, että niin kauan kun rinnassa on Jokereiden logo, pelataan Jokereiden väreissä ja sanotaan ääneen, että ollaan Jokereiden farmi, niin minä en hallille mene. Enkä ole ainoa; K-Vantaalla oli kolmanneksi huonoin yleisökeskiarvo 436, takana vain KeuPa ja LeKi.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ainakin oma mielenkiintoni riippuu hyvin paljon noista asioista. Tein pari vuotta sitten hopeakauden jälkeen päätöksen, että niin kauan kun rinnassa on Jokereiden logo, pelataan Jokereiden väreissä ja sanotaan ääneen, että ollaan Jokereiden farmi, niin minä en hallille mene. Enkä ole ainoa; K-Vantaalla oli kolmanneksi huonoin yleisökeskiarvo 436, takana vain KeuPa ja LeKi.

Ei tuosta nyt ehkä yleisömäärien suhteen ainakaan hyötyä ole tosissaan ollut, mutta oheisen graafin mukaan lopputulos olisi voinut olla joka tapauksessa sama. Jokseenkin kaavamaiselta ilmiöltä nimittäin vaikuttaa, että katsojamäärät Vantaalla pienenevät vuosi vuodelta.

Liitteenä yleisökeskiarvo tältä vuosikymmeneltä. Kauden 2012-2013 keskiarvo jäi meikäläiseltä löytämättä, joten jos jollain on esim. jääkiekkokirjat lähettyvillä, niin voisi sen ilmoitella.
 

Liitteet

  • k-vantaan-yleiso.jpg
    k-vantaan-yleiso.jpg
    47,7 KB · kertaa luettu: 492

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Detroit,Caps,Espoo,HJK,Arsenal,Ferrari
Jokerit yhteistyö jatkuu myös ensi kaudella. Valmentajiksi nimetty Jesse Welling ja Kari Haakana.
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Hiljaista tuntuu K-Vantaalla olevan. Valmentajat siis Welling ja Haakana. Pelaajien julkistettuja sopimuksia vain kaksi Joppe Sund ja V-V Mustonen
Jokereista mahdollisesti Ex-lohi W.Ignatjew ja Jokereiden A.n ja lohen väliä ravaa E.Mäki, R.Lahnaviik , K.Hirvonen ja M.Luoto?
Ovat tosin nuoria pelaajia joten pelipaikka varmasti ratkeaa vasta kauden aikana ja vaikuttaahan siihen mahdolliset uudet lainasäännötkin.
Toivottavasti Lohi nyt panostaa yleisön takaisin saamiseen juhlakaudella ja alku voisi olla Narrien logon pois jättäminen pelipaidasta vaikka yhteistyö muuten jatkuukin! Paidassa ei vaan voi olla kahden seuran logoa vaikka muuten samanlaisilla paidoilla pelattaisiinkin jo siinäkin on tarpeeksi uistimen koukun nielemistä!
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
K-Vantaan joukkueen kokoamisen päivitys!

Valmentajat: Jesse Welling (Lukko) ja Kari Haakana (Hermes)

Maalivahdit: Niku Halla-Aho (Muikut)

Puolustajat: Mika Heiskari (BluesU20), Erno Hopponen (KooVee), Samuel Sikstus (Hermes)ja Ville Rautiala (BluesU20)

Hyökkääjät: Joel Sund (Jatko), Ville-Valtteri Mustonen (JokeritU20), Markus Lahtinen (BluesU20), Petteri Villanen (BluesU20) ja Joonas Niemelä (Hermes)

Tryout pelaajat: Ville Österman, Tomi Turunen, Oliver Kiljunen, Samu Poutanen ja Niko Lottanen kaikki Muikuista eli K-VantaaU20
lisäksi Huntersista tulleet Miska Varjosaari ja Nico Björkbacka

Lisää odotetaan ja olisi mielenkiintoista tietää moniko pelaaja jatkaa, vaihtaa joukkuetta ja montako vielä menee liigaan?
Jokereista varmasti tulee ainakin yksi maalivahti W.Ingnatjew? kolmesta viiteen kenttäpelaajaa riippuen lainasäännöistä joita ei ole vielä viralliselta taholta vahvistettu.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taitaa olla K-Vantaan joukkueen kasaus jopa poikkeuksellisen hyvässä mallissa. Voin toki olla väärässäkin, mutta mulle on jäänyt sellainen muistikuva, että viime vuosina joukkue on alkanut muodostua vasta harjoituspelien alkaessa.
 

