Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Severi94, 28.05.2016 klo 14.49.

 1. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Onpahan tasainen keskikasti tänä vuonna. Kuuden pisteen viikonloppu ja täyden yhdeksän pisteen viikko lienee hieman utopistista, mutta empä nää syytä miksei Vantaa voisi hommaa kotiin klaarata. Kotiedun kannalta tärkeät pisteet jaossa, Let's Go Vantaa Let's go!
   
 2. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Olipa solidi esitys tänään! Hieno voitto kaikinpuolin, paria ulosajoo lukuunottamatta. Moision tuomiossa tuli kyllä 25min pelkästä nimestä, ei siinä ollut mitään.
   
 3. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  isä moisio puolustaa poikaansa, ettei ollut mitään? Joo tuomarit pani paten muuten vaan isoista ovista pihalle. Moisio on täysi turhake KIekko - Vantaan rosterissa, ei tuo mitään lisäarvoa. Tuli kesken kauden sekoittamaan joukkueen, eli olisi pysynyt Turussa ja mennyt pelaamaan vaix VG: n paitaan.
  Miten tällaisia pelaajia edes leikillään otetaan aina jonnekin kokeilemaan, että olisko se tullut paremmaksi....no ei ne tuu. Mestiksessä on liikaa näitä jo parhaat junnupelinsä pelanneita raakkeja. Jäkis on maalinteko peli ja maalintekijät, pakit ja molarit voi päästä liigaankin kokeilemaan ja jopa uraa tekemään, mutta ne on nuoria junnuja, eikä mitään kaksvitosia kutoskentän äijiä. No, kallis harrastus vaan ku ei saa palkkaa.
   
 4. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Silti se on sua 10x parempi pelaaja ja hienompi ihminen (mitä vähän kaveria tunnen). Mee takas hiekkalaatikolle mittailee kellä on isoin ämpäri.
  Näit varmasti taklauksen mistä 5+20 sai, katsoppa ja sano rehellinen mielipide oliko ulosajon arvoinen. Haluan tietää kuinka pihalla olet lajista, aivan helvetin pihalla olet toki muutenkin.

  Btw. Toi Gymer on kyllä aika taikuri Mestikseen, kiva nähdä minkä liikkeen tekee ensikaudella vai onko soppari tehty Jokereihin?
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei oo sopparia ensi kaudeksi. Näkisin, että taso ei KHL:ään riitä, mutta Liigasta voisi löytyä käyttöä.

  Nyt muuten voidaan sanoa, että Pati Moisio on lähempänä KHL:ää kuin koskaan. Pääsee treenaamaan Gymerin ja Mäkisten kanssa, jotka ovat todistetusti KHL:ssä pelanneet.
   
 6. Kulpertto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, St. Louis Blues, Patrik Moisio
  Lainaus:
  Joo munkin mielestä vähän liian kevyt Jokereihin, mutta liigassa olisi monessa joukkueessa ihan 1-2 kentän jätkä. En oo kaveria kyllä montaa peliä "yksilötasolta" seurannut, mutta ainakun katsonut ollut todella todella hyvä. Tehot ei nyt missään stratosfääreissä näköjään ole, mutta tilastot ei tunnetusti kerro kaikkea. Miten @vantaanvandaali näkee Gymerin otteet, kun olet varmaan hiukan enemmän ja tarkemmin pelejä seurannut? Oli ennen tätä kautta itselleni ihan tuntematon kaveri.
   
 7. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Tuttu kaveri, tällä kaudella päässyt pelaamaan isojen poikien pelejä ja hyökkäystaidollisesti rahkeet riittäisi Liigaan, mutta muilla osa-alueilla on vielä jonkun verran tekemistä. Alkukauden tiheämpi edestakainen seilaaminen Jokereiden ja Kiekko-Vantaan välillä lienee yksi syy miksei se ketsuppipullo kunnolla ole auennut. Järkevintä omasta mielestä (ja Kiekko-Vantaan kannalta) olisi se että pelaisi loppukauden isossa roolissa Vantaalla. Neljä viimeisintä peliä näyttää kyllä ettei mikään turha jätkä ole, ja samalla tavalla kun pelaa loppukauden niin ovet ties mihin on auki.
   
 8. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Taas kulkee Vantaan peli, ja jokainen voi miettiä miksi.
   
 9. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Julius Rantaeskola nousi näköjään jo keinäsen ohi toiseksi maalipörssissä. Hyvä että Jullen peli on alkanut kulkemaan ja on löytänyt hyvän maalintekovaihteen.
   
 10. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  KiVan peli ei kulje? Miksiköhän? Perkaajan paluu!
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Huhhuh, Huuliolla on sihti aika hyvin kohdillaan. Tärkeä äijä kyllä pleijareiden kannalta.
   
 12. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Sopivasti palaa Rantaeskola huomenna askiin ja saa pari peliä alle ennen pudotuspelejä. Toivon todella että vastustajaksi tulee joko Peliitat/LeKi/Jokipojat. Espoota en ainakaan ensimmäisellä kierroksella toivo, voi olla pikkasen liikaa huomioonottaen nykyvireen
   
 13. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Tuli tossa viikko sitten hommattua fanseatin katseluoikeudet kun Kiekko-Vantaa, jonka fanittamisen suhteen olen ollut melko passiivinen viime vuodet, pelaa loistavaa kevättä. RoKia vastaan KiVa suorastaan dominoi peliä ja paremmalla viimeistelyllä ja ilman Eskelisen huipputorjuntoja olisi lukemat olleet paljon selkeämmät kuin 4-2. Kuitenkin tärkeä voitto plakkariin ja kotivoittoputki viiteen peliin.

  Tänään SaPKoa vastaan peli oli odotetun vaikea ja kotijoukkue oli selvästi niskan päällä mutta kiitos hyvän viimeistelyn, kurinalaisen puolustamisen ja Aaro Peltosen tärkeiden torjuntojen peli venyi jatkoajalle, vaikka Kiekko-Vantaa oli itseasiassa lähellä voittaa pelin puhtaasti varsinaisella peliajalla. Tanus tasoitti vain puolitoista minuuttia ennen täyttä aikaa. Jatkoajalla kuitenkin kultapotta Toni Leinonen näytti jälleen kerran arvonsa joukkueelle ja ratkaisi pelin komealla vedolla Vantaalle ja näin ollen SaPKo saatiin vihdoin nujerrettua tällä kaudella. Ei se kaunista ollut missään nimessä ja matsi olisi voinut päättyä toisinkin päin mutta hyvä näin!

  Hermes hävisi samaan aikaan TuTolle joten KiVa varmisti näin ollen runkosarjan kolmannen sijan mikä on ihan helvetin hieno suoritus tälle joukkueelle! Koska viimeksi ollaan lähdetty näin hyvistä asetelmista playoffkevääseen? Ja ennen kaikkea milloin viimeksi Kiekko-Vantaan peli on näyttänyt noin vahvalle? Okei, tänään oli vaikeuksia päästä suoriin hyökkäyksiin mutta vastustajalla oli siihen myös vaikutus. SaPKo on tällä hetkellä helvetin kova ryhmä ja siksipä tänään nähtiin taktisesti helvetin hyvä peli Vantaalta. Ei lähetty säntäämään mihin sattuu, vaikka vastustaja piti suurimman osan pelistä kiekkoa vaan puolustettiin tiiviisti viisikkona ja iskettiin vastaan silloin harvoin kun siihen tuli tilaisuus. Kyllähän ne vastaiskun paikat olivat tänään vähissä mutta sen sijaan ylivoima oli tosi hyvää ja miesylivoimalla saatiin varmaan lähemmäs puolet meidän maalintekotilanteista.

  Anyways, tässä voi luottavaisin mielin odottaa playoffien alkua. Vantaalla ei ole ollut näin hyviä mahkuja mitalipeleihin vuosiin :) Pelaajaliikenne on ollut tällä kaudella maltillista ja sekin on osaltaan mahdollistanut joukkueen tiivistymisen ja sen miten hyvin KiVa puolustaa joukkueena. Aijai.. viikko vielä ja sitten ne alkaa! Tuli sieltä sitten vastaan EU, Peliitat, KeuPa tai Jokipojat niin mulla on vahva usko että Vantaa vääntää tänä keväänä itsensä välieriin. Mielenkiintoinen kevät tiedossa!
   
 14. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  @Smitty#41 viiltävää analyysiä! Kieltämättä aktiivifaninkin kiima on kovempi kuin viime vuosina yleensä, alkaa tulevaisuus näyttämään Vantaallakin valoisammalta kun kaiken maailman koreasotkuista ja konkurssin partaalta on noustu. Kolmossijan kymppitonni tekee ihan hyvää seuralle, toivon mukaan palkintorahoja on tulossa vielä lisää.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Jokipojat sieltä sitten tuli playoffvastustajaksi. Ei varmastikaan oo tulossa millään tapaa helppo sarja. Jokipojat osoitti runkosarjan päätöspelissä että sitä ei ole helppo kaataa. Usko omiin on kuitenkin kova ja veikkaanpa että Vantaa jatkaa välieriin kuudessa pelissä. Hyvä, tasainen sarja saataneen jokatapauksessa. Ei millää malttais oottaa keskiviikkoon saakka mutta ei kai tässä muutakaan voi :)
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  On tämä kevät Vantaan kannattajana pitkästä aikaa ihan mukavaa, mitalipeleissä ollaan ja tie finaaliin asti on tällä hetkellä täysin omissa käsissä. TUTO on paha vastustaja, mutta uskon ja toivon että nuorehko Lohinippu kieputtelee Turun papat nurin.
   
 17. Elkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Teepeeäs
  Vantaalla loppuu pelit lauantaina, koska niin onneton lohipakka tänäänkin oli
   
 18. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huikeeta! KiVa finaaleihin! Toivottavasti potku riittää levännyttä Sapkoa vastaan.
   
 19. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Mikäli viimeinen runkosarjakohtaaminen KiVan ja SaPKon välillä oli minkäänlainen indikaattori niin saadaan kyllä helvetin kutkuttava finaalisarja aikaiseksi. SaPKolla on pelottavan vaarallinen ykkönen ja jos tää TuTo-sarja oli taisteluvoitto Vantaalle niin mikäli SaPKolle meinataan pärjätä seitsemän pelin sarjassa niin taistelun on oltava yhtä hurjaa! Upeeta että Vantaalla pelataan pitkästä aikaa Mestis-finaaleita! Nyt naatitaan! Ei näitä pelejä joka kevät tule.
   
 20. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Hunajata hunajata etten sanoisi. Kaiken kaikkiaan ihan viihdyttävä kiekkopeli, tuntui pomppivan kaikilla tänään lavassa. Nyt saa hengähtää hetken aikaa, nyt ei ole enää kuin voitettavaa. Upeeta Vantaa!
   
 21. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Olipas ihan valtavan hienoa tulla loppuillasta tarkistamaan välierän tuloksia. Paikalla oltiin 14 vuotta sitten Vantaan junnuverkkarit päällä ja paikalla ollaan myös tässä finaalisarjassa. Mikään SaPKo ei tätä kevättä enää voi pilata Lohi määrää.
   
 22. poppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Sallittakoon riemusi tässä vaiheessa ja onnittelut finaalipaikasta, mutta hopea on tänäkin vuonna Lohipaitojen väri. SaPKo on vain liian kova.
   
 23. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Tulee erittäin mielenkiintoiset finaalit ja varmasti tasaiset. Täytyy muistaa, että SaPKo voitti K-Vantaan runkosarjassa kolmesti ja hävisi kerran ja pudotuspelit ovat pässipaidat selvittäneet puhtaasti 8-0. Joten K-Vantaan vastus kovenee selvästi TUTO:on verrattuna. Kuitenkin pienet asiat ratkaisevat tässäkin ottelusarjassa. Kaksi parasta joukkuetta on vastakkain.
   
 24. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Olipahan kausi, ei voi muuta sanoa. Runkosarjan kolmas sija ja pleijareissa päästiin finaaliin asti! Trio-areena pullisteli melkein kaikissa playoff-otteluissa, ja varsinkin semifinaaleissa ja finaaleissa oli mahtava tunnelma. Enään ei vituta tai harmita finaalitappio niin paljon kuin eilen nukkumaan käydessä. Tästä on suunta eteenpäin, seuraidentiteetti on löytynyt uudestaan. Pitkästä aikaa Vantaalla pelataan hyvää kiekkoa, ja näyttää siltä että menneiden kausien sotkut on tosiaan menneiden kausien lumia. Kiitos joukkueelle ja kannattajatovereille!