TeMee_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Jokp
Onko siis Joel Sundilla soppari K-Vantaan kanssa kun eliteprospect sivulla ei näy että olisi sopimus?
 

The Rock

Jäsen
Kiekko-Vantaan kapteenistoon kolmen edeltävän kauden aikana kuulunut Joona Harjama näkyy SJL:n pelaajasiirto-sivuston mukaan siirtyvän jatkossa jäähdyttelemään 3. divisioonassa pelaavien Hernesaaren Näätien riveihin.

Näinköhän miehen opiskelut alkaisivat olla siinä pisteessä, että jääkiekko saa jäädä enää vain harrasteluksi ja työelämä kutsuu?
 
Vetoa en uskalla lyödä, mutta jos pärjää hyvin pistepörssissä, niin ketjukavereiden siivellä. On tuo niin monta vuotta jo yrittänyt Mestiksessä ilman suurempaa menestystä.

Edit. Nyt tais muisti pettää, ei tuo ole pelannut Mestistä kuin SaPKossa pari kautta sitten ja viime talven KooVeessa. SaPKossa ei mitään ihmeitä esittänyt, mutta viime kausi KooVeessa oli kohtuullinen. Eli saattaa Everton olla oikeassa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Koovee
Valtonen kova kaveri mestiksessä ensi kaudella ja tulee tekemään 45p. vähintään. Sitä seuraavaksi kaudeksi uskon nappaavan liigapaikan kun lyö lopulliset näytöt mestiksessä pöytään. Omaan silmään miellytti jo menneellä kaudella ilveksessä ja tykkäsin pelityylistä. Harmi ettei vaan päässyt enempää pelaamaan. Ainoa heikkous on pelikäsitys, mutta muuten edelleen hyvä kehittyvä aihio liigapeluriksi.
 

kagekomarov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alasarjat
Valtonen on Mestikseen kova kiinnitys. Kädet sekä jalat liikkuu kivasti ja on myöskin vähän maalintekijän vikaa. Aikasemmilla kausilla joutunut kuitenkin Liigan ja Mestiksen väliseen hissiin, mikä ei todellakaan ole pelaajalle ihannetilanne.

Uskon, että kun pystyy panostamaan ja sitoutumaan täysillä yhteen seuraan, niin tulee tekemään ensi kaudella kovaa tulosta. Veikkaan, että paukuttaa itsensä Mestiksen pistepörssin kärkipäähän.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pari mielenkiintoista hyökkääjähankintaa lisää. Eilen uutisoitu Harri Kainulainen ja tänään Mikael Saha. Sanoisin, että molemmat ovat Mestikseen joko hyviä tai todella hyviä pelaajia.

Eroavat myös vähän siitä perinteisestä reitistä, millä Mestikseen nykyään tullaan. Kainulainen toki pelannut kourallisen Mestis-pelejä lainalla, mutta käytännössä molemmat nousseet A-junnuista liigamiehistöön ja ottaneet siitä jopa jonkinlaisen vakioroolin. Ikääkin 23-24 vuotta, eli taatusti ns. varmempia arpoja kuin ne nuoret kaverit joita Mestikseen liigaorganisaatioista yleisemmin tulee.

Huonoimmillaankin molemmat tulevat naputtamaan jonkun 25-30 pinnaa ja ovat sen lisäksi tärkeitä palasia joukkueessa. Parhaimmillaan puolestaan pistepörssin kärkinimiä kumpainenkin. Molemmat vetivät kuiteenkin vikalla junnukaudella yli pinnan/peli-tahdilla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ihmeiden aika ei ole ohi, Mikael Saha menee kuin meneekin Mestikseen :D

Lähinnä siis viittaan siihen, että mies on pelannut jo viisi vuotta Ässien liigajoukkueessa, kiltisti vuodesta toiseen aivan samassa roolissa eli kokoonpanon täytepalasena ja puolet ajasta katsomossa istuvana. Olen aina ihmetellyt, miten häntä ei ole koskaan lainattu Mestikseen. Nyt juuri tuossa hänen ehkä pitkäaikaisin taistelijaparinsa Matias Varttinen meni ensi kaudeksi Jokipoikiin, ja koska näytti siltä että myös Sahan pelit liigassa ovat toistaiseksi ohi, niin odotinkin myös hänen päätyvän Mestikseen. Ensin ajattelin juuri Joensuuta hänellekin, mutta Vantaalle kävikin tie..

Sahan ominaisuudet riittävät kaikilta osin liigaankin (siis sinällään), mutta johtuen varmaan paljon myös tuosta hänen roolistaan, hän on polkenut vuodesta toiseen aivan samaa tyhjää. Kehitys ei ole mennyt kerta kaikkiaan eteenpäin eikä taaksepäin, ei ole toki itsekään pystynyt ottamaan tuon kummempaa roolia. Aina sama pieni määrä tehopisteitä samassa roolissa, hän on käynyt tässä vuosien varrella läpi varmaan kaikkien ketjujen kaikki pelipaikat, paikaten milloin ketäkin. Ja homma on kyllä aina tullut hoidettua, eli paikka täytettyä niin ettei ole mutinoita jäänyt, ja ei häneltä kukaan varsinaisesti tehoja odottanutkaan. Vakituisin rooli tässä vuosien varrella hänellä on ollut nelossentteri, mutta tosiaan Saha on paljolti ollut aina juuri se palanen, jota on tarpeen mukaan ensimmäisenä siirrelty pelipaikkojen välillä..

Nyt hänestä kait tulee aika isolla varmuudella ykkössentteri, niin on todella mielenkiintoista seurata miten homma sujuu. Onnistuessaan edellytykset ovat varmaan jopa sellaisiin joonamonto tason pisteisiin, Vantaalla on kuitenkin pistää myös hyviä pelimiehiä rinnalle
 
Viimeksi muokattu:

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
K-Vantaan joukkue on aikalailla kasassa ja myös muutama tryout-pelaajakin on ilmeisesti vielä kuvioissa? Kovaa joukkuetta ovat kasaamassa 25v-juhlakaudelle, mutta moni muu myös. Tulee olemaan taas mielenkiintoinen mestis-kausi tulossa, enkä ketään todellakaan vielä laskisi heittopussiksi. Se jolla peli alkaa kulkemaan ja joukkue kasvaa yhteen on taas vahvoilla!
K-Vantaan toimistollakin on laitettu tuulemaan mobiilikausikortti tarjouksen muodossa 99€ koko kaudesta! Ei paha.
Menisi varmaan vielä paremmin kaupaksi jos mainostettaisiin jossain ja kausarin voisi maksaa virike,- tai kulttuuriseteleillä tai korteilla?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ilari Metsola on siirtynyt Ruotsiin. Pelaa ensi kaudella divaria Kiirunassa, eli samassa seurassa mihin myös Jussi Pelto-Arvo siirtyi. Joukkuekavereina ovat lisäksi myös viime kauden Mestis-miehistä Valtteri Lemmetty ja Olli-Aleksi Pietilä.
 

RetroRenttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarjasta riippuen
Kysytään nyt ihan mielenkiinnosta, että onko K-Vantaa julkaissut tulevan kauden pelipaidat? Harjoitus peleissä on ilmeisesti menty samoilla paita malleilla kuin viime kaudelle. Nyt kun Jokeritkin ovat uudistaneet värinsä ja paita mallinsa niin tapahtuuko myös Vantaalla muutoksia vai jatketaanko täällä samoilla nutuilla?
 

Severi94

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa
Eivät ole julkaisseet. K-Vantaalla pitäisi huhujen mukaan olla samat paidat kuin edelliselläkin kaudella. Lisänä paitaan tulee juhlavuoden 25v.logo ja narrilogo siirtyy hihaan.
Nämä tietysti ovat kuulopuheita joten odotellaan ja katsotaan.
 
Ottamatta kantaa siihen, että onko tämä Jokeri-yhteistyö meidän jääkiekkofanien näkökulmasta järkevää, niin eiköhän tuo ole Kiekko-Vantaan toiminnalle erittäin hyvä asia? Eikös sieltä tule noiden jutussa esillä olleiden pelaaja- ja markkinointiapujen lisäksi taloudellista tukea seuralle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös